Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference HC Tábor

konec

19.09.2022, 17:00 • František Kalina

Tisková konference byla ukončena. (18:04:53)
Aleš Krátoška o tom, jak lidé poznají svá místa, která zakoupili spolu s permanentkou: ,,Vše bude yvsvětleno na webu i kostce. N každém výstupu bude pořadatel, který bude mít plánek sektoru se zapsanými lidmi s místenkami."
Aleš Krátoška o zvuku na zimním stadionu: ,,Zvuk prošel jistou modernizací, už test při utkání s Jihlavou proběhl skvěle. Nové komerční přestávky by tak neměly být problém."
Aleš Krátoška o juniorech v táborských řadách: ,,Jsme rádi za příchod Adama Dvořáka, jenž se může vyvíjet po boku takových kolegů, jako jsou Kamil Černý nebo Karel Plášil a zároveň může posílit i naší juniorku. V kabině mužů k sobě má Jana Dudu. Časem bychom byli rádi za návrat Adama Eremiáše, který skončil v Plzni."
Radek Seidl o tom, jak je místy náročné skloubit hokej s pracovními povinnostmi: ,,Je to občas síla. Přijedete ve dvě ze zápasu, vstáváte v šest. Člověk to musí ve volných chvilkách dospat. Hokej ale miluju a jak říkal pan trenér, přesně tohle nás může v kabině spojit."
Radek Bělohlav reaguje na otázku, zda by neocenil příchod dalších zvučných posil před startem sezóny: ,,Neříkám, že se nemáme kde zlepšovat. Těch věcí je mnoho. Je třeba být ale trpělivý a zápas po zápasu se zlepšovat. Samozřejmě jsme mohli odkoupit ještě několik hráčů. Ve hře by jich na trhu bylo mnoho a stále jsou. Já ale v úplnou profesionalizaci nevěřím. Lepší bude, když půjdou do důležitých bojů jako parta."
Aleš Krátoška ohledně dotazu, zda by byl Tábor někdy schopen odkoupit prvoligovou licenci: ,,Tato možnost zde byla odhadem dva roky dozadu. My jsme řekli jednoznačné ne. Nyní bychom o tom možná uvažovali."
Michal Šušák o tom, zda není na místě udělat z hráčů profesionály: ,,Chápu, že z hráčů by se časem měli udělat profesionálové. Když k nám přijel takový Frýdek-Místek, porovnání s profesionály bylo nebe a dudy. Bohužel je to běh na dlouho trať. Samozřejmě ale vím, že tento trend zde je. Zároveň ale věřím, že leč jsou na profesionální druholigové úrovni například Chomutov, dokážeme se mu postavit a být mu rovným protivníkem v boji o postup. Zase jsme tento tým plný srdcařů nechtěli rozbít. My ho chceme budovat. Od místních zkušených veteránů, po táborské juniory. Věřím, že tak získáme potřebnou stabilitu."
Radek Bělohlav o počtu hráčů, se kterým vstoupí Tábor do sezóny:,,Máme tři brankáře. Dále máme devět beků a třináct útočníků."
Michal Šušák o odchodech hráčů z Tábora: ,,Po dlouhé přípravě a několika odchodech se nám připravil celek, se kterým jsme spokojení. Máme tam hráče, které tam chceme mít a leč je nám líto postupných odchodů například do Písku, věříme, že máme pevné jádro, od kterého očekáváme dobrou hru.
Kapitán Radek Seidl o systému druhé ligy: ,,Se spoluhráči jsme obměnu druholigového řádu opravdu uvítali, jelikož dvanáct zápasů s Příbramí časem ztrácela na atraktivnosti. Letošní ročník je velmi konkurenceschopný a věřím, že u nás v Táboře bude k vidění krásný a vyrovnaný hokej."
Aleš Krátoška o novém systému druhé ligy: ,,Model druhé ligy je dobře postavený. Atraktivní pro hráče i diváky. Věřím, že na samém konci vyjde zasloužený vítěz."
Trenér týmu Radek Bělohlav o posledních obměnách kádru: ,,Vinou studijních povinností se s námi v přípravném odvětví rozloučil útočník Matouš Masopust, kterému děkujeme za odvedené výkony. Naopak na zkoušku přišel obránce Adam Dvořák, který loni působil v Rakousku a věřím, že se stane dobrým členem naší obrany."
Michal Šušák o svém stavu s českobudějovickým Motorem: ,,Rozumím, že stát se farmou Českých Budějovic by svým stylem bylo výhodné. Je to do jisté míry součást mé vize v tomto celku. Diskuze s Motorem proběhla dva roky dozadu. V té době byla reakce Motoru taková, že podmínkou by byl postup Tábora do první ligy. Přesto jsem přesvědčen, že časem máme šanci najít společnou řeč, nic ale zatím bohužel slíbit nemohu."
Radek Bělohlav o chemii v týmu: ,,Tým je poloprofesionální, většina kluků má bokem práci. Máme před sebou spoustu práce, chápu ale, že kluci to mají těžké a velmi je za to respektuji. V kabině je to velmi spojuje."
Radek Bělohlav o novém angažmá v Táboře: ,,Tým přebírám s pokorou. Máme za sebou dlouhou přípravu. Tým se postupně krystalizuje. S hráči se mi pracuje dobře."
Aleš Krátoška o budoucnosti klubu: ,,Jsem vděčný za návrat do Tábora, ke kterému mám velmi kladný stav. Jsem rovněž nadšen, že za naším cílem pozvednutím našeho týmu přijali smlouvu trenéři Radek Bělohlav se Zdeňkem Kutlákem. Přivedli jsme rovněž několik posil, což je důkaz, že se chceme nadále posouvat. Rozpočet a složení týmů odpovídá skvělým výsledkům, čemuž my se stavíme čelem a budeme dělat maximum."
Michal Šušák o nové ledové ploše v Táboře: ,,Rádi bychom začali budovat další ledovou plochu, protože současná kapacita pro všechny kategorie není ideální. Jsem pevně přesvědčen, že ve městě Tábor se jistě ještě jedna ledová plocha postaví. Jsem rovněž vděčni, že mladší kategorie mohou trénovat v Plané nad Lužnicí, díky čemuž máme více prostoru na našem zimním stadionu."
Tisková konference začala.

Tisková konference HC Tábor

konec