Menu

Fotbal

FORTUNA:LIGA

SK Sigma Olomouc – AC Sparta Praha

1:1

konec (1:1)

28.01.2023, 18:00 • Andrův stadion, Olomouc • 17. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 3.93 3.55 1.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

První poločas patřil Olomouci, druhý zase Spartě, a tak by se dalo říci, že utkání končí zaslouženou remízou. Ovšem střetnutí nabídlo hodně šancí a oba týmy mohly rozhodnout. Nestalo se tak, i proto mužstva zapíší do tabulky po bodu. Nejblíže rozhodující gólové radosti byl v závěru nastavení Filip Panák, který z metru orazítkoval tyčku.

To už je pro dnešek všechno, a tak se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (20:05:31)

90+12

Konec zápasu.

90+11

90+11. Milionová Panákova tutovka v posledních vteřinách skončila na tyči!

90+11

Centr letenského týmu mířil na zadní tyčku, odkud z metru trefil Filip Panák brankovou konstrukci. Sparta dostala ještě jednu šanci, ale další hlavička mířila jen nad branku!

90+10

Odražený balon si na levé straně vápna našel Lukáš Haraslín, který střihl nůžkami a zamířil vedle branky. Sparta bude kopat rohový kop.

90+10

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Ondřej Zmrzlý, přichází Tomáš Zlatohlávek.

90+10

Žlutá karta pro tým SK Sigma Olomouc (Lukáš Vraštil).

90+9

Na levé straně se rozeběhl Awer Mabil, kterého zatáhl za rameno Pavel Zifčák (Olomouc), jenž je dalším potrestaným hráčem zápasu.

90+7

Centr domácího celku přišel z levé strany a byl sražený na rohový kop. Ovšem odvrátil ho Filip Panák, který si počínal stejně i o chvíli později.

90+5

Olomouc rozehrávala rohový kop, který se Spartě povedl odvrátit za vápno. Nepřesným volejem se pak prezentoval Jiří Spáčil, který mířil hodně vysoko nad branku.

90+3

Martin Vitík skvělým způsobem vyvezl míč, který následně přihrával do vápna, kde se po něm natahoval Awer Mabil. Leč a marně a bude se jen kopat od domácí brány.

90+3

Dalším žlutě potrestaným hráčem je Jakub Trefil (Olomouc), který příliš dlouho otálel s rozehrávkou.

90+2

Další rohový kop rozehrál Awer Mabil, avšak Dimitrije Kamenović na balon nedoskočil. Sparta ještě držela míč, ale poté se dopustila nedovoleného zákroku. Hostující celek závěr zápasu zvládá mnohem lépe než Olomouc.

90+2

Před malou chvílí ukázal čtvrtý rozhodčí, že se bude hrát ještě osm minut.

90+1

Z branky proti centru vystartoval Jakub Trefil, který jej netrefil. Sám před brankou byl Lukáš Haraslín, jehož pokus byl zablokovaný.

90

Lukáš Haraslín zahrál soupeři na housle, ale přihrávka před branku neprošla. A tak dlouhé vhazování poslal před branku Lukáš Sadílek a Sparta bude kopat další rohový kop.

89

Na pravé straně došlo k souboji, po němž bude Sparta rozehrávat rohový kop. Centr na první tyčku, ale byl odvrácený na další roh.

88

Filip Zorvan zůstal ležet na hrací ploše, proto Radim Breite poslal míč mimo hrací plochu. Sparta balon soupeři vrátila a po následné odkopu byl faulovaný Ladislav Krejčí.

86

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Denis Ventúra, přichází Jan Vodháněl,
ze hřiště odchází Antonín Růsek, přichází Jiří Spáčil.

84

Sparta vyrazila do protiakce a rozhodčí jí dal výhodu. Ovšem Jaroslav Zelený se snažil přenést míč napravo, což si Olomoučtí pohlídali.

83

Jan Mejdr překazil Olomouci akci nedovoleným zákrokem a Antonín Růsek potřebuje lékařskou pomoc, jelikož se drží za loket.

82

Awer Mabil vyslal centr, na který nedoskočil Dimitrije Kamenović. Balon propadl za šestnáctku, odkud jej neúspěšně vracel před branku Lukáš Haraslín.

80

Před brankou Sparty se nacházel obsazený Filip Zorvan, jehož hlavička vylítla spíše do vzduchu. A tak si míč mířící pod horní tyčku pohlídal Matěj Kovář.

80

Radim Breite vyrazil do rychlé protiakce, ale přenesení hry na pravou stranu se mu nepovedlo, jelikož jeho myšlenku přečetl Jaroslav Zelený.

79

Jan Mejdr se pokoušel o centr, ale trefil nohu prvního bránícího hráče. Sparta ale pokračuje v kombinaci na útočné polovině.

78

Dnešní utkání sleduje 7126 diváků.

77

Vít Beneš dával dlouhý pas za obranu, kam mířil Mojmír Chytil, jemuž sebral míč Filip Panák. Olomouc rozehrávala rohový kop, avšak Sparta odvrátila míč na hranici vápna. Z voleje pak vypálil nad branku Pavel Zifčák.

76

Dimitrije Kamenović hledla dlouhým nákopem Martina Minčeva, který balon na hrací ploše nezastihl.

75

Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Martin Minčev,
ze hřiště odchází Patrik Vydra, přichází Dimitrije Kamenović,
ze hřiště odchází Tomáš Wiesner, přichází Jan Mejdr.

74

Letenští chybovali při rozehrávce a Mojmír Chytil se řítil do dobré šance, a tak jej za cenu žluté karty stáhl k zemi Patrik Vydra (Sparta).

73

Dlouhý aut Lukáše Sadílka mířil na první tyčku, odkud míč Olomouc odvrátilo. To samé se stalo také po přihrávce Awera Mabila, který hledal spoluhráče ve druhé vlně.

71

Od rohového praporku poslal dobrý centr před branku Lukáš Haraslín, avšak míč jen proletěl vápnem, kam ho znovu vracel Awer Mabil. Letenskému týmu se nedaří, a tak se chystají hned tři změny.

70

Jan Kuchta přihrával na hranici vápna, kde ale Awer Mabil pomalu reagoval. Následně si balon zpátky do vápna posunul Lukáš Sadílek, jehož pokus mířil přímo na Jakuba Trefila.

69

Jan Kuchta vyhrál osobní souboj a prostrčil míč na spoluhráče, který měl před sebou dálnici. Ovšem Awer Mabil si balon dlouho rovnal, poté mu skočil, a tak přišla jen střela nad branku.

68

Vít Beneš se hodně rozčiloval na spoluhráče, kteří se mu nenabízeli, a tak přišla těžká přihrávka až na Mojmíra Chytila. Olomouc o balon přišla a na tahu je znovu Sparta.

67

Sparta kombinuje na útočné polovině, ale dlouho nemohla najít cestu do vápna. O dvě přihrávky se pokusil nově příchozí Awer Mabil, ale vždy našel jen soupeře v modrém dresu.

65

Zatímco Jaroslav Zelený si faul soupeře nevymodlil, tak Antonín Růsek se nedovoleného zákroku dočkal. Druhý jmenovaný se hnal za centrem, ale dobře zapracoval Martin Vitík.

63

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Jan Navrátil, přichází Filip Zorvan.

63

Domácí celek rozehrával rohový kop, který musel řešit brankář Sparty. Ovšem je pískaný kop od branky, protože míč byl mimo hrací plochu.

62

Antonín Růsek přihrával před branku, kde se nacházeli tři bránící hráči. Ovšem také jeden z hráčů Olomouce, který z velké blízkosti nepropálil Matěje Kováře.

61

Mojmíra Chytila zastavil čistým způsobem Martin Vitík. Olomouc zůstává u balonu a má dál myšlenky na vstřelení druhé trefy.

60

Jan Kuchta se hodně rozčiluje směrem k rozhodčímu, který neodpískal držení na jeho osobu. I po hodině hry platí, že se hraje za stavu 1:1.

58

Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Tomáš Čvančara, přichází Awer Mabil.

57

Tomáš Čvančara opouští hrací plochu na nosítkách a drží se za hlavu.

56

Na zelený pažit míří záchranné složky a také nosítka. Doufejme, že Tomáš Čvančara bude v pořádku a nebude Spartě příliš dlouho chybět!

55

Tomáš Čvančara zůstává ležet na trávníku a je ošetřován. Na hráče Sparty totiž dopadl Lukáš Vraštil, který trefil nevědomky hlavu soupeře.

54

54. Ošklivý střet Čvančary s Vraštilem, útočník ležel bezvládně na zemi

54

Letenští se k balonu rychle vrátili, ale centr z pravé strany, avšak míč doputoval mimo hrací plochu. V přerušené hře musí rozhodčí spěchat k Tomáši Čvančarovi, jenž bezvládně leží na zeleném pažitu.

53

Po dlouhé době jsme viděli Spartu kombinovat na útočné polovině, ovšem Tomáš Wiesner balon nezpracoval a vhazovat bude Olomouc.

52

Dlouhý pas letěl na levou stranu, kde Jaroslav Zelený předskočil soupeře. Olomouc pokračovala v útočném snažení, a tak Jan Navrátil přihrával do druhé vlny. Jenomže v dobré pozici netrefil míč ideálně Radim Breite, jenž mířil vedle pravé tyče!

51

Na Čvančarův centr si naskočil Jan Kuchta, jehož hlavička byla tečovaná na rohový kop. Jenomže Lukáš Haraslín poslal centr jen na první tyčku, odkud byl míč odehraný.

50

Průnikovou přihrávku převzal na hranici vápna Antonín Růsek, který přihrával na první tyčku. Sparta se balonu chopila a odehrála míč za postranní lajnu. Ovšem ofenzivní hráč Olomouce zůstává ležet na trávníku.

49

Denis Ventúra vyslal centr, který k brankáři přihrával Filip Panák. Ovšem jeho hlavička postrádala razanci, a tak se jí málem místo Kováře chopil Mojmír Chytil.

48

Centr pražského mužstva mířil přímo doprostřed branky, kde byl připravený Jakub Trefil. Jeho nákop si následně sebrala Sparta, ale té se držení míče vůbec nedaří.

47

U rohového praporku atakoval Jana Kuchtu Vít Beneš, který došlápl na nohu sparťanského útočníka. Domácí stoper se jen podíval k rozhodčímu a rozmáchl rukama.

46

Druhý poločas začal výkopem a nákopem Olomouce, které tažení po levé straně nevyšlo. Hráči v modrých dresech dál drží balon.

46

Začal druhý poločas.
Sledovali jsme poločas, který moc vyložených šancí nepřineslo, avšak i přesto je poločas nerozhodný 1:1. Spartu poslal do vedení Tomáš Čvančara. Ovšem to jakoby Spartě sebralo vítr z plachet a začala mít více ze hry Olomouc. Sice se dlouho do příležitosti nedostala, jenomže v nastaveném čase srovnal Jan Navrátil. Uvidíme, zda bude nastavený trend pokračovat, nebo se Sparta vzchopí a poločasové možné změny jí pomohou.

45+5

První poločas skončil.

45+5

Olomouc ještě rozehrávala standardní situaci a kroutila balon na hranici pokutového území, kde ve vzduchu kraloval Ladislav Krejčí.

45+3

Na levé straně si zasekl míč Jan Navrátil, který už se nacházel v pokutovým území. Jenomže zakončení znovu zablokovala obrana Sparty. Akce Sigmy ještě pokračovala, jenže po chvíli byl odpískaný ofsajd.

45+1

45+1. Jan NAVRÁTIL - 1:1

45+1

Olomouc právě vstřelila branku!
Před vlastní brankou prohrál hlavičkový souboj Filip Panák, jehož přehlavičkoval Antonín Růsek. K zakončení přes hlavu se tak dostal JAN NAVRÁTIL, jenž pokořil Matěje Kováře – 1:1. Asistence: Antonín Růsek.

45+1

K postranní čáře přistoupil čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se budou hrát ještě čtyři minuty!

45

Nebezpečný centr propadl až na zadní tyč, kde trefil Antonína Růska Tomáš Wiesner. Od branky bude rozehrávat Matěj Kovář.

43

Žlutou kartu uviděl Lukáš Haraslín (Sparta), který pádu výrazně přidal, i když se na rozhodčího Zelinku zlobí.

43

Rozhodčí Zelinka se sám běžel podívat na video! Ke kontaktu mezi hráči došlo, ovšem ne k takovému, aby Sparta kopala pokutový kop!

41

Pokutový kop pro Spartu! Jan Kuchta vyvezl míč a přihrál na levou stranu, odkud se Lukáš Haraslín dostal do vápna, kde proti němu vyběhl Jakub Trefil, který slovenského hráče poslal na zelený pažit! Celou situaci ještě prozkoumá VAR!

40

Domácí mužstvo je opticky více u balonu, ale nyní se snaží uklidnit hru přihrávkou na brankáře. Po chvíli přišel souboj u středové čáry, kde Martin Vitík nedovoleně zastavil Antonína Růska.

38

Od rohového praporku kroutil balon do branky Ondřej Zmrzlý, avšak Matěj Kovář se na první tyčku dostal a míč vyboxoval. Z hranice vápna pak zakončoval Pavel Zifčák, jemuž obránce Sparty do pokusu skočil.

37

37. Pořádná potyčka Chytila se sparťany

37

Těžko říct, co se stalo, protože fotbalisté Sparty se seběhli u Mojmíra Chytila. Další rohový kop Olomouce se odkládá pro domluvu hlavního rozhodčího.

36

Mojmír Chytil poslal před branku Sparty další centr, který byl odvrácený na další roh. Olomouc přidala, ale zatím si šance nepřipravuje. Dva centry si totiž hosté pohlídali.

35

Další centr před branku poslal Denis Ventúra, ale na první tyči dobře pracoval Patrik Vydra. Na vzájemný souboj došlo ještě jednou, v situaci jeden na jednoho znovu kraloval obránce Sparty.

34

Jaroslav Zelený dostoupil soupeře a ubránil ho za cenu rohového kopu. Centrem od praporku se prezentoval Ondřej Zmrzlý, který našel Mojmíra Chytila, jehož pokus byl sražený znovu na roh.

32

Vysoký centr poslal před branku Lukáš Haraslín, a tak jej Jakub Trefil vyboxoval za vápno. Míč před branku vracel ještě Patrik Vydra, jehož snažení mířilo jen vedle brány.

31

Tomáš Wiesner velmi rychle otočil kormidlem hry a přihrál na útočnou polovinu, odkud před branku centroval Ladislav Krejčí. Olomouc chvíli držela míč, avšak následně se bránila a Martin Vitík vybojoval faul.

30

Ondřej Zmrzlý měl na levé straně nabíhajícího spoluhráče, a tak jej našel, i když ho atakoval Tomáš Wiesner. Ovšem Jana Navrátila důsledně dostoupil Martin Vitík.

29

Sparta se hnala na útočnou polovinu, kde byl povalený Tomáš Čvančara, jehož atakoval nedovoleně Radim Breite. Martin Vitík posílal centr do vápna, ale našel pouze soupeře.

27

Jan Navrátil se snažil doběhnout míč u rohového praporku, jenomže proti němu stál Tomáš Wiesner. Sparta tak bude rozehrávat od vlastní branky.

26

Centr Olomouce propadl na zadní tyč, kam jej posunul Patrik Vydra. K zakončení se rval Antonín Růsek, jehož dostoupil včas Martin Vitík.

26

Patrik Vydra znovu vystoupil proti soupeři a dopustil se nedovoleného zákroku. Mojmír Chytil pro Sigmu vybojoval další standardní situace.

25

Kombinace domácího mužstva probíhala na levé straně, ale nepřesnou přihrávku odkopl Tomáš Wiesner. Olomouc se vrátila k balonu a zkusí to z druhé strany.

24

Krásný pas mířil na levou stranu, kde se v náběhu nacházel Lukáš Haraslín, který ale balon přeběhl. Následně se slovenským křídelníkem měl Pavel Zifčák, který situaci zvládl na jedničku.

22

Radim Breite držel Tomáše Čvančaru, ovšem rozhodčí držení neviděli, a tak letenský útočník o balon přišel. Olomouc se nacházela v útoku, jenomže Mojmír Chytil byl pod tlakem a míč odevzdal.

21

Tomáš Čvančara přihrával na pravou stranu, kde těžkou přihrávku nezpracoval Tomáš Wiesner. Letenští zatím předvádějí laciné ztráty.

20

Patrik Vydra po levé straně vyvezl míč, které následně ztratil. Ovšem v rámci pravidel atakoval Pavla Zifčáka a může se v klidu vrátit na svou předepsanou pozici.

19

Za dlouhým nákopem Sparty se vydal Jan Kuchta, ovšem soupeř to měl k míči blíže, a tak jej pustil za postranní lajnu. Olomouc znovu rychle vhodila, ale přihrávka na útočné polovině byla nepřesná, i proto si jí sebral Matěj Kovář.

18

Dlouhou dobu rozhodčímu Zelinkovi trvalo, než odpískal faul na Antonína Růska, kterého tvrdě dohrál střídající Patrik Vydra.

16

Další pas na ofenzivní hráče Sigmy nevyšel, protože balon ke svému brankáři odhlavičkoval Filip Panák. Sparta zatím moc není ve hře a hraje spíše Olomouc.

15

K rozehrání standardní situace se postavil Denis Ventúra, který kroutil míč na zadní tyčku. Ovšem všechny spoluhráče překopl, a tak se balonu chopil Matěj Kovář.

14

Na levé straně kombinoval Ondřej Zmrzlý a Antonín Růsek. První jmenovaný byl u šestnáctky faulovaný, a tak má Olomouc jedinečnou šanci na vyrovnání.

13

Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Asger Sörensen, přichází Patrik Vydra.

13

Na levé straně se rozeběhl Jan Navrátil, kterého přistrčil Martin Vitík. Ovšem faul se nepískal, a tak bude Olomouc alespoň vhazovat.

12

Asger Sörensen dneska nejspíše dohrál, protože potřebuje lékařskou pomoc a na střídačce Sparty už se chystá Patrik Vydra.

10

10. Tomáš ČVANČARA - 0:1

10

Sparta právě vstřelila branku!
Tak to byla paráda Lukáše Haraslína, který se Zidanovkou zbavil soupeře a přihrál na hranici vápna, kde se nacházel TOMÁŠ ČVANČARA. Útočník Sparty se napřáhl a poslal balon přesně k levé tyči, kam Jakub Trefil nedosáhl – 0:1! Asistence: Lukáš Haraslín.

10

Jaroslav Zelený se pokusil o rozehrávku na útočné polovině, ale trefil jen prvního soupeře. Ovšem Sparta se k balonu vrátila a přibližuje se vápnu.

9

Jan Kuchta se snažil prostrčit míč na nabíhajícího Lukáše Haraslína, a tak domácí celek znovu putoval na útočnou polovinu. Jenomže centr Mojmíra Chytila nenašel nikoho v modrém.

8

Na Andrově stadionu panuje dobrá divácká kulisa. Znovu jsou u balonu hráči v modrých dresech, který se ho ale zbavili. Jenomže Sparta sice rychle vhodila míč do hry a také nic nepředvedla.

6

Olomouc se snaží dlouhými nákopy najít nabíhající spoluhráče. Za dalším takovým se vydal Antonín Růsek, ovšem Matěj Kovář byl blíže balonu.

5

Do pokutového území vnikl Tomáš Čvančara, který chtěl najít Jana Kuchtu, ovšem trefil nohu soupeře. Olomouc se znovu rychle přesunula na druhou stranu, ale Jan Navrátil nedal přesnou nahrávku.

4

Nepřesná nahrávka mířila na Mojmíra Chytila, a tak se balonu chopil Matěj Kovář. Výkop hostujícího brankáře sebral Denis Ventúra, ale poslal balon znovu mimo hrací plochu.

3

Jakub Trefil dostal přihrávku, po které musel rychle rozehrát, protože jej napadal Tomáš Čvančara. Olomouc rychle otočila hru a před branku centroval Ondřej Zmrzlý. Avšak Letenští balon odehráli za postranní lajnu.

2

Sigma Olomouc do dnešního zápasu nastoupila v modrých dresech, naopak pražská Sparta hraje ve žluté sadě.

1

Jdeme na to, ligové jaro vlastně v zimě začalo také v Olomouci. V úvodu podržel balon Mojmír Chytil, ovšem Radim Breite dal přihrávku zpátky.

1

Utkání právě začalo.
Oba celky už se nacházejí na zeleném pažitu, kde je i Michal Ordoš, jenž oslavil čtyřicet let, a tak mu chtěla Sigma poděkovat. U rozhodčích se jsou už kapitáni, a tak za malou chvíli uslyšíme úvodní hvizd.
Úvodní sestavy:

SK Sigma Olomouc: Trefil – Pokorný, Vraštil, Beneš, Zmrzlý – Breite, Ventúra – Navrátil, Růsek, Zifčák – Chytil.
Náhradníci: Digaňa – Zorvan, Zlatohlávek, J. Sedlák, Poulolo, Jak. Matoušek II, Spáčil, Sláma, Přichystal, Vodháněl.
Trenér: Václav Jílek.

AC Sparta Praha: M. Kovář – Vitík, Panák, Sörensen – Wiesner, Sadílek, Krejčí ml., Zelený – Čvančara, Kuchta, Haraslín.
Náhradníci: Vorel – P. Vydra, Kamenović, Mejdr, Jankto, Laci, Kairinen, Daněk, Mabil, Minčev, Goljan.
Trenér: Brian Priske.

Rozhodčí: Zelinka – Kubr, Podaný.
Souboj mezi Olomoucí a Spartou startuje v sobotu v 18 hodin. Ze střetnutí je pro vás připravený podrobný přenos, jímž vás provede Michal Luxa. Pojďme se znovu bavit ligovým fotbalem!
V posledním vzájemné souboji přijela do Prahy zastrašená Olomouc, která ve zmíněném duelu nepředvedla ani kousek toho, co se od ní v sezoně očekávalo. Z vítězství 2:0 se taj radovala Sparta. Tu v jedenácté minutě poslal do vedení Adam Karabec, jehož v sedmdesáté minutě napodobil Casper Højer.

Další vzájemné zápasy

Olomouc – Sparta 2:0
Sparta – Olomouc 3:2
Olomouc – Sparta 2:3
Sparta – Olomouc 3:0
SK Sigma Olomouc

Hned v závěsu za Spartou se nachází Sigma, která do tabulky FORTUNA:LIGY zapsala čtyřiadvacet bodů, a tak na letenského soupeře ztrácí osm bodů. Mužstvo z Hané tak zdatně bojuje o pohárovou Evropu. Ovšem v domácím prostředí Olomouc zase tak silná není, jelikož ze sedmi zápasů vydolovala jen deset bodů. Ovšem přes zimní přestávku jistě dobře potrénovala a značně provětrá soupeře z Prahy.

Celé přestupní období se spekuluje, zda Mojmír Chytil přestoupí do Slavie. Olomoucký útočník byl v Praze i na zdravotní prohlídce, avšak k sešívaným zatím nezamířil. Sigmu opustil také Martin Košťál, ale celek z Hané spíše posílil. Vždyť na hostování si přivedl ze Sparty Jana Fortelného, který ale do úvodního souboje nebude moci nastoupit – jde o dohodu klubů. Navíc v modrobílých barvách se představí i Jakub Přichystal, jenž opustil brněnskou Zbrojovku.
AC Sparta Praha

Pražané se v aktuálním ročníku nacházejí na třetí pozici, když zaznamenali dvaatřicet bodů. Ovšem na zatím vedoucí Plzeň ztrácejí sedm bodů. Letenští se na soustředění ve Španělsku prezentovali dobrým fotbalem a soupeřům svým napadáním dělali starosti. Po návratu do České republiky pozvali ke generálce Norimberk a zvítězili.

Sparta vyhlíží návrat Ondřeje Čelůstky, který se v podzimní části sezony na trávníku neukázal. Dále si přivedl čtveřici zahraničních hráčů – Dmitrije Kamenoviće, Kaana Kairinena, Awera Mabila a Qazima Laciho. Naopak do Olomouce poslala Jana Fortelného, do Španělska se stěhoval Lukáš Juliš a ještě se očekává odchod Michala Sáčka, o něhož by se měl zajímat Zlín.
Zimní přestávka je u konce, a tak vás vítám u sedmnáctého kola FORTUNA:LIGY, v níž se proti sobě postaví SK Sigma Olomouc a AC Sparta Praha. Ačkoliv jsou Letenští favoritem, na Andrově stadionu to mají vždy složité. Ovšem doufejme, že nás čeká zajímavé střetnutí.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

SK Sigma Olomouc – AC Sparta Praha

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45+1. Navrátil (Růsek) – 10. Čvančara (Haraslín)

Karty:   90+3. Trefil (OLO), 90+9. Zifčák (OLO), 90+10. Vraštil (OLO) – 43. Haraslín (SPA), 74. P. Vydra (SPA)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 8:10. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:15.

SK Sigma Olomouc: Trefil – Pokorný, Vraštil, Beneš, Zmrzlý (90+10. Zlatohlávek) – Breite (C), Ventúra (86. Vodháněl) – Navrátil (63. Zorvan), Růsek (86. Spáčil), Zifčák – Chytil.
Náhradníci: Digaňa – J. Sedlák, Poulolo, Jak. Matoušek II, Sláma, Přichystal.

Trenér: Václav Jílek.

AC Sparta Praha: M. Kovář – Vitík, Panák, Sörensen (13. P. Vydra, 75. Kamenović) – Wiesner (75. Mejdr), Sadílek, Krejčí ml. (C), Zelený – Čvančara (58. Mabil), Kuchta (75. Minčev), Haraslín.
Náhradníci: Vorel – Jankto, Laci, Kairinen, Daněk, Goljan.

Trenér: Brian Priske.

Rozhodčí: Zelinka – Kubr, Podaný

Diváci: 7126