Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester City – Leicester City

3:1

konec (3:0)

15.04.2023, 18:30 • Etihad Stadium, Manchester • 31. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.13 9.14 22.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

75

Leicester právě vstřelil branku! A pozor! Hosté vybojovali jejich první rohový kop a snižují stav duelu na rozdíl dvou branek! K hlavičce se nejprve dostal Harry Souttar, kterého ještě zvládl Ederson vychytat. Následně se ale nejlépe zorientoval KELECHI IHEANACHO, který z bezprostřední blízkosti uklidil míč do sítě.

25

Manchester City právě vstřelil branku! A už je to dokonce o tři branky, dneska to opravdu vypadá na debakl pro hosty! ERLING HAALAND se dostal za obranu po parádním pasu Kevina De Bruyneho a lobem bezpečně překonal brankáře.

13

Manchester City právě vstřelil branku! Už po třinácti minutách hry zde máme druhou branku domácích! Míč si na penaltový puntík postavil ERLING HAALAND, který se trefil přesně k tyči. Daniel Iversen sice vystihl směr, jenže na míč dosáhnout nemohl.

5

Manchester City právě vstřelil branku! Jenže o chvilku později z toho je úvodní branka duelu, navíc jaká! Po několika hlavičkových soubojích se k míči dostal JOHN STONES, jenž se parádní ranou z voleje trefuje přesně k pravé tyči! Daniel Iversen se natahoval marně.

Manchester City – Leicester City

3:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 5. Stones (Rodri), 13. Haaland (pen.), 25. Haaland (De Bruyne) – 75. Iheanacho

Karty:   45. B. Silva (MAC) – 89. Söyüncü (LEC)

Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 8:8.

Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Laporte – Stones (46. Akanji), De Bruyne (62. Palmer), B. Silva, Rodri (53. Ka. Phillips) – Mahriz, Haaland (46. Álvarez), Grealish (74. Gómez).
Náhradníci: Ortega – Aké, R. Lewis, Gündoğan.

Trenér: Pep Guardiola.

Leicester City: Iversen – Faes, Söyüncü, Souttar – Kristiansen (46. Thomas), Ndidi (87. Daka), Tielemans (C) (62. N. Mendy), Castagne – Dewsbury-Hall (62. Praet), Maddison – Vardy (46. Iheanacho).
Náhradníci: D. Ward – Amartey, Marcal-Madivadua, Tetê.

Trenér: Dean Smith

Rozhodčí: England – Smart, Greenhalgh