Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – Crystal Palace FC

4:1

konec (2:0)

19.03.2023, 15:00 • Emirates Stadium, Londýn • 28. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.26 5.99 14.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

74

Arsenal právě vstřelil branku!
Další parádní akce domácího favorita! Gabriel Jesus sice balon na levou stranu vápna nedostal, ale obránce ho tam stejně poslal. Kieran Tierney zvedl hlavu, přihrál k penaltovému puntíku, odkud levý spodní roh branky trefil BUKAYO SAKA – 4:1. Asistence: Kieran Tierney.

63

Crystal Palace právě vstřelil branku!
Centr od rohového praporku putoval na první tyčku, kde JEFFA SCHLUPPA neuhlídala dvojice Gabriel Magalhães – Martin Ödegaard. Hostující hráč se napřáhl z malého vápna a poprvé prostřelil Aarona Ramsdalea.

55

Arsenal právě vstřelil branku!
Kolmá přihrávka Olexandra Zinčenka mířila na GRANITA XHAKU, který ji poslal na střed a pokračoval do vápna. Z jedné mu balon vrátil Leandro Trossard a švýcarský záložník propálil vybíhajícího Josepha Whitwortha – 3:0. Asistence: Leandro Trossard.

43

Arsenal právě vstřelil branku!
Střela z levé strany byla sražené na druhou stranu, kde byl BUKAYO SAKA, jenž si balon narazil s Benem Whitem. Jeden z hráčů se na anglického mladíka „vykašlal“, a tak přišlo technické zakončení po zemi, které skončilo v síti – 2:0. Asistence: Ben White.

28

Arsenal právě vstřelil branku!
V osmadvacáté minutě se The Gunners ujímají vedení! Ben White předskočil soupeře a posunul míč na Saku, který přihrál na hranici vápna. GABRIEL MARTINELLI předvedl kličkou, kterou se dostal za obránce a následně zamířil k zadní tyči – 1:0. Asistence: Bukayo Saka.

Arsenal FC – Crystal Palace FC

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 28. Martinelli (Saka), 43. Saka (B. White), 55. Xhaka (Trossard), 74. Saka (Tierney) – 63. Schlupp

Karty:   59. Tomkins (CRP)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:1. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:10.

Arsenal FC: Ramsdale – White (83. Jorginho), Holding, Magalhães (86. Kiwior), Zinčenko (66. Tierney) – Ødegaard (C), Partey, Xhaka – Saka, Trossard (66. Jesus), Martinelli (83. Smith-Rowe).
Náhradníci: Turner – Nelson, Vieira, Walters.

Trenér: Mikel Arteta

Crystal Palace FC: Whitworth – Ward, Tomkins, Guéhi, Mitchell – Milivojević (C) (66. Hughes), Doucouré, Schlupp (82. Ahamada) – Olise (82. Eze), Édouard (66. Ayew), Zaha.
Náhradníci: Goodman – Clyne, Mateta, Richards, Andersen.

Trenér: Paddy McCarthy

Rozhodčí: Attwell – Betts, Mainwaring

Diváci: 60 247