Menu

Futsal

Kvalifikace mistrovství světa

Arménie – Česko

4:2

konec (1:1)

08.10.2022, 16:00 • Karen Demirchyan Sports and Concerts Complex, Jerevan • Vít Muzikář

39:57

Arménie právě vstřelila branku
Arménie vyhraje a tento gól ještě může bolet. Slováček si navedl míč zleva na střed a vystřelil z dálky, nejlépe se zorientoval NIKITA CHROMYCH a nasměroval balón z vlastní obranné poloviny do prázdné brány.

38:25

Česko právě vstřelilo branku!
Holý přihrával Rešetárovi na pravou stranu, ten se otočil kolem Chromycha a centroval přes Rodriguinha na zadní tyč, kde měl PAVEL DROZD před sebou prázdnou bránu.

28:13

Arménie právě vstřelila branku
Slováček si nerozuměl na půli s Pavlem Drozdem, NIKITA CHROMYCH si rychle narazil s Rozenskim, ten mu vracel míč zleva do brankoviště a zblízka podruhé překonal Vahalu.

24:31

Arménie právě vstřelila branku
Čechům se zase nepovedla hra v pěti s Vahalou, NIKITA CHROMYCH zablokoval střelu Vahaly a poslal míč doprostřed prázdné brány.

09:46

Arménie právě vstřelila branku
Arméni si to vyrovnání zasloužili! Vahala dobře střílel, LUAN MULLER vyrážel, pak se málem srazil se spoluhráčem, ale vrátil míč z prostoru u svého brankoviště až do opuštěné české brány.

03:11

Česko právě vstřelilo branku!
Češi skórují ze své první střely na bránu, odražený míč napálil LUKÁŠ KŘIVÁNEK z devítky a pravé strany do kratší šibenice.

Arménie – Česko

4:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 10. Muller, 25. Chromych, 29. Chromych (Rozenski), 40. Chromych – 4. Křivánek, 39. P. Drozd (Rešetár)

Karty:   36. Rodriguinho (ARM) – 36. Seidler (CZE)

Arménie: Muller (Agadžanov) – Sanosjan, Melkonjan, Vitinho, Rodriguinho – Chromych, Nevedrov, Margarjan, Galstjan (C), Mašumjan, Rozenski, Melikjan.

Česko: Vahala (Němec, Hůla) – P. Drozd, Rešetár (C), Slováček, D. Drozd – Künstner, Holý, Seidler, Křivánek – Buchta, Vokoun.
Trenér: Tomáš Neumann

Rozhodčí: Christofides (CYP), Nicolaou (CYP) – Kozakos (CYP)