Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – Burnley FC

3:1

konec (1:0)

11.11.2023, 16:00 • Emirates Stadium, Londýn • 12. kolo • Tomáš Kubečka

74

Arsenal právě vstřelil branku! Domácí celek podruhé v utkání udeřil po rohovém kopu! Další Trossardův centr si našel Saliba, po jehož pokusu trefil míč břevno. Defenziva hostů míč následně neodvrátila a OLEXANDR ZINČENKO krásným a těžkým kopem vymetl šibenici!

57

Arsenal právě vstřelil branku! Po následném rohovém kopu už se domácí celek vrací do vedení! Exekuce rohového kopu se ujal Trossard, který míč kroutil přímo do branky a WILLIAM SALIBA z těsné blízkosti hlavou udeřil!

54

Burnley právě vstřelilo branku! Hostující celek se dočkal vyrovnání! Koleosho přetlačil na levé straně Tomijasa. K odraženému míči se následně dostal JOSH BROWNHILL, který se štěstím dopravil míč do sítě!

45+1

Arsenal právě vstřelil branku! Arsenal dopravil míč do sítě, nicméně domácí fotbalisté dlouho neslavili! Po centru do vápna hlavičkoval Saka, jehož pobídku u zadní tyče našel LEANDRO TROSSARD, který míč dopravil do sítě! V pohybu ale následně narazil do tyče a způsobil si zranění!

Arsenal FC – Burnley FC

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45+1. Trossard (Saka), 57. Saliba (Trossard), 74. Zinčenko – 54. Brownhill

Karty:   90+4. Gudmundsson (BLY)   83. Vieira (ARS)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 13:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 8:9.

Arsenal FC: Raya – Tomijasu, Saliba, Magalhães, Zinčenko – Havertz (59. Vieira), Jorginho, Rice – Saka (81. R. Nelson), Trossard (81. Nketiah), Martinelli (90. Kiwior).
Náhradníci: Ramsdale – Alnaní, Sagoe Jr., Ibrahim, Walters.

Burnley FC: Trafford – Vitinho (88. Odobert), O'Shea, Beyer, Taylor – Gudmundsson, Berge, Brownhill (85. Obafemi), Koleosho (79. Bruun Larsen) – Rodriguez, Amdouni (79. A. Ramsey).
Náhradníci: Vigouroux – Cullen, Delcroix, Redmond, Roberts.

Rozhodčí: Oliver – Burt, Cook