Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

TSG 1899 Hoffenheim – Werder Brémy

1:2

konec (1:1)

07.10.2022, 20:30 • PreZero Arena (Sinsheim) • 9. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.98 4.09 3.63 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Žlutou kartu ještě dostal také hostující Leonardo Bittencourt.

90+1

Domácí Ozan Kabak dostal žlutou kartu za protesty.

90+1

Střídání v týmu Werder Brémy:
ze hřiště odchází Christian Groß, přichází Amos Pieper,
ze hřiště odchází Romano Schmid, přichází Jens Stage.

88

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim:
ze hřiště odchází Dennis Geiger, přichází Angelo Stiller,
ze hřiště odchází Angeliño, přichází Jacob Bruun Larsen.

87

Werder právě vstřelil branku!
Pokutový kop chladnokrevně proměňuje NICLAS FÜLLKRUG! Útočník Werderu si počkal na pohyb Baumanna a pak poslal míč do jeho protipohybu. Werder je blízko vítězství – 1:2.

86

A bude z toho penalta pro hosty! Stanley Nsoki tedy podle sudího fauloval.

83

Mitchell Weiser spadl v pokutovém území na zem po skluzu Nsokiho! Domácí se domáhají žluté karty za filmování, hosté by naopak chtěli penaltu! Vše zřejmě řeší VAR...

79

Hosté se po ubráněném rohu hnali do hodně nebezpečného brejku. Na jeho konci byl Marwin Ducksch, který už postupoval téměř sám na Baumanna, ovšem zakřižovat ho ještě stačil Kevin Vogt, jenž zablokoval jeho zakončení!

75

Střídání v týmu Werder Brémy:
ze hřiště odchází Anthony Jung, přichází Lee Buchanan.

71

Domácí Kevin Vogt zasáhl šlapákem Leonarda Bittencourta. Žluté kartě se nemůže divit.

66

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim:
ze hřiště odchází Robert Skov, přichází Pavel Kadeřábek,
ze hřiště odchází Andrej Kramarić, přichází Georginio Rutter.

65

Hodně nebezpečný centr Roberta Skova! Na ten si nabíhal Grischa Prömel, který míč před Pavlenkou zřejmě lehce tečoval hlavou a český brankář musel na poslední chvíli reagovat. Velmi dobrým zákrokem Werder podržel!

62

Další šance TSG! Munas Dabbur dotáhl balón k hranici šestnáctky. Mohl i nahrávat, zvolil však prudkou střelu, která směřovala na hlavu Pavlenky a ten míč vyboxoval.

59

Střídání v týmu Werder Brémy:
ze hřiště odchází Ilja Grujev, přichází Leonardo Bittencourt.

55

Aktivní Christoph Baumgartner unikl na levé straně Veljkovićovi i Weiserovi a dostal se do pokutového území. Jeho prudkou ránu z úhlu vykopl levou nohou Pavlenka!

52

Tohle byla velká šance domácích! Andrej Kramarić sklepl míč doleva na Munase Dabbura, který poslal centr na bližší tyč. Pavlenka tam šel tygřím skokem, ovšem k balónu se dostal o chvíli dříve Christoph Baumgartner, jenž ho poslal nad bránu!

45+1

Marco Friedl zastavil faulem Roberta Skova. Akce domácích pak pokračovala výhodou a centrem Baumgartnera, který byl odvrácen na roh. Rozhodčí se poté k situaci vrátil a udělil kapitánovi Werderu žluté napomenutí.

44

Ilja Grujev držel za dres Baumgartnera. Za tento viditelný faul dostal žlutou kartu.

39

Teď se hraje ve vysokém tempu. Rychlý přechod do ofenzivy předvedli domácí. Míč převzal Andrej Kramarić, jenž se na levé straně uvolnil, pravačkou však pálil nad.

36

Zahrozili také hosté! Niclas Füllkrug se dostal k nebezpečné ráně zpoza šestnáctky, která mířila k pravé tyči. Oliver Baumann vytěsnil míč na roh.

34

Domácí mohli bleskově otočit skóre! Christoph Baumgartner se nalevo uvolnil přes Veljkoviće a orazítkoval bližší tyč Pavlenkovy svatyně!

33

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Domácí srovnávají! Hoffenheim ubránil útočnou akci Brém a vyrazil do rychlého kontru. Volného středu hřiště využil Dennis Geiger, jenž vyvezl míč na útočnou polovinu a přesnou přihrávkou vysunul MUNASE DABBURA. Ten si v koncovce poradil chladnokrevně, když přehodil padajícího Pavlenku.

27

Dennis Geiger získal ve středu hřiště míč, vyvezl ho a svým pasem vysouval Andreje Kramariće. Ten se hnal sám na Pavlenku, jenž ale rychle vyběhl a merunu mu čistě vypíchl. Chorvatský fotbalista byl ale zřejmě v ofsajdu, takže i kdyby skóroval, gól by byl zřejmě odvolán.

18

Werder právě vstřelil branku!
Hosté tohle sehráli parádně a ujímají se vedení! Ve středu hřiště získal míč Romano Schmid. Ten rozehrál do levého křídla na MARVINA DUCKSCHE, který balón předal Niclasovi Füllkrugovi a naběhl si do středu, kam mu jeho parťák z útoku míč okamžitě vrátil. Ducksch už byl sám před brankářem Baumannem a překonal ho střelou ke vzdálenější tyči.

8

Dennis Geiger zastavil nešetrným zákrokem unikajícího Mitchella Weisera. Domácí hráč si prohlédl žlutou kartu.

3

Opět Robert Skov. Ten převzal míč na pravé straně pokutového území a tentokrát minul vzdálenější tyč pravačkou. Ještě mohl nahrávat Andrejovi Kramarićovi, který by to měl v takovém případě do prázdné brány. Chorvatský kanonýr se trochu zlobí, že ho Dán neviděl.

2

První šance Hoffenheimu! Robert Skov se uvolnil od pravé postranní čáry více na střed a levačkou vypálil na vzdálenější tyč. Tu minul jen těsně! Pavlenka za míčem skákal, těžko říci, zda by zasáhl.

TSG 1899 Hoffenheim – Werder Brémy

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 33. Dabbur (Geiger) – 18. Ducksch (Füllkrug), 87. Füllkrug (pen.)

Karty:   8. Geiger (HOF), 71. Vogt (HOF), 90+1. Kabak (HOF) – 44. Grujev (BRM), 45+1. Friedl (BRM), 90+4. Bittencourt (BRM)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 10:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 12:18.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – Kabak, Vogt, Nsoki – Skov (66. Kadeřábek), Prömel, Geiger (88. Stiller), Kramarić (66. Rutter), Angeliño (88. Bruun Larsen) – Dabbur, Baumgartner.
Náhradníci: L. Philipp – Akpoguma, Quaresma, Rudy, F. Becker.

Trenér: Andre Breitenreiter

Werder Brémy: Pavlenka – Stark, Veljković, Friedl (C) – Groß (90+1. Pieper) – Weiser, R. Schmid (90+1. Stage), Grujev (59. Bittencourt), Jung (75. Buchanan) – Füllkrug, Ducksch.
Náhradníci: Zetterer – Agu, Burke, Schmidt, Goller.

Trenér: Ole Werner

Rozhodčí: Cortus – Heft, Gittelmann