Menu

Hokej

2. liga skupina Východ

Technika Hockey Brno – DRACI PARS ŠUMPERK

4:1

konec (1:1, 1:0, 2:0)

28.10.2023, 17:30 • Hokejové haly dětí a mládeže • 11. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.25 4.5 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:29:20)
Je dobojováno. Domácí nakonec vítězí 4:1 a připisují tři body do tabulky. Hosté naopak z ledu Techniky odjedou s prázdnou.

Konec zápasu.

59:56

A i hosté jsou kompletní.

59:28

Domácí jsou v plném počtu.

58:27

Domácí to ještě zkusili před Irglem, hostující brankář byl ale na místě a včas zakročil.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:56

Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
Daniel Vachutka – 2 min., podrážení.

57:30

Alex Nilsson mezi kruhy chtěl střílet, ale proti byla obrana domácích, která zakročila.

57:28

Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
Jiří Kališ – 2 min., krosček.

56:39

Zápas se už dohrává, domácí se nikam neženou a jen brání svůj velmi slibný náskok. Naopak hostům se nedaří dostat se soupeři alespoň na nižší rozdíl, aby ještě vykřesali naději.

55:30

Jakub Nešpůrek zakročil proti nebezpečnému zakončení soupeře a má kotouč v lapačce. Následně pak nechává hru přerušit a buly bude vhozeno před jeho brankou.

54:49

54:49 Erik POSPÍŠIL - 4:1

54:49

Technika právě vstřelila branku!
A je z toho další branka. Na levé straně švihl do kotouče ERIK POSPÍŠIL a trefil částečně odkrytou hostující branku – 4:1. Asistence: Jakub Masař a Tomáš Pigl.

54:01

Hosté se snaží o kontaktní branku, ta zatím nepřichází a nyní jdou domácí do dalšího útoku.

52:11

52:11 Karel HOLÍK - 3:1

52:11

Technika právě vstřelila branku!
Využitá přesilová hra a domácí jdou do dvoubrankového náskoku. Od modré čáry napřáhl ke střele Martin Dufek a těsně před Denisem Irglem ji šikovně tečoval KAREL HOLÍK a puk pak končí za zády hostujícího brankáře – 3:1. Asistence: Martin Dufek a Tomáš Pigl.

52:04

Ve vlastním oslabení se do akce dostali hosté, ale neprosadili se před domácí klecí. Nicméně alespoň pošetřili cenné vteřiny ze své početní nevýhody.

50:55

Patrik Vašíček vyslal od modré čáry dělovku, kterou ale u své branky kryje Denis Irgl. Ten pak nechává hru zastavit a vhazovat se bude před jeho brankou.

50:44

Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
Tomáš Lichner – 2 min., podrážení.

49:56

Další zákrok Denise Irgla, který sklapl betony a kotouč do nich ukryl. Domácí nyní měli několik šancí před jeho brankou, ale nebyli úspěšní.

49:24

Domácí vybojovali puk a hned s ním operovali před Irglem, ten zavřel své brankoviště a kotouč dostal do bezpečí.

48:01

Hosté znemožnili soupeři skórovat před brankou Denise Irgla a poté se dostali k puku, který vyvezli před klec Jakuba Nešpůrka. Nicm před ním ale nevymysleli.

45:54

Od modré čáry střílel nepříjemně Tadeáš Jaroš, jeho dalekonostnou střelu ale betonem zastavil Jakub Nešpůrek.

44:37

Slibně se rodící akci Šumperka zastavilo postavení mimo hru a ta byla přestěhována zpět do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.

43:11

Petr Kubíček už se dral do zakončení mezi kruhy, napřáhl ke střele, ale nakonec mu v cestě stál dobrý obranný zákrok jednoho z domácích.

42:30

Hosté zahrozili řed Nešpůrkem, ten pokus z pravého kruhu dostal do lapačky a před dotírajícím soupeřem pak raději hru přerušil. Buly po jeho pravé ruce.

41:01

Pro úmyslný ofsajd domácích se hra stěhuje před branku Jakuba Nešpůrka, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:58.
Ve druhé třetině strhli vedení na svou stranu domácí hráči a otočili tak stav zápasu ve svůj prospěch. Nyní jsou to Šumperští, kdo musí dotahovat ztrátu.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

Domácí se ještě dostali před branku Šumperka, kde střílel Lukáš Kaukič, ale jen do betonu Denise Irgla.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:17

Závěr druhé třetiny přináší neučesanou hru, která je opět plná nepřesností. Hokej tak oku diváka přiíliš nelahodí.

37:06

Oba týmy vystřídaly a na ledě jsou čerstvé síly.

36:32

Vhazovalo se před Nešpůrkem, puk dostali na své hole domácí hráči a okamžitě si to namířili směr útočné pásmo. Ovšem tam akci příliš překombinovali a ta končí zmarem.

35:23

Série nepřesností nyní zdobily oba týmy. Nyní už ale mají kotouč hosté ve své moci a kombinují před Jakubem Nešpůrkem.

34:51

Hosté jsou v plném počtu.

33:55

Tomáš Čoupek byl těsně před Denisem Irglem, ale zblízka ho nedokázal překonat. Hra je přerušena a buly bude vhozeno před hostující brankou.

33:31

Hosté se v oslabení dostali před Nešpůrka, ale nezahrozili. Nicméně aspoň pošetřili cenné vteřiny ze své početní nevýhody.

32:51

Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
Josef Cibuzar – 2 min., nedovolené bránění.

32:39

Hráči brněnské Techniky vytáhli puk ven z pásma a pokračovali do toho útočného. Ale tam nedokázali ohrozit branku Denise Irgla.

31:01

Dalekonostné nahození až před branku domácích, před Nešpůrkem ale nikdo z Draků nezakončil.

30:01

Jsme za polovinou řádné hrací doby a domácí mají stále náskok o jednu branku. Hosté se nyní snažili o další střelu, která ale neznamenala vyrovnání.

29:33

Ondrej Šišolák se dostal do zakončení na pravé straně a jeho rána skončila na Jakubu Nešpůrkovi. Ten poto kotouč poslal svým spoluhráčům, aby mohli projít na opačnou stranu.

28:23

Nahození od modré čáry z hole Karla Holíka končí na obraně hostů a ti se poté znovu derou do útočné třetiny.

27:17

Hosté nevybojovali puk v rohu útočného pásma a domácí kotouč pak vyhodili do střední třetiny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.

25:22

25:22 Pavel TOMANÍK - 2:1

25:22

Technika právě vstřelila branku!
Domácí strhávají vedení na svou stranu. Od začního mantinelu poslal kotouč před branku Šumperka Tomáš Račický a před Denisem Irglem se pak svižnou střelou prosadil PAVEL TOMANÍK – 2:1. Asistence: Tomáš Račický.

24:51

Daniel Vachutka od modré čáry zkoušel štěstí přízemní střelou, která se však zastavila o nohu jednoho z bránících hráčů.

23:37

Tomáš Pigl se proháčkoval kolem obránců hostů a z úhlu na levé straně zakončil, ale obrana jeho pokus tečovala do bezpečí a mimo ohrožení Nešpůrkovy branky.

22:45

Po vhazování před brankou Denise Irgla vytáhli hru ven hosté, ale v neutrální zóně přišli o puk, takže se zase vrací před Irgla.

21:31

Patrik Hohl se prodral středním pásmem a dosatl se až před branku Jakuba Nešpůrka, jeho švih ale končí jen vedle jeho branky.

20:30

Hosté se hnali do útočného pásma, ale byli v ofsajdové pasti, takže museli opustit teritorium soupeře. Navíc se pak domácí dopustili zakázaného uvolnění, tak se zase hra stěhuje před jejich klec.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:14.
První třetina je minulostí. V ní se dostali do vedení hráči Šumperka a měli náskok. Ovšem domácí hráči zlepšili hru a poté se dostali k vyrovnání. Začínalo se tak znovu od začátku a protože se už poté skóre neměnilo, jdou oba celky poprvé do kabin za nerozhodného stavu.

20:00

První třetina skončila.

19:30

Draci si vypracovali další šanci, která ale končí mimo tři tyče. Hned na to na druhé straně nepřekonal Irgla Sebastian Bartes.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:16

Zblízka naznačil střelu Tadeáš Jaroš, ale ta neskončila za Irglem, následně pak hosté otočili hru a ohrozili Jakuba Nešpůrka, ale ten vytasil přesný zákrok a svůj tým podržel. Hra je ještě přerušena.

16:24

Na druhé straně se nepovedla akce hostům a skóre se tak nemění ani v tomto případě.

15:27

Utaženou střelou se snažil překonat Irgla David Cekr, ovšem jeho zakončení chybělo o něco více přesnosti.

14:45

Domácí ožili a znovu se natlačili před klec soupeře, ale Alex Nilsson nebyl se svou střelou přesný.

13:27

13:27 Jakub MASAŘ - 1:1

13:27

Technika právě vstřelila branku!
A je vyrovnáno! Tomáš Pigl nahodil kotouč před branku hostů, kde byl včas a na správném místě JAKUB MASAŘ. Ten poté nastavil hůl, sklepl kotouč a ten končí za zády Denise Irgla a začíná se znovu od začátku – 1:1Asistence: Tomáš Pigl a Erik Pospíšil.

12:15

Josef Cibuzar operoval u modré čáry a čekal na přihrávku, té se ale nedočkal a navíc hosté ztratili touš, takže se museli rychle vracet na opačnou stranu, aby pomohli Irglovi.

11:44

Do postavení mimo hru se dostali domácí hráči a ta je vykázána zpět do neutrální zóny, kde se bude vhazovat blíže brance Denise Irgla.

10:57

Šumperští ubránili další akci Techniky a vytáhli puk do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.

09:06

V rohu obranného pásma Techniky svedli souboj o kotouč hráči obou týmů. Ten nakonec získali domácí a rychle se přesunuli až před Denise Irgla. Ten si poté připsal další zákrok a po něm jeho beton jen zaduněl.

08:01

Hosté vypíchli soupeři puk a ten jim utek do středního pásma. Jenže se pro něj vrátili a nyní už znovu operují před branku Jakuba Nešpůrka a snaží se navýšit své vedení.

07:21

Hosté se po chvilce zase podívali do teritoria brněnské Techniky, ale nakonec se před Jakubem Nešpůrkem nedokázali střelecky prosadit.

06:45

Po zákroku Denise Irgla je hra přerušena a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.

05:07

Domácí sde vymanili z dalšího menšího tlaku Šumperka a už se zase ženou do útočného pásma před klec Denise Irgla.

03:53

03:53 Jozef DANIELČÁK - 0:1

03:53

Draci právě vstřelili branku!
A hned je z toho úvodní branka zápasu. K odraženému puku se dostal Tobias Tomeš, který ho posunul doprava na JOZEFA DANIELČÁKA, jenž ho okolo levého betonu domácího brankáře zasunul za brankovou čáru – 0:1. Asistence: Tobias Tomeš a Ondřej Šišolák.

03:17

Buly po pravé ruce Jakuba Nešpůrka a hosté tak zůstnou v útočné třetině.

02:01

Alex Nilsson se natlačil před branku domácích, ale ideálně puk netrefil a ten pak mají v moci zase domácí hráči a ti míří dopředu.

01:07

Denis Irgl se musel znovu co otáčet ve svém brankovišti, aby zastavil pokus Tomáše Úlehly. Nicméně Technika stále drží puk a kombinuje před klecí Šumperka.

00:11

Domácí se hned dostali do útočného pásma, kde zahrozili, ale hostující brankář si poradil a po zisku puku ho poslal hned svým spoluhráčům.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Šembera) – P. Vašíček, Kališ, M. Dufek (C), Kubica, Úlehla, K. Holík, Fornál – Benýšek (A), Kaukič, Bartes – Masař, Pospíšil (A), T. Pigl – Tomaník, Picka, Račický – M. Pigl, Harmim, Čoupek.
Trenér: Jiří Rech

DRACI PARS ŠUMPERK: Irgl (Ryšavý) – P. Kubíček, Cekr, Rutar, Minařík, P. Hohl, Cibuzar – Jaroš (C), Nilsson, J. Horký – Tomeš, Šišolák, Danielčák – Lichner, Vachutka (A), Skopal – Polách.
Trenér: Michal Mikeska

Rozhodčí: Maťašovský – Smetková, Viskot.
DRACI PARS ŠUMPERK

Draci jsou na tom stejně, mají také devět bodů, ale díky horšímu skóre jsou na jedenácté pozici. Takže i Šumperští nezačali sezónu vůbec dobře. Draci porazili 2:1 Nový Jičín a následovaly dva další zápasy, ve kterých ovšem znovu neuspěli. 3:4 padli po prodloužení s Hodonínem, naposledy pak stejným výsledkem – také 3:4 prohráli po nastavené hrací době. Budou hosté dnes proti Brnu úspěšní?
Technika Hockey Brno

Domácí brněnská Technika se v tabulce ve Východní skupině nachází na desátém místě se ziskem devíti bodů. Zatím se tedy drží na chvostu druholigové tabulky. Po výhře 1:0 v Opavě pak hrála Technika znovu na venkovním kluzišti, a sice ve Vyškově, kde prohrála 2:5. Dnes před svými diváky by tak hokejisté Brna chtěli zvítězit, aby přerušili dva zápasy bez bodového zisku a konečně se zase radovali z výhry.
Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je jedenácté kolo druhé hokejové ligy ve skupině Východ a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Technika Hockey Brno a DRACI PARS ŠUMPERK.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Technika Hockey Brno – DRACI PARS ŠUMPERK

4:1

konec (1:1, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Masař (T. Pigl, Pospíšil), 26. Tomaník (Račický), 53. K. Holík (M. Dufek, T. Pigl), 55. Pospíšil (Masař, T. Pigl) – 4. Danielčák (Tomeš, Šišolák)

Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Šembera) – P. Vašíček, Kališ, M. Dufek (C), Kubica, Úlehla, K. Holík, Fornál – Benýšek (A), Kaukič, Bartes – Masař, Pospíšil (A), T. Pigl – Tomaník, Picka, Račický – M. Pigl, Harmim, Čoupek.
Trenér: Jiří Rech

DRACI PARS ŠUMPERK: Irgl (Ryšavý) – P. Kubíček, Cekr, Rutar, Minařík, P. Hohl, Cibuzar – Jaroš (C), Nilsson, J. Horký – Tomeš, Šišolák, Danielčák – Lichner, Vachutka (A), Skopal – Polách.
Trenér: Michal Mikeska

Rozhodčí: Maťašovský – Smetková, Viskot

Diváci: 122

Průběh zápasu
1. třetina
03:53 SUM 0:1 Danielčák (Tomeš, Šišolák)
13:27 TEC 1:1 Masař (T. Pigl, Pospíšil)
Po 1. třetině
2. třetina
25:22 TEC 2:1 Tomaník (Račický)
32:51 SUM 2 Cibuzar, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
50:44 SUM 2 Lichner, podrážení
52:11 TEC 3:1 K. Holík (M. Dufek, T. Pigl)
54:49 TEC 4:1 Pospíšil (Masař, T. Pigl)
57:28 TEC 2 Kališ, krosček
57:56 SUM 2 Vachutka, podrážení
Konec