Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (A)

FK Robstav Přeštice – FK Baník Sokolov

0:2

konec (0:1)

17.09.2022, 14:30 • 7. kolo • Adam Pavlíček

Tipsport: 1.3 5.5 5.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání je za námi. Stejně jako v prvním poločase, tak také v tom druhém jsme viděli pouze jedinou branku. Tu vstřelil Sokolov, který si tak z Přeštic odváží zasloužené tři body po dobrém výkonu. (16:27:55)

90+5

Konec zápasu.

90+3

Červená karta pro tým FK Robstav Přeštice (Čížek).

90+2

Sledovali jsme rohový kop z pravé strany. Ten ale nenadělal Hrabačkovi výraznější problémy. Hostující gólman dostal míč napoprvé jistě pod kontrolu.

90+1

Rozhodčí budou nastavovat nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

89

Roman Popovič mohl snížit soupeřův náskok! Popovič dostal přihrávku do šestnáctky, kde měl poměrně dost prostoru. Následně mířil po zemi k pravé tyči z gólmanova pohledu. Brankář ale zasahovat nemusí, tento pokus totiž letí nakonec výrazně mimo.

88

Další nepřesná útočná akce domácích skončila pouze střelou mimo brankovou konstrukci. Hrabačka tak může znovu rozehrávat od své svatyně.

86

Střídání v týmu FK Baník Sokolov:
ze hřiště odchází Vranovci, přichází Čížek.

84

Hrabačka nyní dostává možnost rozehrávky z vlastního vápna po soupeřově útočném faulu. Po delší době tak můžou do útoku hostující fotbalisté.

83

Domácím se nyní stále nedaří dostat se do střelecké pozice a ve finální fázi se jim dnes zkrátka nedaří.

81

Střídání v týmu FK Robstav Přeštice:
ze hřiště odchází Zeman, přichází Končal.

81

Jeden z hostujících hráčů dostal dobrou přihrávku do běhu. Následně nabral velkou rychlost a vyrazil do útoku. Ve finální fázi zřejmě ještě střílenou přihrávkou hledal nabíhajícího spoluhráče, jeho ovšem těsně netrefil.

79

Domácím hráčům už se příliš nedaří a vypadá to, že jsou z průběhu dnešního zápasu frustrovaní.

77

Rostislav Vokáč nyní v náběhu hledal spoluhráče, který by se ocitl ještě v lepší střelecké pozici. Jeho přihrávka ovšem není přesná a končí pouze na soupeřových kopačkách.

75

Střídání v týmu FK Baník Sokolov:
ze hřiště odchází Nwachukwa, přichází Peška.

75

Domácí se snaží o vstřelení alespoň kontaktní branky, která by je udržela ve hře o bodový zisk z dnešního utkání.

73

Střídání v týmu FK Robstav Přeštice:
ze hřiště odchází Hradecký, přichází Havel.

70

Žlutá karta pro tým FK Baník Sokolov (Nwachukwa).

68

68. Auron VRANCOVCI - 0:2

68

Sokolov právě vstřelil branku! Hostující střídačka a její fanoušci se radují, Sokolov jde totiž do dvoubrankového vedení! AURON VRANOVCI vystřelil z hranice soupeřovy šestnáctky. Jeho pokus se ještě zřejmě otřel o některého z bránících hráčů a skončil nechytatelně v pravém horním rohu.

66

Domácí měli k dispozici rohový kop, po kterém ale rozehráli po zemi a následně se snažili o centr z pravého křídla. Akce jim ale po nepřesné rozehrávce vůbec nevyšla.

64

Domácí se dostali do rychlé útočné akce, která ale končí pouze včasným odkopem míče na rohový kop ze strany hostujícího Sokolova.

62

Daniel Černý nebyl daleko od srovnání. Na jeho hlavu se ve vápně snesl přesný centr. Černý pak zakončoval do horních pater branky, jenže jeho pokus jen těsně pelétl horní tyč. Gólman zasahovat nemusel.

60

Střídání v týmu FK Baník Sokolov:
ze hřiště odchází Václavík, přichází Majka,
ze hřiště odchází Řezáč, přichází Ainca.

59

Domácí fotbalisté jsou nyní povzbuzeni také střídáním, zatím ovšem nenašli další dobrou střeleckou pozici.

57

Střídání v týmu FK Robstav Přeštice:
ze hřiště odchází Štípek, přichází Popovič,
ze hřiště odchází Mudra, přichází Arzberger.

56

David Kraml se pokoušel o podobnou střleu jako před chvíli jeho spoluhráč. Nicméně Kramlův pokus se zastavil pouze o prvního clonícího hráče.

55

Bohumil Havel se dostal s míčem na noze do vápna. Střílel z většího úhlu a mířil do bližšího horního rohu. Tam sice balon letěl, nicméně soupeřův gólman se včas přemístil a jistě tento pokus vyráží.

54

Auron Vranovci nyní nebyl daleko od toho, aby se dostal k přihrávce, která šla na hranici vápna lehce za obranu. Nakonec měl ale k balonu blíže jeden ze stoperů.

53

Sledovali jsme standardní situaci, po které směřoval centr do vápna hostí. Toure proti němu vyskočil a včas dostal míč mimo nebezpečí.

52

To se jim ovšem zatím výrazně nedaří. Již dvakrát museli vracet balón ke svému gólmanovi.

51

Švihořík rozehrál balon na soupeřovu polovinu. Domácí fotbalisté tak budou moci znovu zaútočit.

49

Hostující fotbalisté jsou nyní pod tlakem. Domácí hráči se nyní snaží prokombinovat až do šestnáctky.

47

Sledovali jsme rohový kop, po kterém následoval centr do hostujícího vápna. V něm se hlavou srazili dva protihráči, ale oba budou v pořádku a za malý moment budeme moci pokračovat ve hře.

46

Druhý poločas právě začal. Nyní se výopu ujali domácí fotbalisté, kteří nikam nechvátají a míč posílají až ke svému brankáři.

46

Začal druhý poločas.
Prozatím nevidíme příliš zajímavou podívanou, neviděli jsme ani příliš střelecký šancí. Jediným přesným střelcem se stal za hostující okolov Rostislav Vokáč. Uvidíme, zda hosté dokáží hubené vedení udržet také v dalším poločase.

45

První poločas skončil.

45

Jeden z hostujících hráčů byl faulován na útočné polovině Sokolova. Uvidíme tak zřejmě centr do vápna, tentokrát však do toho domácího.

43

Centr, který směřoval do vápna, skončil pouze na prvním bránícím hráči, který ho ihned uklízí do bezpečí. Žádný problém pro hostující celek.

42

Zeman se pokoušel na opačné straně o rychlou odpověď rychlým náběhem do vápna. Pak se ale míč odráží od soupeře pouze na rohový kop. Uvidíme, jak s ním domácí naloží.

41

41. Rostislav VOKÁČ - 0:1

41

Sokolov právě vstřelil branku! A máme tu první branku dnešního utkání! ROSTISLAV VOKÁČ se dostal do střelecké pozice v soupeřově vápně po dobré přihrávce. Následně zamířil naprosto přesně!

39

Daniel Krlička se snažil procpat přihrávku do běhu na svého nabíajícího spoluhráče. Bohužel pro něj ale neposlal balon přesně, jak by potřeboval. Přeštice znovu úspěšné v defenzivě.

37

Petr Řezáč nyní naběhl v rychlosti na pravé křídlo a centroval do vápna. Tam ale nestihl naběhnout nikdo z jeho spoluhráčů. Obrana Přeštic tak bez větších potíží míč odklízí do bezpečí.

35

Opět se hraje pouze u půlicí čáry, míč na svých kopačkách mají hosté, ale nemohou se dostat přes domácí obranu.

33

Domácí se nyní přesunul před Hrabačku. Ten ale může být v klidu a nemusí zasahovat, centr totiž míří výrazně nad břevno jeho branky.

31

Má za sebou půl hodinu dnešního zápasu. Stále platí, že nesledujeme příliš atraktivní podívanou, nicméně hosté zdá se nyní přebírají otěže a rádi by vstřelil úvodní branku.

29

V posledních minutách jsou lepší hostující fotbalisté ze Sokolova. Mimo zmíněnou dobrou šanci po centru ale prozatím nemohou najít prostor, kterým by se dostali do další střelecké pozice.

27

Hostující fotbalisté nyní měli největší šanci zápasu! Po centru, který se volně snesl do šestnáctky, jeden ze sokolovských hráčů hlavou zakončoval k tyči. Švihořík ale předvedl parádní zákrok a napoprvé míč udržel v náruči.

25

Nwachukwa si nyní vůbec nerozuměl se svým spoluhráčem, kterému adresoval přihrávku do běhu, on na ni však vůbec nereagoval. Míč se tak dostává do držení Přeštických.

24

Petr Řezáč byl hráčem, který ležel u půlicí čáry. Nyní už je ale v pořádku a po svých odchází mimo hřiště. Za chvíli ale zřejmě bude připravený znovu zasáhnout do hry.

22

Lukáš Šulc si nabíhal na přihrávku, jenže ta pro něj byla příliš dlouhá. Následně rozhodčí přerušuje hru, neboť jeden ze Šulcových spoluhráčů nyní leží na středovém kruhu a vypadá to na zdravotní problémy s levou nohou.

20

Nwachukwa si nabíhal na přihrávku za soupeřovu obranu. Celou akci ale přerušil hvizd pomězního rozhodčího, který viděl Nwachukwa v ofsajdovém postavení.

19

Zatím nesledujeme příliš atraktivní podívanou. Viděli jsme pouze jednu střelu na branku, se kterou neměl Hrabačka výrazné problémy. Jinak se hraje především u středového kruhu.

18

A i o chvíll později sledujeme totožnou situaci. Trochu delší sokolovská přihrávka za obranu končí pouze u připraveného domácího strážce svatyně.

16

A další nepřesná rozehrávka, tentokrát ze strany Sokolova. Balon tak v klidu sbírá domácí Švihořík.

14

Nepřesná rozehrávka domácích fotbalistů skončila pouze na noze Lukáše Václavíka. Ten záhy nabírá rychlost a překlápí hru na opačnou stranu.

12

Domácí zatím působí v útoku o něco nebezpečnějším dojmem. Nyní jsme sledovali jejich další centr do vápna, nicméně tento pokus byl přetažený a skončil mimo hřiště.

11

Martin Zeman nyní pro svůj tým vybojoval velmi dobře rohový kop. Uvidíme tak zřejmě centr před sokolovskou branku.

10

Petr Řezáč nyní ztratli po nepřesném zpracování míč, fotbalisté ve žlutých dresech, tedy ti domácí, se mohou snažit o přechod na soupeřovu polovinu.

8

Domácí fotbalisté nyní sice poměrně dlouho drželi balon ve své moci, jenže díky aktivnímu napadání soupeře se nemohli vymanit z prostoru blízko jejich vlastního vápna.

6

Nwachukwa se nyní dostal do dobré střelecké pozice, když dostal trestuhodně příliš prostoru před Švihoříkovou svatyní. Na poslední chvíli mu ale stihl do střely padnout jeden z obránců a uhasil potenciální nebezpečí.

5

Rostislav Vokáč se nyní dostal s míčem za pomezní čáru, což rozhodčímu neuniklo. Bude vhazovat domácí celek.

4

Martin Zeman znovu v akci. U rohového praporku dostal míč na nohu a odcentroval přesně doprostřed soupeřovy šestnáctky. Bohužel pro něj ani jeden ze spoluhráčů neusměrnil míč za brankovou čáru.

3

Přeštice mají míč na svých kopačkách. Po nepřesné soupeřově rozehrávce se k balonu dostává domácí brankář, od kterého může začít další útočná kombinace.

2

Martin Zeman dostal poměrně dobrou vzdušnou přihrávku za soupeřovu obranu. Následně tak dostal na hranici soupeřov šestnáctky poměrně dost prostoru a vystřelil na vzdálenější tyč. Jeho pokus ale neměl potřebnou razanci a Hrabačka balon drží.

1

Úvodního výkopu se ujali domácí fotbalisté, kteří tak mohou založit první útočnou akci.

1

Utkání právě začalo.
Ani jeden z týmů prozatím není nastoupený na hrací ploše, začátek utkání se tak o pár minut posune.
Úvodní sestavy:

FK Robstav Přeštice: Švihořík – Heger, Chocholoušek, Kraml, Skála, Přibáň, Štípek, Mudra, Černý, Zeman, Hradecký
Náhradníci: Suchý, Končal, Havel, Popovič, Arzerger, Vacovský, Krásl
Trenér: Purkart

FK Baník Sokolov: Hrabačka – Rybař, Toure, Dudnyk, Šulc, Vokáč, Krlička, Řezáč, Václavík, Nwachukwa, Vranovci
Náhradníci: Štrunc, Peška, Kapolka, Čížek, Ainca, Majka, Strmiska
Trenér: Janovský

Rozhodčí: Lovětínský – Vychodil, Žurek.
FK Baník Sokolov

Sokolovští fotbalisté budou v sobotním duelu outsiderem utkání. V tabulce ČFL jsou momentálně na poslední příčce. S pěti prohrami a jednou remízou mají pouze jeden bod v tabulce. V dalším průběhu sezony tak budou muset výrazně zabrat. Sokolov prozatím vstřelil v letošním ročníku 5 branek, rovnou 2 z toho vsítil Miroslav Peška.
FK Robstav Přeštice

Přeštičtí fotbalisté budou se vstupem do sezony spokojení. Ze šesti odehraných utkání vyhráli za tři body rovnou třikrát, jednou remizovali a dvakrát prohráli. V tabulce jsou momentálně na velmi solidní čtvrté příčce, nicméně jsme pouze na začátku sezony a pořadí v tabulce se po každém kole pravidelně mění. Naprosto suverénně nejlepším střelcem týmu i soutěže je s devíti brankami Daniel Černý.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

FK Robstav Přeštice – FK Baník Sokolov

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 41. Vokáč, 68. Vrancovci

Karty:   70. Nwachukwa (SOK)   90+3. Čížek (PRC)

FK Robstav Přeštice: Švihořík – Heger, Chocholoušek, Kraml, Skála, Přibáň, Štípek (57. Popovič), Mudra (57. Arzberger), Černý, Zeman, Hradecký (73. Havel)
Náhradníci: Suchý, Končal, Havel, Popovič, Arzerger, Vacovský, Krásl

Trenér: Purkart

FK Baník Sokolov: Hrabačka – Rybař, Toure, Dudnyk, Šulc, Vokáč, Krlička, Řezáč (60. Ainca), Václavík (60. Majka), Nwachukwa, Vranovci (86. Čížek)
Náhradníci: Štrunc, Peška, Kapolka, Čížek, Ainca, Majka, Strmiska

Trenér: Janovský

Rozhodčí: Lovětínský – Vychodil, Žurek