Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

MFK Vítkovice – FC Hlučín

1:5

konec (0:2)

06.05.2023, 16:30 • Markvartovice • 27. kolo • David Bochňák, Michal Raška

Tipsport: 8.82 4.97 1.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Kovala mohl přidat šestou branku svého týmu, proti jeho tvrdé střele se ale vyznamenal brankář domácích, který míč vyrazil na roh.

80

Střídání v týmu Vítkovic. Ze hřiště odchází kapitán Matyáš Richtár, na jeho místo přichází Jan Tkáč.

78

Další dvojí střídaní na straně hostů. Ze hřiště odstupuje Matěj Praus a Adam Zajíček, na jejich pozice přichází Dominik Hasala a Daniel Frébort.

74

Střídání na straně domácích. Ze hřiště odstupuje Rostislav Chylek, na jeho pozici nastupuje Martin Hloch

73

Hlučín právě vstřelil branku! Tohle ale pro domácí nevypadá vůbec dobře. Dostali výhodu rohového kopu, ale totálně propadli a soupeř šel do dalšího smrtícího brejku! ADAM ZAJÍČEK se v zakončení nemýlil a pravděpodobně rozhoduje o osudu dnešního utkání! – 1:5.

70

Hlučín právě vstřelil branku! Čtvrtá branka na straně vedoucího celku MSFL a vypadá to s nimi velmi dobře. Rychlý brejk hostů vedl přes pravou stranu, následně se rychlík VOJTĚCH WALA dostal do samostatného úniku a střelou k tyči nedává brankáři šanci! – 1:4.

66

Ke střídání dochází znovu i na straně Hlučína. Ze hřiště odchází Tomáš Buchvaldek, na jeho místo nastupuje Jakub Kocur.

64

Střídání na straně domácích, ze hřiště odstupuje Matúš Repa, na jeho pozici přichází Jakub Vrbka.

58

Filip Smékal připravil dvojí střídání. Ze hřiště odchází Dominik Mládek a Marek Šindler, místo nich nastupují Dominik Smékal a Jakub Ptáček.

57

Hlučín právě vstřelil branku! Hosté nepřipouští drama a odskakují opět na rozdíl dvou branek! Po delší době se vydali hráči Hlučína do útoku, ADAM ZAJÍČEK se dostal k míči a dostává svůj tým opět do dvoubrankového vedení! – 1:3.

52

Vítkovice právě vstřelily branku! Snaha domácích se vyplatila a snižují stav utkání! MATÚŠ REPA se nejlépe zorientoval ve vápně, z pravé strany si počkal na míč a posílá ho do sítě! – 1:2.

45+1

Další žlutá karta na straně Vítkovic. Matyáš Richtár zajel do soupeře a nemohlo přijít nic jiného, než žluté napomenutí.

44

Hlučín právě vstřelil branku! Favorit utkání dává gól do šatny a navyšuje vedení! Po rohovém kopu se dostal ke střele Zajíček, kterému ale pokus nevyšel, nicméně hra pokračovala a autorem druhé branky je JAN HOLZER, který se v zakončení nemýlil! – 0:2.

33

Hlučín právě vstřelil branku! Favorit utkání se dočkává vedoucí branky! Kolaska z levé strany poslal přesný míč do vápna, na který si naběhl MAREK ŠINDLER, a ten hlavou posílá míč na vzdálenější tyč! Murin se po míči natahoval marně. – 0:1.

15

První žlutou kartu utkání vidí domácí Josef Bystřičan.

MFK Vítkovice – FC Hlučín

1:5

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 52. Repa – 33. Šindler, 44. Holzer, 57. Zajíček, 70. Wala, 73. Zajíček

Karty:   15. Bystřičan (VIT), 45+1. Richtár (VIT)

MFK Vítkovice: Murin – Tamajka, Bystřičan, Vadnov, Burgo, Zogata, Richtár (K) (80. Tkáč), Chylek (74. Hloch), Repa (64. Vrbka), Krela, Raab
Náhradníci: Košický – Vrbka, Hloch, Tkáč

Trenér: Plaskura Radim

FC Hlučín: Kolenko – Wala, Holzer, Plesník (K), Kolaska – Praus (78. Hasala), Kovala – Zajíček (78. Frébort), Mládek (58. Smékal), Buchvaldek (66. Kocur) – Šindler (58. Ptáček)
Náhradníci: Fojtíček – Hasala, Ptáček, Smékal, Frébort, Kocur

Trenér: Filip Smékal

Rozhodčí: Tomanec Josef – Poláček David, Šimoník David

Diváci: 350