Menu

Hokej

Hokejová Liga mistrů

HC Oceláři Třinec – HC Davos

4:3

konec (1:1, 2:2, 1:0)

11.10.2022, 17:30 • Werk arena, Třinec • Skupina H • Michal Samiec (@MichalSamiec)

Tipsport: 3.28 4.31 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:56

Hosté vyrobili nepřesný centr před brankou, odkud puk odpálil Daňo. Ve stejném okamžiku ale došlo ještě k faulu. Čtyři sekundy a tři desetiny před koncem je vyloučen Vladimír Dravecký (TRI) za vysokou hůl.

58:27

Kurovský zachytil nedůraznou přihrávkou po modré a ze středního pásma obloučkem minul odkrytou síť davoské branky.

58:02

Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny. Hosté vyhráli buly a ještě byli s pukem ve středním pásmu a Senn už zasprintoval na střídačku.

58:00

Hostující trenérský štáb si okamžitě vybral oddechový čas.

58:00

58:00 VOŽENÍLEK - 4:3

58:00

Třinec právě vstřelil branku!
Přesně sto dvacet sekund před třetí sirénou zachytil Hudáček na modré nedůraznou rozehrávku hostů a hledal, kam poslat puk. Nakonec se jevil jako ideální varianta DANIEL VOŽENÍLEK, který číhal schovaný za Sennem před odkrytou brankou. Voženílek ťuknul do puku, který skončil za brankovou čárou. Asistence: Libor Hudáček. Stav utkání 4:3.

57:36

Na druhé straně byl v dobré pozici s pukem na lopatě Kurovský. Jeho pokus z vrcholu kruhu zachytil Senn na betonech. Ani z toho gól není!

57:07

Hosté teď pobyli v útočném pásmu jen chvíli. Už se zdálo, že Oceláři vyjedou s pukem do bezpečí, Jaroměřského přihrávku si ale našel Stránský a byl tváří v tvář Kacetlovi. Extřinecký forvard v barvách Davosu minul!

51:09

Druhým vyloučeným hráčem a celkově třetím v zápase je Jan Jaroměřský (TRI), který se provinil hákováním.

49:52

Krásná svižná akce domácích! Puk šel šikovně z hole na hůl od levého hrazení od Voženílka přes Hudáčka na Daňa, který byl na pravém puntíku. Dával to do protipohybu Senna, ale neprostřelil jej.

38:28

38:28 KNAK - 3:3

38:28

Davos právě vstřelil branku!
Svačina v útočném pásmu posílal puk na modrou čáru. Přihrávku ale vystihl SIMON KNAK, vyvinul neuvěřitelnou rychlost, v klidu přebruslil oba třinecké obránce a svižnou střelou do horních pater branky vyrovnal. Bez asistence. Stav utkání 3:3.

38:02

Dominik Egli projel pravou stranou útočného pásma a nacentroval puk před branku tak, že se zdálo, že Knak snadno zakončí do odkryté branky. Švýcarský forvard se opřel do puku, trefil ale pouze boční síť. Kacetl se taky divil.

36:10

Na druhé straně dostal nabito na slot Stránský, který se opřel do přihrávku, ale jeho svižná střela končí také mimo.

35:50

Akce dva na jednoho na domácí straně. Daňo poslal v ideálním momentu puk na osu útočného pásma Hudáčkovi, ale jeho střela byla nepřesná.

33:13

Po Stránského dlouhé přihrávce jel sám na Kacetla Corvi. Šikovně si odmítl obránce a šel do bekhendového zakončení. Neměl ale moc velkou rychlost, Kacetl jej ustál a puk míří vedle.

32:52

32:52 J. JEŘÁBEK - 3:2

32:52

Třinec právě vstřelil branku!
Gól ale po přezkoumání platí! Oceláři se nastěhovali do útočného pásma, přišla clona před zraky Senna a střela Jakuba Jeřábka po zemi od modré a puk končí v síti. Jako střelec gólu je označen JAKUB JEŘÁBEK, pravděpodobně tedy nedošlo k teči nebo puk tečoval hostující bránící hráč. Asistence: Karlis Čukste, Alan Łyszczarczyk. Stav utkání 3:2.

32:52

Puk končí v síti po Jeřábkově střele od modré čáry, kterou Senn přes clonu před svou brankou zřejmě nemohl vidět. Gól byl původně uznán a jako střelec gólu označen třinecký obránce, po upozornění videorozhodčího teď ale situaci přezkoumávají hlavní sudí u tabletu.

29:42

Téměř v polovině zápasu si přesilovku zahrají i hosté. Za vysokou hůl je vykázán Jakub Jeřábek (TRI).

28:39

Corvi sebral laxní rozehrávku podél mantinelu od Třineckých a poslal puk na slot, kde byl úplně volný Stránský. Ten se opřel do puku, ale Kacetl proti němu trochu povyjel a puk zastavil.

26:01

Marko Daňo hraje ve velké pohodě a snažil se vytvořil pro své spoluhráče kolem branky nějakou šanci. To se mu nepodařilo, ale vybojoval aspoň faul. Tim Minder (DAV) je prvním vyloučeným hráčem, když je vykázán za držení.

22:41

22:41 L. HUDÁČEK - 2:2

22:41

Třinec právě vstřelil branku!
Hosté nakonec nevedli moc dlouho. LIBOR HUDÁČEK má na svědomí vyrovnávající branku, který vyjel s pukem z rohu ze souboje a chytrým odrazem o záda brankáře Senna ze záporného úhlu vyrovnává zápas. Asistence: Marko Daňo. Stav utkání 2:2.

20:39

20:39 CORVI - 1:2

20:39

Davos právě vstřelil branku!
Dlouho to netrvalo a vidíme úvodní branku druhé třetiny. ENZO CORVI dostal puk na levý kruh trochu pod nohy, tak jej musel lovit, ale vylovil jej ideálně a zavěsil na rameno Kacetla. Asistence: Joakim Nordström, Dominik Egli. Stav utkání 1:2.

19:56

Už se zdálo, že kotouč skončí utopený v rohu, ale s pukem na holi vjel za branku Rasmussen. První přihrávka před branku mu nevyšla, ale druhá už ano a je z toho nakonec tyčka Kacetlovy branky!

15:36

Doudera teď rozehrál nedůrazně a vznikla z toho v obranné třetině Třince pasáž, po které moc nechybělo k druhé brance Davosu. Rasmussen ale neměl dostatek prostoru, aby kličku Kacetlovi v bezprostřední blízkosti branky dotáhl až za tyč, jak potřeboval.

15:13

15:13 PRASSL - 1:1

15:13

Davos právě vstřelil branku!
Jaroměřský ztratil puk v obranné třetině u mantinelu, kde jej sebral Andres Ambühl, který jej okamžitě naservíroval před branku na RAPHAEL PRASSL, který se nemýlil a vyrovnal průběh utkání. Asistence: Andres Ambühl, Marc Wieser. Stav utkání 1:1.

13:34

Tlak Davosu pokračoval. Pokus Knaka z levého kruhu byl zablokován ještě před třineckou brankou, o chvíli později ale dostal na stejné místo perfektně nabito Bristedt a proti jeho pokusu musel Kacetl mrštně zakročit.

11:13

11:13 ŁYSZCZARCZYK - 1:0

11:13

Třinec právě vstřelil branku!
Domácí se úvodní branky a prvního gólu ve dvojzápase s Davosem dočkali o malý moment později. Brankář Senn neudržel pokus ALANA ŁYSZCZARCZYKA z velkého úhlu, který tak pokračuje ve své gólové fazóně, kterou si přenesl z partnerského Frýdku-Místku. Asistence: Pavel Matěj. Stav utkání 1:0.

10:48

Velká šance domácích! Hudáček se snažil jít do úniku, ale cítil na sobě soupeře, tak udělal otočku a předal puk před branku Voženílkovi, jeho pokus z blízka Senn ustál.

09:17

Chris Egli vybojoval v rohu puk a poslal jej do slotu Schmutzovi. Jeho střelu z první odrazil Kacetl betonem do strany. Největší šance Davosu v prozatímním průběhu zápasu! Domácí následně vyhazují na icing.

04:13

Doudera nahodil puk do skrumáže před brankou, kde se kotouč odrazil k dojíždějícímu Chmielewskému, ale jeho pokus zblízka končí vedle. Dobrá pozice na slotu pro třineckého hráče!

HC Oceláři Třinec – HC Davos

4:3

konec (1:1, 2:2, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Łyszczarczyk (Matěj), 23. L. Hudáček (M. Daňo), 33. J. Jeřábek (Čukste, Łyszczarczyk), 58. Voženílek (L. Hudáček) – 16. Prassl (Ambühl, Wieser), 21. Corvi (Nordström, D. Egli), 39. Knak

HC Oceláři Třinec: Kacetl (L. Daneček) – Čukste, J. Jeřábek, Jaroměřský, Zahradníček, Ročák, M. Doudera (A), Zeleňák – M. Daňo, L. Hudáček, Voženílek – Hrehorčák, Miloš Roman (TS), Chmielewski – Kurovský, Dravecký (C), Svačina – Łyszczarczyk, Haas, Matěj
Trenér: Zdeněk Moták

HC Davos: Senn (Croce) – D. Egli, Dahlbeck, Nygren (A), Jung, Barandun, Paschoud, Minder – Bristedt, Rasmussen, Knak – M. Stránský, Corvi (TS), Nordström (A) – Wieser, Prassl, Ambühl (C) – Schmutz, C. Egli, Nussbaumer – Canova
Trenér: Christian Wohlwend

Rozhodčí: Smetana, Mrkva – Rampír, D. Hynek

Průběh zápasu
1. třetina
11:13 TRI 1:0 Łyszczarczyk (Matěj)
15:13 DAV 1:1 Prassl (Ambühl, Wieser)
Po 1. třetině
2. třetina
20:39 DAV 1:2 Corvi (Nordström, D. Egli)
22:41 TRI 2:2 L. Hudáček (M. Daňo)
26:01 DAV 2 Minder, držení
29:42 TRI 2 J. Jeřábek, vysoká hůl
32:52 TRI 3:2 J. Jeřábek (Čukste, Łyszczarczyk)
38:28 DAV 3:3 Knak
Po 2. třetině
3. třetina
51:09 TRI 2 Jaroměřský, hákování
58:00 TRI 4:3 Voženílek (L. Hudáček)
59:56 TRI 2 Dravecký, vysoká hůl
Konec