Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

MFK Vyškov – 1. SK Prostějov

4:1

konec (1:0)

17.09.2022, 10:15 • Stadion Drnovice • 9. kolo • Tadeáš Mima (@arsenalfanda)

Tipsport: 1.73 3.98 4.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

69

MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Skóre se teď mění jak na běžícím páse! Nalevo získal míč od Lacíka ONDŘEJ VINTR, jenž se dostal mezi obránci a protlačil míč kolem skluzujícího brankáře po zemi do volného místa. Třígólové vedení se tak vrací do držení Vyškova.

68

Prostějov právě vstřelil branku!
JAN KOUDELKA z velmi nenápadné situace snižuje na rozdíl dvou tref. Úspěšný střelec de facto z kroku rozvlnil síť, když mířil přesně z místa před vrcholem vápna.

65

MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Svižně založená akce po levé straně končí třetí trefou domácích! Dopředu se vrhl Lukáš Lahodný, který se z levé strany postupně přibližoval vápnu, a předal pas přímo k nohám BIENVENUEMU KANAKIMANOVI. Ten stál před úplně odkrytou bránou, kam se trefil s velkým přehledem.

60

MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Neřešitelné zmatky při rozehrávce zužitkoval Vyškov, konkrétně BARNABÁŠ LACÍK. Hostující gólman už měl míč ve svých rukou, ale po zákroku na zemi ho následně pustil a nechal střelci vynikající možnost, aby skóroval do úplně prázdné brány.

45+2

MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Tlak Jihomoravanů ke konci prvního poločasu zužitkoval ALEXIS ALEGUE, který se objevil v předbrankovém prostoru a měl spoustu času, aby si pokryl balon zády ke Krynskému. A to nebylo vše, jelikož mu obránci nebyli schopni ani potom míč vzít, obtočil se do lepšího postavení a s přehledem zavěsil.

MFK Vyškov – 1. SK Prostějov

4:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45+2. Alégué Elandi, 60. Lacík, 65. Kanakimana, 69. Vintr – 68. Koudelka

Karty:   24. Kubala (VKV), 47. Cabadaj (VKV), 55. Ilko (VKV) – 40. Dušan Melichárek, trenér brankářů (PRO), 88. Pinc (PRO)   39. Píchal (PRO)

Neproměněná penalta: 17. Koudelka (PRO), mimo

MFK Vyškov: Kinský – Ilko, Matys, Štěpánek (C), Kubala – Lahodný – Lacík (89. Moučka), Cabadaj (59. Vintr), Alégué Elandi (59. Jambor), Kanakimana (83. Dao) – Fofana (89. Srubek).
Náhradníci: Jícha – Kratochvíla.

Trenér: Jan Trousil

1. SK Prostějov: Krynskyj – M. Zapletal, Schaffartzik (C), Gáč, Bolf (78. Pinc) – Ščedryj (59. Bartolomeu), Šumbera (78. Ali-Abubakar), M. Mach (59. Omale), Koudelka, Kušej (66. Bialek) – Píchal.
Náhradníci: M. Bárta – Stříž.

Trenér: Pavel Šustr

Rozhodčí: Všetečka – Hrabovský, Hádek