Menu

Fotbal

Mistrovství světa lékařských týmů

Česko – Kolumbie

0:0

konec (0:0)

03.07.2023, 09:45 • Donau Sportcentrum, Vídeň • David Bochňák

75

Obrovská šance Českého týmu! Na malém vápně se zjevil osamocený Hála, který hlavičkuje pouze do náruče připraveného brankáře! Hlavička jít kdekoliv jinde, tak je stav 1:0. Velká škoda.

59

Nedvěd měl na kopačce vedoucí gól, z malého vápna už zakončoval přesně k tyči, na poslední chvíli ale skluzem zabránil v zakončení obránce Kolumbie.

56

Brankář Kolumbie má v druhém poločase dobře postavené tyče! Vinkler poslal přesný centr do vápna, do míče se opřel Bořke, který trefuje břevno!

47

Branková konstrukce je proti změně skóre! Točik se dostal až před brankáře a dokázal ho přehodit, nicméně míč se odráží od břevna ven. O dorážku se poté snažil Bořke, ani ten ale neskóruje.

Česko – Kolumbie

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Česko: Pavelka (Apostopoulos) – Šedivý, Šindelář, Chmela, Malý, Němec, Svoboda, Teplan, Čermák – Bořke, Hladiš, Fiala, Vinkler, Buchvald, Hlouch, Kintr, Hála, Pšenička, Kočí, Kysučan – Mencl, Nedvěd, Točik, Bialek
Trenér: Lukáš Trejtnar

Kolumbie: Palomino (Granados) – Arenas, Bocanegra, Sandoval, Cuero, Cabrera, Arias, Potes, Echeverry, Florez – Fuertez, Callego, Montaňo, Mora, Mendez, Pineda, Pěna, Portela – Restrepo, Angulo, Guerrero, Martinez, Gonzalez, Diaz