Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfL Bochum – TSG 1899 Hoffenheim

5:2

konec (3:0)

04.02.2023, 15:30 • Vonovia Ruhrstadion, Bochum • 19. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 2.75 3.53 2.63 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Bochum právě vstřelil branku!
To je bundesligový debut jako hrom! Střídající MORITZ BROSCHINSKI ve svém prvním utkání v německé nejvyšší soutěži zvyšuje na 5:2. Dvaadvacetiletý útočník dostal přihrávku na hranici vápna, otočený zády k bráně si míč nejprve zpracoval tělem a potom ho pravačkou half-volejem z otočky poslal brankáři pod pravou rukou do sítě.

77

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Tak že by nás přeci jen ještě čekalo drama? Kasper Dolberg po spoluhráčově hlavičce brankáře v krkolomné pozici zblízka neprostřelil, ale Mašovićovi prošel odražený balon mezi nohama a za ním stojící ANDREJ KRAMARIĆ už měl jednoduchou práci.

69

Bochum právě vstřelil branku!
Nařízený roh zahrával Philipp Förster. Před zadní zadní tyči na malém vápně našel ERHANA MAŠOVIĆE, který se dostal nad pokrčeného Delaneyho a křížem odhlavičkoval míč mimo dosah brankáře. Hoffenheimští ještě reklamovali faul, ale to jim nijak nepomohlo a ve zbytku utkání je čeká těžká řehole.

49

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Příchod čtyřlístku hráčů vlil Hoffenheimu do žil novou krev. Angeliño z přímého kopu od lajny přenesl těžiště hry doprava, kde CHRISTOPH BAUMGARTNER pohybem těla nevěřícně oklamal Soarese, potáhl si míč do vápna a nakonec přízemní ranou na přední tyč překvapil i samotného brankáře – 3:1.

40

Bochum právě vstřelil branku!
Bez Pavla Kadeřábka je defenziva Hoffenheimu v rozkladu! Vyhraný hlavičkový souboj u půlící čáry, po kterém Antwi-Adjei sklepl balon spoluhráči do běhu a díky tomu se TAKUMA ASANO vydal směrem k bráně. Jeden z vracejících se beků ho chtěl ještě dlouhou nohou rozhodit, ale Japonec se nenechal a chladnokrevným způsobem poslal Bochum do luxusního vedení.

30

Bochum právě vstřelil branku!
Na tribunách je opět veselo! Stejně jako při prvním gólu odcentroval Christopher Antwi-Adjei zleva, tentokrát nadvakrát a k hranici šestnáctky, kde bez přípravy zakončil PHILIPP FÖRSTER. A i když se zdálo, že mu střela z první nesedla, tak z pohledu střelce zapadla nechytatelně k levé tyči. Bochum tak ve 30. minutě vede 2:0.

22

Bochum právě vstřelil branku!
Domácí Bochum se ujímá vedení! Celé to začalo dlouhým odkopem od brankáře, následovalo přenesení těžiště hry doleva, kde později přes Kabaka přihrál Antwi-Adjei. Před bránu, do míst, kde mířila přihrávka, si naběhl PHILIPP HOFMANN a sedmým gólem v sezoně potvrdil svou pověst střelce.

VfL Bochum – TSG 1899 Hoffenheim

5:2

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 22. P. Hofmann (Antwi-Adjei), 30. Förster (Antwi-Adjei), 40. Asano (Antwi-Adjei), 69. Mašović (Förster), 83. Broschinski (Losilla) – 49. Baumgartner (Angeliño), 77. Kramarić

Karty:   54. P. Hofmann (BOC), 59. Förster (BOC) – 56. Rudy (HOF), 56. Baumgartner (HOF), 90. Dabbur (HOF)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:15.

VfL Bochum: Riemann – Janko, Mašović, Orděc, Soares – Stöger (87. Osterhage), Losilla, Förster (74. K. Schlotterbeck) – Asano (84. Zoller), P. Hofmann (74. Broschinski), Antwi-Adjei (84. Osei-Tutu).
Náhradníci: Johansson – Kunde, Holtmann, Stafylidis.

Trenér: Thomas Letsch.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kabak (46. Bičakčić), Brooks, Nsoki – Bebou (46. Dabbur), Geiger (46. Rudy), Delaney (80. Stiller), Angeliño – Bischof (46. Kramarić) – Baumgartner, Dolberg.
Náhradníci: Pentke – Akpoguma, F. Becker, Tohumcu.

Trenér: Andre Breitenreiter.

Rozhodčí: Dankert – Rohde, Under.