Menu

Hokej

Mistrovství světa žen

Maďarsko – Německo

1:2

konec (0:2, 1:0, 0:0)

11.04.2023, 17:00 • CAA Centre, Brampton • Skupina B • Jakub Ruč

Tipsport: 4.29 4.18 1.66 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je hotovo, Maďarky byly ve třetí třetině jednoznačně lepší a hnaly se za vyrovnáním. Němky už ale hlavně hluboko bránily a svůj chudý jednobrankový náskok udržely. Maďarky na turnaji končí, elitní skupinu ale udržely, takže se nedá mluvit o neúspěchu. (19:15:56)

Konec zápasu.

59:52

Alexandra Huszaková dostala přes osu hřiště nabito před úplně prázdnou branku, nezakončila ale z první, takže dala gólmance dostatek času pro přesun.

59:30

Franciska Kiss-Simonová se rozpřáhla na modré čáře a po ledě vypálila úplně mimo.

59:06

Oddechový čas pro tým Maďarsko.

59:06

Fanni Gasparicsová dělala s pukem hlouposti před modrou, se kterými nepočítaly její spoluhráčky, ty tak vystavila do postavení mimo hru.

58:17

Němkám se s přispěním maďarské teče podařilo vyhodit přes všechny čáry, nejedná se tedy ani o postavení mimo hru.

57:34

Aniko Nemethová je na střídačce, Maďarky to zkoušejí v šesti!

57:24

Eniko Tóthová dostala nabito na modrou čáru a okamžitě střílela, před branku se ale nepostavila žádná z Maďarek, takže gólmanka v klidu zasáhla.

56:34

Až nyní zakončila zámek střelou od modré čáry Daria Gleissnerová, nicméně její padáček skončil v náruči Nemethové.

56:09

Němky jsou usazeny v útočném pásmu, nicméně do střely se ze zištných důvodů nikterak neženou.

55:32

Maďarský útok zastavuje ofsajd, pokračovat se bude po krátké úpravě ledu.

54:58

Bernadette Karpfová zastavila na útočné modré špatnou rozehrávku Maďarek a natáhla si puk za branku. Odtamtud ale do slotu přihrála nepřesně.

52:57

Fanni Gasparicsová byla skvěle rozjetá a dostala se do samostatného úniku, který zakončila bekhendovým blafákem. Sandra Abstreiterová se ale neskutečně roztáhla a gólu zabránila!

51:54

Daria Gleissnerová se na modré čáře snažila chytit přihrávku zpoza branky, ta jí ale proskočila pod bruslemi, takže Němky musejí ven z útočné třetiny.

51:08

Nahození Cariny Strobelové se v těsné blízkosti branky pokusila tečovat Theresa Wagnerová, která ale promáchla, takže projektil proletěl mimo.

50:36

Zsofia Pazmandiová po pravé straně překonala modrou čáru a pokusila se o stahovačku, která jí ale vůbec nevyšla.

48:28

Lotti Odnogaová měla napřaženo na pravém kruhu, kde se z první opřela do prudké přihrávky přes osu. Proti její dobré střele se ale Sandra Abstreiterová stihla přesunout.

46:55

Celina Haiderová vylovila puk z rohu a po mantinelu si popojela blíže k modré čáře. Její střela z otočky ale branku vysoko přeletěla.

46:05

Maďarky zakládají útoky o sto šest, ale Němky už se snaží hlavně hluboko bránit modrou čáru a držet své jednobrankové vedení.

44:53

Hayley Williamsová si z levé strany najela na osu hřiště a z mezikruží vystřelila. Trefila ale jen blokující protihráčku.

42:53

Mira Seregelyová se na levém křídle ve velké rychlosti prohazovačkou zbavila protihráčky, puk ale dojela až za brankou, odkud se góly nedávají.

42:01

Regina Metzlerová dostala obrovskou porci prostoru na levém kruhu, který přetavila ve střelu, ta ale směřovala přesně do míst, kde stála připravená Sandra Abstreiterová.

40:25

Emma Kreiszová se dostala do přečíslení dvou proti jedné, které vyřešila střílenou přihrávkou na zadní tyč, kterou ale její spoluhráčka trefit nedokázala.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé třetině se obraz hry diametrálně změnil. Maďarky přidaly a najednou jich byl plný led, hned zkraje za to byly odměněny kontaktním gólem. Žádný další už ale nepadl, do šaten se tak jde za stavu 1:2.
Další třetina začne přibližně v 18:42.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:22

Regina Metzlerová se efektně proháčkovala do mezikruží, kde už ale neměla dostatek sil na střelu. Tu vykonala takřka v pádu, takže si s ní Sandra Abstreiterová v klidu poradila.

38:07

Eniko Tóthová vyslala od vlastní branky dlouhou žabičku až na útočnou modrou, kterou ale zkonfiskovaly Němky.

36:41

Laura Klugeová znovu v přečíslení našla Sonju Weidenfelderovou, která dnes už podruhé selhala v jednoznačně gólové situaci!

35:38

Německo v plném počtu.

35:15

Teď už to Alexandra Huszaková zkusila z levé strany sama, Sandra Abstreiterová jí ale dostatečně zmenšila střelecký úhel.

34:55

Lotti Odnogaová dostala od Huszakové křižný pas na pravý kruh, který přetavila ve střelu z první, ta ale nezamířila mezi tři tyče.

34:18

Fanni Gasparicsová nabrala puk u levého mantinelu a najela si mezi kruhy, odkud zamířila mezi betony, které ale Sandra Abstreiterová včas secvakla.

33:38

Vyloučení v týmu Německo:
Daria Gleissnerová – 2 min., vražení na hrazení.

33:22

Reka Dabasiová zkusila z levé strany vyslat střílený pas na hranu brankoviště, který ale nikdo netrefil a puk se tak zastavil až o zadní mantinel.

32:47

Mira Seregelyová musela ve středním pásmu dlouho čekat, až její spoluhráčky opustí útočnou třetinu, takže nakonec jen nahodila puk a vydala se střídat.

31:42

Němky jsou nyní pevně usazeny v útočném pásmu, kde hledají prostor pro finální přihrávku.

30:06

Zsofia Pazmandiová si pokryla puk tělem a obkroužila branku. Nakonec střílela z levého kruhu a v německém brankovišti nadělala pořádnou paseku. Žádná z Maďarek ale nedokázala vyražený puk dorazit.

28:22

Německo v plném počtu.

28:15

Fanni Gasparicsová po křižném pasu na levý kruh nepálila z první, její rána na bližší tyč ale přesto vypadala nebezpečně. Sandra Abstreiterová však všechny skulinky utěsnila.

27:36

Franciska Kiss-Simonová to z pravého mantinelu zkusila bez přípravy, její rána ale po hrazení vyletěla ven z útočného pásma.

26:48

Na levé straně se uvolnila Alexandra Huszaková, která dostala křižný pas. S mohutným nápřahem ale trefila jen blokující protihráčku.

26:22

Vyloučení v týmu Německo:
Anne Bartschová – 2 min., podrážení.

25:56

Fanni Gasparicsová si na pravé straně výborně pokryla puk tělem a natlačila se do zakončení. Její střela z ostrého úhlu ale mířila mimo.

25:04

Hayley Williamsová zkusila ihned po překonání modré čáry vystřelit. S tímto pozdravem ale nemohla mít Sandra Abstreiterová žádný problém.

24:15

Laura Klugeová skvěle vyřešila přečíslení dvě na jednu, když naservírovala puk Sonji Weidenfelderové, která ale před prázdnou brankou netrefila puk ideálně!

23:30

Alexandra Huszaková dnes skutečně nemá svůj den. Znovu se snažila sama prokličkovat středním pásmem a znovu ztratila puk.

22:28

Lara Stroblová se dostala k puku ve středním pásmu a bekhendem jej chtěla prodloužit dál. Učinila tak ale nepřesně, takže její pas připadl do německé moci.

20:49

20:49 Reka DABASIOVÁ - 1:2

20:49

Maďarsko právě vstřelilo branku! Maďarky do druhé třetiny vstoupily velmi aktivně a hned byly odměněny gólem! Nenápadné nahození od modré čáry tečovala REKA DABASIOVÁ, jejíž přičiněním puk projel mimo dosah brankářky Abstreiterové. Asistence: Lotti Odnogaová.

20:01

Začala druhá třetina.
Skóre po první třetině zatím plně odpovídá průběhu. Němky jsou lepší a mají více ze hry, velká část prvních dvaceti minut se odehrávala v jejich útočném pásmu. Maďarky se zatím na turnaji prezentovaly velmi dobře, nicméně dnes jejich výkon výrazně zaostává.
Další třetina začne přibližně v 17:56.

20:00

První třetina skončila.

19:26

19:26 Nicola EISENSCHMIDOVÁ - 0:2

19:26

Německo právě vstřelilo branku! V samém závěru prvního dějství odskakují Němky do dvoubrankového vedení. Zpoza brány přišla do slotu skákavá přihrávka, kterou ze vzduchu do klece trefila důrazná NICOLA EISENSCHMIDOVÁ. Asistence: Franziska Feldmeierová.

18:06

Luisa Welckeová dostala obrovskou porci prostoru na pravé straně a takřka osamocená se řítila na branku. Její střelu na zadní tyč ale vytáhla Aniko Nemethová.

17:11

Eniko Tóthová se pokusila využít zakrytého výhledu gólmanky a přes změť těl nahodila od modré. Sandra Abstreiterová si ale puk našla.

16:22

V tlačenici za maďarskou klecí ztratila rozhodčí kotouč z dohledu a přerušila hru. Pokračovat se bude po krátké úpravě ledu.

15:38

Maďarky mají zatím velký problém byť jen se zavezením puku do útočného pásma, natož aby se v něm usadily.

14:33

Fanni Gasparicsová ukázala neskutečně rychlé ruce, když se v útočném pásmu zbavila dvou soupeřek a z mezikruží střílela. Zamířila ale přesně do míst, kde stála Sandra Abstreiterová.

14:03

Maďarská přesilovka začíná úspěšným vyhození Němek.

13:54

Vyloučení v týmu Německo:
Nina Christofová – 2 min., podrážení.

13:01

Katarina Jobst-Smithová dostala křižnou přihrávku na pravý kruh, kde to měla přes ruku a musela puk dlouho zpracovávat. Navíc její projektil nemířil mezi tři tyče.

11:30

Eniko Tóthová zastavila na levém kruhu špatnou rozehrávku a puk okamžitě poslala na branku. Sandra Abstreiterová ale včas secvakla betony.

10:34

10:34 Ronja HARKOVÁ - 0:1

10:34

Německo právě vstřelilo branku! Německý gól byl dlouho na spadnutí a nyní už Němky vedou. Dlouhý tlak zakončila RONJA HARKOVÁ, která si nabrala puk na modré a střelou na zadní tyč překonala Nemethovou. Velký podíl na této trefě má i Franziska Feldmeierová, jež maďarské gólmance dokonale zakryla výhled. Asistence: Marie Delarbreová, Katarina Jobst-Smithová.

10:06

Aniko Nemethová zlikvidovala rychlý německý útok, po němž se za brankou strhla menší potyčka. Vylučovat se ale patrně nebude.

09:18

Němky teď mají více ze hry. O další střelu se postarala Laura Klugeová, která z levého kruhu střílela podél nohou jedné z obránkyň. Aniko Nemethová ale znovu úspěšně zasáhla.

08:38

Střelu Harkové Aniko Nemethová pouze vyrazila ze slotu ale žádná z Němek nedokázala skákavý puk dorazit zpět na branku.

08:16

Nicola Eisenschmidová vylovila puk z tlačenice v rohu a poslala jej na modrou, odkud pálila Franziska Feldmeierová, našla ale jen lapačku maďarské brankářky.

07:38

Lotti Odnogaová si na modré čáře našla prostor pro střelu a poslala puk směr brána přičiněním jedné z německých čepelí ale její pokus skončil v ochranné síti.

07:20

Fanni Gasparicsová si jako buldok najel do útočného pásma a strhla směr jízdy na pravý kruh, odkud vypálila. Její projektil ale jedna z německých holí tečovala mimo.

06:05

Aniko Nemethová si všimla skákavého puku ve svém brankovišti a stihla jej přikrýt ještě před dotírající Nicolou Eisenschmidovou. Vhazovat se bude po levé ruce maďarské gólmanky.

05:16

Nina Christofová se snažila zpoza brány přihrát na brankoviště. Její tečovaný puk pak na brankoviště skutečně přiletěl, nicméně jen jím proskákal.

04:23

Daria Gleissnerová napřáhla na pravém kruhu a s přispěním gólmanky Nemethové trefila horní tyč!

03:27

Katarina Jobst-Smithová se od modré čáry posunula poblíž brance a přes několik těl dostala puk na branku. Aniko Nemethová ale i přes zakrytý výhled dokázala zasáhnout.

02:41

Maďarská první formace se ve vlastním obranném pásmu dostala pod tlak, takže ihned po ukořistění kotouče vyhodila obloučkem do středního pásma.

01:16

Nyní přišla střela z levé strany, o kterou se postarala Laura Klugeová. Ta trefila jen blok, k ohrožení branky ale nedošlo ani z následného závaru na hraně brankoviště.

00:18

Němky na první střelu nepotřebovaly příliš mnoho času. Nicola Eisenschmidová si z pravého mantinelu sjela na kruh a protáhla gólmanku střelou na zadní tyč.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Maďarsko: A. Nemethová (Reveszová) – B. Nemethová, Odnogaová, Kneeová, Bakerová, Kiss-Simonová (A), Tóthová, Faggyasová – Gasparicsová (C), Kreiszová, Seregelyová – Dabasiová (A), Huszaková, Jokai-Szilagyiová – Pazmandiová, Williamsová, Metzlerová – Stroblová, Horvath, Ronaiová – Szamosfalviová.
Trenér: Pat Cortina

Německo: Abstreiterová (Mayová) – Strobelová, Gleissnerová (C), Harková, Jobst-Smithová, Strompfová, Botthofová, Schaffrathová – Feldmeierová, Delarbreová, N. Eisenschmidová – Weidenfelderová, Klugeová (A), Lu. Welckeová – Wagnerová, Karpfová (A), Haiderová – Voigtová, Bartschová, Christofová – Schieferová.
Trenér: Thomas Schadler

Rozhodčí: Neary, Rapin – Greenen, Smetková.
Krásné úterní odpoledne z kanadského Bramptonu!

Dnes jsou na pořadu dne tři zápasy, ve kterých se rozhodne o dvojicích pro čtvrtfinále. Než přijde na řadu souboj Češek, tak společně zaměříme na zápas Maďarska proti Německu.

Maďarky do turnaje vkročily pravou nohou, na úvod porazily Francouzky 4:2, avšak poté přišly dvě porážky od severských zemí. Nejprve nad jejich síly byly Švédky, kterým podlehly 2:6 a poté i Finky, které potvrdily svou suverenitu na turnaji a vyhrály jednoznačně 5:0.

Německé reprezentantky zahájily světový šampionát zápasem proti Švédsku a stejně jak Maďarky jim podlehly 2:6. S Finkami to byl již vyrovnanější utkání, přesto žádný bod nezískaly, prohrály 0:3. Na třetí pokus to nicméně již vyšlo a v dramatické zápase přetlačily Francouzky, čímž do tabulky získaly ohromně cenné tři body.

Dámy a pánové zápas začíná úderem páté hodiny českého času a u onlajn přenosu vás srdečně vítáme.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Maďarsko – Německo

1:2

konec (0:2, 1:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Dabasiová (Odnogaová) – 11. Harková (Delarbreová, Jobst-Smithová), 20. N. Eisenschmidová (Feldmeierová)

Maďarsko: A. Nemethová (Reveszová) – B. Nemethová, Odnogaová, Kneeová, Bakerová, Kiss-Simonová (A), Tóthová, Faggyasová – Gasparicsová (C), Kreiszová, Seregelyová – Dabasiová (A), Huszaková, Jokai-Szilagyiová – Pazmandiová, Williamsová, Metzlerová – Stroblová, Horvath, Ronaiová – Szamosfalviová.
Trenér: Pat Cortina

Německo: Abstreiterová (Mayová) – Strobelová, Gleissnerová (C), Harková, Jobst-Smithová, Strompfová, Botthofová, Schaffrathová – Feldmeierová, Delarbreová, N. Eisenschmidová – Weidenfelderová, Klugeová (A), Lu. Welckeová – Wagnerová, Karpfová (A), Haiderová – Voigtová, Bartschová, Christofová – Schieferová.
Trenér: Thomas Schadler

Rozhodčí: Neary, Rapin – Greenen, Smetková

Průběh zápasu
1. třetina
10:34 GER 0:1 Harková (Delarbreová, Jobst-Smithová)
13:54 GER 2 Christofová, podrážení
19:26 GER 0:2 N. Eisenschmidová (Feldmeierová)
Po 1. třetině
2. třetina
20:49 HUN 1:2 Dabasiová (Odnogaová)
26:22 GER 2 Bartschová, podrážení
33:38 GER 2 Gleissnerová, vražení na hrazení
Po 2. třetině
3. třetina
Konec

WTT - World Talent Tournament

Peter Pucher Academy – Bombeři po s.n. (1:0) 08:00 3:2

Czech Dragons – Havlíčkův Brod 08:00 7:2

Peter Pucher Academy – Bombeři po s.n. (0:1) 08:15 1:2

Czech Dragons – Havlíčkův Brod 08:15 8:2

Ice Bears – TF Academy 09:00 6:1

Pukémoni – Stasa Hockey 09:00 3:2

Ice Bears – TF Academy po s.n. (0:1) 09:15 2:3

Pukémoni – Stasa Hockey 09:15 5:4

Onetimers – Hungary Talent 10:00 3:1

LZ Fox – Central Europe Hockey Academy 10:00 6:3

Onetimers – Hungary Talent 10:15 7:1

LZ Fox – Central Europe Hockey Academy 10:15 10:1

Ice Bears – Peter Pucher Academy 11:00 7:1

Pukémoni – Czech Dragons po s.n. (3:4) 11:00 6:7

Ice Bears – Peter Pucher Academy 11:15 4:2

Pukémoni – Czech Dragons 11:15 4:2

Bombeři – Onetimers 12:00 5:1

Havlíčkův Brod – LZ Fox 12:00 2:12

Bombeři – Onetimers 12:15 3:4

Havlíčkův Brod – LZ Fox 12:15 4:11

Hungary Talent – TF Academy 13:00 1:2

Central Europe Hockey Academy – Stasa Hockey 13:00 1:16

Hungary Talent – TF Academy po s.n. (0:1) 13:15 4:5

Central Europe Hockey Academy – Stasa Hockey 13:15 2:10

Ice Bears – Bombeři 15:15 3:2

Pukémoni – Havlíčkův Brod 15:15 5:2

Ice Bears – Bombeři 15:30 3:1

Pukémoni – Havlíčkův Brod 15:30 6:0

TF Academy – Onetimers 16:15 5:2

Stasa Hockey – LZ Fox 16:15 4:6

TF Academy – Onetimers 16:30 0:3

Stasa Hockey – LZ Fox 16:30 9:4

Peter Pucher Academy – Hungary Talent 17:15 10:3

Czech Dragons – Central Europe Hockey Academy 17:15 4:1

Peter Pucher Academy – Hungary Talent 17:30 2:5

Czech Dragons – Central Europe Hockey Academy 17:30 5:1

Bombeři – TF Academy 18:15 0:4

Havlíčkův Brod – Stasa Hockey 18:15 1:13

Bombeři – TF Academy 18:30 2:4

Havlíčkův Brod – Stasa Hockey 18:30 3:8