Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – AFC Bournemouth

9:0

konec (5:0)

27.08.2022, 16:00 • Anfield Road, Liverpool (Kapacita: 53 394) • 4. kolo • Martin Penker

Tipsport: 1.15 8.95 21.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Liverpool právě vstřelil branku! Míč od rohového praporku skončil na hlavě LUISE DÍAZE, a ten se dnes prosazuje již podruhé.

83

Střídání v týmu Liverpool FC:
ze hřiště odchází Trent Alexander-Arnold, přichází Bobby Clark.

82

Střídání v týmu AFC Bournemouth:
ze hřiště odchází Chris Mepham, přichází Owen Bevan.
ze hřiště odchází Ben Pearson, přichází Emiliano Marcondes.

80

Liverpool právě vstřelil branku! Domácí i nadále drtí svého soupeře a vedou už 8:0! FÁBIO CARVALHO dostal nabito uvnitř vápna soupeře a tvrdou střelou k pravé tyči rozvlnil síť za Traversem dnes již po osmé.

77

Střídání v týmu AFC Bournemouth:
ze hřiště odchází Lewis Cook, přichází Ben Pearson.

69

Střídání v týmu Liverpool FC:
ze hřiště odchází Andrew Robertson, přichází Kostas Tsimikas.
ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází James Milner.
ze hřiště odchází Jordan Henderson, přichází Stefan Bajcetic.

62

Liverpool právě vstřelil branku! Domácí vedou už o sedm branek! Robertson vyslal na branku střelu z hranice vápna, kterou Travers vyrazil jen před sebe, kde se nacházel volný ROBERTO FIRMINO, a ten na dvakrát procedil míč do sítě.

46

Liverpool právě vstřelil branku! The Reds se ihned na začátku druhé půle dostávají do vedení už 6:0! Trent Alexander-Arnold poslal do vápna skvělý centr z pravé strany hřiště, který si nechtíc do vlastní sítě ztečoval CHRIS MEPHAM.

46

Střídání v týmu Liverpool FC:
ze hřiště odchází Harvey Elliott, přichází Fabio Carvalho.

Střídání v týmu AFC Bournemouth:
ze hřiště odchází Adam Smith, přichází Dominic Solanke.
ze hřiště odchází Ryan Christie, přichází Philip Billing.

45

Liverpool právě vstřelil branku! Další gól v síti hostů! Následný rohový kop rozehrál Robertson přímo na hlavu VIRGILA VAN DIJKA, který přesnou hlavičkou k levé tyči nedal Traversovi šanci zasáhnout.

35

Žlutá karta pro tým AFC Bournemouth (Adam Smith).

31

Liverpool právě vstřelil branku! A už je to 4:0! ROBERTO FIRMINO se dostal k odraženému míči uvnitř vápna soupeře a následnou střelou v pádu pod břevno nedal Traversovi sebemenší šanci zasáhnout.

28

Liverpool právě vstřelil branku! Domácí vedou už o tři branky! TRENT ALEXANDER-ARNOLD napřáhl ke střele z velké dálky a míč poslal nechytatelně pod horní tyčku Traversovy branky!

19

Salah se dostal ke střele uvnitř vápna soupeře, ale Traverse nepřekonal. Ten si připsal na své konto velice důležitý zákrok.

16

Elliott se dostal k míči uvnitř vápna soupeře. Následně svou přihrávkou ještě hledal lépe postaveného Salaha. Ten však v následné obrovské šanci selhal. Odkrytou branku vůbec netrefil.

6

Liverpool právě vstřelil branku! Domácí vedou už o dvě branky! HARVEY ELLIOTT vypálil z hranice vápna přesně k levé tyči a Travers se po míči natahoval marně!

3

Liverpool právě vstřelil branku! Domácí se dostávají do vedení! LUIS DÍAZ dostal do vápna skvělý centr z pravé strany hřiště a následnou hlavičkou do proti pohybu brankáře nedal Traversovi žádnou šanci zasáhnout.

Liverpool FC – AFC Bournemouth

9:0

konec (5:0)

Zpět na online

Branky: 3. Díaz (Firmino), 6. Elliott (Firmino), 28. Alexander-Arnold (Firmino), 31. Firmino, 45. van Dijk (Robertson), 46. Mepham (vla.), 62. Firmino, 80. Carvalho (Tsimikas), 85. Díaz (Tsimikas)

Karty:   35. A. Smith (BTH)

Držení míče: 71 % : 29 %.
Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 6:5.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold (83. Clark), Gomez, van Dijk, Robertson (69. Tsimikas) – J. Henderson (C) (69. Bajcetic), Fabinho, Elliott (46. Carvalho) – Salah, Firmino (69. Milner), Díaz.
Náhradníci: Adrián, Davies IV – N. Phillips, van den Berg.

Trenér: Jürgen Klopp

AFC Bournemouth: Travers – Lerma, Mepham (82. Bevan), Senesi – A. Smith (C) (46. Solanke), L. Cook (77. Pearson, 82. Marcondes), Christie (46. Billing), Zemura – Tavernier, Anthony – Moore.
Náhradníci: Neto – Hill, Saydee, Stacey.

Trenér: Scott Parker

Rozhodčí: Attwell – Perry, Mainwaring