Menu

Další

Organizace PFL (Professional Fighters League)

Kayla Harrisonová - Martina Jindrová

Vítěz: K. Harrisonová (USA)

konec

20.08.2022, 23:00 • Adam Sedlák

Martina Jindrová bohužel nedoručila to, co chtěla. Její soupeřka Kayla Harrisonová od začátku naprosto dominovala, jelikož velmi rychle zachytila takedown přes single leg. Američanka tedy postupuje do finále pyramidy, Češka se s ní naopak loučí. (22:36:03)

Vítez: K. Harrisonová (Submise – arm triangle)

03:17

Zápas právě skončil.

03:17

A je tu konec! Kayla Harrisonová chytila na zemi arm triangle a po třech minutách tedy ukončuje tento zápas!

03:10

Máme tu full mount. Jindrová je v problémech.

02:39

Teď už Američanka posílá tvrdé údery. Jindrová se ale zatím snaží bránit.

02:22

Jindrová se pokusila zvednout, ovšem její soupeřka má neuvěřitelnou sílu.

01:40

Harrisonová se drží v sidu. Zatím je Jindrová v hodně tíživé pozici.

01:10

Harrisonová chytla nohu Jindrové a přes single leg ji poslala k zemi.

00:45

Zatím obě zápasnice působí rychle na nohách. Nikdo ale nijak nevyčnívá.

00:20

Začátek se nesl v klidném duchu. Jindrová se pokusila o calf kick.

00:01

Začalo první kolo.
V oktagonu už je i Kayla Harrisonová.
První do klece vstupuje Češka Martina Jindrová. Pochopitelně za podpory jejich trenérů, tedy Petra Knížeteho a Pína Ondruše.
Martina Jindrová

Bilance: 6-2 (PFL 3-0)

,,Prostě půjdu do klece a pokusím se překvapit svět", znělo z úst Martiny Jindrové při jednom z posledních rozhovorů. Je totiž pravdou, že moc šancí na úspěch se jí nedává. Jedná se o velice dobrou zápasnici, avšak musí se podotknout, že ukončit Harrisonovou se jeví jako velmi těžký úkol. Rodačka z Plzně ale již v rámci PFL prokázala svou nadanost, když se třikrát radovala z výhry. Neměli bychom ji tedy podceňovat, jelikož se může stát cokoliv.
Kayla Harrisonová

Bilance: 14-0 (PFL 13-0)

Už dlouho se spekuluje o tom, jestli je nejlepší zápasnicí aktuálního ženského MMA. Ona sama to navíc o sobě prohlašuje. Dlouho probíhala jednání s Bellatorem i UFC. Rodačka z Ohia ale zůstala v PFL, kde bude opět aspirovat na celkové vítězství v playoff! Některým zapadla do paměti už v letech 2012 či 2016. Jako reprezentantka Spojených států v judu je totiž dvojnásobná olympijská vítězka. Potom, co se dostala ke smíšeným bojovým uměním, je stále neporazitelná, což je zcela neuvěřitelné. Vždy naprosto dominuje na zemi, a proto je jisté, že podobnou taktiku bude udržovat i proti její nadcházející soupeřce. Posledně si poradila s Kaitlin Young, když triumfovala via TKO. V minulosti se nebála a k souboji vyzvala doslova monstrum, tedy v podobě Chris Cyborg.
Vítám všechny příznivce MMA u tohoto přenosu. I když jsme na konci prázdnin a v tuzemsku se toho moc neděje, přichází alespoň na řadu podívaná ve světových organizacích. V rámci pyramidy PFL se v semifinále proti sobě představí Američanka Kayla Harrisonová a Češka Martina Jindrová. Zápas lze sledovat od 23:00 SEČ.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 23:00.

Kayla Harrisonová - Martina Jindrová

Vítěz: K. Harrisonová (USA)

konec