Menu

Hokej

Přípravné zápasy

HC Děčín – HC Stadion Vrchlabí

1:2

konec (1:1, 0:0, 0:1)

14.09.2022, 18:00 • Zimní stadion Děčín • Vendula Zdražilová

Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:03:19)
Je dobojováno. Už to vypadalo, že duel půjde do nastavené hrací doby, tu ale odmítli hosté v závěru třetího dějství. Petr Poppel zužitkoval přihrávku od Moníka a prostřelil Lavingera. Domácím se povedlo v přesilové hře vyrovnat, ale gól platit nemohl, protože byl dosažen vysokou holí. Hosté tak na ledě Děčína zvítězili těsně 2:1 a v přípravě tak ještě neprohráli.

Konec zápasu.

59:55

Hostům se povedlo dostat puk do bezpečí a tohle Děčín už nestihne.

59:25

Lavinger je na střídačce, Medvědi to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.

59:13

Domácím se povedlo srovnat, ale sudí okamžitě rozpažil, patrně pro dosažení gólu vysokou holí. Následně pak si oddechový čas bere domácí lavička.

58:30

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
2 min. – nedovolené bránění.

58:13

Hosté se dlouho drželi v útočném pásmu a nedovolili tak domácím, aby odvolali brankáře. Místo toho vyslal pokus Filip Moník a po zákroku Lavingera je hra zastavena.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

56:28

56:28 Petr POPPEL - 1:2

56:28

Vrchlabí vstřelilo branku!
Nakonec tomu tak být nemusí, hosté strhávají poprvé v utkání vedení na svou stranu a nyní je to Děčín, kdo musí dohánět ztrátu. Filip Moník načasoval přihrávku na pravou stranu, kde nastavil hůl PETR POPPEL, jenž překonal u bližší tyče Lukáše Lavingera – 1:2. Asistence: Filip Moník a Patrik Urban.

56:00

Čtyři minuty před koncem třetí třetiny je stále stav nerozhodný a čím dál více to vypadá, že se dost možná dočkáme minimálně nastavené hrací doby.

54:54

Jakub Loukota se prodral do pásma, ale jeho přízemní pokus byl zastaven beky Vrchlabí a to poté vyhazuje puk do neutrální zóny.

53:11

Hra je přerušena, po zákroku hostujícího brankáře. Vhazovat se bude po jeho pravé straně, Medvědi tak mohou pokračovat v útočném snažení.

52:48

Hosté zamkli svého soupeře v jeho pásmu a měli snahu strhnout vedení na svou stranu, ale nepovedlo se. Po zisku puku se pak domácí hráči okamžitě stěhují před Romana Krinwalda.

51:50

Zakázané uvolnění Děčína, hra se stěhuje před Lavingera a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

51:23

Na pravé straně střílel Tomáš Urban, jeho pokus však srazila obrana Děčína a vytěsnila kotouč do bezpečí.

50:59

Děčín je v plném počtu.

49:59

Ve vlastním oslabení se utrhl na pravé straně Lukáš Nezbeda, ale jeho táhlý pokus končí vedle protější tyče.

48:59

Vyloučení v týmu HC Děčín:
Michal Trávníček – 2 min., podrážení.

47:55

Patrik Urban se zjevil u pravé tyče Lavingera, zády k němu vystřelil, ale jeho pokus domácí brankář vykryl. A po chvilce si připsal další zákrok a nyní už hru zastavuje.

47:23

A hned se dostali do akce, kterou však nezakončili. Na druhé straně si nepřesně počínali i vrchlabští hokejisté.

47:03

Medvědi jsou v plném počtu.

46:34

Děčín získal puk a záhy ho vyhazuje daleko od Lavingerovy klece.

46:01

Hosté se uhnízdili v domácím pásmu, ale na Lavingera zatím nevyslali žádnou nebezpečnou střelu. Nicméně se stále drží před jeho klecí.

45:03

Vyloučení v týmu HC Děčín:
Tomáš Nezbeda – 2 min., vysoká hůl.

44:34

Slibně se rodící akci Děčína zastavilo postavení mimo hru, která se tak stěhuje zpět do středního pásma. Za chvíli se tak bude vhazovat blíže brance Vrchlabí.

43:57

Medvědi sice vytáhli puk do středního pásma, na chvíli ho ale zase ztratili. Záhy ho získali zpět a už operují před klecí Romana Krinwalda.

43:14

Albert Cerman si sjel do prostoru mezi kruhy, kde napřáhl ke střele, tu ale poslal jen na zadní mantinel, který jen zaduněl.

42:47

Další icing domácích a hra se stěhuje před Lukáše Lavingera, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

42:18

Lukáš Nezbeda projel okolo hostujícího brankoviště, puk přenechal svému bratrovi Tomášovi, ale ten před Krinwaldem nezakončil.

41:44

Albert Cerman se natlačil těsně před Lukáše Lavingera, ale zblízka ho překonat nedokázal. Nicméně hosté udrží útočné pásmo, protože se Děčín dopustil dalšího zakázaného uvolnění.

40:32

Hosté se natlačili před domácí branku, ale Lavinger mohl být v klidu. Žádná střela na něho nešla a poté si puk převzali jeho spoluhráči, kteří míří dopředu.

40:15

Medvědi jsou v plném počtu.

40:01

Začala třetí třetina.
I druhé dějství je minulostí. V něm nepadla ani jedna branka a na ukazateli skóre tak svítí stále stav 1:1, jenž byl po skončení úvodní třetiny. Oba týmy měly nějaké šance, které ale ke skórování nevedly. Ještě nás tak čeká hodně zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:27.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

Hosté se drželi dlouho v děčínském pásmu, kde se snažili využít přesilovou hru, ale domácí byli proti. Následně pak získali puk a i druhá třetina pomalu, ale jistě končí.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:15

Vyloučení v týmu HC Děčín:
Pavel Zajan – 2 min., hákování.

37:28

Nyní to zkusil před brankou Vrchlabí Aleš Macek, ale jeho příklep končí mimo.

36:10

David Tůma žabkou kousek před Krinwaldem vystřelil a puk proskočil za jeho záda. Ovšem následně pak skončil mimo brankoviště.

35:49

Další zákrok zapsal Lavinger a raději hned zastavuje hru. Buly po jeho levé ruce.

35:32

Vrchlabští se znovu natlačili před domácí branku, zblízka chtěl zakončit Samuel Duchan, ale domácí ho ke střele nepustili.

34:29

David Voňka se ohlédl za sebe, převzal kotouč, který na něho mířil a z otočky vypálil na Lavingerovu bránu. I za pomoci obrany celou situaci domácí brankář ustál a hra je po chvilce přerušena.

34:14

Děčínští obléhali branku soupeře, z hrany pravého kruhu švihem zakončil Michal Trávníček, ale pozorný Roman Krinwald jeho pokus bezpečně kryje a zastavuje hru.

33:26

Jakub Kynčl vyvezl touš z obranného pásma, následoval rychlý přechod na druhou stranu, ale Tomáš Perička svou jedovku poslal jen vysoko nad.

31:49

Jan Hlaváč pohotovou střelou mezi kruhy vyzkoušel pozornost Lavingera, jenž jeho pokus kryje betonem.

31:27

Aleš Macek se pokusil na pravém kruhu zakončit, ale puk mu sebral soupeř a už s ním zase míří směrem ke svatyni, kterou hájí Lukáš Lavinger.

30:16

Vrchlabí je v plném počtu.

30:05

Hosté získali kotouč a bez čekání ho poslali až před děčínskou klec. Osvobozují se tak a šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.

29:18

Děčínští rozjíždějí akci v útočné třetině, ale čtveřice hostů jim nedovolila ohrozit Krinwalda, nicméně akce domácího celku pokračuje i nadále.

28:16

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
Albert Cerman – 2 min., podrážení.

27:35

Jan Hlaváč švihem z mezikruží vyzkoušel pozornost Lukáše Lavingera, jenž uspěl a má kotouč ve své moci. Následně je hra zastavena, buly po jeho levé ruce.

27:11

Z vlastního obranného pásma šli do akce hosté, v neutrální zóně ale narazili na pozornou domácí obranu. Napodruhé už to ale Stadionu vyšlo a nyní už operuje před Lavingerem.

25:35

Vrchlabí je v plném počtu.

24:55

Vladimír Brož naznačil na modré čáře střelu a poté poslal na pravou stranu puk Michalu Trávníčkovi, který ho ale dobře nezpracoval. Následně pak se hosté osvobozují.

24:23

Do samostatného úniku se ve vlastním oslabení hnal Jakub Tatar, ale tváří v tvář Lukáši Lavingerovi neuspěl!

23:35

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
Abert Cerman – 2 min., krosček.

23:27

Děčín je v plném počtu.

22:08

Z prostoru mezi kruhy střílel Tomáš Bláha a jeho nepříjemná střela byla obranouo Medvědů sražena nad branku Romana Krinwalda.

22:02

Hosté mají přesilovou hru, drží se v pásmu Děčína a kombinují. Snaží se ji využít a strhnout vedení na svou stranu.

21:27

Vyloučení v týmu HC Děčín:
Lukáš Nezbeda – 2 min., podrážení.

20:22

Po změně stran se hned do akce dostali hosté, ale svou střelu příliš unáhlili a ta končí jen na zadním mantinelu.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:45.
První třetina je minulostí a viděli jsme v ní dvě branky. O tu první se postaral Tomáš Faigl, jenž zužitkoval skvělý pas od Michala Trávníčka a rozvlnil tak hostující síť. Domácí pak měli další příležitosti, ale ty využít nedokázali. V závěru to tedy vypadalo, že do kabin půjdou s jednobrankovým náskokem, ale opak byl pravdou. Hosté totiž dokázali takřka tři vteřiny před koncem srovnat stav a je vyrovnáno.

20:00

První třetina skončila.

19:57

19:57 Ondřej CHRTEK - 1:1

19:57

Vrchlabí vstřelilo branku!
Hosté to ještě stihli, vteřinu před koncem první třetiny se do blízkosti Lukáše Lavingera dostal ONDŘEJ CHRTEK, který poté před ním zamíchal kotoučem a z pravé strany ho zasunul do volného prostoru, kde domácí brankář už neměl čas zakročit – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Jan Hlaváč.

19:25

Zakázané uvolnění Vrchlabí, hra se stěhuje ještě před Romana Krinwalda a vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Medvědi tak zadarmo získali pásmo v závěru prvního dějství.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:26

Michal Trávníček byl zdvojen hráči hostů, to mu ale nevadilo. Dokázal se prosmýknout a ještě přihrát před branku, ale tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.

17:44

Děčínští znovu byli aktivní v teritoriu Stadionu, obrana hostů však zakročila a nedovolila, aby Děčínští jakkoli ohrozili Krinwaldovu bránu.

17:05

Na druhé straně si nebezpečně počínali bratři Nezbedové, nejprve střílel Tomáš, po něm Lukáš, ale ani jeden z pokusů se neujal. Navíc je hra zastavena, protože puk zastavil hostující brankář Krinwald.

16:53

Zblízka na Lavingera doráželi hned dva hráči Vrchlabí, ale domácí brankář, jehož jméno nyní skandovali domácí příznivci, kryje puk a hru přerušuje.

16:05

Michal Trávníček vyslal nadvakrát přihrávku pro Tomáše Faigla, jenž znovu zakončil na pravé straně, ale jeho pokus končí těsně mimo. Je vidět, že téhle dvojici to lepí.

15:01

Dalekonosná střela Tomáše Faigla byla zastavene Krinwaldem, který ihned přikryl puk a zastavuje hru. Za chvíli se tak bude vhazovat před jeho brankou.

14:57

Daniel Volráb vytáhl kotouč z obranného pásma směrem dopředu, ale následně pak na druhé straně nedokázali Medvědi příliš ohrozit branku vrchlabského Stadionu.

14:22

Samuel Duchan napřáhl ke střele z prostoru mezi kruhy a pořádně vyprášel betony Lukáše Lavingera, které jen zaduněly.

13:29

Vrchlabí je v plném počtu.

12:36

Další neúspěšná přesilovková akce a toho Vrchlabí využilo k dalšímu vyhození kotouče až před branku Lukáše Lavingera.

11:44

Medvědi mají k dispozici jako první přesilovou hru a už se usadili před Krinwaldem. Ten poté zneškodnil pokus z prostoru mezi kruhy a hosté se rychle osvobozují.

11:29

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
Samuel Duchan – 2 min., držení.

11:01

Agilní Tomáš Faigl si ve středním pásmu klepl o přihrávku, poté šel do tandemu s Michalem Trávníčkem. Ten mu poslal přihrávku před odkrytou klec, kterou ale prvně jmenovaný minul!

10:23

Radek Fojt chtěl od zadního mantinelu přihrát Danielu Volrábovi, ale podklouzl a puku se tak zmocnili hosté. A nyní už se derou zase do útočného pásma.

09:18

U tyče na pravé straně číhal nenápadně Jakub Tatar, ale nakonec mu nikdo neposlal přihrávku, Lavinger tak mohl být v klidu.

09:01

Další zakázané uvolnění Děčína.

08:40

Po nebezpečném zakončení Chrtka zachytil kotouč Lukáš Lavinger, který poté před dotírajícími hosty raději schoval puk a hru přerušil. Buly po jeho pravé ruce.

06:35

06:35 Tomáš FAIGL - 1:0

06:35

Děčín právě vstřelil branku!
Domácí otevírají účet dnešního duelu. Medvědi dostali puk do pásma a na pravé straně získal touš Vladimír Brož, jenž ho okamžitě poslal najíždějícímu TOMÁŠI FAIGLOVI, který pohotovou střelou z levé strany vymetl protější roh v síti Romana Krinwalda – 1:0. Asistence: Vladimír Brož a Adam Charvát.

05:19

Vrchlabští nedovolili soupeři, aby se roztáhl před Krinwaldem a následně pak získali puk, se kterým se rychle dostali až před Lukáše Lavingera. Jenže tam jejich koncovka selhala.

04:48

Další buly před Lavingerem, puk se odrazil od zadního hrazení a dostali se k němu hosté. Ti hned založili akci, ale Tomáš Bláha ji z úhlu na pravé straně nepřetavil v úvodní gól.

03:35

Na chvíli se zase v pásmu soupeře uhnízdili děčínští hráči, ze střeu kruhů pak vystřelil Michal Trávníček, ale jeho pokus šel jen vedle protější tyče Krinwaldovy brány.

03:15

Průniková přihrávka na najíždějícího Jana Hlaváče, ten se ale vystavil ofsajdové pasti a hra je tedy přerušena. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

02:29

Daniel Volráb nabral ve středním pásmu rychlost a dostal se k levému hrazení, kde poté poslal přihrávku na pravou stranu, ale nakonec tam neměl nikoho, kdo by mohl zakončit.

01:27

Hosté měli nyní delší tlak před medvědí klecí, nadvakrát je ale vychytal znovu pozorný gólman a následuje přesun zpět do teritoria Vrchlabí.

00:34

Medvědi se dopustili zakázaného uvolnění hra se stěhuje před jejich klec. Buly po pravé ruce děčínského brankáře.

00:20

Úvodní vhazování vyhrál Tomáš Faigl a postupně se domácí tým dostává poprvé do útočného pásma.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Brož, Loukota, Kučera, Charvát, Starý, Košař – Faigl, D. Tůma, Trávníček – Zajan, L. Nezbeda, T. Nezbeda – Macek, Fojt, Volráb, J. Tůma

HC Stadion Vrchlabí: Krinwald (Holubec) – Fiala, Perička, Duran, Bendík, Voňka, Kynčl, Oborník – Moník, Urban, Poppel – Bláha, Chrtek, Hlaváč – Šlaicher, Duchan, Jirků – Krsek, Tatar, Cerman.
Vzájemná utkání

Naposledy se oba týmy utkaly v sezóně 2019/2020 a v té se potkaly hned pětkrát. Všech pět zápasů pak Vrchlabí vyhrálo, dvakrát po sobě uštědřilo Děčínu desetibrankový příděl. Medvědi tak mají svému soupeři co vracet.
HC Stadion Vrchlabí

Hokejisté Vrchlabí si po odmlce zahrají zase druhou hokejovou ligu, v uplynulé sezóně totiž ještě hrál Chance ligu, ze které ale padl o patro níže. Pardubice totiž ukončily smlouvu s Vrchlabím, které bylo jejich farmou. Nakonec se rozhodly získat licenci pro druhou ligu, kde nyní bude působit pardubický B tým. K vidění tak zase budou pikantní souboje s vrchlabským týmem. Ten sehrál v přípravě šest utkání s bilancí šesti výher. Stadion tak ukazuje, že i ve třetí nejvyšší soutěži bude mít sílu. Naposledy porazil 7:2 Hronov.
HC Děčín

Děčínští Medvědi mají za sebou sedm přípravných utkání s bilancí pět proher a dvě výhry. Jednou se jim podařilo porazit Most a Benátky, naopak dvakrát prohráli s Chomutovem, jednou s Mostem a Benátkami a i Jablonec Děčín porazil. Naposledy se děčínští hokejisté utkali s Chomutovem, kterému měli co vracet, první duel v přípravě totiž Piráti vyhráli vysoko 8:2. Ve druhém měření sil v úterý na ledě v Chomutově se rýsovala odplata. Děčín totiž po druhé třetině vedl 2:1 a na začátku té třetí šel do dvoubrankového náskoku ve vlastním oslabení. Jenže pak přišel velký obrat Chomutova, kterému se povedlo dorovnat ztrátu a v závěru pak strhl vedení na svou stranu. Piráti tak zvítězili 4:3. Naposledy pak Děčín porazil doma 7:4 Jablonec a dnes ho čeká vůbec poslední přípravný duel.
Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje. Přípravné období pomalu, ale jistě končí a zanedlouho začne liga. A nejinak je tomu i u druhé hokejové ligy. Dnes se v přátelském utkání střetnou týmy HC Děčín a HC Stadion Vrchlabí.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Děčín – HC Stadion Vrchlabí

1:2

konec (1:1, 0:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Faigl (Brož, Charvát) – 20. Chrtek (Hlaváč), 57. Poppel (Moník, Urban)

HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Brož, Loukota, Kučera, Charvát, Starý, Košař – Faigl, D. Tůma, Trávníček – Zajan, L. Nezbeda, T. Nezbeda – Macek, Fojt, Volráb, J. Tůma

HC Stadion Vrchlabí: Krinwald (Holubec) – Fiala, Perička, Duran, Bendík, Voňka, Kynčl, Oborník – Moník, Urban, Poppel – Bláha, Chrtek, Hlaváč – Šlaicher, Duchan, Jirků – Krsek, Tatar, Cerman

Průběh zápasu
1. třetina
06:35 DEC 1:0 Faigl (Brož, Charvát)
11:29 VRC 2 Duchan, držení
19:57 VRC 1:1 Chrtek (Hlaváč)
Po 1. třetině
2. třetina
21:27 DEC 2 Nezbeda, podrážení
23:35 VRC 2 Cerman, krosček
28:16 VRC 2 Cerman, podrážení
38:15 DEC 2 Zajan, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
45:03 DEC 2 Nezbeda, vysoká hůl
48:59 DEC 2 Trávníček, podrážení
56:28 VRC 1:2 Poppel (Moník, Urban)
58:30 VRC 2 nedovolené bránění
Konec