Menu

Hokej

CCM liga dorostu

VHK ROBE Vsetín – HC Chrudim

8:3

konec (3:0, 0:1, 5:2)

13.10.2023, 17:30 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • 30. kolo • Helena Hegeďová

Konec zápasu. (19:34:36)

59:51

Vsetín právě vstřelil branku!
Ale osmou branku Valaši přece jen přidávají. Devět sekund před koncem utkání jel sám na branku MATYÁŠ FUSEK, který tak skóre dnešního duelu nejen otevřel, ale i uzavřel, když se v individuální akci prosadil pod gólmanův pravý beton. Asistebec: Vojtěch Frömel.

59:28

Němec to zkusil osou kluziště proti Řivnáčovi sám, ale neprošel. Puk končí u mantinelu.

59:05

Přesná nebyla ani rána domácích na druhé straně. Kotouč končí na zadním mantinelu.

58:39

Šimonek ještě z vrcholu levého kruhu zkusil své štěstí. Pokus proletěl nad levým horním rohem vsetínské branky.

58:18

Jsou před námi poslední necelé dvě minuty ze třetí třetiny. Jde vidět, že už se nikam nespěchá.

57:38

Hosté v plném počtu.

57:08

Chrudim dostala puk mezi modré čáry, ale Valaši byli velmi rychle zpět, když po levém křídle prikličkovali chrudimskou obranou. Střela na branku z toho stejně, jako v předchozím případě, nebyla.

56:08

Vsetínská přesilovková kombinace od začátku početní výhody stále trvá. Valaši si v útočném pásmu přihrávají a snaží se najít vhodnou pozici pro střelu.

55:38

Vyloučení v týmu HC Chrudim:
Drahoš – 2 min., napadení.

53:28

Vsetín právě vstřelil branku!
Valaši vybojovali kotouč u mantinelu v útočném pásmu a nejprve trefili levou tyčku chrudimské branky. DOMINIK MEISSNER se pak ještě v předbrankovém prostoru několikrát otočil, a nakonec poslal puk mezi betony nicnetušícího gólmana. Asistence: Bez asistence.

53:00

Sotva už byly oba týmy na ledě v plném počtu, máme tady další vyloučení. Přesilovku ovšem hráli jen Valaši, ale ani oni si v početní výhodě nedokázali vytvbořit žádnou větší šanci. Dvouminutový trest za hrubost dostávají Vaculík a Koudelka.

50:42

Vyloučení v týmu HC Chrudim:
Řivnáč – 2 min., nedovolené bránění.

50:19

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Kužel – 2 min., hrubost.

Vyloučení v týmu HC Chrudim:
Kopecký – 2 min., hrubost.

50:03

Vsetín právě vstřelil branku!
Domácí vyhráli vhazování a ADAM HYNEK od modré čáry bleskově prostřelil chrudimského brankáře. Využitá přesilovka a druhý gól Vsetína během necelé minuty = vedení domácích 6:3. Asistence: Ondřej Vaculík, Michal Kučný.

49:55

Vyloučení v týmu HC Chrudim:
Tvrdik – 2 min., hákování.

49:16

Vsetín právě vstřelil branku!
Tak tuto akci Vsetína určitě ještě někde uvidíme. Lukáš Malý byl před brankou po chybě Řivnáče úplně sám a měl i dost prostoru, jenže ztratil kotouč. Naštěstí pro Vsetínské byl hned v závěsu LUKÁŠ VINKLÁREK, který z druhé vlny trefil přesně levý horní roh hostující branky. Asistence: Lukáš Malý.

48:28

Lyčka se snažil o založení útoku z vlastního pásma, ale nepřešel ani přes vlastní obrannou čáru. Vsetínští sice drží jednobrankové vedení, ale do konce třetí třetiny zbývá ještě více než jedenáct minut a zatím se zdá, že to budou mít domácí hodně těžké.

48:01

Vsetínští se drží v útočném pásmu, ale jejich střely končí na bránících hráčích.

46:41

Chrudim právě vstřelila branku!
Vsetínští několikrát chybovali v útočném i obranném pásmu, což nakonec znamenalo individuální akci ŠTĚPÁNA SMÉKALA, jenž se po levém křídle dostal do pásma a zakončil do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Šimon Řivnáč, Tomáš Šanc.

44:07

Vsetín právě vstřelil branku!
Valaši vyhráli buly na pravém kruhu útočného pásma a Dvořáček od modré čáry rozehrál nakonec gólovou akci. Vojtěch Fröměl vystřelil z větší vzdálenosti. Následně se puk od Lukáše Vinklárka odrazil k ŠTĚPÁNU DROZDOVI, který se nejlépe zorientoval ve zmatku před brankou a poslal puk mezi pravou ruku a tělo gólmana. Asistence: Lukáš Vinklárek, Vojtěch Frömel.

44:01

Hra zatím ve třetí třetině hledá svůj obraz. Valaši se snaží postupně převzít iniciativu, což nyní podtrhl i Paták. Jeho šanci z pravého kruhu vychytal hostující brankář.

41:28

Chrudim právě vstřelila branku!
Chrudim už hrála v pěti proti čtyřem (tedy ne v pěti proti třem jako na začátku třetí třetiny), když domácí brankář vykopl střelu Ondřeje Vaška na PATRIKA ŠIMONKA, který s první střelou z mezikruží neuspěl, ale na druhý pokus už kotouč po ledě kolem pravé tyče dostal. Asistence: Ondřej Vaško, Jáchym Krejčík.

40:01

Začala třetí třetina.

40:00

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Sadílek – 2 min., krosček.
Ve druhé třetině byli lepší hosté, kterým pomohla hlavně přesilová hra hraná od 25. minuty utkání. Od té doby byla Chrudim lepší, Matěj Urválek snížil na rozdíl dvou branek a jak on sám, tak jeho spoluhráči byli blízko dalším gólům. Jenže ty Valaši nedovolili. Proto budeme do třetí třetiny vstupovat za stavu 3:1.
Třetí třetina začne cca v 18:58.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:59

Krejčíkova střela od modré skončila jen na bruslích Drahoše. Se svým pokusem nuespěl ani Paulus z vrcholu pravého kruhu.

39:35

Valaši okamžitě vyhazují kotouč a začíná se znovu zpoza Netušilovy branky.

39:24

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Malý – 2 min., podrážení.

39:00

Vaculík je po levém křídle sám na branku a rýsovala se před nám opravdu dobrá příležitost, jenže Paták mezitím v útočném pásmu zavadil o bránícího hráče Chrudimi a opozdl se s návratem. Proto bylo odpískáno postavení mimo hru.

38:06

Na druhou stranu se sám vydal Drozd, který přes bránícího hráče neměl moc možností jak zakončit. Netušil si s jeho střelou na bližší tyč poradil.

37:41

Zmatky ve vsetínském brankovišti. Další rychlá protiakce a ofenziva Chrudimi neměla daleko od kontaktního gólu. Do prázdné branky střídlel Koudelka, jenže jeho ránu zablokovala domácí obrana.

36:44

Hosté rychle přesunuli hru a mrknutím oka se ze svého obranného pásma dostali do toho útočného, kde na hranici brankoviště zakončoval Paulus. Domácí brankář byl připraven.

35:26

Němec chtěl rozehrát z vlastího pásma, ale jeho záměru zabránil jeden z napadajících hráčů Chrudimi. Hosté ve druhé třetině předvádí daleko kompaktnější a nepříjemnější hokej. Jde to vidět nejen na hře, ale také na výsledku.

34:02

Paulus přes tři bránící hráče Vsetína neprošel, ale Postupovi se to už povedlo. Jeho rána z mezikruží ovšem zamířil daleko od pravé tyče.

33:01

Nyní už jsou Valaši ve svém útočném pásmu a rozestavěli ofenzivní formaci. Střelu Sadílka od modré čáry blokuje Tvrdik.

31:49

Zdá se, že Vsetín hru pomalu dostává opět pod svou kontrolu. Domácím se ovšem nedaří přechod přes střední pásmo.

30:55

Cegliňski zlikvidoval střelu Urválka z vrcholu levého kruhu. Chrudim je stále v útočném pásmu.

29:18

Vsetínští fanoušci nyní tleskají brankáři svého týmu. Právě on totiž dřží vedení domácích.

28:10

Cegliňski má opravdu plné ruce práce. Chrudim je teď rozhodně lepším týmem.

27:13

Za vsetínským gólmanem zvoní tyč. Hostující celek vstřelená branka opravdu nakopla.

26:08

Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí už sice jsou v plném počtu, ale Chrudim se s dozvukem přesilovky prosazuje. Střelu kapitána Kopeckého od modré čáry vyrazil domácí brankář pravým betonem, kotouče se chopil Tadeáš Valkoun, který jej přihrál na volného MATĚJE URVÁLKA na levém křídle. A hostující obránce byl nakonec tím, kdo poslal puk za přemusťujicího se gólmana. Asistence: Tadeáš Valkoun.

26:04

Domácí v plném počtu.

25:20

Nyní domácí vyhazují a střídající bránící čtveřici. Kotouč je za brankou gólmana Netušila.

24:38

Chrudim vyhrála vhazování před Cegliňským a od té doby se drží v útočném pásmu a kombinuje.

24:04

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Kužel – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.

23:43

Obránce Urválek i přes svůj post nyní čekal na útočné modré čáře, kam taky dostal přihrávku. Následně v útočném pásmu situaci zvládl sám a od levé tyče zakončil. Cegliňski urkývá kotouč ve své výstroji.

22:35

Chrudimi se podařilo šikovně vyhodit, ale Meissner už je zpět. Zezadu byl těsně bráněn Šimonkem, a ten mu nedovolil zakončit.

21:57

Střela domácích z levého kruhu těsně minula bližší horní roh chrudimské branky. Vsetín stále zůstává v pásmu.

21:27

Valaši začali druhou třetinu v útočném pásmu, ale ke střele na branku se zatím nedostali.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina utkání je u konce. Úvodních dvacet minut jednozačně vyznělo pro domácí Valachy, kteří zvládli samotný začátek střetnutí a po dvou minutách hry vedli po trefách Matyáše Fuska a Adama Němce 2:0. Další trefu pak přidal Lukáš Vinklárek ve vlastním oslavení a určil tak aktuální skóre.
Druhá třetina začne cca v 18:16.

20:00

První třetina skončila.

19:37

Vsetínští jsou v poslední minutě první třetině velmi aktivní, hostující brankář ovšem na všechny jejich střely dobře vidí a nemá s nimi problém.

19:09

Z rychlého protiútoku to zkoušel Paták. Jeho pokus od levé tyče končí v Netušilově lapačce.

18:30

Právě mezi modrými čarami pro sebe získal puk Drahoš, který to vzal na sebe a po levém kříde zakončil svou individuální akce střelou do vzdálenějšího horního rohu. Domácí brankář úspěšně zasahuje.

18:14

Kučný rozehrává zpoza vlastní branky. Domácí mají problém s přechodem středního pásma.

17:31

Vsetínští po defenzivní pasáži získali kotouč ve střední třetině, jenže ani oni se nemohou dostat před soupeřova gólmana.

16:52

Přesilovka Chrudimi sice skončila, ale hosté jsou stále na kotouči. Nutno však podotknou, že ve vlastním pásmu, odkud se nemohou dostat.

15:57

Domácí v plném počtu.

15:37

Chrudim už je v útočném pásmu a dvakrát stihla ohrozit brankáře Cegliňského. Vsetínský gólman na střely soupeře dobře vidí a je připraven.

14:59

Chrudim je po dalším vhazování, tentokrát ve vlastním pásmu, zahnána do kouta. Vsetínští se zprvu snažili i o kombinaci, na kterou ovšem ve čtyřech proti pěti nestačili.

14:38

Hostující ofenzivu zastavuje postavení mimo hru.

14:29

Vsetínští mají v tomto svém oslabení od začátku hlavní slovo a drží kotouč v bezpečí.

13:57

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Lyčka – 2 min., nesportovní chování.

12:14

Vsetín právě vstřelil branku!
Valaši přídávají další branku, a to dokonce ve vlastním oslabení. LUKÁŠ VINKLÁREK nejprve v přečíslení dva na jednoho neuspěl s přihrávkou na svého spoluhráče, protože ji zablokoval jediný bránící hráč Chrudimi, ale právě od něj se puk odrazil zpátky. A jelikož hostující brankář byl připraven na střelu z pravého křídla po nahrávce, nestačil včas na Vinklárkovo zakončení do prázdné brány zareagovat. Asistence: Bez asistence.

11:46

Domácí teď mají kotouč pod kontrolou a drží jej daleko od své branky.

10:58

Vsetínští se osvobozují.

10:48

Skvěle sehraná akce Chrudimi, když Tvrdik z vrcholu levého kruhu poslal kotouč na Šimonka, který z první vypálil. Cegliňski se ovšem stačil včas přemístit a kotouč ukrývá mezi betony.

10:31

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Dvořáček – 2 min., vražení na hrazení.

09:39

Zato teď se hosté nejspíš zapotili, když u nebráněné pravé tyče stál Meissner. Domácí útočník ovšem odkrytou branku přestřelil.

09:13

Hosté v plném počtu. Chrudim je na ledě opět v pěti hráčích, žádnému vážnějšímu nebezpečí čelit nemusela.

08:13

Z přesilové hry Vsetína uběhla minuta a zatím se do největší šance dostala paradoxně Chrudim, když Štěpán Dvořák zakončoval přečíslení do odkryté branky. Vracející se Valaši ovšem v této situaci svému brankáři pomohli, a ten tak lovit kotouč ze své sítě nemusel.

07:13

Dvouminutový trest za hákování dostává hostující útočník Paulus. Domácí se totiž do třetiny přece jen dostali a z hranice brankoviště zahrozil střelou ke vzdálenější tyči domácí obránce Kužel. Vše ale končí právě nedovolenou záchrannou brzdou Chrudimi.

06:46

Vsetínští mají kotouč na svých hokejkách, ale nedaří se jim přechod přes střední pásmo.

05:46

Domácí brankář má ve své moci také nahození Tomáše Dvořáka z vrcholu levého kruhu. Vhazovat se bude po pravici Cegliňského.

05:16

Malý hledal někoho ze svých spoluhráčů, ale místo toho přihrál jen na hokejku hostujícího obránce. Ten velice rychle obrátil hru Cegliňski musel zasahovat po střele Valkouna z levého kruhu.

04:10

Chrudim se po nepovedeném startu dostala ke slovu, když zavzela kotouč do pásma a vsetínskou branku ohrozila střelou z levého křídla. Domácí brankář ale žádnému náročnějšímu zákroku čelit nemusel, protože mu pomohla obrana.

01:58

Vsetín právě vstřelil branku!
Vsetín jde velice rychle do dvoubrankového vedení. ADAM NĚMEC zachytil kotouč na hranici brankoviště a taktéž jej poslal do pravého hornho rohu. Ještě neuplynuly ani dvě minuty hrací doby a góly se zde na Lapači opravdu nešetří. Asistence: Ondřej Vaculík.

01:06

Vsetín právě vstřelil branku!
Chrudim za vlastní brankou zaváhala s rozehrávkou a je tu úvodní branka v podání Vsetína! Jeden z hostujících hráčů totiž přihrál přesně na hokejku MATYÁŠE FUSKA, který neváhal a poslal puk od levé tyče do vzdálenějšíhon horního rohu. Asistence: Dominik Meissner.

00:46

Vsetínští jsou v úvodu zápasu aktivnější. Frömelovi ale střela nesedla, a tak otouč končí jen na levém kruhu útočného pásma Vsetína. Ke kotoučí se dostávají hosté a vyhazují.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Hanzlík) – Sadílek (C), Frömel, Kučný (A), Hynek, Lyčka, Dvořáček, Kužel – Němec, Meissner, Drozd (A), Šebesta, Malý, Paták, Fusek, Vaculík, Vinklárek.
Trenér: Miroslav Barus

HC Chrudim: Etflaiš (Netušil) – Urválek, Řivnáč, Krejčík (A), Šurc, Valkoun (A), Koudelka, Šanc – Tvrdik, Smékal, Šimonek, Postupa, Š. Dvořák, Paulus, Vaško, Kopecký (C), Drahoš, T. Dvořák.
Trenér: Petr Čáslava.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

VHK ROBE Vsetín – HC Chrudim

8:3

konec (3:0, 0:1, 5:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Fusek (Meissner), 2. Němec (Vaculík), 13. Vinklárek, 45. Drozd (Vinklárek, Frömel), 50. Vinklárek (Malý), 51. Hynek (Vaculík, Kučný), 54. Meissner, 60. Fusek (Frömel) – 27. Urválek (Valkoun), 42. Šimonek (Vaško, Krejčík), 47. Smékal (Řivnáč, Šanc)

VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Hanzlík) – Sadílek (C), Frömel, Kučný (A), Hynek, Lyčka, Dvořáček, Kužel – Němec, Meissner, Drozd (A), Šebesta, Malý, Paták, Fusek, Vaculík, Vinklárek.
Trenér: Miroslav Barus

HC Chrudim: Etflaiš (Netušil) – Urválek, Řivnáč, Krejčík (A), Šurc, Valkoun (A), Koudelka, Šanc – Tvrdik, Smékal, Šimonek, Postupa, Š. Dvořák, Paulus, Vaško, Kopecký (C), Drahoš, T. Dvořák.
Trenér: Petr Čáslava

Průběh zápasu
1. třetina
01:06 VSE 1:0 Fusek (Meissner)
01:58 VSE 2:0 Němec (Vaculík)
07:13 CHR 2 Paulus, hákování
10:31 VSE 2 Dvořáček, vražení na hrazení
12:14 VSE 3:0 Vinklárek
13:57 VSE 2 Lyčka, nesportovní chování
Po 1. třetině
2. třetina
24:04 VSE 2 Kužel, nedovolený zásah do hlavy nebo krku
26:08 CHR 3:1 Urválek (Valkoun)
39:24 VSE 2 Malý, podrážení
Po 2. třetině
40:00 VSE 2 Sadílek, krosček
3. třetina
41:28 CHR 3:2 Šimonek (Vaško, Krejčík)
44:07 VSE 4:2 Drozd (Vinklárek, Frömel)
46:41 CHR 4:3 Smékal (Řivnáč, Šanc)
49:16 VSE 5:3 Vinklárek (Malý)
49:55 CHR 2 Tvrdik, hákování
50:03 VSE 6:3 Hynek (Vaculík, Kučný)
50:19 VSE 2 Kužel, hrubost
CHR 2 Kopecký, hrubost
50:42 CHR 2 Řivnáč, nedovolené bránění
53:00 VSE 2 Vaculík
CHR 2 Koudelka
53:28 VSE 7:3 Meissner
55:38 CHR 2 Drahoš, napadení
59:51 VSE 8:3 Fusek (Frömel)
Konec