Menu

Fotbal

Liga mistryň

AS Řím – AC Sparta Praha

4:1

konec (1:1)

29.09.2022, 14:30 • Stadio Tre Fontane, Řím • Adam Černý

Tipsport: 1.23 6.27 11.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

81

81. Emilie HAAVIOVÁ - 4:1

81

AS Řím právě vstřelil branku! K odraženému balonu se dokázala na hranici vápna dostat EMILIE HAAVIOVÁ, která tvrdou dělovkou navyšuje vedení a svůj výkon korunuje brankou!

70

70. Moeka MINAMIOVÁ - 3:1

70

AS Řím právě vstřelil branku! Třetí branka v síti pražské Sparty! Po dalším tlaku v pokutovém území se dostala k hlavičce MOEKA MINAMIOVÁ, která tak navyšuje vedení AS!

55

55. ANDRESSOVÁ - 2:1

55

AS Řím právě vstřelil branku! Domácí tým otáčí vývoj duelu. Opět přišla branka z rohového kopu. Velký důraz prokázala Brazilka ANDRESSOVÁ, která dokázala dostat balon do branky!

35

35. Carina WENNINGEROVÁ - 1:1

35

AS Řím právě vstřelil branku! Je srovnáno! I na druhé straně to vyšlo ze standardní situace. CARINA WENNINGEROVÁ dokázala vystoupat nejvýše a přesnou hlavičkou srovnává stav.

25

25. Petra BERTHOLDOVÁ - 0:1

25

Sparta právě vstřelila branku! Hostující hráčky jdou do vedení! Na rohový kop Changová si naběhla PETRA BERTHOLDOVÁ. Zkušená kapitánka pražské Sparty přesnou hlavičkou posílá hostující celek do vedení!

AS Řím – AC Sparta Praha

4:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 35. Wenningerová, 55. Andressová, 70. Minamiová, 81. Haaviová – 25. Bertholdová

Karty:   28. Dědinová (SPA), 44. Bertholdová (SPA), 73. Sonntagová (SPA)

Neproměněná penalta: 61. Lazarová (ASR), mimo

AS Řím: Ceasarová – Bartoliová (C), Wenningerová, Minamiová – Serturiniová, Andressová, Giuglianová, Greggiová, Haaviová – Lazarová, Giacintiová.
Náhradníci: Lindová, Ohrstromová – Bergersenová, Cinottiová, Glionnová, Haugová, Kajzbová, Kollmatsová, Kramzarová,Landstromová.

Trenér: Alessandro Spugna

AC Sparta Praha: Chládeková – Dědinová,, Bertholdová (C), Stárová, Dlasková – Cvrčková, Sonntagová, Polcarová – Trippová, Martínková, Changová.
Náhradníci: Kožuriková, Vokurková – Brejšková, Ducháčková, Hlouchová, Jalecová, Paulenová, Pochmanová, Švíbková, Šubrtová.

Trenér: Martin Masaryk

Rozhodčí: Medjedovičová – Jovanovičová, Ščepanovičová

První zápas: Sparta - AS Řím 1:2