Menu

Fotbal

Mistrovství světa

Brazílie – Jižní Korea

4:1

konec (4:0)

05.12.2022, 20:00 • Istád 974, Dauhá • Osmifinále • Karel Jedlička

Tipsport: 1.23 6.1 15.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

86. Brazilci nepotrestali zaváhání korejského brankáře v rozehrávce

86

Hrubka Kim Sug-kjua! Korejský brankář rozehrávkou namazal Richarlisonovi, který okamžitě posunul míč Rodrygovi, ten se však z úhlu nedostal do zakončení, když se obránci včas stáhli.

81

Naposledy střídá Brazílie a kromě výměny Neymara za Rodryga de Goese zaujala změna na brankářském postu, kde Alisson Becker přepouští své místo Wevertonovi. Snad aby se během šampionátu dostali na hřiště úplně všichni.

80

Střídání v týmu Jižní Korea:
ze hřiště odchází Čo Kju-song, přichází Hwang Ui-čo.

76

76. PÄK Sung-ho - 4:1

76

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Nádhernou střelou levačkou zajistil čestný úspěch PÄK SUNG-HO. Míč mu nabil odhlavičkováním trestného kopu proti noze Casemiro a dělovku z 25 metrů zastavila až napnutá síť.

74

Jihokorejci střídají:
ze hřiště odchází I Če-song, přichází jeho jmenovec I Kang-in, také často chybně vyslovovaný otrockým přepisem z angličtiny jako "Lí".

72

Dvojité střídání v mužstvu Brazílie:
ze hřiště odcházejí Danilo Silva a Vinícius Oliveira, nastupují Gleison Bremer a Gabriel Martinelli.

68

68. Tři zblokované korejské střely během pár vteřin po chybě Danila Silvy

68

Danilo Silva nabil Korejcům na velkou příležitost! Hwang Hi-čchanovu prudkou křížnou ránu tečoval Alisson Becker dlaní do zad ležícího Čo Kju-songa, který překážel možnému gólu. Korejci se ze závaru ještě dostali k dorážce, ovšem jen do také ležícího Thiaga Silvy, kterého trefili dokonce dvakrát za sebou!

65

Střídání provádí také Jižní Korea:
ze hřiště odchází Hwang In-pom, přichází Päk Sung-ho.

63

Střídání v týmu Brazílie:
ze hřiště odchází Éder Militão, přichází Dani Alves.

62

62. Raphinha znovu neprostřelil z brejku jihokorejského brankáře

62

Raphinha Dias Belloli je nejnebezpečnějším mužem brazilské ofenzívy po změně stran. Kanárci šli do rychlého brejku, k úplně volnému barcelonskému záložníkovi se dostal míč na pravou stranu, tváří v tvář však z úhlu nepropálil výborného Kim Sung-kjua.

54

54. Raphinhovu jedovatou střelu vyškrabuje jednou rukou Kim Sung-kju

54

Dvěma korejským zadákům zamotal hlavy Raphinha, sporou šlehu po zemi vyškraboval Kim Sung-kju jednou rukou na čáře, míč ještě zachytil Militão a přihrál pod sebe Viníciusovi, ale jeho dorážka nebyla přesná.

47

47. V největší jihokorejské šanci nepřekonal Alissona Son Hung-min

47

Velká příležitost také pro Jižní Koreu! Son Hung-min se prosadil na levé straně přes Marquinhose a vyslal točenou ránu na zadní tyč. Alisson Becker máchl po míči a dokázal ho takřka neznatelně tečovat těsně vedle zadní tyče.

46

46. Neymar nepotrestal slabým zakončením chybu obrany

46

V korejské rozehrávce to zaskřípalo a Neymar mohl trestat již ve 24. vteřině. Naštěstí pro Kim Sung-kjua neudělil střele razanci a brankář saúdského aš-Šabábu ji na čáře snadno lapil.

46

Jižní Korea o přestávce dvakrát střídala:
ze hry byli staženi Džong Woo-jong a Kim Džin-su, do druhé půle nastoupili Son Čun-ho a Hong Čchol.

45+4

Brazilci mohli přidat pátý gól do šatny. Richarlison nabíhal sám z mírného úhlu zprava, jeho střelu vykopává nataženou nohou Kim Sung-kju a Neymar doráží v nepohodlné pozici mimo.

45

45. Paquetá zakončil sám před brankářem příliš slabě

45

Lucas Paquetá dostal výbornou přihrávku do šance od Raphinhy Belloliho, tváří v tvář zakončil z úhlu poněkud kostrbatě levou šajtlí a míč je v Kim Sung-kjuově moci.

44

Džong Woo-jong srazil soupeře bodyčekem za hranou pravidel a dostává první žlutou kartu zápasu.

36

36. Lucas PAQUETÁ - 4:0

36

Brazílie právě vstřelila branku!
Ve vápně jsme mohli napočítat sedm jihokorejských hráčů, přesto neubránili další nádhernou akci „kanárků“. Vinícius dostal kolmici od Neymara, zvedl hlavu po úniku levou stranou hřiště a krásně načechral centr, na který si naběhl LUCAS PAQUETÁ a z voleje zamířil křížem mezi nohama skluzujícího Džonga k tyči.

29

29. RICHARLISON Andrade - 3:0

29

Brazílie právě vstřelila branku!
Tohle byla fotbalová nádhera. RICHARLISON ANDRADE si třemi hlavičkami na decimetr pohrál s Hwang In-pomem, poté si nahrál bleskurychle do trojúhelníku s Lucasem Paquetou a Thiagem Silvou a náběh za obranu korunoval trefou pod tělem vybíhajícího brankáře.

17

17. Hwang Hi-čchan protáhl krásnou střelou z 28 metrů Alissona Beckera

17

Hwang Hi-čchan zkusil prostrčit míč do šestnáctky, což se nepovedlo, tak se hráč Wolverhamptonu rozhodl z dálky rovnou vypálit a rána mu sedla náramně. Jenže neméně skvělý byl zákrok Alissona Beckera, který míč vyškrábl z šibenice na roh.

13

13. NEYMAR Santos - 2:0

13

Brazílie právě vstřelila branku!
Autorem branky z pokutového kopu je NEYMAR SANTOS. Kim Sung-kju se ho pokoušel rozhodit poskakováním blízko pravé tyče, útočník PSG zase zvolnil náběh a bitvu nervů vyhrál chladnokrevným pomalým zašoupnutím k tyči na stojnou nohu bezmocného Kima.

11

11. Penalta pro Brazílii po faulu na Richarlisona

11

Byla nařízena penalta pro Brazílii po faulu na Richarlisona! Toho hodně nešikovně při odkopu míče zasáhl do nohy Džong Woo-jong.

7

7. Vinícius JÚNIOR - 1:0

7

Brazílie právě vstřelila branku!
Raphinha Dias Belloli se proběhl na pravém křídle a servíroval zpětnou přihrávku do vápna, kterou přeběhl celý chumel hráčů, až za nimi si zpracoval míč zcela volný VINÍCIUS OLIVEIRA JR. a druhým dotekem ho umístil do sítě. Asistence je později připsána Neymarovi, který Raphinhův přízemní centr lehce tečoval.

Brazílie – Jižní Korea

4:1

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 7. Vinícius Júnior (Neymar), 13. Neymar (pen.), 29. Richarlison (Thi. Silva), 36. Paquetá (Vinícius Júnior) – 76. Päk Sung-ho

Karty:   44. Džong Woo-jong (KOR)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 8:13.

Brazílie: Alisson (81. Weverton) – Militao (63. Alves), Marquinhos, Thi. Silva (C), Danilo (72. Bremer) – Casemiro, Paquetá – Raphinha, Neymar (81. Rodrygo), Vinícius Júnior (72. Martinelli) – Richarlison.
Náhradníci: Ederson – Fred, Fabinho, Guimarães, Ribeiro, Antony, Pedro.

Trenér: Tite

Jižní Korea: Kim Sung-kju – Kim Mun-hwan, Kim Min-čä, Kim Jong-kwon, Kim Džin-Su (46. Hong-čchol) – Hwang In-pom (65. Päk Sung-ho), Džong Woo-jong (46. Son Čun-ho) – Hwang Hi-čchan, I Če-song (74. I Kang-in), Son Hung-min (C) – Čo Kju-song (80. Hwang Ui-čo).
Náhradníci: Song Pom-kun, Čche Hjon-u – Jun Čong-kju, Kwon Kjung-Won, Kim Tchä-hwan, Čo Ju-min, Na Sang-ho, Kwon Čang-hoon, Song Min-kju.

Trenér: Bento

Rozhodčí: Turpin – Danos, Gringore (FRA)

Diváci: 43 847