Menu

Fotbal

3. Moravskoslezská fotbalová liga

FC Zlín B – ČSK Uherský Brod

0:0

konec (0:0)

27.08.2023, 10:30 • Fotbalový areál Vlastislava Marečka, Zlín • 4. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.32 5.0 5.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V utkání 4. kola MSFL mezi Zlínem B a Uherským Brodem gól nepadl, týmy si rozdělily po bodu. Více ze hry měl domácí favorit, který si největší příležitosti vytvořil ve druhém poločase, kdy v 78. minutě střela z hranice velkého vápna skončila na pravé tyči a v 85. minutě domácí fotbalisté dokonce rozvlnili síť, branka ovšem nemohla platit pro ofsajd.

Zlínská rezerva si polepšila na šest bodů a v tabulce figuruje na osmém místě. Uherský Brod zaznamenal třetí remízu ve čtyřech zápasech, společně s jednou porážkou tento zápis momentálně stačí na dvanáctou pozici. (12:27:32)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Ještě jednou a možná naposledy zahrozili i hosté. Rozběhnutý Petr Motal si chtěl ve sprintu narazit s Tomášem Martišem, zpětná nahrávka ale přes obránce neprošla.

90+2

Další standardka zlínské rezervy, nyní v podobě rohového kopu. Prodloužení centru na přední tyč bylo příliš vysoké, kulatý nesmysl doskákal až mimo hrací plochu.

90+1

Volný přímý kop Zlína nebezpečí pro bránu Uherského Brodu neznamenala, s centrem zleva si defenziva v červených dresech poradila.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.

89

Střídání v týmu ČSK Uherský Brod:
ze hřiště odchází Samuel Bulko, přichází Tomáš Maleňák.

89

Střídání v týmu ČSK Uherský Brod:
ze hřiště odchází Martin Novotný, přichází Tomáš Zábojník.

89

Zdvojený Miroslav Leskovjan odvedl na polovině hřiště velmi dobrou práci, tělem pokryl balón a Šimon Polášek ho poslal k zemi za cenu faulu.

88

Přehuštěným středem zlínská rezerva podle očekávání neuspěla, kličkujícího Martina Mlýnka čistým způsobem zastavil Kryštof Obadal.

87

Uherský Brod předvedl neúspěšný protiútok, Tomáš Martiš v situaci jeden proti dvěma neuspěl, nakonec si pomohl faulem.

86

Další nebezpečná příležitost Zlína. Tentokráte bylo vše v pořádku, křižnou střelu z pravé strany šestnáctky však Somberg zvládl vytěsnit na roh.

85

85. Zlínský gól neplatil pro ofsajd

85

Domácí už se radovali z vedoucího gólu, ale předčasně, protože pomezní rozhodčí skórujícímu hráči do prázdné brány odmával ofsajd!

84

Zlínští hráči rozjeli slibný protiútok, který těsně za polovinou hřiště zastavil faulem Miroslav Leskovjan, logickým vyústěním byl žlutý trest.

83

Mário Michalec vyslal vysoký centr, proti němuž vystartoval Matěj Rakovan a bez sebemenších problémů jej sebral do rukavic.

82

Dobré krytí balónu ukázal Mário Michalec, kterého zezadu ostře sestřelil Marek Švach, zatím vyvázl s ústním varováním.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. V utkání mezi Zlínem B a Uherským Brodem stále marně čekáme na první gól.

80

Pěkně se Marek Švach procpal středem mezi dvojicí konkurentů, jenže ve finále střelou trefil spoluhráče stojícího v ofsajdu.

79

Při souboji s konkurentem si ublížil Jakub Somberg, k němuž přispěchali zdravotníci. Zdá se, že hostující gólman bude schopen střetnutí dochytat.

78

78. Nadějná střela skončila na pravé tyči

78

Domácí mužstvo bylo blízko vedoucímu gólu! Odražený balón si našel na hranici velkého vápna hráč Zlína, jehož technický pokus skončil na pravé tyči.

77

Střídání v týmu FC Zlín B:
ze hřiště odchází Lukáš Hrdlička, přichází Tomáš Fojtů.

77

Roh pro zlínskou rezervu. V plném sprintu centroval Dalyn Červinka, skluzující Petr Motal dokázal hrací předmět poslat do bezpečí.

76

Standardka nebyla kopnutá vůbec zle, ale domácí defenziva byla velmi dobře rozestavená a nebezpečí bez problémů zamezila.

75

Autové vhazování Tomáš Martiš prodlužoval za sebe na Mária Michalce, jehož zezadu nedovoleným způsobem poslal k zemi Lukáš Hrdlička.

74

Zlínské fotbalisty zastavil v rozletu hvizd rozhodčího signalizující útočný faul snažícího se Dalyna Červinku. Hosté zase mohou na chvíli vydechnout.

73

Centr na přední tyč točený do brány nebyl provedený vůbec dobře. Za brankáře Somberga odvedl veškerou práci Samuel Bulko.

72

Po úspěšné obranné hlavičce Matěj Lorenc inkasoval tvrdý direkt od protihráče, ale je v pořádku a připraven bránit rohový kop.

71

Střídání v týmu ČSK Uherský Brod:
ze hřiště odchází Jakub Obdržálek, přichází Petr Motal.

71

Střídání v týmu ČSK Uherský Brod:
ze hřiště odchází Pavel Konečný, přichází Marek Mančík.

71

Zlínští fotbalisté ihned otočili hru a Šimon Polášek vyzkoušel pas na Dalyna Červinku, jemuž vůbec nevyšlo zdánlivě snadné zpracování.

70

Brejk hostujícího celku neměl dlouhého trvání. Mário Michalec sice viděl Martina Novotného, jenže nahrávku mu dal za paty.

69

Levou stranou se do vnitra pokutového území procpal Šimon Polášek, střílený centr Somberg úspěšně vyrazil na rohový kop.

68

Také ve druhé půli arbitr Dorotík nařídil oběma celkům krátkou pauzu na doplnění tekutin, trenéři této chvíle využívají i k udílení nových taktických poknů.

67

Uherský Brod nadále udržuje bezbrankovou remízu, kterou by vzhledem k průběhu zápasu určitě bral všemi deseti. Rozběhnutého Bobčíka zastavil Martiš.

66

Dalyn Červinka si kličkou udělal prostor přes osobního strážce a centroval do vápna, kde měl situaci pod kontrolou bránící Konečný.

65

Středem na sebe vzal zodpovědnost Jan Hellebrand. Daleko se nedostal, čistým způsobem protihráče zastavil Martin Novotný.

64

Místo očekávaného odkopu od brány Jakub Somberg volil přihrávku k lajně na Kryštofa Obadala, ten pod tlakem odkopával do země nikoho.

63

Jan Hellebrand se rozhodl zpomalit akci u levé lajny, počkal na doplnění spoluhráčů a na polovině hřiště nahrával pod sebe Jurovi.

62

Netrvalo dlouho a Jakub Somberg znovu startoval proti centru, tentokráte jenom boxoval, načež ho nedovoleně atakoval Hellebrand.

61

Střídání v týmu FC Zlín B:
ze hřiště odchází Adam Číž, přichází Dalyn Červinka.

61

Střídání v týmu FC Zlín B:
ze hřiště odchází Alexandr Bužek, přichází Martin Mlýnek.

61

Ani teď domácí nezahrozili z rohového kopu, když proti míči vystartoval brankář Jakub Somberg a bez problémů ho stál do rukavic.

60

Marek Švach mohl centrovat, aby nakonec ještě přihrával pod sebe, dalekonosná rána Bužka nebyla přesná.

59

Centr od levé lajny měl oči, jenže Libor Bobčík míč podběhl, neměl žádnou šanci na něj dosáhnout.

58

Střídání v týmu ČSK Uherský Brod:
ze hřiště odchází Tomáš Masař, přichází Tomáš Martiš.

57

Tvrdá rána Jana Hellebranda mířil na stranu gólmana, který vůbec nereagoval, naštěstí pro něj míč vyletěl nad břevno.

56

Nebezpečný volný přímý kop také na druhé straně. Ke střele nedošlo, protože jeden z hostujících fotbalistů konkurenta zezadu podrazil.

55

Centr na přední tyčku se nepovedl. Dobrou práci odvedl Šimon Polášek, jemuž se povedlo hrací předmět odehrát mimo velké vápno.

54

Standardka pro Uherský Brod. U praporku velmi dobře podržel míč Jakub Obdržálek, zezadu ho posléze nedovoleně atakoval Adam Číž.

53

Uherský Brod zaútočil pravou stranou. Centroval Miroslav Leskovjan, vzdušnému prostoru úřadoval Jan Hellebrand.

52

Příliš dlouho zlínští hráči u balónu nezůstali, Libor Bobčík nepřesným obloučkem hledal překvapeného Poláška.

51

Také druhá žlutá karta míří do hostujících řad, za stažení do slibné šance postupujícího soka si ji vykoledoval Tomáš Masař.

50

Po levé lajně nabral vysokou rychlost Alexandr Bužek, ale sám se připravil o příležitost, když si míč píchl za postranní čáru.

49

Rohový kop pro Uherský Brod žádné nebezpečí neznamenal, protože nejvýše se vyšplhal bránící Matěj Lorenc.

48

Na druhou stranu se vydal Marek Flasar, ale příliš daleko nedoběhl, ukázkovým skluzem ho zastavil Filip Jura.

47

Domácí ihned po startu zápasu pokračují v aktivním pojetí hry. Zleva střílel Adam Číž, jeho pokus se ovšem mezi tři tyče nevešel.

46

Střídání v týmu FC Zlín B:
ze hřiště odchází Nedeljko Kovinić, přichází Libor Bobčík.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 11:35.
První poločas zápasu mezi Zlínem B a Uherským Brodem branku nepřinesl. Dle očekávání má navrch domácí mužstvo, jemuž se však územní převahu zatím nepodařilo přetavit v gól, byť si pár zajímavých příležitostí vytvořilo, ovšem Somberg zatím úspěšně drží čisté konto.

45+3

První poločas skončil.

45+2

Zřejmě poslední útočnou akci domácího mužstva zastavil svým faulem jeden z protihráčů ještě na polovině hřiště, ze situace vyvázl bez žluté karty.

45+1

Uvnitř pokutového území si dělal Číž prostor nedovoleným způsobem, balón znovu uvede do hry hostující gólman Somberg.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.

44

Standardka ze slibné pozice žádné nebezpečí neznamenala, domácí překvapivě zase rozehráli nakrátko a pokračují v kombinaci.

43

Domácí opět nikam nespěchají. Bužek mohl zkusit průnikovou nahrávku středem, nakonec na krátkou vzdálenost přihrál Jurovi.

42

Po delší odmlce zaútočili i hosté, kteří si nepočínali úplně nejlépe, oblouček za obranu měl od začátku pod kontrolou Hrdlička.

41

Mezi třemi protihráči si Nedeljko Kovinić dokonce vypracoval pozici pro střelu, z otočky ovšem mířil pouze do clonícího konkurenta.

40

Domácí fotbalisté se rozhodli zkusit štěstí trpělivou kombinací. Nakonec akci zrychlil Šimon Polášek středem, nataženou pravou nohou pas vystihl Konečný.

39

Hodně čitelnou nahrávku dostával k levé lajně Tobiáš Slovák, defenziva hostujícího mužstva nezaspala a pas bez problémů pokryla.

38

Po kombinaci na malém prostoru zničehonic přišla prudká rána, kterou Jakub Somberg řešit nemusel, míč proletěl nad břevnem.

37

Rychlý útok Uherského Brodu se s úspěchem nesetkal, protože středem sprintující Miroslav Leskovjan dostal příliš dlouhou nahrávku.

36

Pěknou kličkou se Nedeljko Kovinić uvolnil kolem osobního strážce, jenže pak ani v pádu neudržel míč před brankovou čárou.

35

Rozehrávka na krátkou vzdálenost se ani v tomto případě nevyplatila, hosté vystoupili proti míči a zahnali protivníka až na polovinu hřiště.

34

Tlak fotbalistů ve žlutých dresech pokračuje. Do centru z pravého křídla v poslední chvíli vložil nohu Konečný a odvrátil míč na roh.

33

Střílený centr propadl od pravé lajny propadl až k Adamu Čížovi, který s tím evidentně nepočítal a snadno se nechal předskočit Konečným.

32

Uherský Brod se zatím moc do zápasu nedostává. Kapitán Matě Lorenc zkusil dlouhý nákop za obranu, ale Marek Flasar se za míčem vůbec nerozběhl.

31

Velkou rychlost vyvinul po pravé lajně Jan Hellebrand, jenže přihrávku dostal příliš pozdě, pomezní mu správně odmával ofsajd.

30

Lumír Číž vyslal vysoký centr do pokutového území Uherského Brodu, Nedeljko Kovinić se v tomto prostoru provinil útočným faulem.

29

Pozdě Marek Flasar přiběhl k Marku Švachovi, jehož zezadu postrčil k zemi a rozhodčí naprosto správně nařídil přímý kop.

28

K prvnímu střídání dochází už v prvním poločase. Zdravotní komplikace nedovolí pokračovat Matyáši Hartmanovi, na hřiště nastupuje Tobiáš Slovák.

27

Rohy Zlína dnes nejsou příliš velkou zbraní. Centr na hranici malého vápna odhlavičkoval mimo šestnáctky vysoko vyskočivší Matěj Lorenc.

26

Zápas pokračuje a Zlín si hned vytvořil velkou šanci! Po nepovedeném odkopu uvnitř vápna jsme měli možnost vidět zakončení z bezprostřední blízkosti a Somberg měl velké štěstí, že ho střela trefila.

25

Protože ve Zlíně panuje už v dopoledních hodinách velké teplo, tak arbitr Dorotík nařídil v polovině poločasu přestávku na občerstvení.

24

Zlínská rezerva kopala rohový kop. Centr přišel po rozehrávce nakrátko, na přední tyči úřadoval Matěj Lorenc.

23

Zleva zahrozil, a ne poprvé, Adam Číž. Volil střelu z ostrého úhlu, tu Jakub Somberg s problémy vyrazil pravou rukou.

22

Přestože měl Jakub Somberg dostatek času po malé domů, tak volil odkop z první, míč doputoval mimo vymezený prostor.

21

Z levého křídla byl k vidění střílený centr, který měl pod kontrolou Matěj Rakovan, domácí gólman bez problémů skryl míč v rukavicích.

20

Marek Švach volil rozehrávku volného přímého kopu na krátkou vzdálenost, narážečka ovšem Hartmanovi vůbec nevyšla, balón usměrnil do zámezí.

19

První žlutou kartu utkání obdržel hostující Martin Novotný, který u pravé lajny ostrým šlapákem trefil na kotník Matyáše Hartmana. Nebylo co řešit.

18

Pohybem si řekl o nahrávku za obrannou linii Šimon Polášek. Přes veškerou snahu už ale kulatý nesmysl na hrací ploše nestihl.

17

Poměrně dlouho otálel s odkopem po malé domů Jakub Somberg, nakonec míč napálil na útočnou polovinu těsně před dotírajícím Bužkem.

16

Už uvnitř velkého vápna Tomáš Masař ztratil stabilitu po kontaktu s obráncem, avšak o penaltě nemohla být řeč, hra pokračuje bez přerušení.

15

Hosté sportovně zakopli balón poté, co se Nedeljko Kovinić po střetu s protihráčem nezvedal z trávníku, naštěstí se nejedná o nic vážnějšího.

14

Postupnou kombinací se zlínští fotbalisté dostali až do vnitra velkého vápna, centr směřující až příliš blízko bráně podržel v rukavicích Jakub Somberg.

13

Uherský Brod výrazně vysunul presink, leč nebylo mu to nic platné, neboť se Marek Flasar provinil útočným faulem.

12

Pod tlakem Lukáš Hrdlička nevymýšlel žádné složitosti a vybral si Matěje Rakovana, ten po rychlém zpracování oslovil Juru.

11

Uherský Brod kopal standardku z pravé strany. Exekuce se chopil Tomáš Masař, jehož střílený centr směrem do brány Matěj Rakovan udržel v rukavicích.

10

Daleko mimo velké vápno si pro malou domů vyběhl Jakub Somberg, dlouhým nákopem k pravé lajně spoluhráče nenašel.

9

Adam Číž si na levém křídle narazil a pokračoval směrem dopředu. Prováhal však ideální moment k centru, aby mu nakonec míč vypíchl Konečný.

8

Pokračující tlak Zlína završil střelou ze střední vzdálenosti Matyáš Hartman, kulatý nesmysl poslal o kus vedle pravé tyče.

7

Svěřenci trenéra Jelínka zahrozili z levého křídla, Průnik Šimonu Poláškovi nevyšel, sám proti dvěma neměl moc šancí na úspěch.

6

Tlak domácího mužstva pokračuje. Zleva centroval Alexandr Bužek, dobře postavený Matěj Lorenc zblokoval balón na rohový kop.

5

Vysokou rychlost nabral po levé lajně Adam Číž, dokázal i odcentrovat, ovšem pouze mimo hrací plochu, takže bude odkopávat Somberg.

4

Útok středem hřiště zlínské rezervě nevyšel, dobrou práci odvedl Pavel Konečný, který se prezentoval povedeným obranným zákrokem.

3

Hosté vyzkoušeli štěstí po pravé lajně. Centroval Mário Michalec, jenž však našel pouze protihráče Lukáše Hrdličku.

2

Domácí vstoupili do utkání v tradičních žlutých dresech. Fotbalisté Uherského Brodu pro dnešní ligové klání oblékli dresy barvy červené.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Zlín B: Rakovan – Jura, Hrdlička, Hellebrand, Číž, Hartman, Švach, Kovinić, Polášek, Bužek, Kulíšek (C).
Náhradníci: Bachůrek – Slovák, Bobčík, Červinka, Mlýnek, Slouk, Fojtů.
Trenér: Jan Jelínek

ČSK Uherský Brod: Somberg – Konečný, Lorenc (C), Masař, Obdržálek, Novotný, Obadal, Leskovjan, Flasar, Michalec, Bulko.
Náhradníci: Kozelek – Maleňák, Mančík, Zábojník, Martiš, Nevařil, Motal.
Trenér: Zdeněk Šebesta

Rozhodčí: Dorotík – Silný, Řezníček.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

FC Zlín B – ČSK Uherský Brod

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   19. Novotný (UBR), 51. Masař (UBR), 84. Leskovjan (UBR)

FC Zlín B: Rakovan – Jura, Hrdlička (77. Fojtů), Hellebrand, Číž (61. Červinka), Hartman (28. Slovák), Švach, Kovinić (46. Bobčík), Polášek, Bužek (61. Mlýnek), Kulíšek (C).
Náhradníci: Bachůrek – Slouk.

Trenér: Jan Jelínek

ČSK Uherský Brod: Somberg – Konečný (71. Mančík), Lorenc (C), Masař (58. Martiš), Obdržálek (71. Motal), Novotný (89. Zábojník), Obadal, Leskovjan, Flasar, Michalec, Bulko (89. Maleňák).
Náhradníci: Kozelek – Nevařil.

Trenér: Zdeněk Šebesta

Rozhodčí: Dorotík – Silný, Řezníček

Diváci: 343