Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Madrid – Villarreal CF

2:3

konec (1:1)

08.04.2023, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • 28. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.49 4.79 6.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

79

Villarreal právě vstřelil branku!
Hosté na Bernabéu senzačně vedou! Na pravé straně si vzal míč SAMUEL CHUKWUEZE. Ten si ho navedl na levačku a z rohu pokutového území vymetl protější šibenici brány Realu. Courtois letěl vzduchem zbytečně – 2:3.

70

Villarreal právě vstřelil branku!
Nakonec to byl regulérní gól a hosté tedy vyrovnávají! VAR posuzoval přihrávku Baeny na Samuela Chukwuezeho, jehož postavení bylo v pořádku. Křídelník Villarrealu si to pak namířil do pokutového území a nahrával před bránu. Tam Manu Trigueros zpracoval balón pro JOSÉHO LUISE MORALESE, jehož první střela ještě byla zablokována, ovšem opakovaný pokus už prošel za Courtoise – 2:2.

48

Real Madrid právě vstřelil branku!
VINÍCIUS JÚNIOR to vzal na sebe a posouvá Real do vedení 2:1! Brazilský křídelník převzal míč od Ceballose a zamířil do pokutového území. Snadno přehrál dvojici Chukwueze – Mandí, přičemž druhému jmenovanému dokonce nasadil jesličky a po zemi zacílil ke vzdálenější tyči.

39

Villarreal právě vstřelil branku!
Hosté zaslouženě vyrovnávají! Giovani Lo Celso nahrál do šestnáctky SAMUELOVI CHUKWUEZEMU. Ten krásně oklamal bránícího Nacha a levačkou se trefil k pravé tyči do protipohybu Courtoise – 1:1.

16

Real Madrid právě vstřelil branku!
Domácí se ujímají vedení! Marco Asensio táhl rychlý protiútok středem hřiště. Míč vyvezl k šestnáctce a nahrál doleva Viníciusovi. Ten už byl v téměř nulovém úhlu a tak předal míč zpátky Asensiovi. Španěl, kterému po sezóně vyprší v Madridu smlouva, balón nastřelil do malého vápna, trefil stopera PAUA TORRESE a ten si míč nešťastně srazil do vlastní sítě.

Real Madrid – Villarreal CF

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 16. P. Torres (vla.), 48. Vinícius Júnior (Ceballos) – 39. Chukwueze (Lo Celso), 70. Morales, 79. Chukwueze (Baena)

Karty:   25. Pino (VLR), 36. Pedraza (VLR), 69. Foyth (VLR)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 10:6. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:19.

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Rüdiger, Alaba (46. Militão), Na. Fernández – Asensio, Tchouaméni (72. Modrić), Ceballos (75. Camavinga) – Rodrygo, Benzema (C) (59. Valverde), Vinícius Júnior.
Náhradníci: L. López, Lunin – Díaz, Hazard, Kroos, Odriozola, J. Vallejo, Carvajal.

Trenér: Carlo Ancelotti

Villarreal CF: Reina – Foyth, Mándí, P. Torres, Pedraza – Terrats (33. Trigueros), Parejo (C), Lo Celso (67. Morales) – Chukwueze (90+1. Femenía), Pino (67. A. Moreno I), Baena (90+1. Mojica).
Náhradníci: Jörgensen – Cuenca, Carlo . García, Hassan.

Trenér: Quique Setien

Rozhodčí: Alberola Rojas – Sobrino, Hernández

Diváci: 57 887