Menu

Hokej

Liga juniorů

BK Havlíčkův Brod – HC Chrudim

4:3

po prodl. (2:1, 1:2, 0:0 - 1:0)

08.02.2023, 19:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 24. kolo • Štěpán Ondráček

64:01

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bonusový bod zůstává v Kotlině! Martin Zych nahrál TADEÁŠI HOLENDOVI, který si v úniku poradil na výbornou, vykoupal Červinku a střelou nad levý beton rozsvítil červené světlo! Asistence: Martin Zych a Michal Janko.

61:22

Daniel Matýs mohl rozhodnout, když dostal nahrávku mezi kruhy. Sigmund vyrazil střelu za branku, hodně slibná šance.

59:38

Oddechový čas pro tým BK Havlíčkův Brod.

57:40

Tomáš Jaša mohl rozhodnout, když vystihl nahrávku obrany. Vylepšil si pozici a střelou bekhendem hledal prostor u levé tyče, Sigmund vyrazil špičkou betonu!

52:33

Přidal našel před rankou Dymáka, ten na poslední chvíli nedostal ktouč za přesouvajícího se Červinku.

50:35

Otakar Beran měl na holi gól, když dostal nabito na levý kruh. Projektil z pokleku proletěl kolem břevna Sigmundovy klece.

48:37

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
Kuchta – 2 min., nedovolené bránění.

43:09

Daniel Matýs si klepal o přihrávku, kterou nakonec dostal. V ideální pozic mezi čárkami trestuhodně minul prostor, který stráží Filip Sigmund.

42:25

Jan Kuchta se proháčkoval do šance, jenže z těsné blízkosti netrefil levé pavučiny Červinkovy svatyně.

41:37

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
Krejčí – 2 min., vysoká hůl.

Vyloučení v týmu HC Chrudim:
Štrup – 2 min., vysoká hůl.

39:15

Chrudim byla opět blízko vedení, ale ani tentokrát z toho nic není. Pokus Erika Pazdery vyrazil Sigmund před sebe. K volnému puku se dostal Dan Bárta, který natřikrát nedostal černý kus gumy do sítě!

38:25

Chrudim právě vstřelila branku! Černá orlice potřetí v zápase odpovídá na branku Havlíčkova Brodu. Ke kotouči se na modré čáře dostal DAN BÁRTA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Sigmund toho moc neviděl. Asistence: Ondřej Jirout a Dominik Dostál.

36:35

Hosté mohli opět vyrovnat, tentokrát puk na brankové čáře podržel Filip Sigmund, jenž by neměl čisté svědomí. Útočník hostí napálil kotouč od zadního mantinelu.

34:00

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí výběr jde potřetí v zápase do vedení. Ilarion Kuprijanov z pravého kruhu napálil tyčku. Jeho pokus doklepl za dezorientovaného Červinku PETR HRDLIČKA. Asistence: Ilarion Kuprijanov a Filip Dymák.

33:26

Daniel Matýs střílel z osy kluziště, jeho pokus tečoval těsně před Sigmundem Macas. Puk prosvištěl kolem leté tyče, velká smůla pro hosty.

32:47

Kevin Coufal prostrčil kotouč na Davida Bulíka, který z obtížně pozice mířil mezi betony gólmana. Červinka podává další úspěšný zákrok.

30:42

Filip Dymák si všiml vyraženého kotouče, který chtěl dát za Červinku. Gólman Chrudimi scvakl betony včas k sobě.

29:00

Vyloučení v týmu HC Chrudim:
Jirout – 2 min., vysoká hůl.

27:55

Tohle měl být gól! Jan Vaněček narýsoval nahrávku na Petra Hrdličku, který měl před sebou prázdnou klec. Jakub Červinka se stihl přemístit a zneškodnit šanci vyrážečkou.

26:42

Vyloučení v týmu HC Chrudim:
Pazdera – 2 min., faul kolenem.

25:32

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
Zych – 2 min., hrubost.

Vyloučení v týmu HC Chrudim:
Macas – 2 min., hrubost.

25:32

Chrudim mohla obrátit stav utkání na svoji stranu! Tlak na brankovišti neskončil branku, i když byl Sigmund vleže. Obrana mu výrazně pomohla, stav je stále neměnný 2:2.

24:40

Dan Bárta si nabruslil s kotoučem na levý kruh, měl před sebou odkrytou pravou část svatyně, kam střílel, jenže puk mezi tyče nevtěsnal.

23:51

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
Kuchta – 2 min., sekání.

23:25

Kevin Coufal mohl vrátit Bruslařům vedení, když přečetl rozehrávku Červinky. Útočník Havlíčkova Brodu z těžké pozice netrefil prázdný kout branky.

22:37

Chrudim právě vstřelila branku! Chrudim srovnává stav zápasu i podruhé! Východočeši nevyužili přesilovku, ale po skončení výhody pokračovali v tlaku. Daniel Matýs mohl střílet z bezprostřední blízkosti, ale všiml si lépe postaveného MATYÁŠE MACASE, který uklidil puk za bezmocného brankáře! Asistence: Daniel Matýs a Jakub Novák.

20:31

Nahrávku na levou stranu před branku dostal Tomáš Jaša. Elitní forvard Chrudimi musel zpracovat puk, a tak se stihl Sigmund přesunout. Kotouč vyrazil pravým betonem, důležitý zákrok.

20:14

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
Hrdlička – 2 min., vysoká hůl.

15:43

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Krátkodobý tlak Bruslařů nese opětovné vedení! Krásná výměna mezi Ilarionem Kuprijanovem a PETREM HRDLIČKOU. První jmenovaný uvolnil na levé straně Hrdličku, který nekompromisně uklízí puk do sítě! Asistence: Ilarion Kuprijanov a Jan Kuchta.

13:07

Dominik Dostál se dostal do optimální pozice, vystřelil, ale branku nevstřelil. To mohl dokonat Tomáš Jaša, na kterého zívala odkrytá branka, ale ledabylým zakončením nechal vyniknout Sigmundův reflex u tyče!

11:43

Další závar před Filipem Sigmundem, který v čele s obranou uhájil smírný stav. Chrudim je jasně lepší a svým jednoduchým stylem hry nadělává Brodu značné potíže.

09:55

Východočeši jsou při chuti a cítí šanci k dosažení branky. Gólman Havlíčkova Brodu odolal ataku Tomáše Jaši, který zle dotíral na brankovišti, neúspěšně.

05:53

Daniel Matýs mohl obrátit stav zápasu na stranu Chrudimi. Útočník hostů dostal ideální nahrávku mezi čárky a Sigmund vyrazil puk ramenem. Kotouč se snesl za branku, velká škoda pro Chrudimské.

05:08

Matyáš Macas si nabruslil z levé strany do pásma, zkusil střelu přes obránce, čímž udělal komplikace pro brankáře domácího výběru. Sigmund krotí puk v rukavici nadvakrát.

03:48

Chrudim právě vstřelila branku! Východočeši našli na svých hokejkách bleskovou odpověď. Tomáš Jaša nahrál na pravý kruh ONDŘEJI JIROUTOVI, který z blízkosti nedal šanci Sigmundovi. Gólman Brodu nedosáhl na střelu, která mířila nad pravé rameno! Asistence: Tomáš Jaša a Dominik Dostál.

02:50

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Jan Vaněček nahrál na modrou čáru MARTINU ZYCHOVI, který si vylepšil pozici a přes hradbu těl prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Vaněček a Petr Hrdlička.

01:08

Vyloučení v týmu HC Chrudim:
Macas – 2 min., krosček.

BK Havlíčkův Brod – HC Chrudim

4:3

po prodl. (2:1, 1:2, 0:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Zych (Vaněček, Hrdlička), 16. Hrdlička (Kuprijanov, Kuchta), 34. Hrdlička (Kuprijanov, Dymák), 65. Holenda (Zych, Janko) – 4. Jirout (Jaša, Dostál), 23. Macas (Matýs, Novák), 39. Bárta (Jirout, Dostál)

BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Kuchta, Vaněček, Besmák (A), Topol, Kutlvašr, Zych (C) – Krejčí, Dymák, Coufal, Janko, Machovský, Holenda (A), Niederhafner, Bulík, Kuprijanov, Hrdlička, Pilař, Přidal.
Trenér: Václav Adam

HC Chrudim: Červinka (Kadlc) – Dvořák, Beran, Bárta, Pazdera (C), Vašek, Vaníček, Sopoušek – Dostál, Matýs (A), Novák, Jirout, Macas, Straka, Štrup (A), Hemský, Zdeněk, Jaša.
Trenér: Marek Dvořák

Rozhodčí: Jakub Karpíšek – Roman Zídek, Marek Tichý

Diváci: 125

Průběh zápasu
1. třetina
01:08 CHR 2 Macas, krosček
02:50 HBR 1:0 Zych (Vaněček, Hrdlička)
03:48 CHR 1:1 Jirout (Jaša, Dostál)
15:43 HBR 2:1 Hrdlička (Kuprijanov, Kuchta)
Po 1. třetině
2. třetina
20:14 HBR 2 Hrdlička, vysoká hůl
22:37 CHR 2:2 Macas (Matýs, Novák)
23:51 HBR 2 Kuchta, sekání
25:32 HBR 2 Zych, hrubost
CHR 2 Macas, hrubost
26:42 CHR 2 Pazdera, faul kolenem
29:00 CHR 2 Jirout, vysoká hůl
34:00 HBR 3:2 Hrdlička (Kuprijanov, Dymák)
38:25 CHR 3:3 Bárta (Jirout, Dostál)
Po 2. třetině
3. třetina
41:37 HBR 2 Krejčí, vysoká hůl
CHR 2 Štrup, vysoká hůl
48:37 HBR 2 Kuchta, nedovolené bránění
Po 3. třetině
Prodloužení
64:01 HBR 4:3 Holenda (Zych, Janko)
po prodl.