Menu

Futsal

Play off 1. futsal ligy

SK Interobal Plzeň – International Futsal Club Kadaň

6:4

konec (4:1) Stav série: 1:0

20.03.2023, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Čtvrtfinále • Vít Muzikář

39:05

Baranovi se otevřela levá strana, Vahala vybíhal na šestku a kapitán Spartaku už jej překonal, nicméně za Vahalou natáhl nohu Holý, který byl tou dobou v souboji s útočícím hráčem.

37:29

Perštejn právě vstřelil branku!
Poprvé v sezoně inkasuje Plzeň čtyři branky v jednom duelu. Nakrátko rozehraný nepřímý kop přetavil CESAR CAIO v ránu z levé strany na zadní tyč.

34:20

Rick si zakřičel na přihrávku, roztahoval nepřesně hru do levé strany a míče se chopil Cesar Caio, následovala skvělá nahrávka na Beleje za obranu, ten chtěl posálakovsku přelobovat Vahalu, ale směřoval nad břevno. Za stavu plus dva pro Plzeň by to začalo být dosti zajímavé.

28:09

Veljkovićn protestoval po faulu Barana na Seidlera. Baran sdělil Seidlerovi, že to tak hrozné nebylo.

27:34

Perštejn právě vstřelil branku!
MICHAL SALÁK seběhl na přihrávku na pravou stranu, Holý byl u něj pozdě a přehodil vybíhajícího Vahalu na zadní tyč. Míč možná lehce zavadil o sálovku Holého. Pro MICHALA SALÁKA je to první gól v nejvyšší české soutěži od 17. května 2017, kdy skóroval v dresu Slavie v semifinále proti Benagu, asistoval mu Ondřej Vahala.

27:09

Perštejn právě vstřelil branku!
To vypadalo, že Vahala chytí naprosto snadný míč, respektive takové odevzdání balónu JIŘÍHO BARANA, ale nestalo se. Vahalovi propadl míč nečekaně do sítě. Diváci se dožadovali fouknutí faulu presujícího hráče na gólmana. Nicméně, jestli člověk dobře viděl, tak Vahala se rukou omlouval asi si je vědom, že tenhle gól jde za ním. Každopádně nechce se mu úplně křivdit.

27:03

Rešetár přerušil rychlý kontr soupeře levou rukou v době, kdy šel do skluzu na devíti metrech se žlutým následkem.

26:42

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Vnuk byl zády k bráně, nahrál zleva na pravou stranu a ačkoliv to v podání CAIA HENRIQUEHO nebyla nejtvrdší střela, tak skončila u zadní tyče.

22:54

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Seidlerův roh z levé strany vykopával Treml na vzdálenější tyč přímo do skluzujícího MICHALA HOLÉHO, ten poslal míč do prázdné brány.

19:20

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Parádní průnik Dieceho na levé straně, ten měl obrovskou rychlost a nikdo ho nechytil až naservíroval míč na střed před prázdnou bránou pro GABRIELA RICKA a ten se trefil stejně jako v posledním kole základní části. Pro Slováka to je pátý gól v letošní sezoně.

18:25

Perštejn právě vstřelil branku!
Plzeň trošku zaspala při centru Chmelana z pravé strany na zadní tyč a MICHAL BELEJ uklízel mezi nohama Vahaly.

17:08

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
TOMÁŠ VNUK táhl útok středem, míč se mu vrátil zpět na sálovku od obránce a český reprezentant skóroval po zemi vedle levé tyče. Měla by to být jeho první trefa v play-off od výstavního gólu do Rennanovy šibenice ve třetím finále 2021.

16:59

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
MICHAL SEIDLER využil centru Holého z pravé strany na vzdálenější tyči, kde stál metr před prázdnou bránu. Asi ani nečekal, že ten míč propadne přes dva hráče, konkrétně Klímu a Cesara Caia.

14:49

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Při rohu si seběhl Holý na střelu z levé strany z prvního doteku a jeho pokus tečoval LUKÁŠ REŠETÁR do protipohybu Tremla na přední tyč. Treml si hlídal spíše vzdálenější tyč.

14:30

Opět to sehrála Plzeň v pěti tak, že využila ve finální fázi pravou stranu a Rešetár dostal přihrávku před prázdnou bránu, místo ni ale trefil Cesara Caia.

13:57

Tomáš Vnuk a jeho další příspěvek do plzeňské soutěže o to, kdo zahodí větší šanci. Dostal se přes obránce a byl sám proti Tremlovi, ten dal nohy k sobě.

11:47

Rešetár vracel z levé strany pod sebe Holému, ten narval balón do břevna.

11:29

Vahala si zakřičel při výběhu na Rešetára, ale dva reprezentanti se nedohodli a Rešetár hlavičkoval vedle pravé tyče vlastní brány. K vlastenci bylo daleko.

05:52

Vnuk sklepával z pravé strany Rešetárovi před prázdnou bránu, kapitán z pěti metrů překopl horní tyč.

00:49

Seidler střílel z levé strany do bližší tyče, bylo to s tečí. Z následného rohu Vnuka udělal Rešetár clonu a Holý napálil ruku Tremla.

SK Interobal Plzeň – International Futsal Club Kadaň

6:4

konec (4:1) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky: 15. Rešetár (Holý), 17. Seidler (Holý), 18. Vnuk, 20. Rick (Diece), 23. Holý (Seidler), 27. Caio Henrique (Vnuk) – 19. Belej (Chmelan), 28. Baran (Klíma), 28. Salák (Cesar Caio), 38. Cesar Caio (Klíma)

Karty:   28. Rešetár (PLZ) – 29. Veljkovič (trenér) (PER)

SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec) – Seidler, Holý, Vnuk, Rešetár (C) – Diece, Caio, Rick, Kozár – Knobloch, Křivánek, Buchta, Künstner.
Trenér: Marek Kopecký

International Futsal Club Kadaň: Treml (Novák) – Klíma, Cesar Caio, Chmelan, Baran (C) – Salák, Tavares, Belej, Polanský.
Trenér: Nenad Veljković

Rozhodčí: Černý, Vévodová – Lafek