Menu

Fotbal

MOL Cup

FK Motorlet Praha – FK Jablonec

0:4

konec (0:2)

14.09.2022, 16:30 • 2. kolo • Radek Barkman

Tipsport: 12.7 7.52 1.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

Žaloudkův zákrok na vlastní polovině byl oceněný vůbec první žlutou kartou zápasu.

78

Střídání v týmu FK Motorlet Praha:
ze hřiště odchází Walter, přichází Hrabina.

77

Jablonec právě vstřelil branku! Prudkou střelou k levé tyči proměnil desítku zcela bezpečně sám faulovaný JAN CHRAMOSTA a navyšuje jablonecký náskok už na čtyři góly.

77

Kuriózní situace, při které nejprve brankář Mihálek taktak udržel míč před brankovou čárou i za pomoci břevna, nicméně míč se dostal k Chramostovi, který byl před brankovou čárou faulován a sudí Vokoun tentokrát penaltu nařídil.

76

Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Akpudje, přichází Surzyn.

75

Krásnou individuální akci předvedl Walter, který se proháčkoval až do pokutového území, předložil míč pro Sehediho, jenž ale z malého vápna Richterovu branku vysoko překopl.

72

Střídání v týmu FK Motorlet Praha:
ze hřiště odchází Kodr, přichází Gilian,
ze hřiště odchází Vaněk, přichází Sehedi.

71

Přetažený centr propadl na vzdálenější tyč po chybě Mihálka k Chramostovi, který však ani nadvakrát nedokázal trefit prakticky poloprázdnou branku. Výborné obětavé zákroky proti němu předvedl obránce Elad.

63

Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Houska, přichází Souček,
ze hřiště odchází Krob, přichází Štěpánek.

62

Střídání v týmu FK Motorlet Praha:
ze hřiště odchází Rossmann, přichází Hroník,
ze hřiště odchází Žížala, přichází Žaloudek.

59

Jablonec právě vstřelil branku! Svou dobrou pasáž nakonec Jablonec přece jenom završil gólem. Do nezkoncentrované obrany vletěl střídající JAN CHRAMOSTA a jeho střela tentokrát už zapadla ke vzdálenější tyči Mihálkovy svatyně.

58

Až teď přišla šance. Jablonecký Chramosta se dostal na pravé straně do sprintu a z úhlu pořádně prověřil brankáře Mihálka. Ten jeho prudký pokus dokázal vyrazit do bezpečí.

46

Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Sejk, přichází Ikaunieks,
ze hřiště odchází Šulc, přichází Chramosta.

45+1

Jablonec právě vstřelil branku! Velmi lacino inkasovaná branka pro Motorlet. Centr Jana Kroba ze standardní situace letěl do pokutového území, kde ho zcela nehlídaný JAKUB MARTINEC hlavou s přehledem uklidil k tyči branky bezmocného Mihálka.

43

Když to nejde postupným útokem, zkusili to hosté z dálky. Houskova rána zajímavě zaplavala ve vzduchu, ale míč nakonec skončil jen těsně nad břevnem Mihálkovy svatyně.

35

Domácí opět zahrozili! Po rychlé výměně míče před pokutovým územím se do nadějné palebné pozice dostal Rataj, ale jeho pokus letěl pouze vedle levé tyče Richterovy branky. Další dobrý moment Pražanů!

17

Jablonec právě vstřelil branku! Přesto zčistajasna přichází vedoucí gól Severočechů. Po přetaženém centru z levé strany zapomněla obrana Motorletu na DIONA COOLSE, který svůj ostrý debut v jabloneckých barvách hned okořenil přesnou hlavičkou.

9

Velkou šanci měli také domácí. Po krásném ťukesu ve vápně vyšachovali obranu hostů Rossmann s Nátrem, zakončení druhého jmenovaného na vzdálenější tyč nakonec famózním zákrokem vytáhl Richter.

5

Odraženého míče se za velkým vápnem chopil po Krobově centru Patrák, ale utaženou střelou nakonec těsně minul pravou tyč domácí svatyně.

FK Motorlet Praha – FK Jablonec

0:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 17. Cools, 45+1. Martinec, 59. Chramosta, 77. Chramosta (pen.)

Karty:   84. Žaloudek (MOT)

FK Motorlet Praha: Mihálek – Elad, Rossmann (62. Žaloudek), Nátr, Rataj, Vaněk (72. Sehedi), Žižala (62. Hroník), Kolář, Kodr (K) (72. Gilian), Walter, (78. Hrabina), Hauer
Náhradníci: Vyčichl – Weis, Gilian, Hrabina, Žaloudek, Hroník, Sehedi

Trenér: Martin Poustka

FK Jablonec: Richter – Cools, Akpudje (76. Surzyn), Martinec, Krob (63. Štěpánek) – Považanec, Šulc (46. Chramosta), Patrák, Houska (63. Souček) – Polidar, Sejk (46. Ikaunieks)
Náhradníci: Hanuš – Štěpánek, Ikaunieks, Souček, Heidenreich, Chramosta, Surzyn

Trenér: David Horejš

Rozhodčí: Vokoun – Šimáček, Matoušek

Diváci: 250