Menu

Futsal

2. Futsal liga východ

AC Hlinsko – Amor Kloboučky Vyškov

5:4

konec (2:1)

03.11.2023, 20:15 • SH Hlinsko • 4 • 4. kolo • Zdeněk Hloušek

Utkání je za námi. Viděli jsme aktivní futsal plný šancí a branek. Z vítězství se nakonec přece jenom raduje domácí AC jež díky brankám Cacha, Peška a hattricku Kliky zvítězil 5:4. Za hosty se prosadil Skalník, Zápotočný, Aujeský a Lang. Za zmínku určitě stojí i výkon brankářů, ať na jedné straně Vamberského, či na druhé straně Flajzara, první jmenovaný ale dneska bude usínat určitě lépe. To bude pro dnešní večer vše. Sportu zdar a futsalu zvlášť. (21:45:29)

Konec zápasu.

39:46

Vyškov právě vstřelil branku!
Ještě není konec hostujícímů týmu se necelou čtvrt minutku před koncem podařilo snížit. Nástřel Pešty těsně před brankářem Vamberský nabral díky Langovi jiný směr než se původně zdálo a skončil tak v síti.

38:38

Od páté branky domácích sledujeme především power play hostujících, která ale zatím k nějaké větší šanci nevedla. Naopak domácí měli dva pokusy k tomu trefit prázdnou branku. Nejprve Cach jemuž, ale ke střelení branky chybělo hodně. a následně Zub jemuž chybělo pár centimetrů.

36:28

Žlutá karta pro tým Amor Kloboučky Vyškov (Flajzar).

36:28

Hlinsko právě vstřelilo branku!
A opět Klika, který nejdřív opět odzbrojil hostujícího hráče na své polovině, přihrál Vaškovi a byl jasně rozhodnut zavřít zadní tyč, kam také dostal krásnou přihrávku a vstřelil již třetí branku v tomto utkání a zaznamenal tedy hattrick.

35:13

Hlinsko právě vstřelilo branku!
Další skvělé uvolnění domácího kapitána Kliky, který nahrál Peškovi a po jeho přihrávce do vápna a následných nepřehledných odrazů od hostujících hráčů se právě Klika dostal k míčí a poslal domácí zpět do vedení.
Každý další faul hostí bude znamenat 10m kop, jelikož se před chvílí dopustil 5.faulu. Fauly 4:5

34:29

Oddechový čas pro tým Amor Kloboučky Vyškov.

33:36

Vyškov právě vstřelil branku!
Nedáš dostaneš, to teď pocítili domácí tým po dvojité šanci hlineckých se na druhé straně uvolnil Aujeský a srovnal stav utkání na 3:3.

32:20

Další samostatný únik domácích, tentokrát pod taktovkou Cacha. Ani tato šance, ale branku nepřinesla.

30:27

Klika se teď na polovině hřiště otočil s míčem a přihrál do rohu na volného Šmahla. Tomu se ale projektil nepovedlo umístit mezi tři tyče.

29:29

Vyškov právě vstřelil branku!
Vyškov právě vstřelil branku!
V poslední minutě dělal Vamberský vše pro to aby neinkasoval. nicméně na střelu Započného, který se na hranici vápna po přihrávce Ševčíka otočil, byl již krátký.

28:43

Vidíme teď pro nestranného fanouška aktivní futsal ze strany na stranu. Nejdřív se po chybě v domácí obraně zaskvěl domácí Vamberský, což o chvilinku později zopakoval. Následoval samostatný únik Zuba, jemuž se po krkolomému zpracování povedlo zakončit. Hostujícího brankáře, ale neprostřelil.

26:59

Klika se teď řítil v souboji sám na brankáře, a těsně minul. V útěku byl i faulován, a tak to na fauly máme již 4:3.

26:27

Rozhodčí začínají používat přísnější, což můžeme vidět i na ukazateli faulů, kde nám svítí stav 4:2

25:44

Vašek byl nyní faulován na polovině hřiště. Bohužel pro domácí rozhodčí nezareagovali, že Klika v pomyslné výhodě mohl pokračovat sám na hostujícího brankáře.

22:38

Šmahel získal míč a poslal Cacha samotného tváří v tvář hostujícímu Flajzarovi, ten ale stejně jako Vamberský o malou chvíli dřív odmítl lovit míč ze své sítě.

21:15

Po dobře vydařené kombinaci hostí se ke střele do poloprázdné svatyně dostal hostující hráč. Domácí brankář Vamberský ovšem byl jasně proti kontaktní brance a zaskvěl se skvělým zákrokem.

20:28

Hlinsko právě vstřelilo branku!
Akce, která začala u Vamberského, jež vyhodil k Vaškovi ten po navedeni na střed prostrčil míč Novákovi, který předložil na stranu Peškovi, který na pohled sice chvíli váhal zda má vystřelit či ne. Ke střele se odhodlal a po té co míč zapádl za zadní tyč, může domácí tým slavit již třetí branku.

20:01

Začal druhý poločas.
Vidíme hru, která se se přelívá z jedné strany na druhou. I tak jsou domácí nebezpečnějším týmem a je to škoda jen pro ně, že nezvládli proměnit více svých šancí. Po prvním poločase, tak po brankách Kliky a Cacha, na které zareagoval hostující hráč Skalník vedou 2:1

20:00

První poločas skončil.

19:05

Domácí teď postupovali dva na jednoho. Vašek vedoucí míč mohl volit přihrávku na Šmahla. Ovšem vzal to sám na sebe a střela se mu hluboce nepovedla a skončila ´´hodně´´ mimo tři tyče.

16:50

Jedovatou střelu vyslal na branku hostí teď domácí Vašek. Flajzar zvládl jenom vyrazit a tam se k míči dostal Pešek a na dvakrát dorážel. Nicméně hostující Flajzar nehodlal po třetí v prvním poločase kapitulovat.

15:01

Obranou hostí se teď pokoušel prohnat Pešek. K zakončení se nedostal nicméně na něho byly zaznamenány dva fauly a následovala standartní situace, kterou ale Flajzar zvládl zneškodnit.

13:19

Vyškov právě vstřelil branku!
S brankama se zřejmě roztrhl pytel. Po malém nedorozumění v domácí obraně se do samostatného úniku dostal hostující Skalník a prostřelil domácího Vamberskýho.

12:19

Hlinsko právě vstřelilo branku!
Na další branku jsme nečekali dlouho. Na domácí polovině získal míč Zub a poslal do samostatného úniku Šmahela. Ten sice Flajzara neprostřelil, ale povedlo se mu získat míč zpět pod svoji kontrolu a předložil Cachovi, který se nemýlil.

11:47

Hlinsko právě vstřelilo branku!
Nahrávka Kliky na hrušku na Vaška měla šťastný konec. Vašek sice neudržel míč jak by si představoval, ale zvládnul míč vypíchnout do pohybu Kliky a ten prostřelil hostujícího Flajzara.

09:33

Po rohu vyškova přišel nástřel Rusa, ten byl těsně před brankářem tečován domácím Novákem. Naštěstí pro domácí tečoval mimo tři tyče.

08:12

Ani jeden tým se nechce dopustit chyby co by vedla k brance a tak vidíme dosti opatrnou hru.

04:55

Po kombinaci domácích se k zakončení dostal Vašek, jeho střela byla zblokována a následoval roh. Vaškova následná střela z rohu letěla nad.

02:21

Hosté si připisují první faul.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy se již připravují na hrací palubovce. Utkání nám začne za necelou půlhodinku.
Čeká nás utkání, ve kterém domácí AC Hlinsko povzbuzené výhrou na palubovce Helasu Brno "B". Přivítá hostující družstvo SK Amor Vyškov, jež v minulém utkání nezvládl domácí utkání s družstvem FC ATRAPS Brno. Domácí budou chtít získat další tři body, to ale neznamená, že by hostující AMOR nechtěl získat první body v letošní sezóně. Očekáváme, tak napínavé utkání a uvidíme, kdo z utkání odejde šťastnější.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.

AC Hlinsko – Amor Kloboučky Vyškov

5:4

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 12. Klika (Vašek), 13. Cach (Šmahel), 21. Pešek (Novák), 36. Klika (Pešek), 37. Klika (Vašek) – 14. Skalník, 30. Zápotočný (Ševčík), 34. Aujeský, 40. Lang (Pešta)

Karty:   26. Zápotočný (VSK), 37. Flajzar (VSK)

AC Hlinsko: Vamberský (Severýn) – Zub, Pešek, Klika (K), Šmahel, Cach, Novák, Popelka, Vašek, Holec, Klaudinger
Trenér: Popelka Petr

Amor Kloboučky Vyškov: Flajzar (Tesáček) – Pešta (K), Ševčík, Aujeský, Lang, Zápotočný, Rus, Skalník
Trenér: Štrublík Ladislav

Rozhodčí: Vaněk, Kolbaba – Delegát: Bednář

Diváci: 177