Menu

Hokej

Extraliga dorostu

HC Kometa Brno – HC RT TORAX Poruba

3:1

konec (0:1, 1:0, 2:0)

29.09.2022, 15:00 • Winning Group Arena • Skupina Východ • Milan Huppert

Kometa ve třetí třetině dokonala obrat a na domácím ledě porazila Porubu výsledkem 3:1. Na domácí stranu překlopil vedení v 47. minutě bekhendovou střelu Matěj Pavlík, náskok pojistil v 58. minutě skrytou střelou obránce Marek Vyhlídal. Svěřenci kouče Moskala se díky vítězství vrací do hry o přední příčky, Poruba utrpěla první porážku v sezóně. (17:06:47)

Konec zápasu.

59:46

Poruba nakonec získala útočné pásmo a Samuel Sobol okamžitě vystartoval na střídačku. Výsledkem tlaku hostů nebylo snížení, nýbrž krátce trvající bitka mezi Mitrem a Koidou. Oba hráči inkasovali 2+2 minuty za hrubost.

59:06

Probíhá poslední minuta třetí třetiny a trenér Poruby David Moravec nedostává prostor k odvolání brankáře. Kometa hraje velmi zodpovědně.

58:47

Napodobit Vyhlídala chtěl Patrik Antony. brněnský obránce ovšem napálil prvního blokujícího protihráče.

58:26

Sebastian Mitro vykličkoval mezi dvěma protihráči a od modré čáry nahodil do lapačky Sobola, jenž byl nucen přerušit hru.

57:31

Kometa právě vstřelila branku!
S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Po buly v útočném pásmu vypálil od modré čáry MAREK VYHLÍDAL. Samuel Sobol přes chumel hráčů před sebou nic neviděl, puk spatřil až v síti. Asistence: David Štulo.

57:20

S pokusem z levého kruhu si Samuel Sobol věděl rady. O dorážku se ještě snažil Samuel Šichtař, ale brankář puk přikryl dříve.

57:02

Domácí hokejisté se sami připravili o útočné pásmo. Na vině je postavení mimo hru, po němž ještě došlo k menší potyčce.

56:48

Početní převaha Poruby je u konce. Marion Bortoli se okamžitě zapojuje do hry s cílem pomoci spoluhráčům dostat se z pod tlaku.

56:20

Hostující gólman Samuel Sobol reagoval pozdě a volný puk nepřikryl lapačkou. Naštěstí pro něj hrací předmět odpálil do bezpečí Mykyta Bodnar.

55:55

Jízdou po levém mantinelu získal útočné pásmo Dominik Halačka. Posléze volil pas před bránu, odkud Mihal Červenka zakončoval těsně vedle pravé tyče.

55:26

Za brněnskou obranou číhal Olesij Jevtěchov, těžké zpracování ve vzduchu ale nezvládl a tak hraje domácí gólman Martin Fajmon.

54:41

Honu za vyrovnáním Porubě komplikuje Mario Bortoli. U mantinelu totiž nedovoleně poslal na hrazení protihráče, což pozornosti rozhodčího neuniklo.

54:27

David Štulo přejel červenou čáru, nahodil za bránu soupeře a odjel vystřídat. Přesně tohle momentálně Kometě stačí.

54:06

Domácí se ubránili tlaku pouze za cenu zakázaného uvolnění. Hosté začínají získávat herně navrch, nechtějí připustit první porážku v sezoně.

53:49

Hosté opět zkusili štěstí po pravé straně. Z kruhu střílel Stasjuk, ani on nedokázal dopravit puk až k Martinu Fajmonovi.

53:00

Hra už pokračuje v pěti na obou stranách. Po návratu Pavlíčka měli hosté krátkou přesilovou hru, tu však využít nedokázali.

52:47

Do pravého kruhu dostal pobídku Mykyta Bodnar. Vypálil forhendem po rychlém zpracování, trefil jenom obránce před sebou.

52:27

Velkou rychlost nabral ve středním pásmu Petr Sobol. Jakub Zubíček ovšem soupeře výborně vystál a vytlačil ho z palebné pozice.

51:46

Další akce ostravského týmu končí odpískaným zakázaným uvolněním. Vhazování proběhne po levé ruce Samuela Sobola.

51:13

Olaf Zachariasz si věřil do trojice protihráčů. Neuspěl ale hned proti tomu prvnímu, jímž byl Jakub Zubíček.

50:25

Přesilovka Poruby neměla dlouhého trvání. Na domácí trestnou lavici usedá Dominik Halačka, důvodem je podrážení.

50:05

Šimon Pavlíček nedbal na pokyny rozhodčího a za vlastní bránou zůstal ležet na puku bez zjevné snahy pokračovat ve hře. Proto následuje dvouminutový trest za zdržování hry.

49:52

Pokus o rychlou akci hostujícímu celku vůbec nevyšla. Semjon Viktorovič Stasjuk na touš nedosáhl, píská se zakázané uvolnění.

49:20

Tlak Poruby je u konce. Petr Sobol si u pravého mantinelu neporadil se zpracováním, o hrací předmět jej obral Marek Vyhlídal.

48:49

Útočné pásmo navštívil Matyáš Veselý. Vyzkoušel zakončení na zadní tyč, rána proletěla vedle brány.

48:24

Hosté si jsou moc dobře vědomi, že musí přidat směrem dopředu. snaží se, ale defenziva Komety pracuje od druhé třetiny velmi dobře a k ničemu soupeře nepouští.

47:48

Za pravým kruhem dostal moře volného času ke střele Ondřej Jeřábek. Nevyužil tohoto faktu ideálně, napálil střed brány a připraveného Fajmona.

46:31

Kometa právě vstřelila branku!
Obrat dokonán, Kometa se ujímá zaslouženého vedení! Röss dostal kus černé gumy do brankoviště Poruby. Po zmatcích si hrací předmět našel MATĚJ PAVLÍK a bekhendem jej poslal k levé tyči mimo dosah brankáře. Asistence: David Röss a Jakub Zduba.

46:13

Po pravém mantinelu se chtěl přes dva protihráče natlačit Jakub Zduba. Prvního vyřadil, na toho druhého již nevyzrál.

45:36

Pěknou individuální akcí se prezentoval Rodion Koida. Skrze třemi protihráči prokličkoval až před bránu, jenže zakončit nestihl, puk zajel pod Fajmonovy betony.

45:11

Poruba byla blízko ke znovuzískání vedení! V přečíslení dostal nahrávku na pravou stranu Matyáš Veselý, po krkolomném zpracování střílel forhendem jen těsně vedle pravé tyčky!

44:44

Rozjetý Tomáš Hansel střílel přes obránce. Slabou střelou Martin Fajmon řešit nemusel, úspěšný blok zapsal Patrik Antony.

44:12

Jakub Zduba je ve třetí třetině hodně vidět. V pravém kruhu si srovnal kus černé gumy a ostrou ránu vypálil do masky gólmana.

43:47

Zakončení z pravého kruhu Samuel Sobol pouze vyrazil před sebe. Na dorážku nedosáhl, naštěstí pro něj zamířila těsně vedle pravé tyčky.

43:05

Poruba se ve třetí části po většinu času brání. Ondřej Jeřábek vymanil hosty alespoň na chvíli z pod tlaku za cenu zakázaného uvolnění.

42:39

Pomalu letící puk po nepovedeném zakončení Marka Vyhlídala byl snadnou kořistí pro hostujícího gólmana, který puk schoval pod lapačkou.

42:07

A znovu Jakub Zduba, který si našel prostor pro změnu v pravém kruhu. Mířil zajímavě pod břevno, ale Samuel Sobol podržel Porubu výborným zákrokem.

41:30

Střela Patrika Antonyho skončilo na bruslích obránce. Vzápětí vypálil Jakub Zuba, ten mířil jen pár decimetrů nad břevno.

41:16

Chybnou rozehrávku soupeře zachytil David Röss ještě v útočném pásmu. Příliš dlouho však váhal, aby nakonec schytal tvrdý hit od Koidy.

40:42

Hosté se ubránili a zamířili do protiútoku. Bekhendovou nahrávku Pavlíčka odpálil Fajmon vyrážečkou mimo bezprostřední nebezpečí.

40:10

Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Domácí do ní nastupují v přesilové hře, ta ovšem bude trvat už jen necelou půl minutu.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:30.
Prostřední dvacetiminutovka přinesla srovnání stavu, do třetí části tak půjdou týmy ze stejné startovní čáry. Kometa na soupeře vletěla ve velkém stylu, ale kýžený gól dlouho ne a ne přijít. Nakonec se domácí dočkali ve 33. minutě, kdy nařízené trestné střílení proměnil kapitán Michal Červenka zásluhou skvěle provedeného bekhendového blafáku.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:51

Pěkná kombinace skončila mezi kruhy u Dominika Halačky, jenž volil střelu forhendem ze zápěstí, Samuel Sobol mezeru mezi betony nenechal.

39:15

Domácí hrají v plném počtu a začíná jejich přesilová hra, Gól do šatny by byl určitě vítaný, Poruba ale tuto situaci samozřejmě nebude chtít dopustit.

38:55

Při hře ve čtyřech na obou stranách si vytvořila příležitost Poruba. Martin Fajmon vyrazil ránu Skorochoda do ochranné sítě.

38:28

Kometa přežila hru ve třech a vzápětí se síly na ledě vyrovnávají, protože Matyáš Veselý v útočné třetiny poslal protihráče k ledu krosčekem.

38:01

Nyní už domácí gólman musel být v permanenci! Přežil závar před vlastní bránou, aby se posléze skvěle zorientoval a lapačkou vyrazil nebezpečný křižný pokus Veselého zleva.

37:38

Ondřej Jeřábek střílel dvakrát v krátkém časovém sledu. V obou případech vysoko nad bránu, Martin Fajmon zasahovat nemusel.

37:04

Komplikace pro Kometu, tu čeká hra ve třech! Domácí špatně střídali, týmový trest odpyká útočník Dominik Hamák. Přesilovka Poruby 5 proti 3 může trvat až 51 vteřin.

36:47

Poruba pokračovala v útočném pásmu a před bránu dostal slibnou nahrávku Stasjuk, ránu po ledě Fajmon zastavil pravým betonem.

36:17

Z pravého kruhu střílel na zadní tyč Mykyta Bodnar. Martin Fajmon zasahovat nemusel, puk proletěl vedle pravé tyče.

35:55

První vyloučení v rámci druhé třtiny obstaral brněnský obránce Jakub Zubíček, který nešikovně vložil hokejku po nohy bez puku jedoucího protihráče, který na ní uklouzl.

35:17

Obrat zkusil dokonat Marek Vyhlídal. Samuel Sobol spatřil jeho křižné zakončení zprava v poslední chvíli, stihl zasáhnout vyrážečkou.

34:55

Z pravého kruhu střílel slabě po ledě Patrik Antony. Samuel Sobol byl připravený, kus černé gumy vyrazil do pravého rohu.

34:34

Brněnskou chybnou křižnou rozehrávku vystihl Jakub Indrst, ale kotouč si dal daleko od sebe, hrát proto mohl Jakub Zubíček.

33:49

Nahození do útočného pásma tečoval Filip Šebela, takže se zakázané uvolnění nepískalo. Ondřej Jeřábek musel zabrat, Zdubu na zádech udržel.

33:17

Rozjetý Mykyta Bodnar hrál kotouč ve středním pásmu, což pozornost rozhodčí neuniklo a správně odpískali postavení mimo hru.

32:36

Kometa právě vstřelila branku!
Exekuci trestného střílení si vzal na starosti MICHAL ČERVENKA. Brněnský kapitán se rozhodl pro bekhendový blafák, který zakončil gólovou střelou nad pravý beton Samuela Sobola.

32:36

Uvidíme trestné střílení! Marion Bortoli po zblokované střele marně stíhal Matěje Pavlíka, načež mu skočil pod nohy a podrážením jej vyvedl z rovnováhy.

32:02

Rozestoupenou obrannou směřoval do příležitosti Jakub Indrst. Volil bekhendové zakončení z poměrně velké vzdálenosti, Fajmon zakročil pravým betonem.

31:43

Před bránou číhal na přihrávku Dominik Halačka. Dočkal se, jenže se k němu výborně stáhl Mario Bortoli a v zakončení domácímu forvardovi zabránil.

31:12

A znovu. Jakub Zubíček nahodil kotouč do útočného pásma příliš pozdě, v útočné třetině už se nacházel jeden z jeho spoluhráčů.

30:55

Nedorozumění je mezi domácího hokejisty až příliš. Výsledkem další takové situace je druhý odpískaný ofsajd v krátkém časovém sledu.

30:27

Hosté navštívili útočnou třetinu, kde dlouho nepobyli. Rodion Koida v obležení dvou protihráčů nepřesně nahrával Veselému.

29:50

Důrazný byl u mantinelu Oliver Volf. Poslal protihráče na mantinel, ale kotouč nezískal, ten pro sebe uzmul Adam Gebauer.

29:27

Ojedinělý útok Poruby skončil velmi brzy. Daniil Skorochod totiž nahrál mezi kruhy Olafu Zachariaszovi za brusle.

28:49

Akci Komety zastavil čárový rozhodčí. Jan Brabenec vystavil do ofsajdového postavení Filipa Šebelu.

28:29

Hokejisté v bílých dresech podnikli další útok středem kluziště. Individuální průnik Dominika Halačky se nesetkal s úspěchem.

27:52

Přečíslení dvou na jednoho skončilo neúspěchem. Jakub Zduba hledal a našel osamoceného Michala Červenku, tomu puk projel mezi bruslemi.

27:19

Tlak Komety pokračuje. Z pravého kruhu zakončoval na přední tyčku Michal Črvenka, ovšem i s tímto pokusem so hostující gólman věděl rady.

26:57

Filip Šebela se srze dvojici protihráčů neprocpal. Volný kotouč nasměroval na bránu Dominik Hamák, Sobol má na kontě další zákrok.

26:20

Ondřej Jeřábe vyhodil u vlastní poloviny šikovně na bránu soupeře. Donutil tedy hrát Martina Fajmona a o icingu nemohla být řeč.

25:55

Z velkého úhlu střílel Vojtěch Kubín. Puk zazvonil na tyčku, ale z vnější strany, Samuel Sobol měl situaci plně po kontrolou.

25:26

Těžká práce pro Martina Fajmona, jenž musel předvést dvojzákrok. První střelu vyrazil před sebe, druhou ránu do bezpečí nad bránu.

24:49

Dominik Halačka za bránou soupeře ztratil stabilitu, skončil na ledě a ztratil puk. Klid na rozehrávku proto dostal Mario Bortoli.

24:03

Z pravého křídla natlačil touš do brankoviště David Röss. Samuel Sobol nadále drží čisté konto, i přes důrazného protihráče puk za svá záda nepustil.

23:35

Za vlastní bránou se o puk nechal obrat Stasjuk. Brněnskou akci zakončoval Dominik Halačka střelou z mezikruží, bránu těsně minul.

23:09

Zakázané uvolnění. Adam Gebauer vyzkoušel dlouhou nahrávku na Daniila Schorodova, jeho rychlostní schopnosti ale přecenil.

22:39

Na druhý gól v utkání si dělal zálusk Tobiáš Vehovský. Martin Fajmon střelu z pravého kruhu nemusel řešit, situaci za něj vyřešil Jakub Zubíček.

22:13

Vojtěch Kubín už mohl střílet, ale ještě se rozhodl nahrávat doleva na Jana Brabenci, jemuž nevyšlo zpracování, jinak by zakončoval do poloodkryté brány.

21:36

Další akci svěřenců kouče Moskala zastavilo postavení mimo hru. Patrik Antony zabojoval, leč puk při jen hrál až za modrou čárou.

21:12

Po přejetí útočné modré čáry vyslal tvrdou ránu Sebastian Mitro. Kotouč rozezvučel pouze plexisklo za bránou.

20:44

První útok druhé části pařil brněnským hokejistům. David Štulo se zkusil z pravého křídla natlačit před bránu, v čemž mu zabránil Bodnar.

20:10

Druhá třetina je v plném proudu, tak pojďme na ni! Poruba do ní vstupuje s těsným jednobrankovým vedením, Kometa ale určitě nedá kůži lacino.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 15:44.
První třetina zápasu mezi brněnskou Kometou a Porubou přinesla jediný gól, o který se postaralo letos dosud neporažené domácí mužstvo. Stalo se tak v 15. minutě, kdy povyjetý gólman Fajmon sice zabránil ve střele Jevťjechovovi, nicméně puk si našel Tobiáš Vehovský a úspěšně jej nasměroval za záda domácího brankáře. Ani jeden z týmů nemá výrazně navrch, vypadá to, že rozhodovat dnes budou maličkosti.

20:00

První třetina skončila.

19:37

Sebastian Mitro v tomto případě zakončení jenom naznačil, aby následně nabil do pravého kruhu Jakubu Zdubovi, slabou ránu po ledě zblokoval obránce.

19:06

Krátce po buly nahodil touš do přehuštěného prostoru Sebastian Mitro. Samuel Sobol s našel místečko, odkud na puk viděl a schoval ho ve výstroji.

18:36

Důraz Davida Štula k vyrovnání nevedl! Útočník Komety se v předbrankovém prostoru dostal ke střele i k dorážce, ale ani on na Samuela Sobola nevyzrál.

18:17

Od modré čáry vypálil Jakub Zubíček. Obráncem lehce tečovaná střela nadělala Samuelu Sobolovi nemalé problémy, brankář s vypětím všech sil vyrazil touš nad břevno.

17:41

Kometa má možnost vrátit stav do vyrovnané podoby v přesilové hře. Menší trest za hákování si vykoledoval Mathyas Hlaváč.

17:19

Hráči v červených dresech nikam nespěchají. Ondřej Jeřábek pod tlakem zacouval za vlastní bránu, kde počkal na vystřídání spoluhráčů.

16:56

Navýšit vedení Poruby chtěl kapitán Petr Sobol. Těsně bráněný střílel z levého kruhu na přední tyč, kde byl připravený Martin Fajmon.

16:23

Hokejisté v bílých dresech rozhodně nepůsobí odevzdaným dojmem, naopak se rychle snaží o vyrovnání. David Štulo pálil z úhlu nepřesně.

15:57

Brejk hostujícího celku nebyl úspěšný. Po levém křídle nabral velkou rychlost Mykyta Bodnar, jenže kotouč nechal za sebou.

15:25

S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Vojtěch Kubín. Z pravého křídla vyzkoušel natlačení před bránu, obránce však nepřetlačil.

14:35

Poruba právě vstřelila branku!
Důležitý první gól střílí hosté! Proti Oleksiji Jevtěchovovi vystartoval z brány Martin Fajmon. Tomuto soupeři v zakončení zabránil, jenže volného puku si všiml TOBIÁŠ VEHOVSKÝ, který jej s přehledem poslal do sítě. Asistence: Oleksij Jevťjechov.

13:45

Domácí už se zase ženou do útočení. Zpoza brány nasměroval nahrávku do soupeřova brankoviště Filip Šebela, našel jenom hokejku soupeře.

13:25

Početní převaha Poruby je minulostí. Mykyta Bodnar střílel zápěstím z levého kruhu, Martin Fajmon vyrazil touš ke spoluhráči Zubíčkovi.

12:49

Druhou poloviny přesilovky zvládá Kometa výrazně lépe. Nepouští soupeře do tlaku, v krátkém časovém sledu zapsala tři úspěšná vyhození.

12:20

Vzápětí se lídr supiny Východ nechal unést situací, po nedorozumění dvou hokejistů došlo k odpískání postavení mimo hru.

11:52

Dlouho trvající kombinaci hostujícího celku završil Rodion Koida dělovkou od modré čáry, puk směřující k pravé tyči Fajmon vykopl betonem.

11:21

První přesilovou hru si vyzkouší rovněž Poruba. Premiérovým vyloučeným domácím hráčem se stal Jan Brabenec za faul kolenem.

10:43

Na gól měl políčeno brněnský kapitán Michal Červenka. V mezikruží si našel volný puk, ale forhendem zacílil pouze vedle levé tyče.

10:20

Jakub Zubíček díky křiku Fajmona věděl, že mu na záda dýchá protihráče. Pod tlakem zvolil rozehrávku po mantinelu na Hamáka.

09:55

Brno útočilo do plných. Dominik Halačka vyzkoušel oblouček za obranu, ten ovšem bez větších problémů pohlídal Mario Bortoli.

09:22

Petr Sobol se prohnal kolem osobního strážce, načež zkoušel nahrát před bránu úplně volnému spoluhráče, leč trefil jenom brusli soka.

08:53

Situaci tří proti třem Olaf Zachariasz pozdržel. Podržel puk na hokejce delší dobu, aby pak nahrál do druhé vlny najíždějícímu Indrstovi, s jehož pokusem si Fajmon věděl rady.

08:23

Rychle na druhou stranu. Matyáš Veselý poslal mezi dvěma obránci prudkou střelu zápěstím, úřadoval Fajmonův levý beton.

07:49

Sebastian Mitro zabojoval a u pravého mantinelu ještě stihl hrací předmět v útočné třetině. V pokračující akci Vojtěch Kubín napálil brankáře do výstroje.

07:14

Přestože přesilová hra Komety skončila, tak domácí pokračují v tlaku. Ondřej Jeřábek osvobodil Porubu pouze za cenu zakázaného uvolnění.

06:48

Další nahození bylo o poznání nebezpečnější! Samuel Sobol vyrazil puk jenom před sebe, zvládl se ale přesunout k pravé tyči, aby pokryl i dorážku Halačky!

06:22

Od modré čáry nahazoval Jakub Zubíček. Kotouč až k brankáři nedoputoval, do rohu jej odpálil Mario Bortoli.

05:49

Přeci jen domácí ostali puk do útočného pásma, leč Samuel Sobol je stále bez práce. Sledujeme pouze nahrávky, žádná zakončení.

05:25

Dorostencům Komety se nedaří usadit v útočném pásmu. Hokejisté v červených dresech se osvobodili dvakrát v krátkém časovém sledu.

04:51

První přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Na trestnou lavici zamířil ukrajinský útočník Semjon Viktorovič Stasjuk na dvě minuty za podrážení.

04:40

Po vyhraném buly v útočném pásmu vypálil od modré čáry Šimon Pavlíček, Martin Fajmon připsal další úspěšný zákrok levým betonem.

04:23

Akce domácího celku pokračovala. Z levého kruhu vystřelil zápěstím na zadní tyč Patrik Antony, Samuel Sobol proti kotouči nastavil lapačku.

04:12

Na levé křídlo dostal nahrávku Matěj Pavlík. Zkusil se Maria Bortoliho zbavit stahovačkou do středu, bek se nachytat nenechal.

03:44

Ze středního pásma jen ta lehce nahodil na gólmana hostující kapitán Petr Sobol. Martin Fajmon zakročil lapačkou, zvládl i rozehrát.

03:11

Nepovedený dlouhý pas zachytil vedle své levé tyče domácí gólman Martin Fajmon. Po levé ruce pak nahrál Volfovi.

02:30

Kometa v útočném pásmu dlouho nepobyla. Nahrávku po mantinelu vystihl Mathyas Hlaváč a kotouč vyhodil do středního pásma.

02:03

Hlavní rozhodčí odpískal hokejistům Poruby úmyslné postavení mimo hru. Vhazovat se proto bude po levici brankáře Sobola.

01:47

Po zmatcích před brněnským brankovištěm se o dorážku hlásil Daniil Skorochod, v poslední chvíli mu puk odpálil od hokejky Antony.

01:22

Hru otočil Filip Šebela. Nabral velkou rychlost po pravém mantinelu, aby nakonec vyslal křižnou střelu, ta se mezi tři tyče nevešla.

00:41

V defenzivě výborně zapracoval Jakub Zubíček. Na obranné modré si počkal na protihráče a tvrdě jej přišpendlil na mantinel.

00:10

Zápas mezi Kometou a Porubou odstartoval! Vzhledem aktuální formě jsou mírným favoritem zápasu hosté, ti letos ještě nepoznali hořkost porážky.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Kometa Brno: Fajmon (Matoušek) – Antony, Jurný, Mitro, Vyhlídal, Zubíček (A) – Zduba, Šebela, Volf, Halačka (A), Červenka (C), Kubín, Pavlík, Brabenec, Štulo, Šichtař, Röss.
Trenér: Marek Moskal

HC RT TORAX Poruba: S. Sobol (Turoň) – Bortoli, Jeřábek (A), Gebauer, Pavlíček, Bodnar, Stasjuk – Koida, Veselý, Skorochod, Zachariasz, Hansel (A), P. Sobol (C), Vehovský, Jevťjechov, Hlaváč, Indrst, Korpas.
Trenér: David Moravec

Rozhodčí: Held – Čelechovský, Smetková.
HC RT TORAX Poruba

Poruba prožívá parádní vstup do sezóny. Ve čtyřech zápasech nepoznala hořkost porážky, na kontě má osm bodů a aktuálně vévodí tabulce skupiny Východ. Dorostenci Poruby v prvním ostrém utkání zvítězili těsně 3:2 v Třinci, posléze doma rozstříleli 5:1 Olomouc, udolali 6:5 po prodloužení Zlín a o víkendu na domácím ledě s přehledem 5:1 porazili Přerov.
HC Kometa Brno

Dorostenci brněnské Komety v dosavadních čtyřech zápasech nasbírali čtyři body, v tabulce jim patří předposlední sedmá příčka. Svěřenci kouče Moskala odstartovali sezónu těsnou porážkou 0:1 s Přerovem, načež vyhráli 4:1 v Šumperku, po divoké přestřelce s Třincem brali bod za výsledek 6:7 po samostatných nájezdech a naposledy prohráli ve Zlíně vysoko 1:5.
Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásné čtvrteční odpoledne. Vítám vás při sledování Extraligy dorostu, skupiny Východ, u zápasu mezi brněnskou Kometou a Porubou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

HC Kometa Brno – HC RT TORAX Poruba

3:1

konec (0:1, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 33. Červenka (TS), 47. Pavlík (Röss, Zduba), 58. Vyhlídal (Štulo) – 15. Vehovský (Jevtěchov)

HC Kometa Brno: Fajmon (Matoušek) – Antony, Jurný, Mitro, Vyhlídal, Zubíček (A) – Zduba, Šebela, Volf, Halačka (A), Červenka (C), Kubín, Pavlík, Brabenec, Štulo, Šichtař, Röss.
Trenér: Marek Moskal

HC RT TORAX Poruba: S. Sobol (Turoň) – Bortoli, Jeřábek (A), Gebauer, Pavlíček, Bodnar, Stasjuk – Koida, Veselý, Skorochod, Zachariasz, Hansel (A), P. Sobol (C), Vehovský, Jevtěchov, Hlaváč, Indrst, Korpas.
Trenér: David Moravec

Rozhodčí: Held – Čelechovský, Smetková

Průběh zápasu
1. třetina
04:51 POM 2 Stasjuk, podrážení
11:21 KOM 2 Brabenec, faul kolenem
14:35 POM 0:1 Vehovský (Jevtěchov)
17:41 POM 2 Hlaváč, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
32:36 POM 2 Bortoli, podrážení
32:36 KOM 1:1 Červenka (TS)
35:55 KOM 2 Zubíček, podrážení
37:04 KOM 2 HL příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Hamák
38:28 POM 2 Veselý, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
46:31 KOM 2:1 Pavlík (Röss, Zduba)
50:05 POM 2 Pavlíček, zdržování hry / zašlapování puku
50:25 KOM 2 Halačka, podrážení
54:41 POM 2 Bortoli, vražení na hrazení
57:31 KOM 3:1 Vyhlídal (Štulo)
Konec