Menu

Fotbal

MOL Cup

FK Spartak Soběslav – FC Hradec Králové

2:4

konec (1:2)

06.09.2023, 17:00 • Letní stadion Soběslav • 2. kolo • Libor Štěpán (@libstep73)

Tipsport: 25.0 13.0 1.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Po dlouhé kombinaci votroci nejspíš definitivně rozhodují o postupu do 3. kola! Kodeš a Leibl se snažili vymotat z levé strany, to se povedlo až přihrávkou na Ladislava Krejčího, jenž zpětnou přihrávkou hledal na přední tyči Petra Pudhorockého, jenž se neunáhlil, posunul míč na lépe postaveného ONDŘEJE ŠAŠINKU, pro kterého nebyl žádný problém trefit poloprázdnou branku! 2:4!

77

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Favorit zápasu se přeci jen dostává znovu do hodně upracovaného vedení! Po několika odrazech ve středu pole se míč nakonec dostal do levého křídla k Ladislavu Krejčímu, jenž přesnou přihrávkou po zemi vybídl k zakončení LUKÁŠE ČMELÍKA. Ten si mohl přihrávku dokonce zpracovat, posunout na pravačku a poté dělovkou z 15 metrů málem protrhnout síť za Červencem, který si sice sáhl na míč, ale nedokázal ho vyrazit!

55

Soběslav právě vstřelila branku!
A z protiútoku je vyrovnáno! Další velká chyba Hradce u postranní čáry vyústila v akci do rozhozené obrany a přesnou přihrávku z pravé strany zakončil ze 14 metrů rozběhnutý DOMINIK DUMBROVSKÝ, proti střele z první Vízek neměl šanci, když ho netrefila! 2:2!

45+2

Soběslav právě vstřelila branku!
JAN VÍTOVEC se už při druhém pokusu nemýlil a penaltu proměnil! Soběslav snižuje na 1:2!

31

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Vytrvalý tlak favorita nese ovoce, je tu druhý gól! Po odvráceném rohovém kopu sice bránící hráči zvládli vyběhnout ven z vápna, ale míč se dostal doleva k Danielu Horákovi, jenž poslal centr na úplně volného ONDŘEJE ŠAŠINKU, který sice musel hrát hodně vysokou nohou, ale zasáhl míč dříve, než k němu doskočil brankář! 0:2!

15

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Diváci se sice zlobí, dožadují se odpískaného ofsajdu, ale rozhodčí uznali situaci za regulérní, takže po výborné přihrávce Petra Pudhorockého skóruje střelou z pravé strany pokutového území ŠTĚPÁN HARAZIM!

FK Spartak Soběslav – FC Hradec Králové

2:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 45+2. Vítovec (pen.), 55. Dumbrovský – 15. Harazim, 31. Šašinka, 77. Čmelík, 87. Šašinka

Karty:   41. Pravda (SBS), 72. Hromada (SBS), 81. Dumbrovský (SBS), 84. Boháč (SBS) – 43. Klíma (HKR), 45+1. Vízek (HKR), 74. Dancák (HKR), 81. Kučera (HKR), 84. Pudhorocký (HKR), 90+2. Leibl (HKR)

Neproměněná penalta: 45. Vítovec (SBS), brankář Vízek zneškodnil

FK Spartak Soběslav: Červenec – Hoffmann, Kubart, Boháč (K), Větrovský (79. Maršík) – Pravda (65. Hromada), Bouchal (51. Boucník) – Dumbrovský, Hájek (79. Hoško), Dvořák (51. Coufal) – Vítovec
Náhradníci: Hajíček – Boucník, Coufal, Hoško, Maršík, Hromada

Trenér: Radek Hajič

FC Hradec Králové: Vízek (K) – Klíma (46. Kodeš), Čihák (70. Leibl), Ševčík (88. Mahr) – Harazim, Dancák, Kučera, Horák (46. Krejčí) – Čmelík (88. Hlaváč), Šašinka, Pudhorocký
Náhradníci: Zadražil – Leibl, Krejčí, Vašulín, Mahr, Kodeš, Hlaváč

Trenér: Jozef Weber

Rozhodčí: Trska – Pečenka, Cichra

Diváci: 1 107