Menu

Hokej

Kvalifikace o 2. ligu

SK HC Draci Bílina – HK Kralupy nad Vltavou

3:7

konec (2:1, 0:4, 1:2)

26.03.2023, 15:00 • Bílina, Zimní stadion • Vendula Zdražilová

Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (17:22:56)
Je dobojováno. První zápas kvalifikace o postup do druhé hokejové ligy zvládli lépe hosté, ač po první třetině prohrávali o jeden gól. Nakonec duel strhli na svou stranu a dostali se do vedení 7:2. To ještě v závěru korigovali domácí, kteří hrozivou ztrátu o něco zmírnili. Každopádně do odvety se půjde lépe Kralupům, které mají náskok o čtyři branky. Doma se tak budou snažit na tuto skutečnost nespoléhat a pokusí se znovu uspět, aby si postup zajistili. Naopak Bílinští se budou snažit ztrátu dohnat a do Kralup pojedou s cílem zde vybojovat postup. Jednoduché to ale mít nebudou.

Konec zápasu.

59:50

Domácí se ještě nastěhovali před Novotného, ale už se jim nepovedlo skórovat. Zápas tak definitivně končí.

59:36

Oddechový čas pro tým SK HC Draci Bílina.

59:36

59:36 Jakub KOMÍNEK - 3:7

59:36

Draci Bílina právě vstřelili branku!
Domácí se přeci jen ještě prosazují a upravují skóre. Na levé straně si odražený puk našel JAKUB KOMÍNEK a napřáhl ke střele, ta byla sice zabržděna brankářem hostů, ale nakonec touš doklouzal za čáru – 3:7. Asistence: Peter Jánský.

59:10

Roman Verbík si sjel až těsně před branku Bíliny, kde chtěl zakončit po přihrávce od spoluhráče, ale jeho pokus končí mimo.

58:30

Zblízka se zkusil prosadit před Lubošem Novotným Jakub Svoboda, ale nepovedlo se mu to, poté puk znovu vytáhli do útočného pásma hosté.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty zápasu.

57:41

57:41 Tomáš PRÁŠEK - 2:7

57:41

Kralupy právě vstřelily branku!
Hezká individuální akce a hosté vedou 7:2. TOMÁŠ PRÁŠEK si nabruslil až těsně před Daniela Štěpku a bekhendovou střelou pak z pravé strany zasunul touš za brankovou čáru. Bez asistence.

57:21

Zakázané uvolnění Bíliny a hra se opět stěhuje před klec Štěpky, buly po jeho pravici.

57:03

Martin David si z bekhendu prohodil puk na forhend a zblízka zakončil před Danielem Štěpkou, ten ale jeho pokus kryje.

56:29

Z levého kruhu tvrdě vypálil Jakub Verbík a orazítkoval tyč Štěpkovy brány!

56:19

Hra je zastavena a vhazovat se bude po pravé ruce Daniela Štěpky.

55:43

Od kruhu pro vhazování pálil Jakub Verbík a zaměstnal nakonec lapačku Daniela Štěpky. Ten jeho prudší nahození kryje a hned nechává hru plynout.

54:59

Domácí celek je v plném počtu.

54:28

A ještě se snaží o nějakou korekci skóre, aby pro Draky byl druhý duel o něco hratelnější, zatím mají mnohem lepší pozici pro odvetu hosté z Kralup.

53:48

Filip Štibran napřáhl ke střele nad mezikružím a jeho táhlý pokus i za pomoci obrany kryje Dominik Štěpka. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.

53:25

Hosté mají k dispozici další přesilovou hru a pokusí se ji využít, aby si vylepšili pozici pro druhý zápas.

52:59

Vyloučení v týmu SK HC Draci Bílina:
Daniel Štěpka – 2 min., podrážení, odpyká Petr Kovačič.

52:26

Ondřej Hampl nabral rychlost, poté od zadního hrazení chtěl poslat kotouč do ohně, ale tam se přiřítili beci Bíliny, kteří jeho úmysl zmařili.

51:55

Rychlý výpad soupeře uhasila obrana Kralup a hosté se zase rychle dostávají až před klec Daniela Štěpky.

51:21

Kralupští se drželi delší dobu v pásmu Bíliny, kde po další hezké souhře kryje pokus Daniel Štěpka a zároveň zase zastavuje hru.

50:48

Kučera si klepl na modré čáře, ale přihrávka k němu nedoputovala. Následně pak se Bílina dopustila zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před klec Daniela Štěpky.

49:15

Jiří Puczek se proháčkoval kolem beků hostů až do zakončení před Lubošem Novotným, ale nakonec jeho pokus v rozkleku hostující brankář kryje.

48:59

Další pokus hostů a Bílinští museli znovu bránit a pomohli tak svému brankáři, který nemusel do zákroku a mohl chvíli vydechnout.

48:32

Hosté si už zkušeně hlídají náskok a stále se dostávají do ohrožení domácí klece. Bílinští tak nyní nemají recept na to, jak se dostat ke snížení.

46:58

Ota Řehák se projel za brankou domácích, poté se dostal před ní, ale tam jenom promáchl. Nicméně hosté se stále drží v teritoriu bílinských Draků.

45:22

Roman Verbík z rohu útočného pásma poslal kotouč do mezikruží, kde byla mírně odkrytá klec, ale žádný spoluhráč se u ní nenacházel. Domácí si tak kotouč převzali a pádí opačným směrem.

44:48

Jakub Beran se rozjel od pravého hrazení do pravého kruhu, klepli si tam o přihrávku, té se ale nedočkal. Na druhé straně z bekhendu nepřekonal Štěpku ujíždějící Štěpán Binko.

43:54

Bílina je v plném počtu.

42:55

Kralupští dlouho operovali před brankou Daniela Štěpky, na kterého šly dvě nebezpečné střely, domácí to ale ustáli a odpalují puk znovu daleko od jeho svatyně.

42:30

Domácí se zmocnili puku a hned ho vyhodili až před branku Luboše Novotného, pošetřili tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.

41:54

Vyloučení v týmu SK HC Draci Bílina:
HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Jakub Beran.

41:45

Tváří v tvář soupeři nyní dobře čelil Luboš Novotný, který zneškodnil samostatný únik bílinského hráče!

40:35

40:35 Roman VERBÍK - 2:6

40:35

Kralupy právě vstřelily branku!
Hned v úvodu třetí třetiny se prosazují znovu hosté a vedou rozdílem čtyř gólů. Adam Stupka viděl dobře najíždějícího ROMANA VERBÍKA, kterému poslal puk a druhý jmenovaný ho pak pověsil pod břevno Štěpkovy klece – 2:6. Asistence: Adam Stupka a Martin David.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:43.
Také druhé dějství je minulostí a lépe se tentokráte povedlo hostům. Ti totiž konto Bíliny zatížili čtyřmi góly a po otočce se dostali do vedení o tři góly. O vyrovnání se postaral Ondřej Hampl v sedmadvacáté minutě. O chvilku později pak poprvé vedení na stranu Kralup strhl David Bradáček a Bílina musela dotahovat. Dalším střelcem hostů byl Adam Stupka a ten dal Kralupům dvoubrankový náskok. Poslední slovo pak měl ve vlastním oslabení Štěpán Binko, který vylepšil náskok svého týmu.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

Druhé dějství se patrně už jen dohrává, ani jeden z týmů se už nikam nežene.

39:10

Hosté jsou v plném počtu a oslabení zvládli více než skvěle, když ho nejen ubránili, ale zároveň v něm i skórovali.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:50

Hostující brankář předvedl dobrý zákrok, po něm ztratil hůl, ale to nemuselo vadit. Obrana Kralup ho totiž okamžitě poslala až před klec Daniela Štěpky.

37:20

37:20 Štěpán BINKO - 2:5

37:20

Kralupy právě vstřelily branku!
Domácí sice hrají přesilovou hru, ale v jejím úvodu paradoxně skórují hosté. Po vhazování před Lubošem Novotným se k puku dostal Tomáš Soukup, jenž ho nechal volnému ŠTĚPÁNU BINKOVI a ten poté tvrdou ranou nedal Danielu Štěpkovi žádnou šanci – 2:5. Hosté tak vedou už o tři góly. Asistence: Tomáš Soukup.

37:10

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou:
Roman Verbík – 2 min., vysoká hůl.

36:38

Nyní musel do zákroku Luboš Novotný, jenž zlikvidoval nepříjemnou střelu Petra Maška.

35:24

David Gašpar měl dobře našlápnuto k úniku před klec soupeře, ale Jakub Verbík předvedl dobrý obranný zákrok a po něm pak Gašpara obral o touš.

34:58

Poté se Draci dostali do slibné akce, ale tu zmařila obrana Kralup, která zastavila touš a hned ho opět odstěhovala před Daniela Štěpku.

34:43

Hosté vytáhli hru znovu až před Štěpku, domácí ale puk odpálili pryč a nepustili soupeře do zakončení.

32:55

Slibně se rodící akci Kralup zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.

32:19

Tomáš Soukup z levé strany napřáhl ke střele, poté puk šel na branku Bíliny, ale tam byl s lapačkou připravený Daniel Štěpka.

31:28

31:28 Adam STUPKA - 2:4

31:28

Kralupy právě vstřelily branku!
Hosté se rozjeli a znovu navyšují své vedení. U zadního mantinelu převzal kotouč ADAM STUPKA, vybruslil si těsně před Daniela Štěpku, kterého pak švihem prostřelil – 2:4. Domácí, ač vedli, najednou ztrácejí už dva góly. Asistence: Tomáš Soukup a Jonáš Marek.

30:48

Hosté jsou v plném počtu.

30:21

Hostům se nepovedlo vyhodit puk do bezpečí a Bílina tak zůstala v útočném pásmu, kde znovu pálila na branku Kralup, ovšem pokus Komínka končí mimo a hosté se osvobozují.

29:26

Nyní k tomu mají domácí hráči příležitost v přesilové hře. Usadili se před Lubošem Novotným a snaží se střílet z každé pozice. Po ráně Davida Gašpara pak Novotný lapil puk a zastavil hru.

28:48

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou:
Tomáš Soukup – 2 min., krosček.

28:34

Bílina je nyní v jiné situaci, poprvé prohrává a má snahu okamžitě vyrovnat. V tom jim ale zabránil zákrok pozorné obrany Kralup nad Vltavou.

27:59

27:59 David BRADÁČEK - 2:3

27:59

Kralupy právě vstřelily branku!
Hosté strhávají vedení na svou stranu a poprvé tak jdou do vedení. Ondřej Hampl nabil DAVIDU BRADÁČKOVI a ten zblízka prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:3. Asistence: Ondřej Hampl.

27:12

Hosté se opět dostali do zakončení před Danielem Štěpkou, ten si tentokráte pohlídal a uhájil své brankoviště. Nicméně raději před dotěrnými hráči Kralup přerušil hru.

26:28

26:28 Ondřej HAMPL - 2:2

26:28

Kralupy právě vstřelily branku!
A je znovu vyrovnáno! Domácí se snažili vyhodit puk do středního pásma, to se jim ale nedařilo, následně o něj přišli. ONDŘEJ HAMPL poté kotouč převzal, nabruslil si do lepší střelecké pozice a poté švihem rozvlnil síťku za zády Daniela Štěpky – 2:2. Asistence: Štěpán Binko.

25:01

Jiří Puczek se obtočil v prostoru mezi kruhy a poté vystřelil a jeho nenápadný pokus končí na připraveném Luboši Novotném. Hosté poté otáčejí hru na opačnou stranu.

24:30

Kralupy jsou v plném počtu.

24:03

Ofsajd Bíliny a hra se stěhuje do středního pásma, kde se za chvíli bude vhazovat.

23:55

Hosté se dostali na kotouč a ten hned poslali až před branku Daniela Štěpky.

23:09

Draci se uhnízdili v pásmu Kralup a rozjeli akci, po ní musel být hodně pozorný ve svém brankovišti Luboš Novotný, který pokryl štiplavou střelu Petra Kovačiče.

22:30

Vyloučení v týmu SK HC Draci Bílina:
Adam Stupka – 2 min., vysoká hůl.

21:07

Petr Mašek nabil do prostoru mezi kruhy svému spoluhráči, František Bakrlík pak vyslal nepříjemný pokus, který bezpečně pokryl Luboš Novotný a i ten zastavuje hru.

20:35

Hosté se hned natlačili před Daniela Štěpku a zblízka ho ohrozili. Ten ale sklapl betony a kotouč za svá záda nepustil. Hned na to také přerušuje hru.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 15:55.
První třetina je u konce. Skóre se měnilo až ve třinácté minutě, když do vedení Draky poslal Petr Kobes. Hosté však dokázali vyrovnat v přesilové hře, kterou využil Jiří Brandejský a začínalo se opět od začátku. Jenže z vyrovnání se Kralupští neradovali příliš dlouho, akci Bíliny totiž přetavil ve vedoucí branku Jiří Puczek a dal tak znovu Bílině náskok.

20:00

První třetina skončila.

19:58

Bílina je v plném počtu, ubránila tak další oslabení a uhájila těsný náskok.

19:18

Vhazovalo se v pásmu Bíliny, puk získali domácí Draci a hned otočili hru. Ale velmi rychle se to zase prostřídalo a na tahu jsou hráči Kralup.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:07

Hosté se snažili znovu o vyrovnání, ale menší tlak před bílinskou klecí nedokázali využít.

17:58

Vyloučení v týmu SK HC Draci Bílina:
Petr Mašek – 2 min., hákování.

17:21

17:21 Jiří PUCZEK - 2:1

17:21

Draci Bílina právě vstřelili branku!
Jenže po chvilce je to zase jinak a znovu do vedení jde Bílina. Jakub Beran střílel z levého kruhu, Novotný vyrazil puk na druhou stranu, kde si k němu sjel JIŘÍ PUCZEK a pohotově ho nasměroval do částečně odkryté klece – 2:1. Asistence: Jakub Beran a Petr Kovačič.

16:48

16:48 Jiří BRANDEJSKÝ - 1:1

16:48

Kralupy právě vstřelily branku!
Nyní už je ale přesilovka hostů využita, zblízka na pravé straně dorazil puk za brankovou čáru po přihrávce od zadního mantinelu JIŘÍ BRANDEJSKÝ a začíná se znovu od začátku – 1:1. Asistence: Ota Řehák.

16:36

Bílinští se v oslabení znovu dobře brání a nepouštějí svého soupeře do ohrožení branky Daniela Štěpky. Ten tak zatím mohl být v klidu ve svém brankovišti.

15:36

Vyloučení v týmu SK HC Draci Bílina:
Vojtěch Vlach – 2 min., podrážení.

15:08

Tomáš Soukup dostal do mezikruží přihrávku a pohotově zakončil, ale jen do připraveného Daniela Štěpky. Domácí celek tak své těsné vedení uhájil.

14:34

Tomáš Vorlíček v těsné blízkosti před Štěpkou pouze promáchl, kdyby tomu bylo jinak, asi by to byla obrovská možnost pro Kralupy!

14:10

Na druhé straně musel zasahovat Daniel Štěpka, který lapil střelu soupeře a raději před dotěrnými hráči přerušil hru. Vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce.

13:18

Domácí jsou při chuti a po chvilce se dostali do další akce, ale z levého kruhu se střelecky neprosadil Peter Jánský, jenž byl ale hodně agilní.

12:44

12:44 Petr KOBES - 1:0

12:44

Draci Bílina právě vstřelili branku!
No a hned otevírají účet dnešního zápasu. Petr Mašek našel přihrávkou svého jmenovce PETRA KOBESE, který si najel do prostoru mezi kruhy a svižnou ranou pověsil puk za záda Luboše Novotného – 1:0. Asistence: Petr Mašek.

12:20

Nyní se zase dostali před Štěpku hosté, zakombinovali před ním, ale pokus Adama Stupky končí jen na jeho betonu. Záhy se pak domácí stěhují před Novotného.

11:29

A hned se dostávali do slibné akce, zabrzdil je ale hvizd jednoho z čárových sudích, protože se dopustili postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma.

11:01

Bílinští Draci zvládli další oslabení a už jsou v plném počtu.

10:43

Domácí po buly získali puk a hned ho odpálili až před svatyni Luboše Novotného. Draci se tak znovu dokázali osvobodit.

10:18

Tomáš Prášek se natlačil před Daniela Štěpku, ale nedotlačil touš za jeho záda. Ten má právě domácí brankář a chystá se přerušit hru.

09:51

Hosté mají k dispozici další přesilovou hru a už se usadili v pásmu Draků. Od modré to zkusil David Chládek, ale jeho pokus byl obranou Bíliny zablokován.

09:01

Vyloučení v týmu SK HC Draci Bílina:
David Gašpar – 2 min., hákování.

08:43

Hosté jen nahodili kotouč do útočné třetiny a rychle odešli vystřídat celou pětici hráčů.

08:01

Adam Stupka si na levém kruhu klepl o přihrávku, ta sice přišla, ale pozdě. Na kotouč si sáhl jeden z obránců Bíliny a dostal ho do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.

07:20

Další buly před Štěpkou, to bude vhozeno na levém kruhu. Hosté se tak ještě chvíli mohou zdržet v útočném pásmu.

06:45

Draci se už znovu usadili v teritoriu Kralup, kde rozvíjeli další akci. Jedovka Petera Jánského od modré čáry skončila jen u zadního hrazení a naopak do šance v oslabení šli Kralupští. Vše jistil Štěpka a má kotouč v lapačce.

06:41

Kralupy jsou v plném počtu.

05:32

Bílinští už si také zkoušejí přesilovou hru, drželi se v pásmu Kralup, ovšem hosté se ubránili a touš poslali až před Daniela Štěpku. Šetří tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.

04:41

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou:
Ota Řehák – 2 min., hákování.

04:31

Hosté kroužili v pásmu Bíliny, tam ale během chvilky kotouč ztratili a domácí hned otočili hru na opačnou stranu. Před Lubošem Novotným se ale neprosadili.

03:45

Z levého kruhu to z nápřahu zkusil Jonáš Marek, jeho pumelice šla na klec Bíliny, ale místo u své pravé tyče si Daniel Štěpka pohlídal a puk dostal do bezpečí a ten si sebrali jeho spoluhráči.

03:15

Bílinští propadli ve středním pásmu, z toho se zrodila další akce hostů. Z prostoru mezi kruhy pohotově švihem vystřelil Tomáš Soukup, ale branku soupeře o kousek minul.

02:55

Bílina je v plném počtu.

02:35

A další vyhození puku daleko od branky Daniela Štěpky, Draci se tak zatím v oslabení velmi dobře brání.

01:50

Další akce hostů, kteří v přesilové hře jsou zatím hodně aktivní, ale Štěpka je stále neprůstřelný. Bílina se hned po zisku puku osvobozuje a vyhazuje ho až před klec Novotného.

01:15

Kralupští se usadili v pásmu soupeře a rozjeli akci, po které šla střela z pravého kruhu na Daniela Štěpku, ale ten ji vyrazil mimo ohrožení své klece.

00:55

Vyloučení v týmu SK HC Draci Bílina:
Robert Bártek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.

00:45

Zakázané uvolnění Draků a hra se stěhuje před klec Daniela Štěpky, buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.

00:39

Hned na to následovala akce Bíliny, zblízka to zkusil po zemi Jakub Svoboda, ale jeho pokus byl sražen do rohou obranného pásma.

00:06

Hned po úvodním vhazování se do útočné akce dostali hosté, ale před Štěpkou nedokázali vystřelit tak, aby ohrozili jeho branku.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK HC Draci Bílina: Štěpka (Havlík) – Vlach, Šubrt, Hodek, Bártek – Kobes, Puczek, Uher – Mašek (A), Bakrlík (C), Gašpar – Jánský (A), Svoboda, Beran – Kovačič, Komínek
Trenér: Miroslav Kanis

HK Kralupy nad Vltavou: Novotný (Němec) – R. Verbík, David (C), J. Verbík (A), Chládek, Prášek, Kučera – Vorlíček, Bradáček, Šilhavý – Štibran, Šmíd, Binko – Soukup, Šiška, Stupka – Kaprál, Hampl, Marek – Brandejský, Řehák
Trenér: Martin Příhoda

Rozhodčí: Jílek, Šperl – Horažďovský, Maňák.
Kvalifikace o druhou hokejovou ligu

Systém kvalifikace o druhou hokejovou ligu se hraje stejně jako je to v play-off hokejové Ligy mistrů, pohárovým způsobem. To znamená, že se budou hrát dva duely a skóre z obou zápasů se bude sčítat. Pokud ve druhém měření sil bude skóre na obou stranách nerozhodné, dojde na pětiminutové prodloužení a poté na případné nájezdy. Dnešní utkání vzhledem k tomuto systému může klidně skončit remízou po základní hrací době a nebude se nic nastavovat.
HK Kralupy nad Vltavou

Hokejisté Kralup skončili po základní části na třetím místě v krajské lize Středočeského kraje se ziskem osmatřiceti bodů. Zapsali třináct výher a devětkrát pak poznali hořkost porážky.

V rámci středočeského kraje se hrálo i čtvrtfinále, v něm Kralupští narazili na celek ze Slaného. V prvním duelu ve Slaném zvítězili 2:1 po prodloužení a slavili zisk prvního bodu a zároveň mečbolu. Lvi ze Slaného ho ale odvrátili a po výhře 4:3 srovnali stav série na 1:1. Rozhodující duel se hrál ve Slaném a došel až do samostatných nájezdů, ty rozsekli hráči z Kralup po výhře 4:3sn a zajistili si tak semifinále.

Tam narazili na Poděbrady. Kralupy znovu uspěly na půdě soupeře, když Poděbrady porazily 5:3. A do Kralup přivezli jeho hokejisté mečbol, který tentokráte proměnili. Po výhře 5:2 slavili finále!

Ve finálových bojích s Mělníkem byli Kralupští opět stoprocentní, nejprve vyhráli doma 4:3, poté v Mělníku 5:1 a bylo jasné, že si zahrají kvalifikaci o druhou hokejovou ligu.
SK HC Draci Bílina

Bílinští Draci hráli krajskou ligu Ústeckého kraje a nakonec vyhráli její základní část s náskokem devíti bodů před Roudnicí nad Labem. Získali devětapadesát bodů při bilanci osmnácti výher v základní hrací době, jednou pak po prodloužení. Poté následovaly vyřazovací boje.

V nich v prvním kole bílinští Draci vyzvali Tygry z Klášterce. Hrálo se na dva vítězné zápasy, v tom první vyhrála Bílina vysoko 9:2 a měla mečbol. V druhém měření sil už Klášterec Bílinu trápil. Ve třetí třetině až do devětačtyřicáté minuty prohrával, ovšem povedlo se mu vyrovnat a duel nakonec došel do prodloužení. To ale rozhodli Draci, kteří se trefili v šestašedesáté minutě a bylo jasné, že si zahrají finále a tím pádem i boj o kvalifikaci o druhou hokejovou ligu.

V úvodním finále znovu Draci získali mečbol po výhře 5:1, ale ten na půdě Kadaně nevyužili. Kadaň vyhrála 5:2 a série tak šla do rozhodujícího třetího utkání. To Bílina doma zvládla a po výhře 8:5 mohla slavit prvenství v kraji a mohla se připravovat na kvalifikaci.
Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Rozjíždí se kvalifikace o druhou hokejovou ligu a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy SK HC Draci Bílina a HK Kralupy nad Vltavou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

SK HC Draci Bílina – HK Kralupy nad Vltavou

3:7

konec (2:1, 0:4, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Kobes (Mašek), 18. Puczek (Beran, Kovačič), 60. Komínek (Jánský) – 17. Brandejský (Řehák), 27. Hampl (Binko), 28. Bradáček (Hampl), 32. Stupka (Soukup, Marek), 38. Binko (Soukup), 41. R. Verbík (Stupka, David), 58. Prášek

SK HC Draci Bílina: Štěpka (Havlík) – Vlach, Šubrt, Hodek, Bártek – Kobes, Puczek, Uher – Mašek (A), Bakrlík (C), Gašpar – Jánský (A), Svoboda, Beran – Kovačič, Komínek
Trenér: Miroslav Kanis

HK Kralupy nad Vltavou: Novotný (Němec) – R. Verbík, David (C), J. Verbík (A), Chládek, Prášek, Kučera – Vorlíček, Bradáček, Šilhavý – Štibran, Šmíd, Binko – Soukup, Šiška, Stupka – Kaprál, Hampl, Marek – Brandejský, Řehák
Trenér: Martin Příhoda

Rozhodčí: Jílek, Šperl – Horažďovský, Maňák

Průběh zápasu
1. třetina
00:55 DBI 2 Bártek, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu
04:41 KRA 2 Řehák, hákování
09:01 DBI 2 Gašpar, hákování
12:44 DBI 1:0 Kobes (Mašek)
15:36 DBI 2 Vlach, podrážení
16:48 KRA 1:1 Brandejský (Řehák)
17:21 DBI 2:1 Puczek (Beran, Kovačič)
17:58 DBI 2 Mašek, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
22:30 DBI 2 Stupka, vysoká hůl
26:28 KRA 2:2 Hampl (Binko)
27:59 KRA 2:3 Bradáček (Hampl)
28:48 KRA 2 Soukup, krosček
31:28 KRA 2:4 Stupka (Soukup, Marek)
37:10 KRA 2 Roman Verbík, vysoká hůl
37:20 KRA 2:5 Binko (Soukup)
Po 2. třetině
3. třetina
40:35 KRA 2:6 R. Verbík (Stupka, David)
41:54 DBI 2 HL příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Beran
52:59 DBI 2 Štěpka, podrážení, odpyká Kovačič
57:41 KRA 2:7 Prášek
59:36 DBI 3:7 Komínek (Jánský)
Konec