Menu

Hokej

Univerzitní liga ledního hokeje

HC North Wings Ústí nad Labem – ČVUT Engineers Prague

4:5

konec (1:2, 1:1, 2:2)

06.02.2023, 18:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 17. kolo • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 4.3 5.07 1.49 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Já se odsud z Ústí nad Labem s vámi pro dnešní večer končím a někdy příště na viděnou! (20:42:47)
Vyrovnaná přestřelka je u konce! North Wings nakonec odcházejí jako poraženi, nicméně k vidění byl vyrovnaný výkon plný střeleckých příležitostí na obou stranách. Pro Engineers je ale tato výhra velmi důležitá, neboť se díky ní dotáhli na lídra tabulky z Plzně a drží se tak v boji o první příčku v základní části.

Konec zápasu.

59:57

Mohlo být vymalováno! Jakub Najman se hned dvakrát dostal k zakončení na prázdnou branku. V obou případech ale rozezvonil jen tyč.

58:30

Ústečtí dokázali na modré zastavit postup Engineers a otočili hru na opačnou stranu. K zakončení mnoho nechybělo Matěji Harkabusovi.

58:28

Dominik Gerstner zůstává na střídačce. North Wings to zkusí v šesti!

58:28

Oddechový čas pro tým HC North Wings Ústí nad Labem.

57:47

Tomáš Fabiánek vyzrál v souboji na Adama Janouška. Tomu se tedy alespoň podařilo vyhodit kotouč za sebe a zdržet tak opětovný postup Engineers.

56:54

I přes Miškovičovo stíhání dokázal Tomáš Šíma z hranice brankoviště zakončit. Jeho střela ale postrádala důraz, tedy s jejím polapením neměl Dominik Gerstner příliš práce.

56:00

Blízko vyrovnání byl tentokrát Michal Svoboda, který obdržel povedený pas od Jana Jindry do předbrankového prostoru. Při svém zakončení ale umístil kotouč o malý kousek vedle.

55:33

55:33 HARKABUS - 4:5

55:33

Tým North Wings právě vstřelil branku!
Vývoj utkání se dramatizuje! MATĚJ HARKABUS stál připraven na hranici pravého kruhu, odkud naprosto přesně umístil kotouč pod horní víko branky Engineers. Asistence: Jan Vrba a Pavel Jarý.

54:27

Na druhé straně ale přišla rychlý odpověď v podobě ataku Davida Blažka. Jeho zakončení ovšem dokázal Dominik Gerstner udržet na ledě a došlo k dalšímu vhazování.

54:07

Tomáš Jarý se dostal sám do útočného pásma po levé straně, najel si před brankoviště a blafákem se pokusil o překonání Ondřeje Manna. Gólman Engineers ale zavřel vymezený prostor svými betony.

53:03

Michal Kučera zakončil z otočky kolem brankoviště. Puk ale dál poslal pod značným úhlem, čímž minul prostor u vzdálenější tyče a zaplul až k mantinelu.

52:06

Jan Kubata převzal ne úplně přesnou nahrávku na Harkabuse. Hosté se díky tomu snažili probít ven ze třetiny, což se jim ale příliš nedaří.

51:22

Jan Vrba poslal do šance Martina Kuchaře, který sám najížděl směrem do útočného pásma. V situaci, kdy se napřahoval k zakončení ho ale tvrdě srazil k zemi Jakub Kučera, po jehož ráně ještě ústecký kapitán narazil do mantinelu a s bolestivou grimasou opouštěl ledovou plochu.

51:03

Hosté v plném počtu.

50:21

North Wings se stále drží na kotouči a výsledkem byla nadějná kombinace mezi Harkabusem a Janouškem, kterou ale druhý zmiňovaný nedokázal přesně zakončit do odkrytého prostoru u bližší tyče.

49:52

Křižmo od modré poslal kotouč na branku Martin Štěpánek. Ondřej Mann ale tentokrát lehce posunul puk holí nad sebe od ochranné sítě.

49:07

Důraznou Petržílkovu střelu dokázali zastavit obránci Engineers. Přesilovkový tlak na Mannovu klec ale pokračuje.

49:03

Při nedovoleném Fabiánkově ataku na najíždějícího hráče North Wings ještě došlo k vychýlení branky Ondřeje Manna. Hra je tedy momentálně přerušena a čeká se na opravu ledové plochy v brankovišti.

49:03

Vyloučení v týmu Engineers Prague:
Tomáš Fabiánek – 2 min., podrážení.

48:29

Z otočky po buly poslal kotouč na branku Matěj Harkabus. Mann ale zvládl vyrazit betony, načež se Engineers vydali na vlastní úprk.

48:11

48:11 ŠÍMA - 3:5

48:11

Engineers právě vstřelili branku!
Přestřelka pokračuje pátým gólem Engineers! Pražané si dokázali položit gólmana Gerstnera, načež z pravé strany poslal trochu vyšší střelu přímo do odkryté branky TOMÁŠ ŠÍMA. Asistence: Václav Burda a František Januška.

47:34

Naopak North Wings se vrátili zpět a započali s dalším ostřelováním Mannovy branky. Blízko skórování byl Hanuš Petržílka díky své důrazné ráně od modré. Jeho, stejně jako několik dalších ve žlutomodrém, ovšem srážela nepřesnost.

46:16

Zpoza vlastní branky se o rozehrávku další příležitosti postaral Marek Šonský. Engineers se díky tomu dokázali přesunout do prostoru před Dominikem Gerstnerem, kde se ale příliš do šancí nedostávali.

45:25

Hosté v plném počtu.

45:25

45:25 JANOUŠEK - 3:4

45:25

Tým North Wings právě vstřelil branku!
Přesilovka Engineers neměla dlouhého trvání! Před ADAMEM JANOUŠKEM se otevřel zcela volný prostor u pravé tyčky. V ten moment obdržel přesný křižný pas od Gottfrieda, který naprosto přesně zavěsil do branky. Asistence: Pavel Gottfried a Pavel Jarý.

45:03

Vyloučení v týmu Engineers Prague:
David Vobořil – 2 min., hákování.

44:34

44:34 DOHNAL - 2:4

44:34

Engineers právě vstřelili branku!
Pražané navyšují své vedení! Od modré nahodil kotouč do předbrankového prostoru Jakub Najman, jehož ránu ještě tečoval k levé tyčce Gerstnerovy branky JAKUB DOHNAL. Asistence: Tomáš Kadlec a Jakub Najman.

43:46

Vobořilův pokus o průnik dokázala obrana North Wings odvrátit ve vlastní obranné třetině. K puku se ale záhy opět dostali hosté.

42:35

Adam Janoušek se dostal dopředu po ataku po pravém křídle. Sám se také dostal k zakončení, avšak v jeho případě už byl příliš vyjetý za brankou a trefil jen boční síť Mannovy svatyně.

41:49

Václav Burda tentokrát nepřešel přes modrou čáru. Stíhán obranou North Wings se následně musel vrátit za vlastní branku.

40:56

Jan Kubata to vzal na sebe a zakončil od modré čáry. Gerstnerovi se ale včas povedlo vyrazit puk betony do bezpečí.

40:03

Ze souboje o kotouč po buly vyšli jako vítězové hosté. Engineers se prakticky ihned přesunuli před Gerstnerovu branku, kde ale nyní žádnou závratnou příležitost nepředvedli.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina přinesla oboustranně velmi aktivní hru. O něco málo více šancí ale bylo na straně domácího týmu. Ten ovšem dokázal skórovat jen jednou, stejně tak Engineers. Na rozdílu ve skóre se tedy nic nezměnilo.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:30

Jestli něco musí Pavla Jarého mrzet, tak přesně tahle situace! Po svém návratu z trestné se ocitl nikým nehlídán na útočné polovině hřiště, čehož si všiml jeden z jeho spoluhráčů. Jarý tedy obdržel přesnou přihrávku a najížděl si dopředu. Při zakončení ovšem ke své smůle nastřelil jen tyč Mannovy klece.

39:13

Domácím se povedlo vyhodit puk dopředu.

38:33

Jen několik málo centimetrů letěla střela Jakuba Kučery, než našla nohy Jakuba Tota, o které se puk zastavil.

37:22

Dlouhá souhra mezi Raitermanem a Blažkem, po níž druhý zmiňovaný vystřelil křižmo na ústeckou branku. Zaúřadovala vyrážečka Dominika Gerstnera.

37:21

Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
Pavel Jarý – 2 min., hákování.

36:26

Akci North Wings zpoza branky rozehrál Hanuš Petržílka. Svým snažením vyslal dopředu Adama Janouška. Ten ale nyní narazil na obranu Engineers na modré čáře.

35:16

Dominik Gerstner vyhodil kotouč po mantinelu před najíždějícím Davidem Blažkem. Ve středním pásmu si ale opět přisvojili puk Pražané, kteří se s ním rychle vrátili zpět před brankoviště soupeře.

34:48

Přes dva hráče Engineers dokázal napasovat puk směrem na branku Radovan Miškovič. I v tomto případě byl ale Mann úspěšnější a kotouč udržel na ledové ploše.

33:31

Domácí v plném počtu.

33:14

33:14 Únik Janouška.

33:14

Málo chybělo Adamu Janouškovi k vyrovnání! Ústecký forvard si rychle najížděl po pravé straně do útočného pásma a zcela sám se také dostal k zakončení z těsné blízkosti brankoviště. Mann se ovšem blýskl brilantním zákrokem, díky čemuž udržel puk ve své moci.

32:44

Domácímu týmu se podařilo vyhodit kotouč na opačnou stranu kluziště. Jako první si ale pro něj sjel Ondřej Mann, který rychle posunul puk dopředu.

32:25

North Wings pokračují ve čtyřech!

32:18

Z hranice brankoviště tečí zakončoval Michal Kučera. Puk mu ale sjel příliš vysoko, až do mantinelu nad ústeckou brankou.

31:35

Ihned po buly dostal nabito Jakub Kučera, který velmi tvrdě poslal od modré kotouč na Gerstnerovu branku. Gólman North Wings ale dokázal proti jeho ráně perfektně vytáhnout svou lapačku.

31:31

Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
Tomáš Jarý – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.

30:44

Engineers hned zkraje rozjeli povedenou kombinační akci. Ke střele se dostal David Blažek, Gerstnerovi se ovšem povedlo precizně reagovat svými betony.

30:25

Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
Pavel Gottfried – 2 min., podrážení.

29:23

Engineers zachytili kombinaci domácího týmu a dopředu se vydal Jakub Najman. Jeho střelu sice dokázala obrana North Wings zblokovat, nicméně tlak na Gerstnera narůstal.

28:12

Samostatný Janouškův atak, díky kterému zvládl obkroužit branku pražského týmu a připravit příležitost k zakončení pro Pavla Gottfrieda, stojícího na modré čáře. Ovšem i ten branku přestřelil.

27:19

Ránu Pavla Jarého od modré trochu nechtěně srazil svýma nohama Michal Svoboda. Domácí tým ale i tak pokračuje v útočném tažení na branku Engineers.

26:54

Martin Kuchař se v rychlosti probil po pravém křídle a připravil velkou šanci na zakončení pro Tomáše Jarého, kterému před brankovištěm přihrál. Jarý ovšem v tomto případě zvedl kotouč příliš vysoko, až do ochranné sítě nad hlavou Ondřeje Manna.

25:39

25:39 JANUŠKA - 2:3

25:39

Engineers právě vstřelili branku!
Hostující tým si opět bere vedení na svou stranu! Před FRANTIŠKEM JANUŠKOU se otevřel zcela volný prostor u levé tyče Gerstnerovy branky, do níž zcela neomylně kotouč uklidil. Asistence: Václav Burda.

25:18

Ústečtí jsou i nadále na puku silnější. K akci si najížděl Pavel Jarý, jehož ale tělem srazil k ledu obránce Engineers.

24:48

Hosté v plném počtu.

24:28

Petržílka kroužil s pukem kolem vlastní branky. Dopředu své spoluhráče ale přihrávkou vyslat nedokázal.

23:46

Jindrova zadovka na Tomáše Jarého příliš přesná nebyla. Domácí se s pukem museli vrátit až k Gerstnerovi.

22:52

Matěj Harkabus si najel od mantinelu přesně mezi kruhy a chystal si kotouč na střelu. V poslední možné chvíli ho ovšem hostující obrana dokázala od puku tělem odstavit.

22:48

Vyloučení v týmu Engineers Prague:
Adam Slavata – 2 min., hákování.

21:58

Šonského dlouhé nahození kotouče zastavil až Dominik Gerstner svými betony. Domácí tým se pokusil o průnik dopředu, což mu ale příliš dlouho nevydrželo a Engineers se vrátili směrem k brance North Wings.

21:02

Hosté v plném počtu.

21:02

21:02 P.JARÝ - 2:2

21:02

Tým North Wings právě vstřelil branku!
A také jí využívají! PAVEL JARÝ se utrhl podél pravého mantinelu a vyjel si do slibné palebné pozice na úroveň kruhu. Odsud křižnou střelou umístil kotouč přesně za Mannova záda. Asistence: Pavel Gottfried a Matěj Harkabus.

20:39

Křídla severu ve své přesilovce zatím hrají poměrně aktivně v útočné třetině.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina přinesla poměrně vyrovnanou hru. Domácí tým se jako první dostal do vedení díky povedenému nájezdu Harkabuse. Engineers ale rychle vyrovnali a odolali i chvilkovému náporu ze strany domácího týmu. Navíc se také dostali do těsného vedení, se kterým vstupují i do třetiny druhé.

20:00

První třetina skončila.

19:36

První ránu North Wings odrazil svýma nohama František Januška. Domácí se tedy museli vysunout do středního pásma.

19:32

Vyloučení v týmu Engineers Prague:
Tomáš Kadlec – 2 min., krosček.

19:03

Tomáš Kadlec poslal přesnou zadovku na Vojtěcha Matějku, který z mezikruží křižmo vystřelil. Dominik Gerstner chvilku zaváhal při polapení kotouče, nakonec ho ale přeci jen přikryl na ledové ploše.

18:10

Pavel Gottfried se hned v první chvíli snažil o vyrovnání. Od modré čáry poslal tvrdou střelu na Mannovu klec. V zakončení ale nebyl přesný a puk se jen odrazil o mantinel za brankou Engineers.

17:44

17:44 VAŇOUS - 1:2

17:44

Engineers právě vstřelili branku!
Pražané se dostávají do vedení! Těsně před brankou se zjevil PAVEL VAŇOUS, jemuž se povedlo tečí posunout za Gerstnerova záda dlouhou střelu od modré čáry z hole Raitermana. Asistence: Jan Raiterman a Marek Šonský.

16:07

Martin Kuchař si nakličkovával směrem do útočného pásma. Poměrně dlouho jeho tažení vypadalo nadějně, až krátce za modrou narazil na dvoučlennou obrannou tvrz Engineers a po střetu spadl zády na ledovou plochu.

15:26

Trochu důraznější rána v podání Pavla Jarého. Gólman Pražanů ale zvládl puk vyrazit k mantinelu za sebe.

14:45

Souhra mezi Pavlem Jarým a Harkabusem těsně před brankovištěm měla až příliš přihrávek. Inženýrům se díky tomu povedlo kotouč vypíchnout a uklidnit nebezpečí před vlastní brankou.

13:36

Kuchař tentokrát vyslal do brejku Jakuba Tota. Ten si najížděl před branku středem pole, ovšem ani on nedokázal zakončit přesně na gólmana Engineers.

12:28

O obloučkovité nahození kotouče směrem na branku se pokusil Martin Kuchař, který stál mezi kruhy nedaleko od brankového prostoru. K přesnému zakončení na Manna mu ale chybělo několik centimetrů.

11:48

Na puku jsou hokejisté domácího týmu, kteří si přihrávají na hraně středního pásma a snaží se probít dopředu.

10:58

10:58 J.KUČERA - 1:1

10:58

Engineers právě vstřelili branku!
Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat! K první střele se odhodlal JAKUB KUČERA, který důrazně vypálil od pravého mantinelu a vrátil hosty zpět do hry. Asistence: Vojtěch Matějka.

10:52

Inženýři se ale rychle pokusili o vyrovnání zakončením z pravého kruhu. Což ale Dominik Gerstner nedopustil a přikryl kotouč na ledové ploše.

10:26

10:26 HARKABUS - 1:0

10:26

Tým North Wings právě vstřelil branku!
Tak tohle byl nádherný únik MATĚJE HARKABUSE! Najíždějící hráč North Wings se osvobodil za modrou čarou a mezikružím najížděl přímo proti Mannovi, jehož překonal přesnou trefou do horního růžku. Asistence: Pavel Gottfried a Michal Svoboda.

09:14

Tomáš Šíma zastavil na modré čáře kotouč mířící ven z útočné třetiny. Engineers se ovšem k zakončení nedostali, neboť se rozjel souboj o puk mezi oběma týmy za Gerstnerovými zády. Ten vyřešili North Wings vyhozením kotouče na zakázané uvolnění.

08:42

Dlouhá rána z hole Marka Šonského se zastavila o betony Dominika Gerstnera. Ten nelenil a kotouč ukryl ve svém náručí, čímž došlo ke vhazování po jeho levici.

08:06

Troufalá střela Matěje Harkabuse z levého kruhu pod velkým úhlem mířila přímo do Mannova náručí.

07:06

Rozehrávku Engineers dovezl do útočného pásma Pavel Vaňous. I v tomto případě se ale domácí tým dokázal osvobodit, navíc Jan Vrba zaútočil na druhé straně.

05:59

Martin Kuchař na modré nepřešel přes Najmana. K puku se ale dostal Jan Jindra, který pokračoval dopředu směrem k Ondřeji Mannovi, jehož také prověřil. Gólman Engineers ale s tímto moc práce neměl, navíc Pražané záhy přesunuli hru k brance domácího týmu.

04:45

Pokus o brejk v podání Tomáše Kadlece! Tomu se povedlo obhodit si soupeře na přechodu do středního pásma a vyjet podél pravého mantinelu dopředu. Až v obranném pásmu ho ale dokázala obrana North Wings ztrojit a kotouč mu ukrást.

03:50

Tomáš Fabiánek nabíral rychlost za vlastní brankou. Sám se posléze vydal po pravé straně dopředu. Zastaven byl až na modré čáře.

03:15

Zprvu velmi nadějný únik v podání Martina Kuchaře. Při cestě navíc tělem odstavil Jakuba Najmana. Už mu ale nevyšla z levého kruhu přihrávka na střed, Jan Jindra puk nezvládl přesně zpracovat.

02:36

Domácí v plném počtu.

02:28

North Wings zvládli ubránit tuto přesilovku. Hned nato také vyjíždí do útočné situace duo Harkabus – Janoušek.

01:09

Kučera podruhé, opět od modré. Tentokrát puk dolétl až k betonům Dominika Gerstnera, který ho vyrazil do volného prostoru vlevo. K jeho štěstí pak nestál v tomto prostoru nikdo z hráčů Engineers připravený na teč.

00:39

Jakub Kučera se pokusil o první přesilovkovou střelu. S ní ale trefil jen nohy prvního bránícího hráče North Wings.

00:36

Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
Jakub Tot – 2 min., podrážení.

00:09

První buly sice vyhráli hráči Engineers, kteří ale ihned poslali kotouč na zakázané uvolnění a hra se přesunula k Mannově brance.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Petržílka (A), Jarý P. (A), Miškovič, Gottfried, Štěpánek – Svoboda, Harkabus, Jindra, Kuchař (C), Tot, Vrba, Jarý T., Janoušek.
Trenér: Lukáš Místecký

Engineers Prague: Mann (Maličkay) – Skorčík, Kučera J., Raiterman (A), Vobořil (A), Najman, Šonský, Kubata – Blažek (C), Burda, Kadlec, Januška, Matějka, Kučera M., Fabiánek, Slavata, Březina, šíma, Dohnal, Kleveta, Vaňous.
Trenér: Daniel Fuks

Rozhodčí: Hlinka – Janíček M., Janíček J.
Předchozí vzájemný zápas:

16. 11. 2022, 8. kolo: Engineers Prague – HC North Wings Ústí nad Labem 3:1
Branky a nahrávky:
30. Šíma (Staněk, Matějka), 32. Januška, 57. Blažek (Fabiánek, Burda) – 50. Kuchař (Stuchlý).
Rozhodčí: Battěk – Kučera, Stacho.
Vyloučení: 6:9, navíc Matějka (ENG) – 5 + OK.
Využití: 1:1. V oslabení: 2:0.
Střely na branku: 46:33. Počet diváků: 479.
Po třetinách: 0:0, 2:0, 1:1.

Sestava Engineers: Havel – Skorčík, Staněk, Raiterman, Šonský, Vobořil – Kubata, Vaňous, Kučera, Strnádek, Slavata, Šíma, Blažek, Matějka, Januška, Fabiánek, Burda, Březina, Kadlec, Dohnal, Najman.

Sestava North Wings: Skokan – Štěpánek, Jarý, Šebesta, Balcar, Miškovič, Stuchlý, Petržílka – Tot, Jarý, Svoboda, Kuchař, Jindra, Bartoš, Sajdl, Vrba, Harkabus, Gottfried, Janoušek.
Nejproduktivnější vlády Engineers:
Vojtěch Matějka – 17 bodů (10 + 7)
David Blažek – 16 bodů (8 + 8)
Václav Burda – 15 bodů (6 + 9)
Jakub Dohnal – 15 bodů (4 + 11)

Gólmanská úspěšnost:
Josef Havel – 8 záp., prům.: 1,51, úsp.: 94,50 %
Jakub Maličkay – 6 záp., prům.: 2,01, úsp.: 93,33 %
Ondřej Mann – 1 záp., prům.: 1,00, úsp.: 94,12 %
Pražští inženýři se už delší dobu drží na vítězné vlně. Naposledy podlehli jen Akademikům Plzeň, a to 23. listopadu loňského roku. Od té doby si připsali šest vítězství. Nejprve 5:2 v odvetě nad Akademiky, následně 6:3 nad UPOLem, vysoko 15:1 nad VUT Cavaliers Brno, 7:2 nad BO Ostrava, 6:1 nad HC MUNI a naposledy 5:3 nad pardubickou univerzitou. Engineers se tedy drží na druhé příčce s tříbodovou ztrátou na plzeňské Akademiky, oproti kterým nají ještě jeden zápas k dobru.
Nejproduktivnější hráči North Wings:
Matěj Harkabus – 31 bodů (14 + 17)
Adam Janoušek – 26 bodů (14 + 12)
Jakub Tot – 21 bodů (9 + 12)

Gólmanská úspěšnost:
Dominik Gerstner – 6 záp., prům.: 3,29, úsp.: 89,84 %
Milan Kožnar – 6 záp., prům.: 4,50, úsp.: 89,07 %
Ondřej Skokan – 5 záp., prům.: 4,02, úsp.: 87,59 %
Severním křídlům se v poslední době poměrně daří. Z posledních pěti zápasů ztratily jen jeden jediný, a to těsně na domácí ledě proti UK Hockey Prague. Těm ústecký tým podlehl 3:4. Naopak stejným výsledkem porazili Ústečtí HC MUNI. Následně si připsali vyšší výhry nad Pardubicemi a Ostravou. Naposledy zvládli přestřelku s olomouckou Univerzitou Palackého, a to v poměru 7:5. Díky tomu týmu North Wings momentálně patří páté místo s 27 body na kontě.
Zdravím vás u 17. kola Univerzitní ligy ledního hokeje. Domácí tým HC North Wings Ústí nad Labem se na svém ledě představí v základní část naposledy. Vyzvou soupeře Engineers Prague, kteří ještě bojují o samotné čelo tabulky.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

HC North Wings Ústí nad Labem – ČVUT Engineers Prague

4:5

konec (1:2, 1:1, 2:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Harkabus (Gottfried, Svoboda), 22. P.Jarý (Gottfried, Harkabus), 46. Janoušek (Gottried, P.Jarý), 56. Harkabus (Vrba, P.Jarý) – 11. J.Kučera (Matějka), 18. Vaňous (Raiterman, Šonský), 26. Januška (Burda), 45. Dohnal (Kadlec, Najman), 49. Šíma (Burda, Januška)

HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Petržílka (A), Jarý P. (A), Miškovič, Gottfried, Štěpánek – Svoboda, Harkabus, Jindra, Kuchař (C), Tot, Vrba, Jarý T., Janoušek.
Trenér: Lukáš Místecký

ČVUT Engineers Prague: Mann (Maličkay) – Skorčík, Kučera J., Raiterman (A), Vobořil (A), Najman, Šonský, Kubata – Blažek (C), Burda, Kadlec, Januška, Matějka, Kučera M., Fabiánek, Slavata, Březina, šíma, Dohnal, Kleveta, Vaňous.
Trenér: Daniel Fuks

Rozhodčí: Hlinka – Janíček M., Janíček J.

Průběh zápasu
1. třetina
00:36 NWU 2 Tot, podrážení
10:26 NWU 1:0 Harkabus (Gottfried, Svoboda)
10:58 ENG 1:1 J.Kučera (Matějka)
17:44 ENG 1:2 Vaňous (Raiterman, Šonský)
19:32 ENG 2 Kadlec, krosček
Po 1. třetině
2. třetina
21:02 NWU 2:2 P.Jarý (Gottfried, Harkabus)
22:48 ENG 2 Slavata, hákování
25:39 ENG 2:3 Januška (Burda)
30:25 NWU 2 Gottfried, podrážení
31:31 NWU 2 Jarý, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu
37:21 NWU 2 Jarý, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
44:34 ENG 2:4 Dohnal (Kadlec, Najman)
45:03 ENG 2 Vobořil, hákování
45:25 NWU 3:4 Janoušek (Gottried, P.Jarý)
48:11 ENG 3:5 Šíma (Burda, Januška)
49:03 ENG 2 Fabiánek, podrážení
55:33 NWU 4:5 Harkabus (Vrba, P.Jarý)
Konec