Menu

Fotbal

Anglická Premier League

West Ham United – Nottingham Forest

4:0

konec (0:0)

25.02.2023, 16:00 • London Stadium, Londýn • 25. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.73 3.69 5.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

West Ham právě vstřelil branku! Nakonec je to ale demolice hostujícího celku! Pablo Fornals posadil míč přesně na hlavu MICHAILA ANTONIA, který se trefuje tři minuty po svém příchodu na hřiště. Pěkná spolupráce dvou střídajících hráčů.

78

West Ham právě vstřelil branku! Tohle je desetiminutovka hrůzy pro hostující celek, dostává totiž už třetí branku! Saíd Benrahma posunul míč na hranici vápna, kde by připravený DECLAN RICE. Ten to vzal na sebe a parádní technickou střelou na zadní tyč rozvlnil síť.

73

West Ham právě vstřelil branku! Neskutečné, hned vzápětí zde máme další přesný zásah na domácí straně! Během dvou minut se podruhé trefuje DANNY INGS, který to měl tentokrát z mnohem jednodušší pozice. West Ham právě udělal obrovský krok za třemi body.

71

West Ham právě vstřelil branku! Konečně jsme se dočkali první branky, do vedení jde domácí celek! Bowen posunul míč na DANNYHO INGSE, který se trefuje poprvé v dresu West Hamu. A neměl to vůbec jednoduché, když dostal přihrávku za sebe, přesto poslal míč v pádu do sítě.

West Ham United – Nottingham Forest

4:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 71. Ings (Bowen), 73. Ings (Benrahma), 78. Rice (Benrahma), 85. Antonio (Fornals)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 12:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:5.

West Ham United: Fabiański (69. Aréola) – Coufal (46. Cresswell), Ogbonna, Akird, Be. Johnson – Souček, Rice (C) – Benrahma (83. Fornals), Paquetá (83. Lanzini), Bowen – Ings (84. Antonio).
Náhradníci: Kehrer, Emerson, Downes, Scamacca.

Trenér: Moyes.

Nottingham Forest: Navas – Williams, Worrall (C), Felipe, Lodi (77. Toffolo) – Freuler, Shelvey (67. Ayew), Colback – Gibbs-White, Wood (77. Lingard) – Br. Johnson (86. Surridge).
Náhradníci: Hennessey – Mangala, Danilo, Scarpa, Dennis.

Trenér: Cooper.

Rozhodčí: Gillett – Long, Wilkes

Diváci: 62 469