Menu

Fotbal

Niké liga - skupina o titul

MŠK Žilina – ŠK Slovan Bratislava

2:4

konec (1:2)

23.04.2023, 15:30 • Štadión MŠK Žilina • 6. kolo • Daniela Mesíková sk

Tipsport: 4.73 4.39 1.61 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

70

Slovan dal gól!
VLADIMÍR WEISS si zobral loptu za svojou šestnástkou, potiahol ju cez celé ihrisko, na poliacej čiare nechal za sebou štyroch Žilinčanov a v nájazde na Slávika skóroval pomedzi jeho nohy. One man show v podaní Vladimíra Weissa ml.

58

Slovan dal gól!
Weiss to vzal na seba, s loptou na nohe prešiel na pravú stranu cez viacerých hráčov Žiliny a potom prihral pred bránu, kam si nabehol ALEKSANDAR ČAVRIĆ a v sklze poslal loptu pod brvno.

51

Žilina dala gól!
Kucka s Čakvetadzem chceli vyjsť zo situácie futbalovo, čo sa im tentokrát nevyplatilo, Sauer pristavil loptu TIMOTEJOVI JAMBOROVI a ten strelil nádherný gól, lopta skončila v pravom hornom rohu Trnovského brány.

35

Žilina dala gól!
Žilina to neúnavne skúša v útoku a teraz sa jej to vyplatilo. Kapitán šošonov Nemčík sa zbavil Weissa a vykúzlil krásnu presnú kolmicu na hranicu pokutového územia, kde si loptu prebral TIMOTEJ JAMBOR a strelou pod brvno nedal Trnovskému šancu.

21

Slovan dal gól!
Slovan sa bráni a potom vyráža do smrtiacich brejkov. Aj tento končí gólom. ALEKSANDAR ČAVRIĆ dostal dobrú loptu od Kašiu do behu, prešprintoval Kopasa a rutinérsky si poradil aj so Slávikom, presnou strelou posiela belasých do vedenia.

5

Slovan dal gól!
Slávik kapituluje po prvej príležitosti Slovana! Čakvetadze výbornou kolmou prihrávkou vysunul za obranu ANDREHO GREENA, ktorý trafil pomedzi nohy žilinského gólmana.

MŠK Žilina – ŠK Slovan Bratislava

2:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 35. Jambor (Nemčík), 51. Jambor (Sauer) – 5. Green (Čakvetadze), 21. Čavrić (Kašia), 58. Čavrić (Weiss), 70. Weiss

Karty:   76. Nemčík (ZIL), 86. Iľko (ZIL)

MŠK Žilina: M. Slávik – Minárik, Kopas, Nemčík (C) – M. Rusnák (83. Essomba), Gidi (71. Iľko), Sauer (83. Ndjeungoue), Bari (71. Javorček) – Galčík (64. Ďuriš), Jambor, Kaprálik.
Náhradníci: Belaník.

Trenér: Jaroslav Hynek

ŠK Slovan Bratislava: Ma. Trnovský – Medveděv (46. Zmrhal), Kašia, De Marco, Pauschek – Kucka, Kankava, Čakvetadze (90+1. Agbo) – Weiss (C) (71. Abubakari), Čavrić (81. Barseghjan), Green (81. Sharani).
Náhradníci: Chovan – Križan, Voet, Lichý.

Trenér: Vladimír Weiss st.

Rozhodčí: Kráľovič – Poláček, Vitko

Diváci: 4018