Menu

Hokej

Univerzitní liga ledního hokeje

Black Dogs Budweis – HC North Wings Ústí nad Labem

8:5

konec (5:0, 2:3, 1:2)

05.12.2022, 19:30 • Hokejová hala POUZAR, České Budějovice • 11. kolo • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Tipsport: 1.65 5.2 3.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

57:14

Tým North Wings právě vstřelil branku!
Tak pozor, Budějovice si zbytečně komplikují situaci a po bídném střídání inkasují znovu! Tentokrát se na střeleckou listinu zapisuje PAVEL JARÝ, jenž puk do sítě prošťouchl z hranice brankoviště – 8:5! Asistence: Lukáš Sajdl.

56:55

Tým North Wings právě vstřelil branku!
Spálená tutovka nakonec svěřence kouče Štěpánka moc dlouho mrzet nemusela, hosté ještě tři minuty před sirénou kosmeticky upravují výsledek! Sajdl vyhrál buly, poslal puk dozadu na Jarého a jeho projektil z modré za Ludvíka z mezikruží tečoval MICHAL SVOBODA – 8:4! Asistence: Pavel Jarý, Lukáš Sajdl.

47:26

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
Dovolím si říct, že v Hokejové hale Pouzar je rozhodnuto! Domácí v přesilové hře znovu odskakují do propastného pětigólového náskoku. MATOUŠ MASOPUST se uvolnil na mezikruží a přes hustou clonu před brankovištěm poslal střelu přesně nad Gerstnerovu vyrážečku – 8:3! Asistence: Jan Janoch.

37:19

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
Ústečtí sice oproti první třetině výrazně zpevnili svou obranu, ani tak se jim ale nepodařilo ubránit domácí početní výhodu! Vyrovnání se hostům znovu na míle vzdaluje, zakončením z kruhu si na hattrick zadělal MATOUŠ MASOPUST – 7:3! Asistence: Jan Janoch, Albert Hrůša.

33:02

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
Parádní sólo RADKA ROLÍNKA vyhání vítr z plachet ústeckých North Wings! Domácí útočník se po levém křídle protáhl do útočného pásma, zbavil se bránícího Miškoviče, zajel za branku a následně zakončil ke vzdálenější tyči, ke které se Gerstner nestihl včas přesunout! Famózní práce! Asistence: Jiří Kubeš, Filip Hubáček.

26:22

Tým North Wings právě vstřelil branku!
To je skoro neuvěřitelné, Severočeši hrají naprosto skvělý hokej a letargičtí domácí inkasují už potřetí v prostřední třetině! Ludvík tentokrát inkasuje po projektilu MATĚJE HARKABUSE, jenž z mezikruží poslal puk pod horní tyč – 5:3! Asistence: Pavel Jarý, Adam Janoušek.

25:01

Tým North Wings právě vstřelil branku!
Což se jim také daří, v Hokejové hale Pouzar to dnes večer zřejmě ještě bude zajímavé! Tentokrát se prosadil JAN JINDRA, který zachytil přihrávku zpoza branky a z pozice mezi kruhem a brankovištěm následně zakončil přesně do vzdálenějšího horního rohu domácí svatyně! Krásná střela – 5:2! Asistence: Martin Kuchař.

21:35

Tým North Wings právě vstřelil branku!
Hosté ještě neskládají zbraně, přetavují přesilovku v gól a snižují svou ztrátu na čtyři trefy! Po krátké sérii přihrávek z modré čáry napřáhl Petržílka, jehož zakončení ještě v předbrankovém prostoru mimo dosah Ludvíka tečoval DAN BARTOŠ – 5:1! Asistence: Hanuš Petržílka, Jan Jindra.

17:44

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
Severočechům nepomohla ani výměna brankáře, North Wings loví ze své klece další kotouč! Přes modrou čáru se protáhl MATOUŠ MASOPUST, jehož následná dělovka se od hostujícího gólmana odrazila nad branku a dopadla do sítě! Asistence: David Svoboda, Aleš Krtek.

13:11

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
A o necelou minutu později je to už 4:0, Ondřej Skokan dnes dochytal! Na střeleckou listinu se zapisuje JAKUB ANDERLE, jenž po pravé straně pronikl přímo před brankoviště a pěkným zakončením vyhnal ústeckého gólmana na střídačku! Asistence: Albert Hrůša.

12:14

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
Na jihu Čech se dost možná schyluje k debaklu, Budějovice zkraje třinácté minuty vedou už o tři zásahy! Tentokrát chyboval hostující gólman, kterému Rolínkova střela vypadala z výstroje před brankoviště a FRANTIŠEK SCHWARTZ následně puk jednoduše doklepl do klece – 3:0! Asistence: Radek Rolínek, Filip Hubáček.

05:06

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
Další únik už ale Skokan nevychytal, Budějovice trestají laxnost severočeské defenzívy a odskakují do dvoubrankového vedení! Hrůša vyslal parádním pasem na kraj středního pásma do úniku JAKUBA ŠAFÁŘE, jenž zakončil přesně mezi betony – 2:0! Asistence: Albert Hrůša.

01:23

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
Tak to bylo rychlé, Černí psi se už ve druhé minutě utkání ujímají vedení! Vochozka za brankou vybojoval kotouč a obratem ho posunul k pravé tyči na ŠIMONA MASOPUSTA, který se na sekundu odpoutal od dotěrných protihráčů a zakončil přesně za nepřipraveného Skokana! Asistence: Tomáš Vochozka.

Black Dogs Budweis – HC North Wings Ústí nad Labem

8:5

konec (5:0, 2:3, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Š. Masopust (Vochozka), 6. Šafář (A. Hrůša), 13. Schwartz (Rolínek, Hubáček), 14. Anderle (A. Hrůša), 18. M. Masopust (D. Svoboda, Krtek), 34. Rolínek (Kubeš, Hubáček), 38. M. Masopust (Janoch, A. Hrůša), 48. M. Masopust (Janoch) – 22. Bartoš (Petržílka, Jindra), 26. Jindra (Kuchař), 27. Harkabus (P. Jarý, Janoušek), 57. M. Svoboda (P. Jarý, Sajdl), 58. P. Jarý (Sajdl)

Black Dogs Budweis: Ludvík (Marek Dvořák) – A. Hruša, Kubeš (A), Krtek, Hubáček, Grauer, D. Svoboda (C), P. Hrůša – Matěj Dvořák, Kronus, Přívozník, Š. Masopust, Janoch, Šafář, Rolínek, Schwartz, M. Masopust, Krcho, Vochozka (A), Anderle.
Trenér: David Oulík.

HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan (12. Gerstner) – Šebesta, Stuchlý, P. Jarý (A), Miškovič, Petržílka (A) – Štěpánek, Jindra, Sajdl, Gottfried, Kuchař (C), Bartoš, T. Jarý, Harkabus, M. Svoboda, Janoušek.
Trenér: Martin Štěpánek.

Rozhodčí: Červenka – Hlinka, Tuháček.

Diváci: 78

Průběh zápasu
1. třetina
01:23 BDB 1:0 Š. Masopust (Vochozka)
05:06 BDB 2:0 Šafář (A. Hrůša)
05:55 BDB 2 Dvořák, hákování
12:14 BDB 3:0 Schwartz (Rolínek, Hubáček)
13:11 BDB 4:0 Anderle (A. Hrůša)
13:11 BDB -Skokan +Gerstner (Střídání)
17:44 BDB 5:0 M. Masopust (D. Svoboda, Krtek)
19:47 BDB 2 Přívozník, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
21:35 NWU 5:1 Bartoš (Petržílka, Jindra)
25:01 NWU 5:2 Jindra (Kuchař)
26:22 NWU 5:3 Harkabus (P. Jarý, Janoušek)
33:02 BDB 6:3 Rolínek (Kubeš, Hubáček)
34:19 BDB 2 Dvořák, vysoká hůl
35:26 NWU 2 P. Jarý, hákování
37:19 BDB 7:3 M. Masopust (Janoch, A. Hrůša)
38:46 NWU 2 P. Jarý, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
47:02 NWU 2 Bartoš, vražení na hrazení
47:26 BDB 8:3 M. Masopust (Janoch)
56:55 NWU 8:4 M. Svoboda (P. Jarý, Sajdl)
57:14 NWU 8:5 P. Jarý (Sajdl)
59:14 BDB 2 Hubáček, sekání
Konec