Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o účast v play-off

BK Havlíčkův Brod – HC Olomouc

5:3

konec (1:3, 2:0, 2:0)

09.12.2022, 15:45 • Zimní stadion Kotlina • 5. kolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

49:51

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři odskakují soupeři do dvougólového trháku a hosté už to budou mít o poznání těžší! Lukáš Kachlíř přihrál do pravého kruhu DOMINIKU CHROMÉMU, jenž se z voleje a z mohutného nápřahu vší silou opřel do puku, brankář Čerbák zřejmě neměl úplně dobrý výhled a kotouč mu proplul mezi betony až za jeho záda! Asistence: Lukáš Kachlíř, Lukáš Nový.

40:54

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Lepší vystup do třetí třetiny si snad ani domácí nemohli přát, otáčejí totiž po velkolepém obratu na 4:3 a poprvé v utkání se ujímají vedení! Patrik Křížek táhl kotouč po pravém křídle a v kruhu přenechal puk za sebe do tandemu MARTINU DVOŘÁKOVI, jehož rychlá a přesná rána zaplula přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Patrik Křížek.

30:15

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak to jsou věci, v Kotlině máme najednou vyrovnáno! Lukáš Nový našel hezkým pasem před bránou nepokrytého DOMINIKA CHROMÉHO, jenž na první pokus sice napálil brankáře Čerbáka, kotouč se mu však odrazil zpět na hůl a z dorážky do odkryté brány už se nemýlil! Asistence: Lukáš Nový, Štěpán Adamec.

29:19

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jsou za svou útočnou snahu při přesilovce odměněni a snižují na nejtěsnější rozdíl! Patrik Křížek nabil na modrou čáru Tadeáši Koubkovi, jenž z voleje práskl do kotouče golfákem a kotouč usměrnil k bližší tyčce nad Čerbákovo rameno clonící TADEÁŠ ADAM! Brankář Mory byl bez šance! Asistence: Tadeáš Koubek, Patrik Křížek.

18:43

Olomouc právě vstřelila branku! To, o co si domácí dlouho koledovali, nakonec přichází chvíli před první sirénou a hosté jdou do dvoubrankového trháku! Tobiáš Sekanina se hezkou kličkou zbavil mezi kruhy svého strážce a naservíroval před bránu lahůdkový pas VOJTĚCHU ČERMÁKOVI, jenž z voleje práskl do puku a nekompromisně přišpendlil kotouč pod horní tyčku! Asistence: Tobiáš Sekanina, Vojtěch Černý.

04:02

Olomouc právě vstřelila branku! S góly se nám teď doslova roztrhl pytel, hosté si okamžitě berou ztracené vedení zpět! Tomáš Navrátil prošel soupeřovou obranou jako nůž máslem a z mírného úhlu na levé straně vypálil. Brankář Kamenický jeho přízemní střelu vyrazil betonem, ale jen před bránu k osamocenému KAMILU DRÁBKOVI, jenž z okamžité dorážky zametl kotouč do sítě! Asistence: Tomáš Navrátil.

03:25

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! A v Kotlině máme vyrovnáno! Havlíčkův Brod předvedl parádní kombinaci, když Patrik Křížek posunul puk Martinu Dvořákovi, jenž mohl z mezikruží střílet, ale ještě posunul kotouč do pravého kruhu TADEÁŠI KOUBKOVI, jehož bomba z voleje zaplula přesně k protější tyčce! Asistence: Martin Dvořák, Patrik Křížek.

01:12

Olomouc právě vstřelila branku! Tak to je ledová sprcha pro mladé Bruslaře, naopak hosté mocně slaví rychlé vedení! Kamil Drábek nabil na modrou čáru PETERU HOLÉCZYMU, jenž se opřel do kotouče a využil clony před gólmanem Kamenickým, který neviděl zhola nic a jen se bezmocně ohlédl za svá záda! Asistence: Kamil Drábek, Lukáš Bošek.

BK Havlíčkův Brod – HC Olomouc

5:3

konec (1:3, 2:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Koubek (Dvořák, Křížek), 30. Adam (Koubek, Křížek), 31. Chromý (Nový, Adamec), 41. Dvořák (Křížek), 50. Chromý (Kachlíř, Nový) – 2. Holéczy (K. Drábek, Bošek), 5. K. Drábek (Navrátil), 19. Čermák (Sekanina, Černý)

BK Havlíčkův Brod: Kamenický (Račan) – Kachlíř, Ondruš, Adam (A), Teml, Konvalina, Danyljuk – Křížek, Koubek (C), Dvořák – Chromý, Adamec, Nový (A) – Kraučuk, Hospodka, Frühbauer – Kozlík.
Trenér: Miroslav Duben

HC Olomouc: Čerbák (Žbánek) – Vrána, Kalman, Holéczy, Bohatý (C), Černý – Šulgan (A), Neoral, Bošek – K. Drábek (A), Pravda, Navrátil – Čermák, Sekanina, D. Drábek – Bartok
Trenér: Mojmír Trličík

Rozhodčí: Jan Raška – Roman Zídek, Ondřej Polák

Diváci: 56

Průběh zápasu
1. třetina
01:12 OLO 0:1 Holéczy (K. Drábek, Bošek)
03:25 HBR 1:1 Koubek (Dvořák, Křížek)
04:02 OLO 1:2 K. Drábek (Navrátil)
09:07 OLO 2 Bošek, hákování
10:46 HBR 2 Konvalina, podrážení
18:43 OLO 1:3 Čermák (Sekanina, Černý)
Po 1. třetině
2. třetina
22:44 OLO 2 Bartok, nedovolené bránění
27:50 OLO 2 Bohatý, podrážení
29:19 HBR 2:3 Adam (Koubek, Křížek)
30:15 HBR 3:3 Chromý (Nový, Adamec)
30:40 OLO 2 Bošek, vysoká hůl
Po 2. třetině
3. třetina
40:54 HBR 4:3 Dvořák (Křížek)
49:51 HBR 5:3 Chromý (Kachlíř, Nový)
56:23 HBR 2 Kozlík, hrubost
OLO 2 Bošek, hrubost
59:44 HBR 2 Ondruš, sevření puku rukou
Konec