Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Aston Villa FC – Arsenal FC

2:4

konec (2:1)

18.02.2023, 13:30 • Villa Park, Birmingham • 24. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 4.51 3.73 1.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+8

Arsenal právě vstřelil branku!
S přispěním Saliby byl Aston Ville přiřknut ještě jeden roh, na který šel i brankář Martínez. Digneho centr si hosté pohlídali a jako bonus mohli vystartovat vstříc prázdné bráně. GABRIEL MARTINELLI šanci neprohospodařil a posledním kopem zápasu zpečetil výhru 4:2.

90+3

Arsenal právě vstřelil branku!
Infarktový závěr pravděpodobně bude mít pro Arsenal šťastný konec! JORGINHOVA úchvatná střela z dvaceti metrů přistála na spojnici břevna a tyče a padající balon se od hlavy nešťastného Martíneze odrazil za brankovou čáru.

61

Arsenal právě vstřelil branku!
Po hodině hry zase platí nerozhodný stav! Signál z nakrátko rozehraného rohového kopu končil metr před pokutovým územím. OLEXANDR ZINČENKO měl čas i prostor a utáhl střelu do pravého dolního rohu Martínezovy brány.

31

Aston Villa právě vstřelila branku!
Druhá střela na Aarona Ramsdalea končí druhým gólem! White nezachytil náběh Morena, který předložil balon do druhé vlny a PHILIPPE COUTINHO se střelou do brankářova protipohybu dočkal svého prvního gólu v ligové sezóně.

16

Arsenal právě vstřelil branku!
Artetova jedenáctka maže manko, Emery naopak musí své svěřence uklidňovat! Mings velmi špatně odhlavičkoval Whiteův centr z pravého křídla, BUKAYO SAKA od něj dostal nabito a bez velkých příprav nedal Martínezovi šanci zasáhnout. Skvělá rána levačkou.

5

Aston Villa právě vstřelila branku!
Titulové ambice Arsenalu dostávají už na konci páté minuty pořádně na frak! Nenápadná ztráta míče Zinčenka na útočné polovině způsobila protiakci Cashe, který vypustil do brejku OLLIEHO WATKINSE. Ten využil nedůrazu Saliby a nachystal si křížnou střelu levačkou, na kterou byl Ramsdale krátký.

Aston Villa FC – Arsenal FC

2:4

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 5. Watkins (Cash), 31. Coutinho (Moreno) – 16. Saka, 61. Zinčenko (Ödegaard), 90+3. E. Martínez (vla.), 90+8. Martinelli (Vieira)

Karty:   45+3. Luiz (ASV), 84. E. Martínez (ASV) – 45+3. Saka (ARS), 90+4. Xhaka (ARS)

Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 1:8. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:4.

Aston Villa FC: E. Martínez – Cash, Konsa, Mings, Moreno (78. Digne) – Luiz (67. Dendoncker), McGinn (C), Buendía (67. Bailey), Kamara – Watkins (78. Duran), Coutinho (62. Ramsey).
Náhradníci: Sinisalo – C. Chambers, A. Young, Be. Traoré.

Trenér: Unai Emery

Arsenal FC: Ramsdale – B. White (79. Tomijasu), Magalhães, Saliba, Zinčenko (90+5. Tierney) – Ödegaard (C) (90+5. Holding), Jorginho, Xhaka (79. Vieira) – Saka, Nketiah, Trossard (68. Martinelli).
Náhradníci: Turner – Kiwior, Smith-Rowe, Nelson.

Trenér: Mikel Arteta

Rozhodčí: Hooper – Mainwaring, Scholes

Diváci: 42 066