Menu

Fotbal

Niké liga - skupina o titul

MŠK Žilina – MFK Dukla Banská Bystrica

6:4

konec (1:2)

17.03.2023, 18:30 • Štadión MŠK Žilina • 2. kolo • Dávid Švec sk

Tipsport: 1.62 4.14 4.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Žilina dala gól! ROLAND GALĆÍK si v strede poľa prebral prihrávku od Sauera, ukázal svoju rýchlosť, presadil sa cez nešťastného Záhumenského a delovkou pod brvno pridáva šiesty gól Žiliny!

83

Banská Bystrica dala gól! Je toto vôbec možné? Dnes majú obe obrany deň otvorených dverí, pretože Richtárech z pravej strany posielal prudký center pred Slávika, Franko loptu prepustil ANDRIJOVI BALIĆOVI, ktorý ju upratal do žilinskej siete!

78

Žilina dala gól! ADRIÁN KAPRÁLIK je dnes nezastaviteľný, pretože v strede poľa si prebral loptu, rýchlosťou a pohybom oklamal Gorosita a smrteľnou ľavačkou prepálil aj nešťastného Matúša Hrušku!

74

Žilina dala gól! Nuž a toto bol gól mesiaca! KRISTIÁN BARI z ľavej strany doslova vytancoval dvoch obrancov Dukly, následne ostal na chvíľku sám pred Hruškom a znovu dostáva Žilinu do vedenia!

73

Banská Bystrica dala gól! Krásna akcia hostí, Rymarenkou sa rýchlo otočil s loptou, milimetrovou prihrávkou našiel ANDRIJU BALIĆA, ktorý si rutinérsky počkal na pohyb Slávika a vyrovnal na 3:3!

61

Žilina dala gól! Remízový stav však už v Žiline neplatí, Kaprálik zabojoval o loptu, parádne na pravú stranu vysunul do šance TIMOTEJA JAMBORA, ktorý výbornou krížnou strelou k pravej tyči dostáva MŠK do vedenia 3:2!

58

Žilina dala gól! Samuel Gidi našiel exkluzívnou prihrávkou v šestnástke hostí Kaprálika, ktorý nezištne nabil loptu presne na kopačku DOMINIKOVI JAVORČEKOVI, obranca Žiliny pohotovo vyrovnáva na 2:2!

23

Banská Bystrica dala gól! Gólostroj v Žiline pokračuje! Šošoni prepadli v obrane, ADRIÁN SLÁVIK sa presadil cez Kopáska i Leitnera na ľavej strane, pripravil si pozíciu a strelou k ľavej tyči dostáva svoj tím do vedenia!

18

Banská Bystrica dala gól! Balić poslal výborný center na zadnú tyč, Uhrinčať loptu nabil pred bránku Žiliny presne na nohu NICOLASA GOROSITA, ktorý loptu upratal do Belkovej siete!

7

Žilina dala gól! Najlepší strelec MŠK ADRIÁN KAPRÁLIK pridal svoj ôsmy gól v sezóne, na pravej strane preletel okolo Záhumenského ako TGV okolo osobného vlaku, delovkou pod brvno nedal Hruškovi šancu na úspešný zákrok!

MŠK Žilina – MFK Dukla Banská Bystrica

6:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 7. Kaprálik (Jambor), 58. Javorček (Kaprálik), 61. Jambor (Kaprálik), 74. Bari (Nemčík), 78. Kaprálik (Leitner), 90+4. Galčík (Sauer) – 18. Gorosito (Uhrinčať), 23. A. Slávik (Ľupták), 73. Balić (Rymarenko), 83. Balić (Richtárech)

Karty:   90. Kaprálik (ZIL) – 45+2. Záhumenský (BBY), 47. Richtárech (BBY), 54. Pišoja (BBY), 62. Uhrinčať (BBY), 69. Gorosito (BBY)

MŠK Žilina: Ľ. Belko (40. M. Slávik) – Leitner, Minárik, Nemčík (C) – Kopásek (46. Javorček), Gidi (86. Kopas), Iľko (46. Sauer), Bari – Kaprálik, Jambor, Ďuriš (68. Galčík).
Náhradníci: Krstić, Stojčevski, Essomba, Owusu.

Trenér: Jaroslav Hynek

MFK Dukla Banská Bystrica: Hruška – Uhrinčať, Gorosito, Záhumenský – Pišoja, A. Slávik, Balić, Ľupták (C), Richtárech – Rymarenko, Franko (88. Jackuliak).
Náhradníci: Baláž, Nôta – Köröš, Demian, Svetlík, Rusko, Klimpl, Števonka.

Trenér: Michal Ščasný

Rozhodčí: Kružliak – Ferenc, Vitko

Diváci: 1265