Menu

Fotbal

Mistrovství světa lékařských týmů

Česko – Maďarsko

5:1

konec (1:0)

08.07.2023, 08:30 • Donau Sportcentrum, Vídeň • O 5. - 6. místo • David Bochňák

78

Česko právě vstřelilo branku! Pátá branka je na světě, český tým upravuje skóre! Za celé Mistrovství si ten gól zasloužil, pracoval na jedničku, měl na starost plno věcí a toto je odměna! LADISLAV ŠINDELÁŘ po akci Točika překonává brankáře naprosto s přehledem! – 5:1.

72

Česko právě vstřelilo branku! Vypadá to, že je rozhodnuto! Své schopnosti a dovednosti nám předvedl JAN BIALEK, který obešel několik hráčů soupeře, za patou si hodil míč, přešlapovačkou poslal brankáře na druhou stranu a míč pro efekt o břevno posílá do branky! – 4:1.

66

Česko právě vstřelilo branku! Další změna skóre a vypadá to pro náš tým velmi dobře! Vinkler se dostal ke střele, brankář míč zneškodnil do míst, kde stál připravený DANIEL TOČIK, který hlavou posílá míč do sítě! – 3:1.

63

Ve Vídni panuje teplé počasí a je dobře, že si Mencl po vstřelené brance při oslavě nesundal dres. Teď totiž fauluje na polovině hřiště protihráče a vidí žlutou kartu.. Je tedy pro něj první v tomto zápase.

60

Česko právě vstřelilo branku! Dvacet minut před koncem zápasu jde náš tým do vedení! K míči se postavil PAVEL MENCL, přezdívaný "Kozel", který posílá brankáře na druhou stranu a přibližuje svůj tým k výhře! – 2:1.

59

Je tady penalta! Česko zvyšovalo aktivitu, Hladiš se dostal do vápna a byl faulovaný. Velká příležitost pro naši reprezentaci.

51

Na polovině hřiště vidí za faul žlutou kartu Nedvěd.

47

Česko si vzalo vedení zpět, radost jim ale zastavuje pomezní rozhodčí, který signalizuje ofsajd a branka Vinklera tak neplatí! Stav stále nerozhodný.

43

Maďarsko právě vstřelilo branku! Bohužel se o slovo hlásí náš soupeř, který z ničeho nic vyrovnává! Čermák zaváhal v obraně, GABOR FAZEKAS se zmocnil míče a skóruje! – 1:1.

36

Česko právě vstřelilo branku! Naše reprezentace jde krátce před poločasem do vedení! Skvěle vyřešený brejk, Mencl táhl míč a předložil jej před bránu, PETR HLADIŠ zachoval chladnou hlavu a překonává brankáře! – 1:0.

22

První gólová šance zápasu! Vinkler potáhl míč po straně, předložil míč Menclovi, který hlavou v dobré pozici těsně míjí branku!

Česko – Maďarsko

5:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Hladiš, 60. Mencl, 66. Točik, 72. Bialek, 78. Šindelář – 43. Fazekas

Karty:   51. Nedvěd (CZE), 63. Mencl (CZE)

Česko: Apostopoulos (Pavelka) – Šedivý, Šindelář, Chmela, Malý, Němec, Svoboda, Teplan, Čermák – Bořke, Hladiš, Fiala, Vinkler, Buchvald, Hlouch, Kintr, Hála, Pšenička, Kočí, Kysučan – Mencl, Nedvěd, Točik, Bialek
Trenér: Lukáš Trejtnar

Maďarsko: Gyimesi – Adam, Berta, Benke, Somogyi – Josza, Fazekas, Věren, Laszlo – Belak, Attila