Menu

Fotbal

MOL Cup

TJ Sokol Nespeky – FC Vysočina Jihlava

1:6

konec (0:3)

29.08.2023, 17:30 • Nespeky • 2. kolo • Ondřej Jícha (@OndraJicha)

Tipsport: 32.0 16.6 1.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

Jihlava právě vstřelila branku! Vzápětí přišla rychlá akce hostů, kterou zakončil LAYE ALASSANE MAME TALL. Celek z Vysočiny míří za vysokým vítězstvím, což je pro Nespeky na jednu stranu škoda, protože za svůj výkon by si zasloužily přívětivější zážitek.

78

Jihlava právě vstřelila branku! Celek z Vysočiny se dočkal páté branky. Po centru z pravé strany se tentokrát střelou ve vzduchu prosadil AMADIN MARVIS OGIOMADE.

67

Jihlava právě vstřelila branku! Hosté si berou třígólový náskok zpět. Po centru z pravé strany vyslal halfvolej MARTIN SLÁDEK, jehož pokus nakonec doskákal za brankovou čáru.

51

Nespeky právě vstřelily branku! Domácí se dočkávají zasloužené trefy. Jihlava tak dlouho hazardovala ve vlastní obraně, až se k míči dostal MARTIN TUREK, který nekompromisně prostřelil Jágrika.

30

Jihlava právě vstřelila branku! Na druhé straně naopak znovu udeřilo. Hosté využili znovu silnější levé strany, kde se díky kombinaci dostali až před branku. Poprvé míč skončil na tyči. Z dorážky ale bez problémů zamířil přesně MIROSLAV TUREČEK, který upravil na 0:3.

26

Jihlava právě vstřelila branku! Hosté nakonec kopali dva rohy. První Nespeky odvrátili i z toho důvodu, že byl špatně kopnutý, druhý pokus ale dopadl přesně na hlavu TOMÁŠE FRAŇKA, který zvyšuje na 2:0 z pohledu Vysočiny.

20

Jihlava právě vstřelila branku! Hosté jdou do vedení. Po akci z pravé strany se prosadil hostující útočník LAYE ALASSANE MAME TALL, který překonává brankáře Vašáka.

TJ Sokol Nespeky – FC Vysočina Jihlava

1:6

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 51. Turek – 20. Tall Mame, 26. Franěk, 30. Tureček, 67. Sládek, 78. Ogiomade, 82. Tall

Karty:   10. Hronek (NES)

Rozhodčí: Krejsa – Černoevič, Hádek