Menu

Hokej

Liga dorostu

VHK ROBE Vsetín – HK Mladí Draci Šumperk

4:3

konec (1:1, 2:2, 1:0)

22.09.2023, 16:45 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • 3. kolo • Helena Hegeďová

Konec zápasu. (18:44:12)

58:56

Vsetín právě vstřelil branku!
Obrovská radost na Lapači! Minutu a čtyři sekundy do koncem třetí třetiny posílá Vsetínské do jednobrankového vedení MATYÁŠ FUSEK. Prudkou ranou z mezikruží našel domácí forvard skulinku mezi lapačkou a betonem hostujícího gólmana. Asistence: Daniel Dvořáček.

58:20

Hosté vyhazují kotouč na zakázané uvolnění.

58:05

Paták po buly ve středním pásmu rychle najel před Zavorala a bekhendem ohrozil jeho branku. Nebyla to nikterak nebezpečná střela, ale Valaši díky ní získali útočné pásmo.

57:20

Vlček se po pravém křídle jednoduše dostal do pásma, ale nemá nikoho k sobě a je donucen předat kotouč domácím.

56:49

Kužel prudkou ránou od modré čáry trefil prvního bránícího hráče Mladých Draků.

55:08

Končický trefuje horní tyč vsetínské branky. Střelu Augustina z větší vzdálenosti Hanzlík ukryl ve své výstroji.

54:50

Puk teď létá okolo šumperské branky. Domácí vysílají jednu střelu za druhou, ale ani jedna není přesná.

53:05

Na druhé straně zahrozil z mezikruží Meissner, jeho rána končí v lapačce hostujícího brankáře.

52:31

Domácího gólmana nepřekonal z bezprostřední blízkosti ani David Burda a při zmatku před vsetínským brankoviště to zkusil ještě Nemrava od modré čáry. Hanzlík se po jeho střele natahoval, ale nemusel, protože letěla příliš vysoko.

50:54

Vogl nadvakrát nepřekonal Hanzlíka. Hostující útočník si vsetínského gólmana nejprve vytáhl z branky, ale trefil jen jeho betony. Následně se dostal i k dorážce do odkryté branky, tu však trestuhodně minul.

49:17

Kristian Březina se snažil přebruslit dva vsetínské obránce, ale Kužel jej v mezikruží útočného pásma Šumperku nekompromisně zastavil a od kotouče odstavil.

47:30

Domácí jsou ve třetí třetině opravdu na koni, hra je taky podstatně rychlejší než v předchozích dvou dějstvích. Na odskočení ve skóre na jedné či druhé straně ale zatím čekáme.

45:46

Němec se snažil překvapit Zavorala střelou z nulového úhlu, ale hostující brankář byl u bližší tyče připraven.

43:54

Domácí pokračují ve svém náporu. V předbrankovém prostoru dobře pracují Malý s Fuskem, oba si nyní vylámali zuby na šumperském gólmanovi.

43:22

Vsetínští se natlačili do brankoviště a Němec už u pravé tyče čekal na odražený kotouč pro případnou dorážku. Nic takového se ale nestalo, puku se ujali hosté a míří dopředu.

42:20

Šumperská střela bekhendem z pravého kruhu skončila vedle bližší tyče. Hanzlík v tomto případě zasahovat nemusel a jeho spoluhráči zpoza branky rozehrávají.

41:02

Hosté v plném počtu. Kočara je zpět ve hře a Mladí Draci se v návaznosti na to vydali do útoku.

40:01

Začala třetí třetina.
Také po druhé třetině je skóre nerozhodné, když jsme viděli po dvou brankách na každé straně. Valaši se nejprve dostali do dvoubrankového vedení, když po 33 sekundách hry ve druhé třetině skóroval Adam Němec a stejný hrát se prosadil i při vlastním oslabení. Na druhé straně pak vsetínského brankáře překonal Tomáš Augustin a poté i Jakub Fiala.
Třetí třetina začne cca v 18:17.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:44

Němec nabruslil do pásma s pukem na hokejce a bekhendem vyzkoušel lapačku hostujícího gólmana.

39:33

Hosté dostávají puk do středního pásma.

39:20

Hynkova střela od modré se od Zavoralových betonů odrazila k Patákovi, jehož zakončení skončilo na hloučku bránících hráčů. Hostující brankář úspěšně zasáhl také proti další střele Hynka a hra je přerušena.

39:02

Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
Kočara – 2 min., faul kolenem.

38:58

Domácí hrají v signalizované výhodě.

38:20

David Burda zakončoval přečíslení dva na jednoho a následně ještě ke střele pobídl Vlčka, který pracoval na hranici brankoviště. Oba pokusy byly hodně nebezpečné, první Kocyan vyrazil vyrážečkou, ve druhém případě zastavil kotouč levým betonem.

37:23

Mladí Draci právě vstřelili branku!
Přesilovku sice hosté nevyužili, ale nyní už se z vyrovnávací branky radují. JAKUB FIALA se uvolnil hned po vhazování a bekhendem poslal puk mezi betony vsetínského gólmana. Asistence: David Burda.

37:13

Domácí v plném počtu.

36:20

Hynek obral Pazourka o kotouč v rohu kluziště a vyslal dopředu své spoluhráče. Fusek se Zezulkou se nejprve do zakončení nehrnuli a chtěli spíš získat čas, když se ale v útočném pásmu objevili i jejich spoluhráči, tak Zezulka z mezikruží vystřelil.

35:51

Hosté vyhráli další buly v útočném pásmu a začínají s kombinací.

35:33

Další skrytá střela Mladých Draků nakonec směřovala mimo vsetínskou bránu.

35:23

Kocyan na střelu Kristiana Březiny z ostrého úhlu příliš neviděl, měl štěstí, že se kotouč zastavil o jeho levý beton.

35:13

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Vinklárek – 2 min., vražení na hrazení.

34:43

V šanci byl také Kučerňák, po jeho pokusu z pravého křídla se ke slovu na chvíli dostali i hosté, ale ti po přechodu útočné modré čáry vsetínskou branku neohrozili.

33:23

Vsetínští jsou teď opravdu velmi dotěrní a tlačí se do brankoviště. Vaculík zakončoval z hranice modrého půlkruhu a trefil připravenou Zavoralovu lapačku.

32:58

Němec byl blízko hattricku, když z bezprostřední blízkosti zakončoval nad ležícího gólmana. Ani tato vsetínská rána ovšem nebyla přesná.

32:20

Vsetínští obrali soupeře o kotouč za svou brankou a v protiútoku byli Malý s Meissnerem před hostující brankou úplně semi. Druhý jmenovaný pouze tečí usměrňoval kotouč, který ovšem netrefil ideálně.

31:48

Na druhé straně jel po pravém křídle sám Vlček, se zakončením však až příliš vyčkával a jeho pokus skončil pouze na boční síti vsetínské branky.

31:13

Fusek nahodil kotouč na šumperskou branku z vrcholu levého kruhu. Zavoral posílá levým betonem puk k mantinelu.

31:01

Kučerňákova teč střely z vrcholu pravého kruhu končí v ochranné síti. Hra je přerušena.

29:18

Mladí Draci právě vstřelili branku!
Hosté těsně před polovinou utkání snižují náskok Vsetína. Jan Zahálka vybojoval kotouč v dlouhém souboji za vsetínskou brankou a poslal jej na Davida Burdu, který z levého kruhu vystřelil. Jeho pokus se otřel o Kocyanovo rameno a pomalu začal padat za jeho záda. Za brankovou čáru pak kotouči ještě pomohl TOMÁŠ AUGUSTIN. Asistence: David Burda, Jan Zahálka.

28:18

Haas se na pravém křídle prosmýkl kolem vsetínské obrany a najednou jel sám na branku. Střelu ovšem nezvolil a chtěl ještě zadovkou přihrát některému ze svých spoluhráčů. Nikdo v modré ale v tu chvíli v útočném pásmu nebyl, a tak se kotouče chopili Vsetínští.

27:01

Sadílek s Vaculíkem poslal kotouč z vrcholku kruhů do předbrankového prostoru, kde z otočky zahrozil Paták. Hosté nebyli na jeho pokus připraveni a měli štěstí, že střela šla mimo prostor třech tyčí.

26:20

Závar vznikl před vsetínskou brankou, okolo které se semkla celá šumperská pětice. Kocyan měl na kotoču celou dobu dobrý výhled a situaci zvládl.

24:52

Do útoku se po skončení šumperské přesilovky dostávají oba celky, ale k žádnému ohrožení branky nedošlo. Nejblíže k tomu byl domácí obránce Kužel, ale jeho rána od modré čáry nebyla přesná.

23:20

Domácí hrají v plném počtu, toto oslabení mohou Vsetínští považovat za více než úspěšné, protože v něm ještě navýšili své vedení.

22:30

Vsetín právě vstřelil branku!
A teď domácí v oslabení dokonce skórují. Po pravém křídle se do útoku prosmýkl ADAM NĚMEC, který střelou mezi betony přidal svou druhou branku v zápase. Asistence: Bez asistence.

22:00

Šumperk se při kombinaci vyhnal z pásma sám a následně hosty zastavilo postavení mimo hru. Vsetíntští se ovšem nebojí jít dopředi ani v oslabení a zahrozil Paták.

21:20

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Lyčka – 2 min., podrážení.

21:20

Hosté nebyli daleko od vyrovnání. Velmi dobře se prezentovali Vlček a David Burda, kteří nejprve zkusili střelu mezi betony a poté vytáhli vsetínského gólmana z brankoviště. Ani v tomto případě se jim ovšem nepodařilo skórovat.

20:33

Vsetín právě vstřelil branku!
Vsetínští velmi brzy po startu druhé třetiny otáčí skóre utkání. Michal Kučný dobře pracoval v šumperském brankovišti a Zavoral si myslel, že má kotouč pod kontrolou, jenže Valaši puk nakonec přece jen u levé tyče tyče vydolovali a ADAM NĚMEC skóroval nad levý beton hostujícího brankáře. Asistence: Adam Hynek.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první třetina utkání mezi Vsetínem a Šumperkem, která skončila nerozhodným výsledkem 1:1. Hosté se do vedení dostali hned zkraje zápasu zásluhou Šimona Končického, ale netrvalo dlouho a za domácí celek po povedené akci vyrovnal Lukáš Malý. Mírně lepším týmem byl v první třetině Šumperk, žádnou další branku ale zatím Mladí Draci vstřelit nedokázali. Hra je plná soubojů o kotouč a vyložených šancí na jedné či druhé straně příliš nebylo.
Druhá třetina začne cca v 17:29.

20:00

První třetina skončila.

19:55

Vaculík to zkusil z vrcholu levého kruhu. Hostující brankář má puk v lapačce.

19:48

Patákovu střelu z mezikruží Zavoral vykopává pravým betonem.

19:42

Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
Vlček – 2 min., napadení.

18:38

Valaši se nedostali z vlastního pásma a při pokusu o cestu ven navíc chybovali. Přihrávku zachytil Vogl, který se s Žovincem ocitl v situaci dva na nikoho. Přihrávka na druhého jmenovaného ovšem nebyla přesná a puk končí u mantinelu.

18:00

Znovu se opakovala stejná situace, kdy po nepřesné vsetínské střele přišel protiútok soupeře. Tentokrát byl v hlavní roli Pazourek, který se snažil procpat puk za Kocyana, který ve svém brankovišti nebyl ve zrovna výhodné pozici.

17:42

Vsetínští jsou zpět v útoku a opět jsou k vidění střely z větší vzdálenosti. Od modré čáry to zkusi Kužel, jeho pokus byl nepřesný.

16:45

Dvořáčkovu střelu od modré čáry zablokoval Zahálka. Kotouč skončil na horní hraně zadního mantinelu a dostali se k němu hosté, kteří rychle přesunuli hru. Z mezikruží ohrozil Kocyanovu branku Vlček.

15:49

Fiala nahodil puk ze středního pásma do toho útočného, u zadního mantinelu byli ale jako první domácí a Kučný zpoza vlastní branky rozehrává.

15:15

Šumperk je v průběhu první třetiny stále o něco lepším týmem. Zatím se dostal k více vyloženým příležitostem.

14:06

David Burda vybojoval puk u mantinelu ve vlastním pásmu a dlouhou přihrávkou vyzval do útoku Fialu. Ten objel branku a chtěl zakončovat kolem levé tyče, ale právě o brankovou konstrukci se puk odrazil do mezikruží, kde stál připravený Voráč. Jehho střelu zablokovala domácí obrana.

13:28

Hosté v plném počtu.

12:58

Mladí Draci dostávají puk do středního pásma.

12:32

Střele Patáka z mezikurží chyběly jen centimetry k tomu, aby skončila za zády přemisťujícího se Zavorala. Puk se od zadního mantinelu odrazil zpět do hry, ale ani další pokus domácích nebyl přesný.

12:22

Přesilovková kombinace Vsetína probíhá hlavně za brankou, do ničeho většího se zatím nemohou domácí dostat.

11:58

Šumperk se sice hned po prvním vhazování osvobodil, ale teď už jsou Vsacané zpátky v útočném pásmu a kombinují.

11:28

Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
D. Burda – 2 min., podrážení.

11:05

Šumperk je o něco málo lepším týmem, domácí teď ale hrají v signalizované výhodě. Zezulka se chopil kotouč a vydal se s ním dopředu. První střela mu nesedla, druhá už skončila v Zavoralově výstroji.

10:31

Vlček dotěrně pracuje na brankovišti, Šumperk byl nyní velmi blízko opětovnému vedení, když svého soupeře zatlačil v okolí brankoviště.

09:41

Šumperk šel střídat, jako jediný zůstal na ledě Haas a zkusil to sám proti čtyřem hráčům Vsetína. Na pravém kruhu jej zastavil Sadílek.

08:12

Meissner zavezl puk po pravém křídle do útočného pásma, kde ovšem zaúřadoval Žovinec, který si vzal kotouč k sobě. Znovu vidíme další souboj, tentokrát na pravém kruhu útočného pásma domácích.

07:28

Voráč nahodil kotouč do útočného pásma. Po vyrovnávacím gólu Vsetína vidíme spíš souboje o kotouč u mantinelu než vyložené šance.

06:40

Burdovu střelu zablokoval Němec, hostující obránce se ale nevzdal a i po úvodním nezdaru vyzkoušel své střelecké štěstí ještě jednou. Tentokrát pokus zastavil Dvořáček.

05:47

Drozd obral Šumperské o kotouč při jejich útočném výpadu a velmi rychle dostal Vsetín do pásma. Valaši se usadili před Zavoralem a kombinují.

04:09

Vsetín právě vstřelil branku!
Nyní už ale Vsetínští vyrovnávají. Šumperku se nepovedlo dostat puk z pásma a Dalibor Lyčka jej zachytil na útočné modré čáře. S kotoučem si pak nabrusilil do mezikruží, odkud našel zcela volného LUKÁŠE MALÉHO na pravém kruhu. Druhý jmenovaný se pak trefil přesně do bližšího horního rohu. Asistence: Dalibor Lyčka, Ondřej Vaculík.

03:10

Valaši se snaží odpovědět přečíslením tři na dva. Převahu zakončoval z pravého křídla Drozd, jeho pokus na vzdálenější tyč vyrazil Zavoral vyrážečkou.

02:14

Mladí Draci právě vstřelili branku!
Z další střely už se ale hosté prosazují. Šumperk vyhrál buly na levém kruhu útočného pásma ŠIMON KONČICKÝ převzal puk a nikým nebráněn v předbrankovém prostoru zakončil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Samuel Vogl, Šimon Žovinec.

02:05

Kočara otestoval Kocyanovu pozornost střelou z vrcholu levého kruhu. Domácí brankář má puk ve své lapačce.

01:05

Vsetínští se ihned po úvodním vhazování prodrali do pásma, ale k zakončení nakonec nedošlo, protože šumperská obrana začínající ofenzivu rychle zastavila. Poté zahrozili také Mladí Draci, ale ani oni nevystřelili.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

VHK ROBE Vsetín: Kocyan (Hanzlík) – Sadílek (C), Dvořáček, Lyčka, Kučný (A), Hynek, Noga, Kužel – Drozd, Němec, Malý, Paták, Fusek, Vaculík, Kučerňák, Meissner, Zezulka (A), Vinklárek.
Trenér: Miroslav Barus

HK Mladí Draci Šumperk: Zavoral (Dudycha) – Voráč, J. Březina (C), Jurka, Nemrava, Burda, Kočara – Haas, Pazourek, Burda (A), Zahálka, Vlček (A), Žovinec, Fiala, K. Březina, Augustin, Vogl, Končický.
Trenér: Jaroslav Beck

Rozhodčí: Jakub Šmíd — Petr Přecechtěl, Zdeněk Kaprál.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:45.

VHK ROBE Vsetín – HK Mladí Draci Šumperk

4:3

konec (1:1, 2:2, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Malý (Lyčka, Vaculík), 21. Němec (Hynek), 23. Němec, 59. Fusek (Dvořáček) – 3. Končický (Vogl, Žovinec), 30. Augustin (Burda D., Zahálka), 38. Fiala (Burda D.)

VHK ROBE Vsetín: Kocyan (41. Hanzlík) – Sadílek (C), Dvořáček, Lyčka, Kučný (A), Hynek, Noga, Kužel – Drozd, Němec, Malý, Paták, Fusek, Vaculík, Kučerňák, Meissner, Zezulka (A), Vinklárek.
Trenér: Miroslav Barus

HK Mladí Draci Šumperk: Zavoral (Dudycha) – Voráč, J. Březina (C), Jurka, Nemrava, Burda, Kočara – Haas, Pazourek, Burda (A), Zahálka, Vlček (A), Žovinec, Fiala, K. Březina, Augustin, Vogl, Končický.
Trenér: Jaroslav Beck

Rozhodčí: Jakub Šmíd — Petr Přecechtěl, Zdeněk Kaprál

Průběh zápasu
1. třetina
02:14 MDS 0:1 Končický (Vogl, Žovinec)
04:09 VSE 1:1 Malý (Lyčka, Vaculík)
11:28 MDS 2 D. Burda, podrážení
19:42 MDS 2 Vlček, napadení
Po 1. třetině
2. třetina
20:33 VSE 2:1 Němec (Hynek)
21:20 VSE 2 Lyčka, podrážení
22:30 VSE 3:1 Němec
29:18 MDS 3:2 Augustin (Burda D., Zahálka)
35:13 VSE 2 Vinklárek, vražení na hrazení
37:23 MDS 3:3 Fiala (Burda D.)
39:02 MDS 2 Kočara, faul kolenem
Po 2. třetině
3. třetina
58:56 VSE 4:3 Fusek (Dvořáček)
Konec