Menu

Hokej

Generali play off Tipsport extraligy

HC Oceláři Třinec – HC Dynamo Pardubice

0:2

konec (0:0, 0:0, 0:2) Stav série: 2:2

07.04.2023, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400 diváků) • Semifinále • Daniel Ježek

Tipsport: 2.59 3.94 2.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:56

59:56 Tomáš HYKA - 0:2

59:56

Dynamo právě vstřelilo branku!
Je rozhodnuto. Hosté čtyři vteřiny před koncem trefují prázdnou branku a srovnávají stav semifinále na 2:2. David Cienciala sebral kotouč Vránovi, ve středním pásmu jej předal TOMÁŠI HYKOVI, který od modré trefil prázdnou branku. Asistence: David Cienciala, Peter Čerešňák.

59:10

Hudáček křížným pasem namazal Nestrašilovi, ten pálil z první z pravé strany, Will se ale opět skvěle přesunul.

58:10

Kacetl míří na střídačku, Oceláři to zkouší v šesti.

47:47

Obrovská smůla domácích. Hudáček v útočném pásmu nahradil Růžičku, slovenský forvard držel kotouč, stáhl hru k brance a vrátil kotouč na Nestrašila. Ten ale střelou do odkryté branky trefil Adama Musila, dorážku Marcinka pak na brankové čáře zastavil Vála. Oceláři nicméně opět získali puk a další Nestrašilovu střelu zastavil skvělý Will.

47:12

Třinec je zpět v útočném pásmu. Jeřábek od modré posílal křížný pas na Romana, ten pálil z první, ale Will se skvěle přesunul.

46:03

Vrána ve středním pásmu nastartoval Kurovského, který si chtěl obhodit bránícího Jana Koláře. Hostující bek ale Kurovského podrazil, Oceláři po komerční přestávce budou hrát druhou přesilovku.

45:10

Dravecký vybojoval kotouč v rohu kluziště, do dobré šance se pak natlačil Voženílek a po něm i Smith. Ani jeden z třineckých hráčů ale nedokázal prostřelit brankáře Willa.

43:19

43:19 Lukáš SEDLÁK - 0:1

43:19

Dynamo právě vstřelilo branku!
Hosté otevírají skóre zápasu a ujímají se vedení! Ciencialovo nahození za Kacetlovu branku nedokázal zkrotit bránící Sedlák, Cienciala si dojel pro puk, poslal jej na Hyku, který našel před brankou hlídkujícího LUKÁŠE SEDLÁKA. Hostující útočník si kličkou položil Kacetla a zasunul puk do sítě. Asistence: Tomáš Hyka, David Cienciala.

39:54

Šest vteřin před druhou sirénou mohli hosté otevřít skóre. Kacetli pouze vyrazil střelu Válovu střelu z mezikruží do strany, kde hlídkoval Cienciala. Hostující útočník rychle dorážel bekhendem, Kacetl ale skočil k tyči a zastavil puk před brankovou čárou.

38:38

Libor Hudáček ve sprinterském souboji přebruslil Davida Musila, třinecký útočník ale získal puk příliš blízko branky a jeho klička na levou stranu úspěch nepřinesla.

30:12

Hudáčkovi na modré utekl kotouč a do úniku mohl jít Sedlák. Hostujícího forvarda z druhé strany ale křižoval Marinčin, Sedlák tak musel střílet již z kruhu pro vhazování. Kacetl kryje puk.

29:40

Uvidíme první přesilovou hru zápasu, hrát ji budou Oceláři. Adam Musil v útočném pásmu zezadu podrazil rozehrávajícího Douderu, hostující útočník inkasuje dvouminutový trest.

28:26

Nestrašil otočil hru na druhou stranu kluziště, po objetí Willovy branky posílal Nestrašil pas na Kurovského, který se natlačil do předbrankového prostoru, po kličce ale Willa nepřekonal. Hostující brankář pak zastavil i další dorážení Kurovského s Vránou.

24:19

Další útok hostí již byl nebezpečný. Kacetlovi vypadla z lapačky střela Mandáta, po dorážce z hrany brankoviště se pak natahoval Adam Musil. Kacetl se ale skvěle roztáhl na brankové čáře a ukryl kotouč pod svou lapačku.

22:18

Domácí se málem mohli radovat z vedoucí branky po velice nenápadné akci! Daniel Voženílek nazdařbůh nahazoval od hrazení, puk zamířil mezi Willovy betony a hostující gólman si málem srazil kotouč do vlastní branky. Naštěstí pro Dynamo ale puk zůstal v brankovišti.

08:27

Dynamo je nastěhováno v útočném pásmu. V předbrankovém prostoru dobře operoval Sedlák, který se otočil kolem bránícího hráče a prudce vystřelil, Kacetl se ale skvěle přesunul. Akce hostí nicméně pokračovala a Čerešňák od modré vyslal další jedovatý pokus. Puk ale branku netrefil.

07:20

Tomáš Vondráček se rozjel na pravé straně, nabruslil si do kruhu pro vhazování, pak ale poslal kotouč jen do připraveného Kacetla. Hostující útočník se následně tlačil k brankovišti, kde jej od Kacetla chtěli odstavit Kaňák s Draveckým. Druhý jmenovaný pak vzal Vondráčka do kravaty a povalil jej na led. Sudí poprvé vylučují, na trestnou usedají oba kohouti – Vladimír Dravecký a Tomáš Vondráček. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.

03:47

Elitní formace domácích držela puk v útočném pásmu, Růžička od modré poslal kotouč na Svačinu, který z rohu křížným pasem hledal Marcinka. Toho ale velmi těsně bránil Kousal a Marcinko nakonec nedokázal zakončit.

HC Oceláři Třinec – HC Dynamo Pardubice

0:2

konec (0:0, 0:0, 0:2) Stav série: 2:2

Zpět na online

Branky a nahrávky: 44. L. Sedlák (Hyka, Cienciala), 60. Hyka (Cienciala, Čerešňák)

HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Marinčin, Smith, Kaňák, J. Jeřábek, Mar. Adámek, Doudera, Čukste – M. Růžička (A), Marcinko, Svačina – Kurovský, Vrána (C), Nestrašil – Dravecký (A), Voženílek, Hudáček – Hrňa, M. Roman, Chmielewski.
Trenér: Zdeněk Moták

HC Dynamo Pardubice: Will (Frodl) – Košťálek, T. Dvořák, Čerešňák, D. Musil, J. Kolář (A), Vála, Hrádek – Hyka, L. Sedlák (A), Cienciala – Radil, Zohorna (C), R. Kousal – Vondráček, A. Musil, Mandát – Paulovič, Rákos, Říčka.
Trenér: Radim Rulík

Rozhodčí: Pražák, Kika – Rampír, Axman

Diváci: 5 400 (vyprodáno)

Průběh zápasu
1. třetina
07:20 TRI 2 Dravecký, hrubost
PCE 2 Vondráček, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
29:40 PCE 2 A. Musil, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
43:19 PCE 0:1 L. Sedlák (Hyka, Cienciala)
46:03 PCE 2 J. Kolář, podrážení
59:56 PCE 0:2 Hyka (Cienciala, Čerešňák)
Konec