Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Valladolid – RCD Mallorca

3:3

konec (1:0)

09.04.2023, 14:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • 28. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 2.62 2.88 3.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Mallorca právě vstřelila branku!
Je znovu vyrovnáno! Balon si na značku penalty postavil VEDAT MURIQI. Kosovský útočník příliš nespekuloval, poslal míč prudce do středu k břevnu a nedal Masipovi šanci.

87

Real Valladolid právě vstřelil branku!
Fanoušci bouří! Valladolid se vrací zpět do vedení! Už už to vypadalo, že centr Kenedyho bude příliš dlouhý, ale MONCHU si dokázal naskočit na balon a hlavičkou do protipohybu brankáře zakončil do sítě.

69

Real Valladolid právě vstřelil branku!
Skvělé střídání domácí lavičky! Po zmatcích v hostující obraně se balon odrazil přesně proti noze SELÍMU AMALLÁHOVI, který nekompromisní střelou překonal Rajkoviće.

58

Mallorca právě vstřelila branku!
Mallorca během několika minut zcela otáčí vývoj zápasu! Na místo přestupku si postavil míč I Kang-in. Jihokorejský záložník nasměroval balon jen do obranné zdi. Se štěstím však mohl pálit z hranice vápna osamocený MANU MORNALES a přesným pokusem překonal Masipa.

54

Mallorca právě vstřelila branku!
Mallorca se nemohla dlouho prosadit k jediné střele, ale nyní vyrovnává stav zápasu! Na pravé straně se vymotal kolem obránců Maffeo, skvěle našel v šestnáctce VEDATA MURIQIHO a ten zakončil hlavou k levé tyči.

34

Real Valladolid právě vstřelil branku!
Valladolid se dostává do vedení! Útočnou akci vedl nejprve na levé straně Rosa, poté se balon dostal k nehlídanému KIKE PÉREZOVI, který si míč nezpracoval ideálně, ale jeho střela nebyla nechytatelná ke vzdálenější tyči.

Real Valladolid – RCD Mallorca

3:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 34. K. Pérez (Rosa), 69. Amalláh (Larin), 87. Monchu (Kenedy) – 54. Muriqi (Maffeo), 58. Morlanes, 90+4. Muriqi (pen.)

Karty:   10. Mesa (RVL), 57. Rosa (RVL), 90+2. Larin (RVL) – 40. de Galarreta (MLR), 45+2. Valjent (MLR), 65. J. Costa (MLR), 76. Morlanes (MLR)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:20.

Real Valladolid: Masip – Fresneda, J. Fernández, Ja. Sánchez, Rosa (68. Amalláh) – K. Pérez (82. Monchu), Hongla, Mesa (C) (67. I. Sánchez) – Plata (82. Kenedy), Larin, Plano (67. Escudero).
Náhradníci: Asenjo – L. Pérez, Aguado, León, al-Jámiq, D. Torres.

Trenér: Paulo Pezzolano

RCD Mallorca: Rajković – Hadžikadunić, Valjent, Raíllo (C), J. Costa – Maffeo, de Galarreta, Morlanes (76. Grenier), I Kang-in (86. Án. Rodríguez) – Ndiaye (76. A. Sánchez), Muriqi (90+5. Prats).
Náhradníci: Román, Greif – Llabrés, Kadewere, Jose. Gayá, Fernández Cózar.

Trenér: Javier Aguirre

Rozhodčí: Muňiz – Alonso, Blanco