Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (A)

TJ Jiskra Domažlice – FK Motorlet Praha

2:2

konec (0:1)

24.09.2022, 16:30 • 8. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.35 4.8 4.99 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:32:43)
Je konec! Týmy si nakonec z toho zápasu body rozdělí. Domažlicím se sice během prvních deseti minut podařilo otočit skóre, když se prosadili Jan Zajíček a Petr Mužík. Toto vedení ovšem Jiskře dlouho nevydrželo, jelikož Miroslav Stoch o dalších deset minut později srovnal skóre, které vydrželo až do konce duelu.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Brych musel hodně rychle z brány, ale ukázal skvělý odhad hry, čímž zamezil velké šanci hostí. Tím nám také vlastně končí utkání, týmy mají po bodu.

90+5

Vypadá to, že týmy si dnes body rozdělí. Zbývá nám minuta do konce a hosté mají autové vhazování.

90+3

Jeden z hostujících hráčů zůstal chvilku ležet po zákroku Vojtěcha Černého. Po nějaké době se ale zvedl a bude pokračovat do závěrečného hvizdu.

90+2

Žlutá karta pro tým TJ Jiskra Domažlice (Vojtěch Černý).

90+2

Zatím běží teprve druhá minuta z prodloužení, které bude čítat rovnou šest minut. Podaří se Domažlicím překonat obranu a vstřelit vítěznou branku?

90+1

Nastavovat se bude šest minut!

90

Střídání v týmu FK Motorlet Praha:
ze hřiště odchází Daniel Žížala, přichází David Hrabina.

89

Máme zde dlouhé protahování střídání, a tak se na hřišti neděje vlastně vůbec nic... Mezitím nám pomalu ale jistě končí základní hrací doba.

88

Žlutá karta pro tým FK Motorlet Praha (Marek Kodr).

88

Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice:
ze hřiště odchází Stefan Fedak, přichází Michal Mlynařík.

87

Západočeši drží míč na polovině hřiště a snaží se najít nějakou skulinku v hostující defenzivě.

86

Na druhé straně se musel mít na pozoru také Mihálek. Ten však ukázal velmi dobrý odhad na míč, takže u něj byl chvilku před napadajícím soupeřem.

85

Míč se všemožně odrážel ve vápně před Brychem, avšak domácí obránce jej nakonec dokázal odkopnout. Pro Jiskru to samozřejmě znamená ztrátu.

84

Jiskra se během chvilky dostala k míči, ale velmi dobré napadání Pražanů jí o něj zase připravilo.

83

Hostující fotbalisté drží po delší době míč na svých kopačkách, Domažlice ale aktivně napadají.

81

Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice:
ze hřiště odchází Jan Zajíček, přichází Vojtěch Černý,
ze hřiště odchází Kryštof Pavlík, přichází Jindřich Sojka.

80

Už zde máme posledních deset minut hry! Jisrka vyzkoušela dlouhý pas na levou stranu, ale ten neměl moc šancí na úspěch. U míče jsou hráči v modrém.

79

Hostující hráč se snaží trochu vyburcovat své spoluhráče. Domažlice sice vybojovaly rohový kop, avšak ten nepřinesl nebezpečí do šestnáctky.

78

No, klidně mohli jít hosté do vedení! Jeden z hostů se dostal k odraženému míči na hranici šestnáctky, když jeho střela po zemi šla jen těsně vedle levé tyče!

77

Pražané se nyní vlastně jenom brání, což je vlastně obrázek celého zápasu. Vzhledem k průběhu by byl pro domácí celek bod poměrně ztrátou.

76

Zápas se nám pomalu ale jistě začíná blížit ke své finální fázi a stav je stále vyrovnaný. Západočeši drží míč na svých kopačkách a snaží se v útoku něco vymyslet.

75

Jiskra zkusila útočný výpad po levé straně. Měl z toho být centr z levé strany, který byl sražen do autu.

74

Střídání v týmu FK Motorlet Praha:
ze hřiště odchází Horník, přichází Alexandr Sehedi.

73

O chvilku později přilétl další centr, tentokrát z pravé strany. S tím ovšem neměl Mihálek ani ty nejmenší problémy. Motorlet může chvilku podržet balón.

72

Domažlice vybojovaly rohový kop z levé strany. Jeden z domácích se dostal k hlavičce, přestože byl těsně bráněn. Nedokázal ale poslat míč k bráně.

71

Pražané měli nyní výhodu a vyzkoušeli to centrem z levé strany, ten byl domácími v pohodě odvrácen.

70

Do konce základní hrací doby nám chybí posledních dvacet minut! Stav je v tuto chvíli nerozhodný 2:2, povede se jednomu z týmů ještě vstřelit branku?

69

Miroslav Stoch se už napřahoval na nějakých dvaceti metrech k dalšímu střeleckému pokusu, avšak jeden z domácích hráčů proti němu stihl vystartovat.

68

Jeden z domácích hráčů si nabíhal na dlouhou přihrávku do vápna, ovšem ta byla delší, než bylo třeba.

67

Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice:
ze hřiště odchází Kuhajda, přichází Robert Aubrecht.

65

65. STOCH - 2:2

65

Motorlet právě vstřelil branku! Už je zase srovnáno, dnes to vypadá na pořádné drama i slušnou přestřelku! Svým druhým gólem v zápase se dnes ukázal MIROSLAV STOCH!

65

Hlavní trenér Motorletu vystřídal rovnou tři hráče, tak uvidíme, jestli to k něčemu bude.

63

Střídání v týmu FK Motorlet Praha:
ze hřiště odchází Vít Kolář, přichází Michal Rataj,
ze hřiště odchází Jan Hauer, přichází Moshe Elad,
ze hřiště odchází Dominik Nátr, přichází Daniel Žížala.

62

Brych se po delší době dostal zase k míči, ale ve druhém poločase ještě neměl žádnou práci...

61

Žlutá karta pro tým FK Motorlet Praha (Miroslav Stoch).

60

Už je za námi hodina hry, což jsou dvě třetiny dnešního duelu! Domácí celek otočil skóre a je blíže třem bodům. Motorlet má ovšem ještě dost času na srovnání.

59

Rohový kop vybojovaly taktéž Domažlice. Chvilku jsme si na rozehrání museli počkat. K zakončení se sice dostal jeden z domácích, ale mířil vysoko nad.

58

Ani tentokrát z toho nakonec nebezpečí nebylo, jelikož jeden z hostí se provinil útočným faulem.

57

Hosté vybojovali rohový kop z pravé strany. K vidění byl centr z pravé strany a byl hodně přetažený. Motorlet ovšem vybojoval další roh, akorát z druhé strany.

56

No, stačilo deset minut druhého poločasu a domácí se dostali do vedení. Naopak Pražané se nyní budou muset sebrat a předvést něco směrem dopředu.

54

54. MUŽÍK - 2:1

54

Domažlice právě vstřelily branku! A už je tu otočka skóre, jelikož Jiskra začíná být také produktivní! Domácí hráč našel z pravé strany úplně volného PETRA MUŽÍKA, který se ukázal jako správný kapitán a posílá svůj tým do vedení.

53

Fotbalisté v bílých dresech kombinují na útočné polovině a motají hlavy svým soupeřům. Mihálek musel čelit dalšímu pokusu, který byl pro něj jednoduchý.

52

Jiskra samozřejmě pokračuje v aktivním výkonu, další centr sbírá ze vzduchu hostující gólman.

50

50. ZAJÍČEK - 1:1

50

Domažlice právě vstřelily branku! Domácí celek brzy po startu druhého poločasu srovnává, hrajeme tedy od začátku! Na kratší centr si naběhl JAN ZAJÍČEK, jenž trochu akrobaticky poslal balón do sítě.

50

Po pěti minutách hry se jeden z hostů ocitl na chvilku na zemi, ale nakonec nebude potřebovat ani ošetření, takže bude schopen pokračovat ve hře i nadále.

49

A mohlo být srovnáno! Z druhé vlny si naběhl pro zakončení jeden z domácích, jehož střelu po zemi Mihálek vyrazil, důležitý zákrok!

48

Stanislav Vávra se okamžitě pustil do hry, když vyslal poměrně zajímavý centr do vápna. Ten byl ovšem na poslední chvíli odvrácen posledním obráncem.

47

Už se zase hraje, je před námi druhý poločas! Domažlice byly v tom prvním sice jasně lepším celkem, přesto musí dotahovat jednobrankovou ztrátu.

46

Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice:
ze hřiště odchází Dvořák, přichází Stanislav Vávra.

46

Začal druhý poločas.
Je za námi první poločas, který přinesl poměrně zajímavou podívanou. Západočeši sice byli jasně lepším týmem na hřišti, avšak ani jednu ze svých velkých šancí využít nedokázali. Tak přišel trest, když se Miroslav Stoch trefil v samotném závěru první půle. Pražané tak vedou po pětačtyřiceti minutách o jeden gól.

45+2

První poločas skončil.

45+2

45+2. STOCH - 0:1

45+2

Motorlet právě vstřelil branku! Jenže právě v samotném závěru se hosté prosazují! K odraženému míči se totiž ve vápně dostal MIROSLAV STOCH, jehož bomba končí ve vzdálenější šibenici! No, branka do šatny není pro domácí celek ničím příjemným.

45+2

Rozhodčí si ještě něco vyříkává se dvěma hráči, kteří se vzájemně pošťuchují. První poločas nám ale pomalu, avšak velmi jistě končí.

45

Žlutá karta pro tým TJ Jiskra Domažlice (Kryštof Pavlík).

44

Petr Došlý se velmi dobře vrátil na obrannou polovinu, kde získal míč. Domažlice se ještě ženou dopředu a nejspíše mají jednu z posledních šancí.

43

Tato střela ale byla hodně uspěchaná od domácího hráče. Střílel z pravé strany, nějakých třicet pět metrů od brány. Tato rána ale šla vysoko nad bránu.

42

Domažlice ještě vybojovaly rohový kop z pravé strany, ale s tím si obrana Motorletu poradila bez potíží.

41

Hráči v modrých dresech se hnali ve výhodě do otevřené obrany, ovšem jejich akce skončila daleko před šestnáctkou. Brych zatím tedy moc práce neměl.

40

A do konce poločasu nám chybí posledních pět minut, dočkáme se do jeho konce nějakého přesného zásahu? To se dozvíme během několika následujících minut.

39

David Limberský si poradil v defenzivě na jedničku, když zastavil rychle se rodící protiútok. U balónu jsou tak zase domácí, kteří kombinují na útočné půlce.

38

Tohle mohlo hosty mrzet! Špatně odehraná hlavička ve vápně šla totiž přímo proti noze Tomáše Kuhajdy, jehož halfvolej byl sražený na rohový kop!

37

Hra se odehrává nyní hlavně kolem poloviny hřiště a do hry se nám začínají vkrádat nepřesnosti.

36

Jenže ty centry dnes zatím nejsou úplně nejpřesnější, a tak centr z levé strany jen prolétl vápnem.

35

Petr Došlý si chytře tělem odstavil soupeře, takže pro svůj tým vybojoval autové vhazování. To bylo rychle rozehráno a Domažlice míří do otevřené obrany.

33

Hráč Jiskry sice byl u dlouhého nákopu jako první, jenže je mu odpískaný jen ofsajd. Těch jsme zatím moc neviděli, každopádně nyní zamezil zajímavé šanci.

32

Asi nikoho nepřekvapí, že v útočné akci byli opět domácí fotbalisté. Těm se ale nepovedla finální přihrávka, a tak míč nakonec jen opustil hrací plochu.

31

Tomáš Kuhajda chtěl přenést hru na pravou stranu, ovšem jeho přihrávka vzduchem byla moc krátká.

30

Motorlet může vymýšlet nějakou kombinaci na útočné polovině. Dlouho mu to ovšem nevydrželo, jelikož nepřesná přihrávka mířila jen na domácího hráče.

29

Západočeši vybojovali standardní situaci na útočné polovině z pravé strany. Viděli jsme hodně ostrý centr, jenže ten vyboxoval Mihálek do relativního bezpečí.

27

Jan Hauer měl z ničeho nic spoustu prostoru a rozeběhl se podél lajny. Následně poslal míč na střed hřiště, kde byl jeho spoluhráč. Zakončit ale pořádně nemohl, jelikož ze střelecké pozice byl vytlačen.

26

Jiskra předvedla další útočnou akci, tentokrát to byl centr z pravé strany, který byl prodloužený na přední tyči. Mířil však přesně do rukavic brankáře.

25

Už je za námi dvacet pět minut hry, což znamení více jak polovinu prvního poločasu! Lepším týmem jsou sice jasně Domažlice, ale gól zatím nedaly.

24

Motorlet předvedl rychlou protiakci, kdy musel domácí brankář rychle na zem. Celou situaci ovšem s defenzivou ustál a Domažlice mohou zamířit do útoku.

23

To na druhé straně byla k vidění mnohem nebezpečnější situace! Martin Rychnovský se dostal k odraženému míči, ale jeho ránu vytáhl brankář na další roh.

22

Po faulu za žlutou kartu měli hostí k dispozici standardní situaci, ale nenaložili s ní ideálně. Sice přišel ostrý centr do vápna, ale přesně do rukavic Brycha.

21

Žlutá karta pro tým TJ Jiskra Domažlice (Jakub Teršl).

21

Po něm se sice dostal k hlavičce hráč západočeského celku, ale byl v záklonu. Podle toho hlavička také vypadal, jelikož šla nad horní tyčku.

20

Petr Došlý doslova motal hlavy i nohy soupeřům, ale nakonec je z toho jen rohový kop.

19

Parádní dlouhý pas předvedl obránce domácích, načež mohl osamoceně centrovat Martin Rychnovský. Jeho centr se ale snesl do rukavic brankáře.

17

Petr Mužík zastavil míč na útočné polovině a přenesením hry na pravou stranu rozjel rychlou akci. Následný centr do vápna defenziva hostů ubránila.

16

Motorlet rychle rozehrál své autové vhazování, jenže jeho hráči si nerozuměli, a tak přišla laciná ztráta.

15

Domažlice jsou zatím rozhodně nebezpečnější, ale vstřelit branku se jim zatím nedaří! Nyní jsme viděli skákavou střelu z nějakých dvaceti dvou metrů, na kterou sice brankář nedosáhl, jenže šla těsně vedle levé tyče!

14

Avšak ani ten nic většího nepřinesl, jelikož se jeden z domácích fotbalistů provinil útočným faulem na gólmana. Ten sudí viděl, a tak se musí pískat.

13

Nějakou tu chvilku jsme čekali na rozehrávku, která mířila do ohně. Je z toho další roh pro domácí.

12

Jeden z domácích hráčů se ocitl na zemi ve vápně, ale penalta se pískat nebude. Po chvilce ještě přišla nebezpečná hlavička, kterou Mihálek vytáhl na roh.

11

Snad poprvé se pražští fotbalisté dostali na nějakých dvacet metrů od brány. Tam sice jejich akce skončila, ovšem během chvilky se dostali zpět k míči.

10

Jinak už je za námi deset minut hry, ve kterých jsme se dočkali dvou poměrně velkých šancí, obě měli Západočeši. Na první přesný zásah stále čekáme.

9

Zatím sledujeme stále stejný obraz hry. U míče jsou vlastně jen fotbalisté Domažlic, zatímco ti z Motorletu se sotva dostanou na útočnou polovinu.

7

Ten sice hned dva hráči podskočili, ale následně se míč snesl přesně na nohu hostujícího hráče, který balón odpálil na polovinu hřiště. U míče jsou zase domácí.

6

Martin Rychnovský se snažil využít prostoru na levé straně, a tak vyslal centr. Ten ale nikam daleko nedošel, jelikož byl soupeřem zblokován na další roh.

5

Ten žádné větší nebezpečí do šestnáctky Motorletu nepřinesl, jelikož centr na přední tyč byl bezpečně odvrácen. Hráči v bílých dresech jsou ale zase u míče.

4

Další obrovská šance na straně Domažlic, to je vstup do zápasu jako hrom! Míč se totiž ve vápně odrazil přesně proti kopačce Jakuba Teršla, ale jeho zakončení odrazil jeden z hostí na roh.

3

Západočeši se drží na míči a zatím ho svému soupeři snad ani nepůjčili, nyní jsou na obranné polovině.

2

A klidně mohli domácí vést o jednu branku, a to už po necelých dvou minutách! Petr Došlý totiž stihl odehrát míč těsně před gólmanem, jenže jeho oblouček šel těsně vedle!

1

Utkání mezi Domažlicemi a Motorletem právě odstartovalo! Domácí celek nastupuje v bílých svršcích, zatímco jejich dnešní soupeř nastupuje v modré.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

TJ Jiskra Domažlice: Brych – Teršl, Mužík (C), Limberský, Kuhajda, Zajíček, Rychnovský, Došlý, Pavlík, Dvořák, Fedak.
Náhradníci: Sojka, Černý, Mlynařík, Aubrecht, Vávra, Janča, Cherepko.
Trenér: Pavel Vaigl.

FK Motorlet Praha: Mihálek – Nátr, Vaněk, Stoch, Kolář, Gilian, Žaloudek (C), Kodr, Hroník, Walter, Hauer.
Náhradníci: Elad, Rataj, Žížala, Hrabina, Weis, Sehedi, Vyčichl.
Trenér: Martin Poustka.

Rozhodčí: Rejžek – Matyš, Toucha.
Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního fotbalového duelu v rámci české fotbalové ligy! Spolu se podíváme na duel mezi domácími Domažlicemi a hostujícím Motorletem. Výkop je naplánovaný na 16:30 a my u toho samozřejmě nebudeme chybět.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

TJ Jiskra Domažlice – FK Motorlet Praha

2:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 50. Zajíček, 54. Mužík – 45+2. Stoch, 65. Stoch

Karty:   21. Teršl (DOM), 45. Pavlík (DOM), 90+2. Černý (DOM) – 61. Stoch (MOT), 88. Kodr (MOT)

TJ Jiskra Domažlice: Brych – Teršl, Mužík (C), Limberský, Kuhajda (67. Aubrecht), Zajíček (81. Černý), Rychnovský, Došlý, Pavlík (81. Sojka), Dvořák (46. Vávra), Fedak (88. Mlynařík).
Náhradníci: Sojka, Černý, Mlynařík, Aubrecht, Vávra, Janča, Cherepko.

Trenér: Pavel Vaigl.

FK Motorlet Praha: Mihálek – Nátr (64. Žížala, 90. Hrabina), Vaněk, Stoch, Kolář (63. Rataj), Gilian, Žaloudek (C), Kodr, Hroník (74. Sehedi), Walter, Hauer (64. Elad).
Náhradníci: Elad, Rataj, Žížala, Hrabina, Weis, Sehedi, Vyčichl.

Trenér: Martin Poustka.

Rozhodčí: Rejžek – Matyš, Toucha