Menu

Fotbal

MOL Cup

FC Viktoria Mariánské Lázně – FC Viktoria Plzeň

0:10

konec (0:3)

12.10.2023, 16:00 • Areál Viktoria Mariánské Lázně • 3. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 36.0 25.4 1.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Plzeňská Viktoria potvrdila ve 3. kole MOL Cupu roli obrovského favorita, Mariánským Lázním nadělila na jejich vlastním hřišti desítku.

Od úvodních minut bylo jasné, že rozdíl ve kvalitě mezi oběma týmy je obrovský. Mariánské Lázně nicméně vzdorovaly statečně a do kabin šly „pouze“ s tříbrankovým mankem. Postupem času však domácím hráčům viditelně docházely síly a prvoligový celek přidával jeden gól za druhým, až nakonec v závěru dovršil desítku svým druhým gólem v utkání střídající Jan Kopic.

Ve 4. kole Viktorii Plzeň čeká o poznání těžší oříšek, zavítá totiž na půdu olomoucké Sigmy. (17:56:47)

90

Konec zápasu.

89

89. Jan KOPIC - 0:10

89

Plzeň právě vstřelila branku!
Padla desítka! Po přízemní nahrávce od levé lajny Chorý patičkou zakončoval do gólmana, načež se míč odrazil k JANU KOPICOVI a ten snadno dorážel do prázdné brány.

88

Na pravém křídle Jan Kopic dlouho otálel, aby nakonec nastřelil Pavla Šulce, jemuž se nepovedlo míč nasměrovat mezi tři tyče.

87

Ibrahima Traoré vymyslel zajímavý oblouček na Pavla Šulce, jenž naslepo sklepával pod sebe, Jan Dvořák odkopával do bezpečí.

86

Cadu se rozhodl neriskovat v přehuštěném prostoru, zvedl hlavu a vysokým zpětným pasem zapojil do kombinace stopera Robina Hranáče.

85

Přestože měl Jan Kopic dostatek prostoru na střelu, tak mu nevyšla vůbec dobře, balón nasměroval o kus vedle levé části brankové konstrukce.

84

Libor Holík centroval do vnitra pokutového území, kde hledal Tomáše Chorého, Jan Dvořák před ním odvracel na rohový kop.

83

Pavel Šulc viděl za obranou Pavla Buchu, který podle všeho pouštěl míč k brankáři, protože měl dojem, že se nachází v ofsajdu.

81

81. Jan KOPIC - 0:9

81

Plzeň právě vstřelila branku!
Po parádní narážečce mezi Šulcem a Buchou si první jmenovaný vylámal zuby na brankáři, nicméně odražený balón získal JAN KOPIC, připravil si míč na pravačku a skrze Hinterholzingera propasíroval míč do sítě.

80

Dobrou práci odvedl směrem dozadu Václav Jemelka, jenž zakřižoval sprintujícího soka a pod tlakem si pomohl přihrávkou Tvrdoňovi.

79

Znovu Libor Holík, který povedeným obloučkem našel Ibrahimu Traorého, sklepnutí zpět doprava až k Šulcovi přes Šimka nedoputovalo.

78

Ofenzivu podpořil Libor Holík, který centroval od pravé lajny do vnitra vápna, kde Jan Dvořák nepustil ke střele Tomáše Chorého.

77

Ještě na útočné polovině fauloval Cadu, nedovoleným způsobem si počínal proti domácímu kapitánovi Michalu Drahorádovi.

76

Štěstí středem vyzkoušel Martin Buršík. Bez podpory spoluhráčů se příliš daleko nedostal, stopku mu čistým zákrokem vystavil Robin Hranáč.

75

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Matěj Vydra, přichází Jan Kopic.

74

74. Ibrahima TRAORÉ - 0:8

FC Viktoria Mariánské Lázně – FC Viktoria Plzeň

0:10

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 10. Sýkora (pen.), 31. Vydra, 35. Traoré, 56. Vydra, 63. Vydra, 66. Vlkanova, 70. Traoré, 74. Traoré, 81. Kopic, 89. Kopic

Karty:   61. Drahorád (MLA)

FC Viktoria Mariánské Lázně: Hinterholzinger – Šimek, Dvořák, Cinkanić, Brož (61. Renza), Štůla, D. Skopový (46. Hošek), Pěček (61. Buršík), Drahorád (C), Kapolka (53. Peška), Holub (53. M. Skopový).
Náhradníci: Gembický – Řezáč.

Trenér: Aleš Zach

FC Viktoria Plzeň: Tvrdoň – Řezník (C), Hranáč, Jemelka, Holík – Mosquera (70. Cadu), Traoré, Vlkanova (70. Šulc), Sýkora (70. Bucha) – Kliment (70. Chorý), Vydra (75. Kopic).
Náhradníci: Sváček.

Trenér: Miroslav Koubek

Rozhodčí: Ulrich – Vyhnanovský, Hádek

Diváci: 2 721