Menu

Fotbal

MS v malé kopané

Česko – Ukrajina

7:0

konec (4:0)

30.10.2023, 18:00 • Skupina C • Milan Huppert

50

50. Denis LAŇKA - 7:0

50

Česko právě vstřelilo branku!
Skóre střetnutí otevřel, i uzavřel! Řeč je o DENISU LAŇKOVI, šestadvacetiletý fotbalista Vyšehradu dostal na levou stranu vápna výbornou přihrávku od pravé lajny a sám před brankářem mířil neomylně mezi jeho nohy.

31

31. Ondřej PADĚRA - 6:0

31

Česko právě vstřelilo branku!
Zase Ukrajina vyzkoušela hru bez gólmana a znovu neuspěla, na polovině hřiště si balón připravil ONDŘEJ PADĚRA a s přehledem jej poslal přes posledního obránce do odkryté brány.

27

27. Daniil DOLEČEK - 5:0

27

Česko právě vstřelilo branku!
Česká dominance pokračuje i v úvodu druhé půle. Po rychlém brejku došlo ke střele do bránícího Kostromy, načež se míče chopil DANIIL DOLEČEK a dobře mířenou střelou k levé tyči poslal balón mezi nohama hráče v rozlišovacím dresu.

25

25. Jan KOUDELKA - 4:0

25

Česko právě vstřelilo branku!
Česko střílí gól do šatny! Pro autové vhazování si sběhl JAN KOUDELKA a poradil si brilantně, proti dělovce z voleje k levé tyčce byl gólman Kelemen bezmocný.

17

17. Tomáš JELÍNEK - 3:0

17

Česko právě vstřelilo branku!
Bejdova družina disponuje třígólovým náskokem! Soupeř doplatil měrou vrchovatou na to, že se dopředu vydal gólman, právě ten o balón přišel a v přečíslení dvou na jednoho obránce dostal balón před prázdnou bránu TOMÁŠ JELÍNEK, stoprocentní šancí nepohrdl.

9

9. David MACHÁČEK - 2:0

9

Česko právě vstřelilo branku!
A už je to o dva góly! Ukrajinská defenziva si nepohlídala DAVIDA MACHÁČKA, který obdržel parádní nahrávku do vápna a bez problémů nasměroval míč prvním dotekem do prázdné brány.

6

6. Denis LAŇKA - 1:0

6

Česko právě vstřelilo branku!
Češi se dostávají do vedení! Přihrávku na levou stranu od Klímy obdržel DENIS LAŇKA, jenž dobře mířenou ránou na zadní tyčku propálil bezmocného gólmana.

Česko – Ukrajina

7:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 6. Laňka, 9. Macháček, 17. Jelínek, 25. Koudelka, 27. Doleček, 31. Paděra, 50. Laňka

Karty:   24. Macháček (CZE), 45. Kasal (CZE) – 46. Sokolovskyj (UKR)

Česko: Beran, Bíro (C) – Hakl, Svoboda, Jelínek, Paděra, Koudelka, Doleček, Junek, Kubát, Klíma, Macháček, Kasal, Žížala, Laňka, Gedeon.
Trenér: Stanislav Bejda

Ukrajina: Kelemen, Poslavskyj – Kudrjavcev, Pylyp, Semenichin, Chajnas, Kostroma (C), Brovko, Akimov, Sokolovskyj, Vovčenko, Babkin.
Trenér: Vitalij Melnyk