Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg

6:0

konec (3:0)

07.05.2023, 17:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • 31. kolo • Karel Jedlička

Tipsport: 1.52 5.04 5.71 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Dortmund právě vstřelil branku!
Passlackův nákop sklepl Julian Brandt geniálně hlavou za sebe přes bezmocného Bornauwa, míč si zpracoval na prsou JUDE BELLINGHAM a chladnokrevně ho podél brankáře šoupl k tyči.

59

Dortmund právě vstřelil branku!
Šílené zmatky v obraně Wolfsburgu... Soupeři namazal Paredes, po něm i Bornauw a po Hallerově přihrávce střílel do opuštěné brány KARIM ADEYEMI. Rodí se velký debakl.

54

Dortmund právě vstřelil branku!
Neuvěřitelným zásahem zvyšuje JUDE BELLINGHAM. Při sóle přes půl hřiště mu pomohlo uklouznutí hostujícího Arnolda, anglický reprezentant práskl do míče z 25 metrů, Casteels konečky prstů vytáhl míč na břevno, od něhož se odráží před brankovou čáru, jenže kulečníkovou rotací nabral odraz o trávník nečekaný směr zpět do brány.

37

Dortmund právě vstřelil branku!
Julian Brandt vystartoval přesně z půlící čáry na průnikovou přihrávku úplně sám, nezachoval se sobecky a předložil míč pod sebe, takže DONYELL MALEN mohl doklepnout z malého vápna do prázdné brány. Na tabuli svítí pro hosty krutých tři nula.

28

Dortmund právě vstřelil branku!
Karim Adeyemi za sebou nechal Bornauwa a jeho přízemní centr uklidil prvním dotykem ze čtyř kroků do sítě SÉBASTIEN HALLER, který byl u míče o zlomek vteřiny dříve než van de Ven.

14

Dortmund právě vstřelil branku!
Ryersonův centr zleva přizvedl nešťastně Baku, uprostřed šestnáctky svedl KARIM ADEYEMI vítězný hlavičkový souboj s Guilavoguim a zavěsil do horního růžku.

Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg

6:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 14. Adeyemi (Ryerson), 28. Haller (Adeyemi), 37. Malen (Brandt), 54. Bellingham, 59. Adeyemi (Haller), 86. Bellingham (Brandt)

Karty:   64. Fischer (WOF)

Neproměněná penalta: 65. Adeyemi (DOR), mimo

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:14.

Borussia Dortmund: Kobel – Wolf, Süle, Hummels /C/ (62. Özcan), Ryerson (76. Passlack) – Bellingham, Can, Brandt – Malen (62. Reus), Haller (62. Moukoko), Adeyemi (69. Reyna).
Náhradníci: Meyer – Guerreiro, Schlotterbeck, Modeste.

Trenér: Terzić

VfL Wolfsburg: Casteels – Bornauw, Guilavogui (46. Fischer), van de Ven – Baku (46. Paredes), Nmecha, Arnold /C/, Svanberg (65. Gerhardt), Kamiński (65. Cozza) – Wimmer, Wind (65. Marmúš).
Náhradníci: Pervan – Ambros, Pejčinović, Waldschmidt.

Trenér: Kovač

Rozhodčí: Fritz – Schaal, Pelgrim

Diváci: 81 365