Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

HC Slovan Ústí nad Labem – HC Stadion Vrchlabí

4:2

konec (0:0, 2:1, 2:1)

08.02.2023, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Nadstavba A • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 1.3 6.0 5.71 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Já se odsud z Ústí nad Labem s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (20:10:16)
V Ústí nad Labem je dobojováno! Ve třetí třetině se zcela jednoznačně dařilo více domácímu týmu, který se rychle dostal do tříbrankového vedení. Až v úplném závěru Stadion jen korigoval skóre. Ústečtí se tedy díky tomu přiblížili k druhé příčce, naopak Vrchlabí musí o to více zabojovat o udržení v nejlepší šestce.

Konec zápasu.

59:59

59:59 CHRTEK - 4:2

59:59

Vrchlabí vstřelilo branku!
V poslední vteřině ještě Vrchlabští upravují skóre! Od Lukáše Cikánka se odrazil kotouč směrem k ONDŘEJI CHRTKOVI, který ihned vymetl odkrytý prostor u bližší tyče ústecké branky. Asistence: David Chalupa a Filip Moník.

59:36

Richard Záruba zastavil puk ve středním pásmu a ještě rozehrává jednu útočnou situaci.

58:38

Jan Oliva zastavil vyhozený kotouč z holí Ústeckých. K ničemu výraznému se ale hosté nedostali, naopak Pavel Kordule záhy dokázal otočit hru.

57:44

Dlouhý boj o kotouč mezi Horkým a Boukalem, ve kterém domácí forvard tahal za kratší konec. Toho Vrchlabští využili a přenesli těžiště hry směrem k Cikánkovi.

57:19

Hosté v plném počtu.

56:52

Jakub Trefný rychle zajížděl za vlastní branku pro puk. Ten následně zpět dopředu vyvezl Pavel Kordule. Domácí tedy pokračují v útočném tlaku.

56:34

Jiří Drtina zastavil výhoz kotouče od Vrchlabských. Při snaze o opětovný návrat se ale ocitl v ofsajdu.

55:48

Jaroslav Roubík vrátil puk za sebe, kde stál Jiří Drtina. Ten vší silou poslal kotouč směrem na branku, ovšem tentokrát nemířil úplně přesně.

55:19

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
Jan Oliva – 2 min., hákování.

55:07

V mezikruží se odhodlal ke střele Jan Hlaváč. Lukáš Cikánek ale byl ve střehu a svou lapačkou odrazil kotouč před sebe.

54:10

Jakub Trefný zastavil vrchlabskou rozehrávku. S kotoučem se ale vrátil směrem k vlastní brance, kde Slovan o něj ještě musel svádět souboje.
Dnešní utkání sleduje 628 diváků.

53:10

Jaroslav Roubík objel vrchlabskou branku, načež poslal kotouč dopředu k Martinu Tůmovi. Ten se z hranice brankoviště blížil k zakončení, avšak Vacek si k němu sjel a kotouč si ohlídal.

52:06

Po Hlaváčově nahození se ke střele dostal Jakub Tatar. Ta ovšem ani nedolétla směrem k Cikánkovi.

51:07

51:07 BLÁHA - 4:1

51:07

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
To, co se Slovanu nepovedlo před malou chvíli, přišlo nyní! MARTIN BLÁHA si vymíchl gólmana Vacka a následně dokázal umístit křižmo od pravé tyče prostor do klece hostujícího celku. Asistence: Jaroslav Roubík.

49:57

Tak této střele chyběly doslova milimetry! Po dělovce Karla Šefla od modré se kotouč proklouzl mezi nohama Denise Vacka a zastavil se na brankové čáře. Hlavní sudí následně zcela jednoznačně rozpažil.

49:44

Další ústecká střela od modré. Jejím exekutorem byl Ladislav Funk a kotouč poslal přesně do lapačky Denise Vacka.

49:23

Ondřej Chrtek se ocitl těsně před brankovištěm a pokoušel se dotlačit kotouč do prostoru u levé tyče. Ústečtí bránící hráči ho ale zvládli ztrojit a možnost zakončit mu neumožnili.

48:25

Ihned po buly v útočném pásmu rychle vystartoval dopředu Filip Kříž, který vyjel směrem k vzdálenější tyči. Následně se pokoušel hned natřikrát prostřelit gólmana Cikánka. Strážce ústecké svatyně ale dokázal kotouč na ledové ploše zalehnout.

47:31

Kale Costa poslal křižnou přihrávkou puk před brankoviště. Směrem k brance se následně trochu nechtěně odrazil o brusli Štěpána Kuchynky, čímž ani přesně na branku nedolétl.

46:41

Ihned po buly se dostal ke střele David Chalupa, který zakončil z levého kruhu. Lukáš Cikánek ale dokázal puk přidržet u ledu, následně ho posunul na své spoluhráče.

46:18

Filip Kříž vypíchl kotouč Smolovi a řítil se směrem do útočné oblasti. Na modré čáře se ale dostal do postavení mimo hru.

45:41

Domácí v plném počtu.

45:27

Tvrdý Kuchynkův hit, který znemožnil Simonu Thomasovi Duranovi pokračovat v cestě. Přesto se nakonec hosté dostali k zakončení, k finální střele se dostal Martin Kozák, který ale netrefil puk přesně.

45:04

Další ústecký výhoz kotouče, o něj se postaral Martin Tůma. Při následném zpětném přesunu Vrchlabí do útočného pásma pak byli hosté nachytáni v ofsajdu.

44:31

Jaroslav Roubík vyhodil kotouč podél mantinelu až k Vackově brance.

43:45

Richard Záruba už v první chvíli zastavil svýma nohama zakončení Jana Olivy. Vrchlabští se ale nadále drží v předbrankovém prostoru.

43:41

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
Kale Costa – 2 min., nedovolené bránění.

42:57

Po rychlém přesunu po pravé straně zakončoval z kruhu Jakub Tatar. Pro Lukáše Cikánka to ale nyní nebylo příliš obtížné, stačilo jen sevřít betony, o které se kotouč odrazil.

42:43

Dominik Vacík přiklepl Jiřímu Drtinovi k důrazné ráně směrem na Vacka. Gólman Vrchlabí ale i v tomto případě zvládl kotouč pokrýt.

42:21

Pokus Jaroslava Roubíka o bekhendové zakončení vyrazil Denis Vacek svým tělem směrem k mantinelu.

41:35

Filip Moník se musel vrátit s kotoučem do vlastní třetiny. Přihrávkou ale vyslal dopředu Ondřeje Chrtka, jehož ovšem dokázala obrana Slovanu zpacifikovat.

40:52

Pavel Kordule se prokličkoval celým hřištěm a přenesl těžiště hry do útočného pásma. Slovan se zde navíc dokázal udržet a Vacek se momentálně musí v brankovišti poměrně otáčet.

40:26

40:26 TŮMA - 3:1

40:26

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Tohle byla výstavní trefa v podání MARTINA TŮMY! Ústecký forvard si najel křižmo přes levý kruh a zcela přesně vymetl horní růžek na vzdálenější straně vrchlabské branky. Asistence: Jaroslav Roubík a Martin Bláha.

40:04

Jiří drtina se vrátil s kotoučem do vlastní třetiny ve snaze se rychle dostat k rozehrávce.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je u konce. Její úvod vyšel lépe Stadionu, který svou úvodní snahu přetavil v branku, jíž se dostal do vedení. Ústečtí se ale záhy osmělili a díky dvěma přesným zásahům Kalea Costy to jsou právě oni, kteří budou do poslední fáze utkání vstupovat s náskokem.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:48

V posledních vteřinách drží domácí hru v útočném pásmu.

38:43

Zcela volného kotouče se před Cikánkovou brankou zmocnil Filip Kříž, který si vyjel o kousek blíž směrem ke gólmanovi Slovanu a zakončil. Cikánek ale včas reagoval svými betony.

38:02

Martin Tůma poslal kotouč na Vackovu branku i přes dvojnásobné stínění ze strany vrchlabských obránců. Denis Vacek ale v tomto případě odrazil puk betony.

36:49

Hosté v plném počtu.

36:49

36:49 COSTA - 2:1

36:49

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Slovan využívá přesilovku a jde do vedení! K přesnému zakončení se opět dostal KALE COSTA, který obdržel přihrávku zleva od Trefného a nekompromisně umístil kotouč do pravého horního růžku Vackovy branky. Asistence: Jakub Trefný a Richard Záruba.

35:54

Ondřej Damašek nabil na střelu Martinu Tůmovi, který po tvrdém nápřahu poslal důraznou ránu před branku, avšak o malý kousek nepřesnou.

35:32

Petr Fiala svým výhozem kotouče trefil nohu jednoho z fanoušků na tribuně ústeckého stadionu, za což si odsedí dvě minuty.

35:01

Rychlý přesun Pavla Korduleho z vlastní třetiny do útočného písma, po kterém následovala jeho důrazná střela. Vacek ale i v tomto případě zůstal úspěšnější a kotouč vyrazil.

34:17

Jiří Drtina se musel vrátil pro kotouč za vlastní branku. Slovan tak celkem v poklidu rozehrává směrem k Vackovi.

34:03

Ránu Jana Boukala nejprve srazil svýma nohama Filip Kříž. Nakonec se ale dokázal zorientovat a z otočky poslal kotouč na Lukáše Cikánka. Ten ovšem zůstal ve střehu a proti puku vytáhl svou lapačku.

32:57

Štěpán Kuchynka přiklepl kotouč do mezikruží k Pavlu Kordulemu, který se odhodlal k zakončení z první. Puk ale nakonec poslal těsně vedle pravé tyče vrchlabské svatyně.

31:29

Souhru mezi Hlaváčem a Urbanem narušil Dominik Vacík. Domácím se ale i tak dlouho nedařilo vytěsnit soupeřův útok ven ze třetiny, až nakonec zcela sám přenesl hru k Vackovi Martin Bláha.

30:35

I přes stíhání bránícím hráčem soupeře se nakonec Jan Smola odhodlal ke střele z mezikruží. Samotný směr zakončení ale neodhadl úplně přesně, puk se proletěl těsně vedle tyčky.

29:49

Dopředu se snažil probít Vito Idžan. Tomu ovšem u mantinelu znepříjemňoval cestu Karel Šefl, který nakonec kotouč uzmul.

29:12

29:12 COSTA - 1:1

29:12

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! KALE COSTA dostal povedenou přihrávku přesně mezi kruhy, kde neváhal ani nejmenší okamžik a hned z první poslal kotouč k levé tyči Vackovy svatyně. Asistence: Pavel Kordule a Štěpán Kuchynka.

28:49

Utkání se začíná vyostřovat. K vidění byl strkanice mezi Costou a Fialou, následně mezi Zárubou a Peldou.

28:18

Richard Záruba přezval puk od Martina Tůmy a najel si těsně před brankoviště, kde se pokusil procedit kotouč přes trojici hráčů obou týmů. Vacek ale i v tomto případě vymezený prostor zavčasu uzavřel.

27:21

Domácí se nadále drží v útočném prostoru. Proti nim ale stojí připravená obrana Vrchlabí, která jim znemožňuje jakkoliv přesně zakončit.

26:22

Jan Smola dlouho váhal s přihrávkou doleva na Horkého, až nakonec celou situaci vzal na sebe a z hranice pravého kruhu poslal vyšší střelu směrem na Vacka. Vrchlabský brankář ale dokázal kotouč tělem vyrazit.

25:38

Vrchlabští se vydali do přečíslení třech proti dvěma, které z pravého kruhu zakončil Tomáš Šlaicher. Cikánek ale tentokrát dokázal puk vyrazit.

24:40

24:40 TATAR - 0:1

24:40

Vrchlabí vstřelilo branku!
Hosté se dostávají do vedení! Před branku Cikánka si k pravé straně najel JAKUB TATAR, kde přesně vystihl přihrávku od Jana Hlaváče a z první uklidil kotouč do odkrytého prostoru domácí svatyně. Asistence: Jan Hlaváč a Patrik Urban.

23:42

Pavel Kordule připravil svým pasem šanci pro Štěpána Kuchynku, který stál na hranici levého kruhu. Odsud se pokusil nadvakrát poslat puk na Vacka, avšak v prvním případě ho odrazil obránce Stadionu, ve druhém Vacek zasáhl svou lapačkou.

23:16

Po Drtinově přihrávce přes modrou čáru zakončil akci Slovanu důraznou střelou Dominik Vacík. Denis Vacek ale přivinul kotouč do svého náručí.

21:55

Vrchlabští jsou v úvodu třetiny aktivnějším týmem, své příležitosti ale nedokážou dotáhnout k zakončení směrem na Cikánkovu klec.

21:00

Zpoza vlastní branky se o rychlostní rozjezd pokusil Jan Oliva. Domácím se ovšem podařilo ho ve středním pásmu zastavit u mantinelu.

20:03

Po prvním buly vyjel směrem na Vackovu branku Martin Tůma, který se dostal k zakončení z levé strany, přestože ho celou dobu stínil bránící hráč Stadionu. Gólman Vrchlabí ale snadno tento puk vyrazil.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina přinesla poměrně velké množství šancí, a to převážně na straně domácího týmu. Hosty z Vrchlabí ale v této části hry hodně podržel gólman Denis Vacek, který pokryl řadu velmi slibných příležitostí. Hra tak vstupuje do druhé třetiny za bezbrankového stavu.

20:00

První třetina skončila.

19:37

Jan Smola obkroužil vrchlabskou branku, načež zvolil přihrávku na modrou k Ladislavu Funkovi. Kombinace domácích ale tímto vzala za své.

18:53

Jakub Trefný ubránil najíždějícího Jakuba Hladíka. Následně Pavel Kordule rychlým brejkem dopředu přesunul těžiště hry k soupeřově brance.

18:25

Kale Costa zadovkou přiklepl kotouč před branku k Štěpánu Kuchynkovi, který se ho nadvakrát pokoušel protlačit za Vackova záda. Gólman Vrchlabí ale nakonec puk přikryl na ledě svou lapačkou.

18:00

Drtinovo vyhození zpoza branky nenašlo nikoho jiného v ústeckých barvách, ani v barvách Vrchlabí a puk doklouzal až na zakázané uvolnění.

17:11

Směrem dopředu se dostával podél levého mantinelu Radim Šlaicher. V útočném pásmu ale poznal tvrdost ústeckých hrazení, když ho u něj tělem přimáčkl Ladislav Funk.

16:45

Důrazná rána Karla Šefla se odrazila o Vackovy betony, ovšem do prostoru kde stáli jen dva hráči Vrchlabí. Nikdo se tedy nepostaral o rychlou dorážku.

15:32

Vrchlabští nasměrovali kotouč za Cikánkovu branku bez jakékoliv snahy o zakončení. Nutno říct, že v tomhle je domácí tým zdatně následoval, neboť pouze vyhodil puk dopředu a celá pětka zamířila vystřídat.

14:40

Trochu nejistá Roubíkova rozehrávka našla jen hole bránících hráčů Vrchlabí. Ti se tedy přes střední pásmo dostali na hranici útočného, kde si domácí uzmuli puk zpět.

13:55

Damaškovo nahození se pokusil nasměrovat za Vackova záda Martin Tůma. Vacek ale i v tomto případě vyrazil, byť tentokrát přímo na hůl Ladislava Funka. Ten se následně pokusil o doklepnutí, puk ale poslal pod velkým úhlem směrem na branku.

13:36

Hosté v plném počtu.

12:55

O další střelu od modré se postaral Jakub Trefný. V tomto případě ale Vacek vyrazil kotouč sevřenými betony.

12:10

Ve své úvodní přesilovce rozehrál Slovan kombinaci po obvodu útočné třetiny. K první střele se odhodlal Jiří Drtina, avšak tu Vacek celkem snadno vyrazil.

11:36

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
Jan Hlaváč – 2 min., podrážení.

11:35

V signalizované výhodě připravil Martin Tůma nadějnou střeleckou pozici pro Pavla Korduleho. Ten byl ale i tentokrát o kousek rychlejší, proto puk jen těsně tečoval.

10:35

Po krátkém pasu od Funka poslal kotouč tvrdě na branku Jan Smola. Puk ovšem poslal přesně do betonů vrchlabského gólmana.

09:44

Chytře myšlená přihrávka od Jakuba Trefného směrem k Pavlu Kordulemu, který se řítil do nadějné palebné pozice. Puk byl ale o něco málo rychlejší, čímž se forvardovi Slovanu zapletl pod nohama.

09:21

Zadovku po buly napasoval směrem na Cikánka Marek Pelda. I v tomto případě ale byl strážce ústecké branky úspěšnější.

08:42

Slovan pokračuje v útočné hře před brankou Vrchlabí. Blízko zakončení byl Martin Tůma, který se osvobodil od mantinelu, avšak při nápřahu na střelu mu kotouč vypíchl Tomáš Šlaicher.

08:34

Od modré poslal nekompromisní střelu na vrchlabskou branku Jiří Drtina. Gólmanu Vackovi se ale zadařilo v polapení kotouče u vlastního těla.

08:09

Dlouhý Šeflův nához kotouče po mantinelu zastavil až za vlastní brankou Petr Fiala.

07:21

Rychlostní souboj mezi Damaškem a Olivou vyzněl lépe pro vrchlabského beka. Ústečtí se ale dokázali udržet v útočném pásmu.

06:59

Ondřej Chrtek se probil přes několik hráčů od pravého mantinelu před brankoviště, odkud poslal vyšší střelu na Cikánka. Brankář Slovanu se ovšem proti tomuto zákroku blýskl svou lapačkou.

05:59

Jaroslav Roubík si zpoza branky vyjel do pravého kruhu a ranou z otočky prověřil pozornost Denise Vacka. Vrchlabský gólman ale dokázal celkem pohotově odrazit kotouč betony.

05:22

Ránu Marka Peldy od modré čáry možná trochu nechtěně zblokoval svýma nohama Ondřej Chrtek.

04:26

O rychlou rozehrávku zpoza vlastní branky se postaral Jan Smola. Podél mantinelu se dostal až za Vackovu klec, nicméně už ale nedokázal přesně poslat puk do předbrankového prostoru.

03:38

Simon Thomas Duran na modré ukradl kotouč Richardu Zárubovi a po krátkém výjezdu dopředu ho poslal směrem na Lukáše Cikánka. Jeho zakončení ale ztrácelo přesnost, puk se pouze prosmýkl kolem pravé tyče svatyně Slovanu.

03:10

Marek Pelda uchránil kotouč před dojíždějícím Martinem Bláhou. Domácí tým ale nadále drží tlak před brankou Stadionu.

02:35

Jiří Drtina vrátil hru do vlastní třetiny. Dopředu se následně pokoušel proklouznout Martin Bláha, který ještě posunul kotouč na Jaroslava Roubíka. Tomu ale puk projel mezi nohama a doklouzal se až na zakázané uvolnění.

02:17

Po krátké přihrávce od Richarda Záruby poslal kotouč směrem na Vacka Jan Smola. Křižnou střelu od pravého mantinelu ale poslal přesně do lapačky vrchlabského gólmana.

01:44

Petr Fiala vrátil hru do středního pásma. Stadionu se ale nepodařilo vrátit zpět do prostoru před brankou Cikánka. Na modré čáře je sudí nachytali v postavení mimo hru.

00:58

Další obrovská příležitost Slovanu! Costa dostal nabito v mezikruží a jen těsně minul bránu.

00:20

První útok domácích a hned dvě veliké šance. Tu druhou zablokoval Roubíkovi jeden z beků.

00:02

Úvodní vhazování pro domácí celek.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči jsou již připraveni na ledě, utkání brzy začne.
Přeji Vám příjemnou zábavu.
Úvodní sestavy:

HC Slovan Ústí nad Labem: Cikánek (Stahl) – Vacík, Polata, Bartoš, Drtina (A), Trefný (C), Funk, Záruba, Šefl – Kordule, Horký, Damašek, Costa, Tůma (A), Bláha, Roubík, Kuchynka, Smola
Trenér: Čaloun

HC Stadion Vrchlabí: Vacek (Krinwald) – Oliva, Boukal, Hladík, Kaštánek, Fiala, Duran, Pelda – Šlaicher T., Hlaváč, Chrtek (A), Urban (C), Krsek, Kozák, Kříž, Chalupa (A), Idžan, Moník, Tatar, Šlaicher R.
Trenér: Jirků

Rozhodčí: Hlinka – Toman, Goltsch.
Předchozí vzájemná utkání této sezony:
19. 10. 2022: HC Stadion Vrchlabí – HC Slovan Ústí nad Labem 7:5
9. 1. 2023: HC Slovan Ústí nad Labem – HC Stadion Vrchlabí 7:3
18. 1. 2023: HC Stadion Vrchlabí – HC Slovan Ústí nad Labem 2:4
Lídři bodování Stadionu

Nejproduktivnější hráči:
David Chalupa – 46 bodů (20 + 26)
Ondřej Chrtek – 46 bodů (13 + 33)
Patrik Urban – 44 bodů (13 + 31)

Nejlepší střelci:
David Chalupa – 20 tref
Tomáš Bláha – 17 tref
Filip Krsek – 15 tref

Nejlepší nahrávači:
Ondřej Chrtek – 33 asistencí
Patrik Urban – 31 asistencí
David Chalupa – 26 asistencí

Nejtrestanější hráči:
Ondřej Chrtek – 63 TM
Jan Kerekanič – 43 TM
Jakub Kynčl – 41 TM

Gólmanské statistiky:
Denis Vacek – 23 záp., prům.: 2,95
Roman Krinwald – 12 záp., prům. 2,67
HC Stadion Vrchlabí

Vrchlabští naopak bojují o udržení v nejlepší šestce, která jim zaručí přímý postup do čtvrtfinále. Do nadstavbové fáze vstupovali s poměrně pohodlným polštářem deseti bodů na pražskou Kobru. Ta se ovšem dokázala přiblížit a na malou chvilku dokonce Stadion v tabulce předskočit. Momentálně ale činí náskok Vrchlabí pět bodů, díky kterým mu patří v tabulce šestá příčka s 63 body.
Lídři bodování Slovanu

Nejproduktivnější hráči:
Jaroslav Roubík – 52 bodů (22 + 30)
Pavel Kordule – 46 bodů (19 + 27)
Jan Rudovský – 42 bodů (19 + 23)
Martin Tůma – 42 bodů (16 + 26)

Nejlepší střelci:
Jaroslav Roubík – 22 tref
Pavel Kordule – 19 tref
Jan Rudovský – 19 tref

Nejlepší nahrávači:
Jaroslav Roubík – 30 asistencí
Pavel Kordule – 27 asistencí
Martin Tůma – 26 asistencí
Jakub Trefný – 26 asistencí

Nejtrestanější hráči:
Jakub Trefný – 88 TM
Jan Rudovský – 61 TM
Martin Berčík – 36 TM

Gólmanské statistiky:
David Stahl – 25 záp., prům.: 2,35
Lukáš Cikánek – 13 záp., prům.: 2,64
HC Slovan Ústí nad Labem

Ústeckému týmu se v nadstavbové fázi poměrně daří. Z dosavadních sedmi odehraných zápasů nedokázal zvítězit jen v jednom jediném, a to doma proti Chomutovu. Tomu podlehl těsně 1:2. Další bod ztratil po výhře v prodloužení nad Příbramí. Ve všech ostatních případech ale Slovan dokráčel k zisku třech bodů. Díky tomu mu momentálně v tabulce patří třetí příčka s 81 body na kontě.
Zdravím vás u 8. kola nadstavbové skupiny A druholigové skupiny západ. Ústecký zimní stadion v rámci něho bude hostit duel domácího HC Slovan Ústí nad Labem proti hostům HC Stadion Vrchlabí. Přeji příjemné počtení.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Slovan Ústí nad Labem – HC Stadion Vrchlabí

4:2

konec (0:0, 2:1, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 30. Costa (Kordule, Kuchynka), 37. Costa (Trefný, Záruba), 41. Tůma (Roubík, Bláha), 52. Bláha (Roubík) – 25. Tatar (Hlaváč, Urban), 60. Chrtek (Chalupa, Moník)

HC Slovan Ústí nad Labem: Cikánek (Stahl) – Vacík, Polata, Bartoš, Drtina (A), Trefný (C), Funk, Záruba, Šefl – Kordule, Horký, Damašek, Costa, Tůma (A), Bláha, Roubík, Kuchynka, Smola
Trenér: Čaloun

HC Stadion Vrchlabí: Vacek (Krinwald) – Oliva, Boukal, Hladík, Kaštánek, Fiala, Duran, Pelda – Šlaicher T., Hlaváč, Chrtek (A), Urban (C), Krsek, Kozák, Kříž, Chalupa (A), Idžan, Moník, Tatar, Šlaicher R.
Trenér: Jirků

Rozhodčí: Hlinka – Toman, Goltsch

Diváci: 628

Průběh zápasu
1. třetina
11:36 VRC 2 Hlaváč, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
24:40 VRC 0:1 Tatar (Hlaváč, Urban)
29:12 UNL 1:1 Costa (Kordule, Kuchynka)
35:32 VRC 2 Fiala, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu
36:49 UNL 2:1 Costa (Trefný, Záruba)
Po 2. třetině
3. třetina
40:26 UNL 3:1 Tůma (Roubík, Bláha)
43:41 UNL 2 Costa, nedovolené bránění
51:07 UNL 4:1 Bláha (Roubík)
55:19 VRC 2 Oliva, hákování
59:59 VRC 4:2 Chrtek (Chalupa, Moník)
Konec