Menu

Florbal

Livesport Superliga

FAT PIPE Florbal Chodov – Black Angels

5:6

po prodl. (1:1, 0:2, 4:2 - 0:1)

26.11.2023, 16:00 • SH Jižní Město • 13. kolo • Adam Náhončík

Tipsport: 1.11 9.0 13.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše a děkuji vám za pozornost. (18:23:11)
Je konec! V dnešním utkání nakonec vítězí hostující celek a zapisuje si tak důležité dva body do tabulky. Domácí dnes nepotvrdili roli favorita a berou pouze jeden bod.
FAT PIPE Florbal Chodov – Black Angels 5:6
Branky a nahrávky: 2. Vávra (Horký), 44. Komárek (Horký), 46. Komárek (Horký), 52. Ondrušek, 56. Horký (Votava) – 13. Hromada (Renčín), 25. Renčín (Hromada), 35. M. Burian (TS), 54. Hromada, 60. Hromada (Fryš), 63. Hromada. Rozhodčí: Petr Števček a Radek Števček. Vyloučení: 0:1. Využití: 0:0. Diváci: 187. Zásahy brankářů: 11:23. Po třetinách: 1:1, 0:2, 4:2 – 0:1.

Konec zápasu.

62:56

Black Angels právě vstřelili branku!
Branka nakonec platí! Gól JAKUBA RENČÍNA po kontroverzní teči platí a Bleci berou dva body! Bez asistence.

62:56

Pozor! Branka nemůže být uznána, protože gólu předcházel faul.

62:56

Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
Tom Ondrušek – 2 min., Zdržování hry.

62:29

Střídání v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
ze hřiště odchází Karel Hodík, přichází Tomáš Dittrich.

62:29

Karel Hodík dostává červenou kartu za zásah Jakuba Hromady do choulostivých míst!

62:29

Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
Karel Hodík – 2+2, Hrubost.

62:20

Jakub Hromada leží na zemi ve velkých bolestech a bratrské duo rozhodčích se půjde podívat na video!

61:59

David Horký výborně vykrývá prostor Jakuba Hromady, který se musel schovat až za svou branku.

61:22

Hosté získali balónek na své čepele, ale zatím se do nebezpečnější pozice nedostali.

60:51

Jiří Bauer dokázal míček napálit pouze do bloku Jakuba Renčína, který tak pomohl svému brankáři, který nemusel zasahovat.

60:40

Jiří Bauer zatím drží balónek na své holi. Vzápětí byl Komárek faulovaný za brankou Netopilíka. Domácí tak budou rozehrávat za brankou Bleků.

60:01

Úvodní buly prodloužení vyhráli domácí.

60:01

Začalo prodloužení.
Střely ve třetí části: 15:6.

60 minut nerozhodlo o vítězi dnešního utkání a budeme tak svědky prodloužení, které se bude hrát 5 minut 3 na 3!

60:00

Třetí třetina skončila.

59:55

Hanák se vytočil do střely a měl na své čepeli osud utkání, ale tři body pro Bleky zmařil skvělým zákrokem Hodík!

59:10

Black Angels právě vstřelili branku!
Máme opět srovnáno! Marek Fryš vystřelil na Karla Hodíka, který pouze střelu posunul na hůl JAKUBA HROMADY, který dokázal jednou rukou dostat míček do branky Chodova! Asistence: Marek Fryš.

59:01

Probíhá poslední minuta třetí třetiny.

58:29

Dlouhá kombinace Bleků, kteří zatím vůbec nestřílejí. Vzápětí se přerušuje hra a hosté budou rozehrávat z útočného rohu.

58:06

Fryš hledal Renčína, ale Vošta tuto přihrávku zablokoval a domácí vyhánějí své soupeře ze své poloviny.

57:41

Bleci hrají v šesti! Chodov se zatím brání na své polovině.

56:55

Domácí hráči drží balónek na své polovině a pomalu se chtějí dostat na útočnou polovinu, ale vzápětí míček vybojovali Bleci, kteří se usadili před brankou Karla Hodíka.

56:16

Black Angels měli hrát přesilovou hru, ale nakonec to tak nebude. Po dohodě rozhodčích tak budeme pokračovat 5 na 5.

55:49

Matoušek skvělým blokem zablokoval střelu Kristiána Kozáka, který tak zatím nesrovnává stav utkání. Bleci ovšem zůstanou u míčku i nadále.

55:03

Chodov právě vstřelil branku!
Chodov si bere vedení zpět! Antonín Votava našel na středu hřiště nehlídaného DAVIDA HORKÉHO, který skvělou střelou k pravé tyči dokázal prostřelit brankáře Marka Netopilíka! Asistence: Antonín Votava.

54:48

Jiří Bauer vystřelil z velké dálky, ale nakonec jeho střela zamířila pouze do bloku hostujícího celku.

54:13

Pomalu se nám blíží konec základní hrací části a Bleci zatím se svým výkonem mohou být spokojení, naopak Chodov dnes bude chtít vyhrát.

53:49

Dva hráči Chodova se nyní střetli na hrací ploše a dlouho se zvedali z hrací plochy, ale vypadá to, že budou v pořádku.

53:28

Black Angels právě vstřelili branku!
Máme srovnáno! Ondřej Vošta nepřesně nahrál na JAKUBA HROMADY, který si vzal míček na svou hůl a dokázal ho dostat do branky Karla Hodíka, který nedokázal zareagovat na střelu z bezprostřední blízkosti! Bez asistence.

53:15

Nedovolený zákrok Hromady, který tak opět bude sledovat rozehrávku Chodova.

52:33

Chodov je při chuti stále a chce rozhodnout dnešní utkání, ale zatím se jim to nedaří.

51:50

Oddechový čas pro tým Black Angels.

51:50

Chodov právě vstřelil branku!
Chodov otáčí vývoj utkání ve svůj prospěch! TOM ODRUŠEK se skvěle vytočil od mantinelu a vystřelil dělovku přesně do vzdálenějšího horního rohu, kde brankář Marek Netopilík nemohl být! Bez asistence.

51:08

Fotbalově Kristián Kozák poslal míček do rohu hřiště, kde masíroval nedovoleně svého soupeře. Domácí budou rozehrávat za brankou na útočné polovině.

50:29

Ludvík posunul míček na Renčína, ale ten zkazil přihrávku do středu hřiště. Hosté zůstanou u balónku po odrazu na jejich hole.

50:01

Přesunuli jsme se do druhé poloviny třetí třetiny.

49:12

Velmi nebezpečná nahrávka Vinklera před branku Chodova, ale Baumanovu střelu bez problému pokryl Karel Hodík.

48:34

Bleci opět po nepřesné střele svého soupeře kombinují na své polovině, ale vzápětí Votava získal balónek a šel na Netopilíka, který dokázala bez problému zasáhnout a drží svůj tým ve hře.

48:08

Hromada měl dostatek prostoru, ale velmi rychle byl obrán Matouškem, který rychle rozjíždí další útočné snažení svého týmu.

47:20

Velmi nebezpečná střela Davida Horkého z pravé strany, ale těsně minul horní tyč hostující branky. Netopilík nemusel zasahovat a pokračovat ve hře budou hosté.

46:55

Votavova střela z levé strany vůbec domácímu hráči nesedla a sotva doletěla k brankáři Netopilíkovi, který bez problému míček sbírá.

46:11

Black Angels se už moc nebrání a snaží se opět chodit více do útoku, což v předchozích minutách druhé třetiny nebylo moc zvykem.

45:25

Chodov právě vstřelil branku!
Máme srovnáno! David Horký krosovou přihrávkou našel skvěle volného MIKULÁŠE KOMÁRKA, který si připsal druhý gól během dvou minut a toto duo zatím zařídilo pro Chodov nerozhodný stav! Asistence: David Horký.

44:30

Bleci drží míček na své polovině a takticky trochu čekají co vymyslí jejich soupeř, který poctivě brání branku Karla Hodíka.

43:50

Chodov právě vstřelil branku!
Chodov snižuje na rozdíl jedné branky! David Horký jednoduše předal míček na MIKULÁŠE KOMÁRKA, který svou dělovkou od pravého mantinelu dokázal míček nasměrovat ke vzdálenější tyči! Asistence: David Horký.

43:30

Obrovská šance pro Marka Šmída, ale ten nastřelil pouze levou tyč Netopilíkovy branky!

42:51

Jiří Bauer si nedokázal pohlídal Marka Fryše, který se dostal do středu hřiště, ale nakonec nedokázal seřídit mířidla a minul branku Karla Hodíka.

42:17

Bleci ve třetí třetině zatím poctivě brání svou branku, ale určitě budou chtít přidat ještě nějaký gól na Chodov přeci jen dva góly nemusí stačit.

41:31

Obuškevičova střela z velké dálky nalezla pouze prvního blokujícího hráče Chodova, který hned založil rychlý protiútok z kterého nic nevzniklo.

40:50

Chodov od začátku třetiny svírá svého soupeře, ale nakonec Vávrovu střelu bez problému vzal do svých rukavic Marek Netopilík.

40:20

Vávra i Votava byli blízko ke vstřelení branky, ale Netopilík nakonec dokázal míček udržet ve své výstroji a drží svůj tým!

40:01

Úvodní buly vyhráli domácí.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely ve druhé části: 6:8.
Další třetina začne přibližně v 17:18.
Je za námi i druhá třetina ve které byli rozhodně lepší Bleci! V čase 24:50 dostal do vedení svůj tým Jakub Renčín po střele z bezprostřední blízkosti. Hostující celek navýšil své vedení na dvě branky po trestném střílení, které proměnil Matouš Burian. Stav je tedy po druhé třetině 1:3.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:50

Ondrušek se ještě dostal před branku, ale nakonec se mu nepovedlo dostat míček do nebezpečné pozice.

39:01

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:45

Bleci nyní měli k dispozici dvě dobré rozehrávky z levé strany na útočné polovině, ale nakonec si vše dokázala domácí obrana pohlídat.

37:59

Marek Vávra dostal míček před branku kde byl chvíli sám, ale než vystřelil tak byl o míček obrán a Bleci se tak snaží uklidnit hru za svou brankou.

37:15

Pomalu se nám blíží konec druhé třetiny a Komárek s Bauerem budou chtít vymyslet nějakou povedenou akci, která by vedla k brance.

36:31

Karel Hodík si po delší době připsal úspěšný zákrok po střele Matouše Buriana bekhendem, což mu větší problémy nenadělalo.

35:59

Marek Vávra zkoušel přihrát krosovou přihrávkou, ale skvěle Sirotek zablokoval jeho pokus. Vzápětí Radek Hanák minul branku Hodíka ve skvělé pozici!

35:25

Domácí kombinuji na polovině Bleků, ale ti vykrývají veškerý prostor a domácí nemají komu přihrát.

34:55

Domácí opět nezvládají druhou třetinu, která jim v této sezóně dělá velké problémy. Chodov má stále ještě přes 25 minut hry a stát se může cokoliv.

34:18

Black Angels právě vstřelili branku!
Bleci jdou do vedení o dvě branky! MATOUŠ BURIAN naznačil skvěle rameny kam bude zakončovat, rozhýbal si brankáře Hodíka a zakončil bekhendem do levé části branky! Bez asistence.

34:18

Pozor! Bude následovat trestné střílení pro Black Angels po faulu na Viléma Doležala!

33:45

Klápova ztečovaná střela doletěla až za mantinel hřiště. Chodov zůstane u balónku a pokusí se dostat míček do branky Bleků.

33:08

Hra je na chvíli přerušena, protože z balónku se stal placatý puk. Následovat bude buly v rohu hřiště za brankou Netopilíka.

32:21

David Horký vystřelil z pravé strany, ale Netopilík vše viděl a bez problému zasáhl proti střele z velké dálky.

31:37

Bačinský kombinuje s Burianem, ale vzápětí Eremiáš tuto dvojici obral o balónek Chodov opět může hrozit před brankou Marka Netopilíka.

30:51

Vošta se pokusil zakončit zpoza branky, ale míček mu sjel z čepele a dostal se až na polovinu hřiště, kde nikdo z hráčů Chodova nebyl. Domácí v posledních minutách začínají svého soupeře svírat.

30:01

Přesunuli jsme se do druhé poloviny zápasu!

29:26

Ludvíkova tvrdá střela z levé strany skončila pouze u Tomáše Sýkory, který jeho střelu poctivě zablokoval. Hosté ovšem stále zůstávají u balónku.

28:49

Bačinský se dostal pod tlak dvou hráčů domácího celku, ale nakonec vše zvládl a hosté opět mohou zaútočit.

28:02

Domácí vůbec nezachytili začátek druhé třetiny a neví si rady se svým soupeřem. Matouš Burian se hnal před branku Chodova, ale nakonec vše vyřešil skvělý Jiří Bauer.

27:36

Chodov uklidnil hru na své polovině a zkusí zaútočit postupným útokem. Vzápětí Vilém Doležal se dostal k dorážce před Hodíkem, který vytasil svou levou ruku!

26:51

Hromada se dostal do nebezpečné šance, ale Hodík skvěle vyjel proti němu a znemožnil hostujícímu hráči zakončení!

26:28

Mikuláš Komárek našel skvěle nabíhajícího Votavu před brankou Bleků, ale ten nedokázal sám před Netopilíkem vstřelit branku a minul ji!

25:34

Nedovolený zákrok na Novotného v rohu hřiště za brankou Netopilíka. Hosté v současné době jsou rozhodně aktivnější a chtějí vstřelit další branku.

24:50

Black Angels právě vstřelili branku!
Hostující celek jde do vedení! Jakub Hromada zpoza branky našel na hranici velkého brankoviště volného JAKUBA RENČÍNA, který střelou ke vzdálenější tyči dokázal prostřelit Karla Hodíka! Asistence: Jakub Hromada.

24:21

Renčín vybojoval míček v rohu hřiště, posunul míček na Jakuba Hromadu, který byl sestřelen k zemi. Rozhodčí za tento zákrok vylučovat nebudou.

23:45

Burian posunul za branku kde číhal Beriac, ten posunul na pravou stranu na Marka Fryše, který po faulu na jeho osobu bude rozehrávat.

23:01

Hosté drží balónek na své polovině a hrají styl jako Chodov v první třetině, ale o míček vzápětí rychle přišli a Marek Netopilík musel krýt nebezpečnou střelu Davida Horkého!

22:12

Velké zmatky před brankou Black Angels, když poskakoval míček na malém brankovišti. Nakonec se vše vyřešilo pro hosty dlouhým vyhozením až na polovinu Chodova.

21:37

Vošta se skvěle vytočil až do středu hřiště a pálil ke vzdálenější tyči, ale trestuhodně branku Marka Netopilíka minul!

21:19

Matouš Burian po tvrdé střele Šmída chvíli zůstal ležet na hrací ploše, ale nakonec je v pořádku a pokračuje ve hře.

20:56

Jiří Bauer zablokoval průnikovou přihrávku Sirotka a upaloval na branku Netopilíka, ale nakonec jeho střela byla zablokovaná mimo hřiště.

20:15

Chodov vstoupil aktivně i do druhé třetiny, za brankou Bleků operoval chvíli Marek Vávra, ale následně úplně zbytečně fauloval.

20:01

Úvodní buly vyhráli hosté.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely v první části: 8:2.
Další třetina začne přibližně v 16:39.
Je za námi první třetina dnešního zápasu! Chodov skvěle vstoupil do zápasu a už ve 2. minutě vstřelil branku po skvělé teči Marka Vávry. Bleci dokázali srovnat ve 13. minutě zásluhou Jakuba Hromady, který si vymíchal Karla Hodíka. Stav je tedy po první třetině 1:1.

20:00

První třetina skončila.

19:30

Chodov drží míček na své polovině a nikam s ním nespěchá, dočkáme se už nejspíše jen poslední šance v závěru třetiny.

19:01

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:14

Daniel Ludvík mohl jít na útočnou polovinu, což se mu povedlo a následně hned vystřelil pouze mimo branku Chodova.

17:29

Beriac ve velké šanci zkoušel bekhendový blafák na Hodíka, ale míček mu nakonec z hole sjel a nemohl tak zakončit do odryté branky!

16:43

Marek Šmíd s balónkem nikam nespěchá a kombinuje se svým spoluhráčem u branky Karla Hodíka, Bleci zatím až na jednu situaci skvěle brání.

16:04

Pomalu se nám blíží konec první třetiny a zatím sledujeme velmi svižný florbal! Vzápětí se Marek Netopilík vyznamenal parádním přesunem k levé tyči!

15:20

Marek Vávra se pokoušel přehodit Marka Netopilíka, ale míček se nakonec objevil pouze za brankou hostujícího gólmana, který si připisuje důležitý zákrok!

14:47

Bačinského tvrdá rána z levé strany, ale Karel Hodík si konečně připisuje první zákrok v zápase!

14:21

Faul Slunečka na Fryše, který se pokusil rychle rozehrát, ale to se mu nepovedlo a rozhodčí ho posunuli o pár metrů zpět.

13:29

Chodov i přes obdrženou branku je stále aktivnější a chce si vzít vedení rychle zpět. Bleci se nenechávají vyprovokovat a důsledně brání před svou brankou.

12:51

Black Angels právě vstřelili branku!
Máme srovnáno! Jakub Renčín jednou rukou posunul míček na volného JAKUBA HROMADU, který si rozhýbal brankáře Karla Hodíka a zakončil bekhendem do odkryté branky! Asistence: Jakub Renčín.

11:56

Hosté hrají v plném počtu. Bleci ubránili první oslabení v poklidném režimu.

11:39

Výborný blok Adama Boučka před svou brankou! Marek Netopilík by bez jeho bloku určitě lovil míček ze své branky!

11:08

Bleci stále na balónku ve svém vlastním oslabení, vzápětí se už k míčku dostal Chodov a rychle se přesunul před Netopilíka.

10:26

Chodov svíral dlouho svého soupeře, ale nakonec Jakub Hromada zavezl balónek až za branku Hodíka, kde byl následně faulovaný.

10:01

Přesunuli jsme se do druhé poloviny první třetiny.

9:56

Vyloučení v týmu Black Angels:
Vojtěch Novotný – 2 min., Blokování soupeřovy hole.

9:43

Pozor! Bude se poprvé v zápase vylučovat! Na trestnou lavici půjde Vojtěch Novotný.

9:06

Marek Fryš nedovoleným zákrokem u střídačky fauloval Vávru a domácí tak opět zůstanou u balónku.

8:24

Matyáš Sirotek se dostal přes střed hřiště až k Hodíkovi, ale domácí obrana mu rychle přispěchala na pomoc a nemusel gólman Chodova zasahovat.

7:59

Renčín neprošel přes Horkého, ale následný faul Votavy byl odpískán ve prospěch Bleků.

7:15

Antonín Votava nechal pod soupeřem florbalku a dopustil se tak nechtěně faulu. Hosté budou rozehrávat ze své poloviny, ale stále se jim nedaří dostat na polovinu Chodova a chvíli kombinovat.

6:27

Fryš posunul míček na Beriaca, který to měl velice těžké a v rohu hřiště za brankou Hodíka a ztratil míček. Domácí uklidňují hru a odcházejí střídat.

5:53

Eremiášova tvrdá střela byla pouze zablokovaná mimo hřiště. Rozehrávat budou hráči v růžových dresech na polovině Black Angels.

5:39

Bleci zatím pouze brání svou svatyni ve které už skončil jeden míček a domácí očividně chtějí střelit další góly a co nejdříve rozhodnout dnešní utkání.

5:03

Domácí nechtějí udělat zbytečnou chybu v rozehrávce a bez většího risku si kombinují na své polovině a čekají na chybu svého soupeře.

4:24

Rozhodčí zatím pouštějí drobné fauly, což je samozřejmě ve prospěch plynulosti hry a diváci to také určitě oceňují.

3:51

Antonín Votava se výborně dostal až před Netopilíka a zakončoval ke vzdálenější tyči, ale tam byl připravený hostující gólman, který si připisuje úspěšný zákrok.

3:22

Sirotek s Bočkem se dostali na polovinu Chodova, ale vše vyřešil Jiří Bauer, který zkušeně hráče hostů dokázal obrat o míček.

2:44

Jamborova šikovná střela z levé strany letěla sice přímo na hrudník, ale míček se odrazil od hostujícího brankáře před branku, naneštěstí pro domácí před brankou nikdo nebyl.

2:18

Slunečko to zkoušel podobně jako David Horký z velké dálky, ale nakonec v tomto případě míček šel mimo branku Marka Netopilíka.

1:35

Domácí neustále napadají rozehrávku Bleků, kteří mají na začátku utkání velké problémy se vůbec dostat na polovinu Chodova.

1:03

Chodov právě vstřelil branku!
Chodov se velmi rychle dostává do vedení! David Horký dostal míček až k polovině hřiště odkud šikovně vystřelil před branku Netopilíka, kterého skvělou tečí dokázal překonat MAREK VÁVRA! Asistence: David Horký.

0:40

Chodov se jako první rychle dostal před Marka Netopilíka, ale ten bez problému míček schoval do své výstroje a hosté mohou přejít na útočnou polovinu.

0:01

Úvodní buly vyhráli domácí hráči.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu a za chvíli můžeme začít. Chodov dnes oblékne růžové dresy a bude to naposled v tomto měsíci na podporu onkologicky nemocným dětem. Black Angels zvolili pro dnešní duel své klasické bílé dresy. Přeji všem příjemnou zábavu.
Úvodní sestavy

Chodov: Hodík (Dittrich) – M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, J. Bauer, Matoušek, Horký – Komárek, Jambor, Vávra, Vošta, Ondrušek (C), Netrefa, Skřivánek, Votava, J. Dufek, Eremiáš, V. Klápa.
Trenér: David Podhráský

Black Angels: Netopilík (Matiášek) – Fryš, V. Novotný, Obuškevič, Kozák, Bauman, Bouček – Beriac, M. Boček, M. Burian, Doležal, Bačinský, Ludvík (C), Sirotek, Hromada, R. Hanák, Renčín, Krahulec, Vinkler.
Trenér: Tomáš Janeček
Vzájemné zápasy z minulé sezóny

V minulé sezóně to byli právě v tuhle chvíli hůře hrající hosté, kteří dokázali nad Chodovem vyhrát dvakrát o jednu jedinou branku. Dnes tak Chodov má Blekům co vracet a pokud budou hrát z defenzivy, tak dnes zvítězí za tři body.

FAT PIPE Florbal Chodov – Black Angels4:5
Black Angels – FAT PIPE Florbal Chodov – 7:6

Nejproduktivnější hráči obou týmů

Za domácí je nejproduktivnější Tom Ondrušek (25 KB), který má už v soutěži bohaté zkušenosti a je kapitánem Chodova! Za ním s 19 kanadskými body jsou Antonín Votava a Marek Vávra.

Za hosty je na tom nejlépe Jakub Renčín, který si připsal 15 kanadských bodů. Na druhé místě se nachází Daniel Ludvík (11 KB) a třetí je Jakub Hromada (9 KB)
Letošní základní část Livesport Superligy se nám přehoupne do své druhé poloviny a pomalu se nám krystalizuje tabulka, která určí kdo bude hrát rovnou čtvrtfinále (1.-6.místo), osmifinále (7.-10.místo – o poslední dvě místa ve čtvrtfinále) a play-down (11.-14.místo), což znamená o udržení v nejvyšší soutěži. Dnes se podíváme na zápas Chodova a Black Angels!

FAT PIPE Florbal Chodov

Chodov se zatím po 12 odehraných utkání nachází na čtvrté pozici se ziskem 26 bodů a dýchá i na záda třetí Mladé Boleslavi (26 bodů). Chodov v listopadu hraje v růžových dresech na podporu onkologicky nemocných dětí, což je od celého klubu skvělá věc! Chodov prakticky neztrácí body, což se stalo naposledy doma proti Karlovým Varům, které porazily Chodov 4:3 po prodloužení a byla to druhá porážka pro domácí v sezóně, ještě je porazily Vinohrady! Minulou neděli cestovali Chodovští do nedaleké haly Štěrboholy, kde sehrály zápas s domácími BUTCHIS, dlouho tahal za delší konec provazu právě domácí tým, ale Chodov se semkl a vyhrál v divoké přestřelce 12:11! Na Jižním Městě se tak dnes budou chtít ukázat v lepším světle než minule a rozhodně vyhrát!

Black Angels

Bleci se zatím v letošní sezóně docela trápí, protože jsou až na jedenácté pozici se ziskem pouhých 12 bodů! Bleci nehrají špatný florbal, ale nedaří se jim porážet soupeře, co poráželi v minulé sezóně poměrně hladce, naopak získali například cenný skalp nad Bohemkou, ale to jim prostě stačit nebude na postupové příčky. Minulý týden Bleci doma přivítali Spartu, která přijela jako velký favorit, ale to nepotvrdila, domácí měli skvěle rozehraný zápas a vyhrávali už 5:3 ve 46. minutě. Sparta dokázala srovnat nestárnoucím Jiřím Curneym a šlo se do prodloužení, které rozhodl opět Jiří Curney! Dnes se tak budou chtít hosté ukázat na Jižním Městě, kde budou v roli outsidera.
Vítáme vás u on-line přenosu ze 13.kola Livesport Superligy. Dnes se proti sobě postaví týmy FAT PIPE Florbal Chodov a Black Angels. Utkání začíná v 16:00.

FAT PIPE Florbal Chodov – Black Angels

5:6

po prodl. (1:1, 0:2, 4:2 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Vávra (Horký), 44. Komárek (Horký), 46. Komárek (Horký), 52. Ondrušek, 56. Horký (Votava) – 13. Hromada (Renčín), 25. Renčín (Hromada), 35. M. Burian (TS), 54. Hromada, 60. Hromada (Fryš), 63. Renčín

Karty:   63. Hodík (CHD)

Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 11:23.

FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (63. Dittrich) – M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, J. Bauer, Matoušek, Horký – Komárek, Jambor, Vávra, Vošta, Ondrušek (C), Netrefa, Skřivánek, Votava, J. Dufek, Eremiáš, V. Klápa.
Trenér: David Podhráský

Black Angels: Netopilík (Matiášek) – Fryš, V. Novotný, Obuškevič, Kozák, Bauman, Bouček – Beriac, M. Boček, M. Burian, Doležal, Bačinský, Ludvík (C), Sirotek, Hromada, R. Hanák, Renčín, Krahulec, Vinkler.
Trenér: Tomáš Janeček

Rozhodčí: Petr Števček a Radek Števček

Diváci: 187

Průběh zápasu
1. třetina
1:03 CHD 1:0 Vávra (Horký)
9:56 BAN 2 V. Novotný, Blokování soupeřovy hole
12:51 BAN 1:1 Hromada (Renčín)
Po 1. třetině
2. třetina
24:50 BAN 1:2 Renčín (Hromada)
34:18 BAN 1:3 M. Burian (TS)
Po 2. třetině
3. třetina
43:50 CHD 2:3 Komárek (Horký)
45:25 CHD 3:3 Komárek (Horký)
51:50 CHD 4:3 Ondrušek
53:28 BAN 4:4 Hromada
55:03 CHD 5:4 Horký (Votava)
59:10 BAN 5:5 Hromada (Fryš)
Po 3. třetině
Prodloužení
62:29 CHD 2+2 Hodík, Hrubost
62:29 CHD Hodík (ČK)
62:29 CHD -Hodík +Dittrich (Střídání)
62:56 CHD 2 Ondrušek, Zdržování hry
62:56 BAN 5:6 Renčín
po prodl.