Menu

Hokej

Univerzitní liga ledního hokeje

HC North Wings Ústí nad Labem – HC MUNI

4:3

konec (1:1, 2:1, 1:1)

12.12.2022, 18:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 12. kolo • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 2.25 4.7 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

57:07

Filip Král po timeoutu zůstal na střídačce! Masarykova univerzita to zkusí v šesti hráči v poli.

54:21

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
Radovan Miškovič – 2 min., krosček.

Vyloučení v týmu HC MUNI:
Mirek Bazala – 2 min., krosček.

50:17

Tým North Wings právě vstřelil branku!
Ústecká univerzita si opět bere vedení na svou stranu! Po samostatném výpadu Martina Kuchaře a jeho následné střele sice Král dokázal kotouč vyrazit, v rychlém pohybu se ale puk dostal na hokejku JANA JINDRY, který hned poté poslal puk do prostoru pod betony brněnského gólmana. Asistence: Martin Kuchař a Dan Bartoš.

45:09

Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Jan Gonos poslal zpoza branky rychlý zpětný pas do mezikruží na ONDŘEJE BLÁHU, který z první poslal puk naprosto přesně za záda gólmana Gerstnera. Asistence: Jan Gonos.

42:39

Tohle byla velká šance pro Masarykovu univerzitu! Tomáš Bartkovský se dostal ke střele na hraně pravého kruhu. Jeho šanci sice Gerstner odrazil, nicméně nechal u vzdálenější tyče obrovské množství volného prostoru. Brněnští neváhali a snažili se tohoto využít, proto musel místo gólmana North Wings zaujmout jeden z obránců, který puk zblokoval.

37:39

Náskok North Wings mohl být rychle vrácen zpět! Sám se na brněnskou branku řítil Matěj Harkabus, který se ale při snaze o zakončení střetl s Adamem Staňkem a oba skončili v pádu na ledové ploše. Bránící hráč MUNI navíc s krvavým šrámem v obličeji.

36:35

Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
Trefa v signalizované výhodě vrací Masarykovu univerzitu na dostřel jediného gólu! Dlouhotrvajícího tlaku na ústeckou branku dokázal využít RÓBERT MOKROHAJSKÝ, který po sérii rychlých nahrávek doklepl kotouč do volného prostoru u pravé tyče Gerstnerovy klece. Asistence: Jan Hasoň a Jakub Voříšek.

29:45

Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
Tomáš Jarý – 2 min., podrážení.

26:00

Tým North Wings právě vstřelil branku!
Gólostroj North Wings se postupně rozjel! Zakrytého Králova výhledu využil opět DAN BARTOŠ, který tentokrát sklepl za záda brněnského gólmana Jindrovu střelu od mantinelu. Asistence: Jan Jindra.

25:23

Tým North Wings právě vstřelil branku!
North Wings jdou do vedení! Zpoza branky poslal Adam Janoušek přesný pas na DANA BARTOŠE stojícího mezi kruhy! Ten si kotouč zpracoval a zcela přesně umístil pod víko branky MUNI. Asistence: Adam Janoušek.

16:53

Vyloučení v týmu HC MUNI:
Jakub Voříšek – 2 min., podrážení.

13:55

Tým North Wings právě vstřelil branku!
Rychlý brejk North Wings a je vyrovnáno! Michal Svoboda chytře po nájezdu středem pole našel u pravého mantinelu stojícího ADAMA JANOUŠKA, který neváhal a z první poslal důraznou střelou puk kolem hlavy Krále za jeho záda. Asistence: Michal Svoboda.

09:37

A právě Janu Jindrovi chyběl úplně malý kousek k vyrovnání! Před ním se otevřelo velké množství volného prostoru u pravé tyče Královy svatyně, do níž se pokusil sklepnout kotouč. V poslední možnou chvíli ale do rány vložil hokejku brněnský obránce, který ho doslova z brankové čáry vytěsnil do bezpečí.

00:22

Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
Na první branku nebylo nutné dlouho čekat! Brněnští se dostali ve dvou do protiútoku, načež po krátké přihrávce vymíchl žabičkou brankový prostor North Wings RÓBERT MOKROHAJSKÝ. Asistence: Jakub Voříšek a Jan Hasoň

HC North Wings Ústí nad Labem – HC MUNI

4:3

konec (1:1, 2:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Janoušek (Svoboda), 26. Bartoš (Janoušek), 26. Bartoš (Jindra), 51. Jindra (Kuchař, Bartoš) – 1. Mokrohajský (Voříšek, Hasoň), 37. Mokrohajský (Hasoň, Voříšek), 46. Bláha (Gonos)

HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Šebesta, Stuchlý, Jarý P. (A), Miškovič, Petržílka (A), Štěpánek – Sajdl, Gottfried, Jindra, Kuchář (C), Svoboda, Bartoš, Tot, Harkabus, Jarý T., Janoušek.
Trenér: Lukáš Místecký

HC MUNI: Král (Holub) – Bláha, Gonos, Uhříček, Bazala (A), Prokopec, Surán – Voříšek, Mokrohajský (C), Gergel, Bartkovský, Škvrně, Staněk, Háněl, Machala, Drlík, Malenovský, Hasoň.
Trenér: Jiří Čtvrtníček

Rozhodčí: Hlinka – Janíček M., Janíček J.

Průběh zápasu
1. třetina
00:22 MUN 0:1 Mokrohajský (Voříšek, Hasoň)
13:55 NWU 1:1 Janoušek (Svoboda)
16:53 MUN 2 Voříšek, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
25:23 NWU 2:1 Bartoš (Janoušek)
26:00 NWU 3:1 Bartoš (Jindra)
29:45 NWU 2 Jarý, podrážení
36:35 MUN 3:2 Mokrohajský (Hasoň, Voříšek)
Po 2. třetině
3. třetina
45:09 MUN 3:3 Bláha (Gonos)
50:17 NWU 4:3 Jindra (Kuchař, Bartoš)
54:21 NWU 2 Miškovič, krosček
MUN 2 Bazala, krosček
Konec