Menu

Hokej

Příprava NHL

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild

2:3

po s.n. (0:1) (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)

06.10.2023, 02:30 • United Center, Chicago • . kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.77 4.38 2.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (06:00:33)
Statistika
Střely na bránu: 29 – 27 | Přesilová hra: 0/4 – 0/6 | Trestné minuty: 19 – 15

Kdo se postavil do brankoviště?
Arvid Söderblom (CHI) – 25 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,6 %,
Marc-André Fleury (MIN) – 27 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,1 %,

Česká a slovenská stopa
Bez české a slovenské účasti.
Za stavu 2:1 Chicago ve třetí třetině polevilo a nechalo iniciativu Minnesotě, která dlouho postrádala větší kvalitu v zakončení. V čase 54:02 to změnil Pat Maroon a poslal zápas do prodloužení, respektive do samostatných nájezdů. V této disciplíně se jako jediný prosadil Mats Zuccarello, jehož zásluhou Wild podruhé v řadě poráží Chicago 3:2 po nájezdech. Oběma týmům dnes dobře zahráli bratři Folignové a zachytali gólmani Söderblom a Fleury. Stejně tak je spokojovala nemohoucnost v přesilovkách, dohromady nevyužily žádnou z deseti.

Konec zápasu.

Mats ZUCCARELLO - 2:3

V samostatných nájezdech zvítězil tým Minnesota Wild.
Autorem vítězné branky je MATS ZUCCARELLO.

3. série 0:1

Lucas Reichel zakončil lépe než jeho předchůdci, ovšem Fleury pečetil výhru svého týmu zákrokem pravým betonem.

3. série 0:1

Frédéricku Gaudreauovi sjel puk z hokejky. Až na Zuccarella jsou to hodně nepovedené nájezdy.

2. série 0:1

Taylor Hall udělal něco podobného jako Bedard. Přijel až k brankovišti a tam mu Fleury kotouč holí vypíchl.

2. série 0:1

Wild nebyli daleko od druhého úspěchu Kaprizov vypustil puk do tyčky.

1. série 0:1

Tak to se nepovedlo. Connor Bedard se při nájezdu dostal moc blízko k Fleurymu. Při pokusu o blafák mu puk utekl z bekhendu a u brankové čáry se pokusil situaci zachránit prohozením kotouče mezi nohama, přičemž se vlastní hokejkou podrazil.

1. série 0:1

Mats Zuccarello odstartoval nájezdovou loterii přesným zásahem bezi betony.

Samostatné nájezdy začínají.

65:00

Prodloužení skončilo.

64:22

Marcus Foligno vyrazil Korchinského přihrávku ven z obranného pásma. Mladý obránce při další akci spolupracoval s Nickem Folignem, jenž na Fleuryho v souboji s obráncem zblízka nevyzrál.

63:35

Kaprizov ujel Hallovi. Faber v situaci dvou na jednoho jeho přihrávky nevyužil. O pár sekund později už vypálil, ale Söderblom podpořil svůj super výkon dalším sebevědomým zákrokem.

62:56

Bedard od modré čáry přihrával vysunutému Kaiserovi. Ten v dobré pozici promáchl a Hall už je zpátky u zadní modré čáry.

62:12

Reichel narušil zadovku Zuccarella. Dickinson a Korchinski ho potom doplnili v protiútoku, při kterém se Korchinski zahnal do rohu.

61:32

Gaudreauovi ujel puk za úroveň brankové čáry. Wild uklidňují hru Boldyho návratem na vlastní polovinu. Seth Jones může konečně vystřídat.

60:45

Kaprizov na ose přidržel puk v přečíslení tři na dva. Jako adresáta přihrávky si vybral Erikssona Eka, jenž zleva Söderbloma opět nepokořil!

60:19

Bedard, Hall a Jones se zkraje prodloužení museli bránit. Eriksson Ek rozdal puk Kaprizovovi a ten z levého kruhu vypálil přímo do Söderblomovy statické lapačky.

60:01

Začalo prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:52

Maroon se nenechal obejít Folignem. Zkušeného útočníka nezapomněl dohrát a to vyvolalo nenávistnou reakci Tinordiho, jenž se bývalého kapitána Columbusu zastal.

59:18

Pozdní příležitost pro Minnesotu! Connor Dewar z levého mantinelu půjčil puk Duhaimeovi a ten z jedničky orazítkoval ze svého pohledu levou tyč!

58:42

Bedard prosvištěl středem hřiště. Až k zakončení se ale nedostal, kotouč mu příkladně vypíchl couvající Brock Faber. Jednička draftu už v přípravě odehrála lepší zápasy.

58:20

Perry naskočil z trestné lavice rovnou do protiútoku. K sobě měl Bedarda, jenž mu zprava nevrátil puk mezi kruhy.

58:06

Domácí v plném počtu.

57:22

Brodinovo nahození od modré čáry letělo vzduchem až do výstroje Söderbloma. Nic víc Wild před ztrátou útočné třetiny neukázali.

56:43

Boldy byl podepsán pod ofsajd Minnesoty. Nad led naskočily čerstvé síly, které se zabydlují v útočném pásmu.

56:10

Eriksson Ek na buly porazil Reese Johnsona. Calen Addison před levým kruhem ihned napřáhl ke střele, jež byla snadným soustem pro Arvida Söderbloma.

56:06

Potíže Chicaga budou pokračovat oslabením. Corey Perry usedl na trestnou lavici v důsledku nedovoleného bránění.

55:02

Boldy zpoza branky vymýšlel přihrávku, která hodně připomínala nedávnou asistenci Rossiho. Frédérick Gaudreau tentokrát nevystřelil.

54:02

54:02 Pat MAROON - 2:2

54:02

Minnesota právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno, Hawks si zkrátka koledovali až příliš! Wyatt Kaiser za Söderblomem neustál souboj s forčekujícím Rossim. Nadějný Rakušan posunul kotouč do pravého kruhu a PAT MAROON ho neomylně poslal do odkrytého prostoru u vzdálenější tyče. Asistence: Marco Rossi, Jon Merrill.

53:06

Boldyho přihrávka z otočky svůj cíl nenašla. Čtvrtá formace Chicaga uklidnila hru vyvezením puku k červené čáře.

52:15

Střílenou přihrávku Merrilla protečoval Hartman hodně vedle Söderblomovy branky. Navzdory územní převaze nejsou hosté nebezpeční.

51:46

Nikdo z domácích si v předbrankovém prostoru nehlídal Zuccarella. Norský útočník obdržel puk z levé strany, ze vzniklé situace byl sám připraven a rozhodně z ní nevytěžil maximum.

51:29

Dlouho chystaná přechodová fáze Wild dopadla „fiaskem“ v podobě zakázaného uvolnění. Hartman se staví na buly proti Reichelovi.

50:56

Boris Katchouk se na chvíli dostal za záda posledního obránce Brodina. Ten ho do úniku ale nepustil a na tahu je znovu výběr z Minnesoty.

50:15

Dewar promáchl Duhaimeho lukrativní přihrávku do mezikruží. To nepochybně mohla být největší šance Wild za dlouhou dobu.

49:20

Po projektilu Brodina o sobě chtěl dát vědět první útok Chicaga v čele s Connorem Bedardem. Podpořit ho chtěl Korchinski, který nakonec ztratil puk nepřesnou přihrávkou z levého křídla.

48:32

Domácí v plném počtu.

48:25

Brodinova střela zpoza kruhu postrádala přesnost. Tinordiho trest spěje ke konci, Minnesota přesilovku nevyužije.

48:03

Söderblom přikryl volný puk pod lapačku. Erikson Ek ho trochu dohrál, Korchinski okamžitě zareagoval a spustil hromadnou potyčku za brankou.

47:56

Boldyho nepřesnou dělovku Zuccarello nedorazil podle svých představ. To už je domácí družina alespoň ve čtyřech.

47:31

Fleury bleskovou rozehrávkou Minnesotě moc nepomohl. Ba naopak, kvůli zakázanému uvolnění se vhazuje právě u tohoto populárního gólmana.

47:25

Hartman špatně přihrál na obsazeného Erikssona Eka. Hawks zvládli souboj u krajního mantinelu a zahodili puk na druhý konec hřiště.

46:50

Addison byl ten, kdo distribuoval kotouče od modré čáry. Nakonec se sám postaral o tvrdou střelu, jež letěla mimo branku.

46:32

Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
Jarred Tinordi – 2 min., vražení na hrazení.

46:25

Addison se musel vrátit k vlastní brance. Wild nechtějí puk jen tak odevzdat a připravují se o sekundy z dvojnásobné početní výhody.

46:10

Tinordiho vyhození zastavil Boldy. Hosté nastartovali rychlou kombinaci, která probíhá v ponechané výhodě. Hawks půjdou do tří.

45:48

Minnesota si zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl Wyatt Kaiser, který se před Söderblomem provinil nedovoleným bráněním Erikssona Eka.

45:45

Eriksson Ek si důrazně najížděl k brankovišti. V souvislosti s centrem z pravého křídla však kotouč za Söderbloma nepropašoval.

45:25

Brodinův bezprostřední golfák pohltil Söderblom a ukončil docela dlouhý pobyt Wild v útočném pásmu.

44:06

Hartman se přestal pošťuchovat s Hallem a z levého křídla předložil puk Kaprizovovi. Ruský útočník ze slotu přestřelil.

43:25

Middleton nenasměroval puk do prostoru Söderblomovy branky. I v úvodu třetí třetiny je ofenziva Minnesoty velmi nevýrazná.

42:50

Reese Johnson zapojil do hry Katchouka, jemuž na volném pravém křídle překážela ležící zlomená hůl Perryho. Z nadějně vypadající situace nebylo nic.

42:06

Corey Perry si zlomil hokejku při pokusu o příklep z pravého křídla. Hawks se z tohoto důvodu museli na chvíli stáhnout z útočného pásma.

41:12

Korchinski přihrál po modré na střílejícího Murphyho. Další vzruch před Fleurym vzápětí udělali Tyler Johnson s Raddyshem. Druhý jmenovaný se netrefil do puku před odkrytou brankou.

40:10

Obsazení brankovišť se ani na startu třetího dějství nezměnilo. Söderblom s Fleurym Mrázka a Gustavssona do hry asi nepustí.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku po 2. třetině: 27 – 16 (10:10, 17:6).
Domácí střelecká převaha 17 – 6 ve druhé třetině jasně vypovídá o jejím průběhu. Blackhawks odehráli solidní dvacetiminutovku a svou převahu vyjádřili i gólově, když se ze samostatného úniku poprvé v novém dresu prosadil Taylor Hall. Wild měli jen pár závarů, které Söderblom vždy vyřešil.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:54

Další zásah Fleuryho na úkor Joey Andersona. Víc už se asi nestihne, Tinordi se musel vrátit pro puk k zadní modré čáře.

39:02

Boldyho teč postrádala přesnost. Donato se vzápětí zasloužil o rychlý brejk. Zleva ho sám zakončil, ale Fleury byl v brankovišti Wild opět bezchybný.

38:32

Korchinski z prostoru vedle branky nepředal puk Jasonu Dickinsonovi. Obránci v bílém se dostatečně rychle sjeli k ose hřiště.

38:25

Oba týmy v plném počtu.

37:45

Hartman pronikal po levé straně. Dojel až za branku, kde ho od puku příkladným způsobem oddělil obránce Kaiser.

37:00

Fleury si agresivně vyjel proti Alexi Vlasicovi a střelu zápěstím mu do branky nepustil. O celou šanci se zasloužil Bedard.

36:25

Za potyčku u domácí branky obdrželi Boldy a Murphy dvouminutové tresty za hrubost. Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.

36:25

Merill nahodil do chumlu hráčů před Söderblomem. Zuccarello se několikrát za sebou pokoušel o dorážky, ale hlavní konkurent Petra Mrázka v brankovišti Chicaga si zkušeně sjednal pořádek.

36:02

Boldy měl u brankoviště Marcuse Foligna. Puk mu z úrovně brankové čáry ale nedoručil, své povinnosti si splnil talentovaný obránce Korchinski.

35:41

Hosté v plném počtu.

35:05

Frédérick Gaudreau nechal puk za sebou a ulehčil Chicagu návrat před Fleuryho. Všichni kromě Bedarda prostřídali, ale kotouč jim zanedlouho utekl do středního pásma.

34:56

Fleury se dopředu přemístil ke své pravé tyči. Pokus Donata přes něj neprošel, přičemž tlak Hawks v útočném pásmu pokračoval střelou tahem od Bedarda tečovanou těsně za vzdálenější tyč.

34:01

Seth Jones nabil Hallovi na ránu z jedné. Fleury udělal pohyb připomínající semafor a rychle letící puk odklonil z původního směru.

33:41

Marcus Foligno v rodinném souboji hokejkou podrazil staršího bráchu Nicka. Po reklamní pauze dojde na přesilovku Chicaga.

33:03

Rossiho vysoký centr skončil ve slotu. Gaudreau proti Söderblomovi neuspěl a na řade byl protiútok Tylera Johnsona a příklep Perryho. V obou případech si Fleury poradil.

32:25

Boldy v přečíslení čtyři na dva předal puk na střed. Eriksson Ek si to v zakončení nekomplikoval a možná právě proto trefil jen dobře postaveného Söderbloma.

31:45

Seth Jones nedostal puk ven z obranného pásma. Kaprizov, Zuccarello a Hartman se při vzájemné kombinaci dostali moc blízko k Söderblomovi a ten jim kotouč vyfoukl.

31:15

Minnesotě se ve druhé třetině nedaří oživit ofenzivu. Za více než jedenáct minut hry vygenerovala jen tři střely na Söderblomovu klec.

30:10

Dickinson vyplaval chvilku volný v pravém kruhu. Marc-Andre Fleury se dostatečně rychle přemístil a bývalého útočníka Dallasu a Vancouveru vychytal.

29:51

První zakázané uvolnění tohoto duelu má na svědomí družstvo Wild. Vhazuje se po Fleuryho pravé ruce.

29:01

29:01 Taylor HALL - 2:1

29:01

Chicago právě vstřelilo branku!
Hawks otáčí stav na 2:1! Donato u obranné modré čáry vystihl čitelnou horizontální přihrávku na Merrilla. Ze středního pásma vyslal do úniku TAYLORA HALLA a ten bekhendovým blafákem dovezl puk za Fleuryho. Asistence: Ryan Donato.

28:19

Domácí v plném počtu.

27:50

Dalekonosný pokus Kaprizova rovněž neprošel. Nick Foligno odvezl puk až k Fleurymu, kde mu dělal společnost Brodin.

27:24

Kaprizov si vybral Erikssona Eka, jenž vypustil puk do bránícího Murphyho. Söderblomovi se dnes dostává opravdu velké pomoci od hráčů z pole.

26:43

Hosté v plném počtu.

26:30

Eriksson Ek vyhrál buly nad Reichelem. Wild se usadili v útočném pásmu a Söderblom si musel dávat pozor na Zuccarellovu střelu z pravého kruhu.

26:19

Tyler Johnson odhodil Fabera na mantinel a vysloužil si dvě trestné minuty za vražení na hrazení. Čtyřiadvacet sekund se bude hrát ve čtyřech.

26:02

Teď si to Bedard a Jones vyměnili. Osmnáctiletého útočníka zradilo zpracování přihrávky svého zkušeného obránce.

25:35

Donato se mezi třemi hokejkami neuvolnil k zakončení. Ideální pak nebyla ani zadovka Bedarda, Seth Jones ji chytil až ve středním pásmu.

25:13

Po půlminutě se hostům podařilo vyhodit přes celé hřiště. Zpět k Fleurymu zaváží puk Seth Jones.

24:55

Connor Bedard přebil k vrcholku levému kruhu. Hall pálil nepřesně, ale puk i nadále setrvává v útočném pásmu Blackhawks.

24:43

Jon Merrill obdržel menší trest za držení Connora Bedarda. Jednička letošního draftu na sobě získala už třetí faul.

24:15

Fleury si připsal skalp z pravého kruhu střílejícího Bedarda a potom i Setha Jonese. Zkušený gólman podává v brankovišti Wild spolehlivý výkon.

23:39

Middleton vyrazil Middletonovu nevýraznou střelu od modré čáry. Domácí se vysvobodili dlouhým obloučkem na hůl Brodina a odjeli střídat.

23:07

Diváky v United Center zvedla na nohy bitka mezi Connorem Dewarem a Reesem Johnsonem, který touto formou odpovídal na čistý hit. Oba borci dostávají pětiminutové tresty.

22:44

Söderblom to neměl moc složité proti pokusu Marcuse Foligna zpoza pravého kruhu. Na druhé straně neměl přesnou mušku Perry.

22:24

Nick Foligno vyjel zpoza branky a bekhendem poslal puk na hrudník Fleuryho, který jej pak ukryl do lapačky.

21:25

Raddysh hodil puk do kapsy za obranu. Tyler Johnson ho tečoval čepelí hokejky, ale Fleurymu zbylo docela dost času, aby zavřel mezeru mezi betony.

20:40

Vlasic nechal vzpomenout na obětavost Chicaga z první třetiny. Neprošla přes něj střela z produkce Jonase Brodina.

20:05

Ryan Donato bezprostředně po buly ve středovém kruhu ověřil Fleuryho připravenost prudkou střelou zápěstím.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku po 1. třetině: 10 – 10.
První třetina byla díky vícero přesilovkám hodně útočná. Minnessota byla o něco nebezpečnější a už ve třetí minutě slavila vedoucí branku z teče Marcuse Foligna. V desáté minutě se o slovo přihlásil jeho starší bratr Nick. Předsezónní posila z Bostonu vymetla šibenici Fleuryho branky a srovnala skóre na 1:1.

20:00

První třetina skončila.

19:55

Kaprizov si nestihl narovnat puk na střelu z pravého kruhu. Jeden z domácích mu ho vypíchl za úroveň brankové čáry.

18:36

Taylor Hall se po vyražené střele Johanssona neúspěšně snažil vysunout do úniku Bedarda. Přihrávka z obranného pásma byla nepřesná.

17:53

Hosté v plném počtu.

17:30

Tinordi našel na ose volného Donata. Bývalý útočník Seattlu mířil do horní části branky, Fleury na puk dobře viděl a schoval ho do lapačky.

17:15

Eriksson Ek v oslabení neměl přesnou mušku. Hawks se nyní zkouší pracně prokousat do útočného pásma.

16:43

Tyler Johnson přijel do ofsajdu. Formace s Reichelem a Bedardem opouští led s nepořízenou.

16:12

Fleury se hned ocitl pod palbou. Před projektilem Setha Jonese vychytal i Taylora Halla s Ryanem Donatem.

15:53

Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
Ryan Hartman – 2 min., nedovolené bránění.

15:53

Alex Vlasic si vyjel až do pozice levého křídla. Fleury dával dobrý pozor a odklonil vypálený puk k protějšímu rohu.

15:17

Arvid Söderblom nepřesvědčivě rozehrál, ale jeho spoluhráči neprodleně srazili Addisonovo nahození zpoza pravého kruhu mimo kluziště.

14:23

Rossi předal puk na modrou čáru, jenže Addison jako další z mnoha hráčů Minnesoty ztroskotal na obětavosti domácích.

13:46

Domácí se po vystřídání opět dostávali pod tlak. Pomohl jim až odraz puku mezi diváky.

12:48

Drtivý nápor Wild pokračoval i dlouho po konci přesilovky. Své šance neproměnil Kaprizov ani Eriksson Ek. Na konci byla sražená rána z hokejky Boldyho.

11:59

Domácí v plném počtu.

11:59

Zuccarello navázal na závar u domácího brankoviště. Před kruhy měl víc času, jenže kvůli ztrátě stability branku netrefil.

11:07

Seth Jones zablokoval další ránu od modré od Addisona. Hartmanova střílená přihrávka pak byla odkloněna směrem do brankoviště, Arvid Söderblom na to dokázal zareagovat.

10:39

Rakouský útočník Rossi nepropálil Reese Johnsona. Domácí nevyhodili a začínají mít velmi krušné chvíle.

10:12

Hartman dostal přihrávku k brankovišti. Söderbloma nepřekonal, ale tím tlak hostující pětky teprve začíná.

09:59

Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
Taylor Hall – 2 min., sekání.

09:14

09:14 Nick FOLIGNO - 1:1

09:14

Chicago právě vstřelilo branku!
i druhý gól zápasu vstřelil muž z rodu Folignů! NICK FOLIGNO napodobil svého mladšího bratra přesnou ranou z pravého kruhu do šibenice. Výborně jej v palebné pozici našel Taylor Raddysh. Asistence: Taylor Raddysh, Kevin Korchinski.

09:13

Hosté v plném počtu.

08:35

První zámek u domácí branky odemklo vyhození Marcuse Foligna. Oba týmy spěchají na střídačku.

08:25

Seth Jones netrefil bránu. Bedard opět ztroskotal na prvním hráči a Donato ve slotu Fleuryho rovněž neohrozil.

07:26

Bedard z jedničky napálil prvního hráče. Další pokusy Donata a Perryho už likvidoval Fleury.

07:13

Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
Pat Maroon – 2 min., hákování.

06:44

Domácí v plném počtu.

06:25

Katchouk měl prsty v tom, že Spurgeonovi utekl puk ven z útočného pásma. Domácí v oslabení vyrazili vpřed, ale gólem zmiňovaný kapitán Wild dokázal zablokovat střelu Reese Johnsona.

05:28

Alex Vlasic vyhazuje a ulevuje Chicagu, které v přípravě inkasovalo v oslabení pouze jeden gól.

05:02

Boldy si počíhal na prudkou přihrávku z levého křídla, ale ze zadní tyče neprotlačil puk za ležícího gólmana Chicaga.

04:44

Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
Connor Murphy – 2 min., vysoká hůl.

03:40

Střely Kaprizova byly sraženy. Eriksson Ek potom zakončoval po objetí branky a nadělal Söderblomovi další trable v domácím brankovišti.

02:28

02:28 Marcus FOLIGNO - 0:1

02:28

Minnesota právě vstřelila branku!
Marco Rossi zaparkoval před brankovištěm a natolik Söderblomovi zaclonil výhled, že nahození Gaudreaua skončilo po teči MARCUSE FOLIGNO vevnitř domácí branky. Asistence: Frédérick Gaudreau, Jon Merrill.

00:10

Na zahajovacím vhazování uspěli hosté, kteří nastupují v bílozelených dresech. Blackhawks jsou v červeném.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Chicago Blackhawks: A. Söderblom (Mrázek) – S. Jones, A. Vlasic, Murphy, Korchinski, Kaiser, Tinordi – Donato, Bedard, Hall – Raddysh, L. Reichel, T. Johnson – Perry, Dickinson, N. Foligno – Joe. Anderson, R. Johnson, Katchouk.
Trenér: Luke Richardson

Minnesota Wild: Fleury (Gustavsson) – Spurgeon, Middleton, Faber, Brodin, Addison, Merrill – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, Eriksson Ek, M. Johansson – F. Gaudreau, Rossi, M. Foligno – Duhaime, Dewar, Maroon.
Trenér: Dean Evason

Rozhodčí: Chmielewski, Sandlak – Smith, Jackson.
Všem hokejovým příznivcům přeji příjemné chvíle u sledování textového přenosu z přípravného zápasu na novou sezónu kanadsko-americké NHL. Od dvou hodin a třiceti minut se můžeme těšit na konfrontaci mezi Chicagem Blackhawks a Minnesotou Wild!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:30.

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild

2:3

po s.n. (0:1) (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 10. N. Foligno (Raddysh, Korchinski), 30. Hall (Donato) – 3. M. Foligno (F. Gaudreau, Merrill), 55. Maroon (Rossi, Merrill), rozh. náj. Zuccarello

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:1   Zuccarello (MNS)
0:1   Bedard (CHI)
2. série:
0:1   Kaprizov (MNS)
0:1   Hall (CHI)
3. série:
0:1   F. Gaudreau (MNS)
0:1   L. Reichel (CHI)

Chicago Blackhawks: A. Söderblom (Mrázek) – S. Jones, A. Vlasic, Murphy, Korchinski, Kaiser, Tinordi – Donato, Bedard, Hall – Raddysh, L. Reichel, T. Johnson – Perry, Dickinson, N. Foligno – Joe. Anderson, R. Johnson, Katchouk.
Trenér: Luke Richardson

Minnesota Wild: Fleury (Gustavsson) – Spurgeon, Middleton, Faber, Brodin, Addison, Merrill – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, Eriksson Ek, M. Johansson – F. Gaudreau, Rossi, M. Foligno – Duhaime, Dewar, Maroon.
Trenér: Dean Evason

Rozhodčí: Chmielewski, Sandlak – Smith, Jackson

Průběh zápasu
1. třetina
02:28 MNS 0:1 M. Foligno (F. Gaudreau, Merrill)
04:44 CHI 2 Murphy, vysoká hůl
07:13 MNS 2 Maroon, hákování
09:14 CHI 1:1 N. Foligno (Raddysh, Korchinski)
09:59 CHI 2 Hall, sekání
15:53 MNS 2 Hartman, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
23:07 CHI 5 Johnson, bitka
MNS 5 Dewar, bitka
24:43 MNS 2 Merrill, držení
26:19 CHI 2 T. Johnson, vražení na hrazení
29:01 CHI 2:1 Hall (Donato)
33:41 MNS 2 M. Foligno, podrážení
36:25 CHI 2 Murphy, hrubost
MNS 2 Boldy, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
45:48 CHI 2 Kaiser, nedovolené bránění
46:32 CHI 2 Tinordi, vražení na hrazení
54:02 MNS 2:2 Maroon (Rossi, Merrill)
56:06 MNS 2 Perry, nedovolené bránění
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
MNS 2:3 Zuccarello (rozh. náj.)
po s.n.